X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dramat Szymek pierwsza pobodka o 1 potem 3 5 6 i już spać nie chciał ją nie wiem co mu chyba muszę mu bardziej mleko zagęścić na nic bo zje 210 o 8 i o 1 już nie śpi.

Byliśmy w ikea ludzi ci niemiara parę rzeczy kupiłam

A tak to deszcz i idę spać :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia bo chłopy potrafią się super zajmować, tylko nie wszyscy się z tym ujawniają ;)
    Co do Igunia to wydaje mi się, że to skok. U Liwki wszystkie skoki to było jedzenie co chwila, wiszenie na piersi i sporo płaczu. Spanie w dzień to w dalszym ciągu rarytas niezależnie od skoczysławów ;)
    Twój Iguś ładnie przybiera na wadze, więc raczej o nienajadaniu nie ma co mówić.

Sarcia otwórz lodówkę i zawołaj: oddawaj moje 200 zł złodziejko ;)

hhaah wlasnie to zrobilam i mi powiedziala "nie zryj tyle"! haha :D

agatia, Dariah lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia bezczelna lodówka ;-D

sarcia123 lubi tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, u nas chrzciny 26 marca więc jeszcze sporo czasu ale chcieliśmy mieć już wszystko zarezerwowane, strój dla Antosia też już mamy, szary garniturek od babci :)

Angela, no u Ciebie jeszcze starsza córka, gdyby ona też tak ładnie spała jak Kubuś to byłoby idealnie, ale może w nocy śnią jej się koszmary albo po prostu chce się przytulić i dlatego tak do Was wędruje.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia bezczelna lodówka ;-D

gorzej, normalnie toż to szok. obrazaja we wlasnym domu ahha:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta258 wrote:
    Agatia, u nas chrzciny 26 marca więc jeszcze sporo czasu ale chcieliśmy mieć już wszystko zarezerwowane, strój dla Antosia też już mamy, szary garniturek od babci :)

Angela, no u Ciebie jeszcze starsza córka, gdyby ona też tak ładnie spała jak Kubuś to byłoby idealnie, ale może w nocy śnią jej się koszmary albo po prostu chce się przytulić i dlatego tak do Was wędruje.
    Niestety mysle ze to efekt spania z nami jak byla maleńka

• marta258 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, córa w końcu się przyzwyczai do spania samej we własnym łóżku, może jak coraz częściej będzie widzieć brata który sam śpi spokojnie w łóżeczku to ona też tak będzie chciała :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta to jeszcze troszkę do chrzcin, na spokojnie sobie wszystko ogarniecie :) az jestem ciekawa, przystojniaka Antka w garniaczku :)

Sarcia powiedz lodówce, że jeszcze jeden taki numer i leci nw złomowisko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie uczylam corki spania z nami bo mnie przed tym przestrzezono "tylko nie ucz dziecka spania z wami!" I dobrze ze udalo mi sie tak zrobic :) bo corka spi sama bez problemu, Igi czy w wozku czy lozeczku spi bez problemu

ale ja tam nikogo nie oceniam bo rlzno sa sytuacje niektore dzieci wstaja piedyliard razy w nocy i nie ma sie sily wisiec nad lozecskiem

Dariah lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata

tak wlasnie zrobie :)

a jak tam ekipa? Zdrowa, spk dobrze ? :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Agata

tak wlasnie zrobie :)

a jak tam ekipa? Zdrowa, spk dobrze ? :)
    Ekipa śpi ze mną w łóżku ;) to tqk apropos niespania z dziećmi ;) Liwka to śpi prawie od zawsze ze mną, a Borek stwierdził, że on śpi z Lalą (siostrą). Niech śpią :-D chłopa nie mam, miejsca dużo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój trafił ok północy do mnie ;) zasypia u siebie, ale prędzej czy później trafi do mnie...

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu Fifi, jak bumerang ;) wraca do mamusi.
    My już jedziemy, ale mam kaszel jak gruźlik ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie mam sił wstawać co pół godziny i go głaskać lub wyciągać kocyk, który chce ciumkać, a którym zaraz zaczyna się dławić :D Agatia, trzymam kciuki! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi

gdzie lecisz ? Bo mi umknelo cos..hmmm
    bo ja jem sniadanie, ogarniamy sie i jedziemy do Gdanska :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia a jak Twoja dieta? Bo u mnie przez choróbsko szklag trafił ćwiczenia i dietę. Dopóki nie przestanę się dusić to nici z cwiczeń ;)
    Moje dzieci obudzone o 6 nie śpią w aucie ;) myślałam, że pojdą w kimę, a tu jedno i drugie nie ma zamiaru się kimnąć ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Agi

gdzie lecisz ? Bo mi umknelo cos..hmmm
    bo ja jem sniadanie, ogarniamy sie i jedziemy do Gdanska :)
    Do Wawy do neurologa z dzieciakami i zapisać Liw do Por chorurgicznej z tą dziurką.
    A Ty do Gdańska w celach zakupowo turystycznych? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 08:00

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z wami w nowym tygodniu. U nas nie zapowiada sie lepszy niz zeszly niestety :( w nocy wstawalam pierdylion razy az rano wstalam chora: bol glowy, miesni, katar i kaszel :( Amelia nadal chora, kaszel ma przeokropny i nadal wydziwia przy piersi. W nocy cyce sa aja ale w dzien karmienie to droga przez meke. Dzis jest ten dzien, w ktorym mam ochote rzucic kp w cholere jasna.

Przepraszam, ze tak od rana marudze. W domu nawet nie mam komu tego powiedziec, bo przeciez zona/matka nie choruje, ciagle usmiechnieta i zadowolona z zycia chodzi.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka-matka wariatka :) wrote:
    Witam sie z wami w nowym tygodniu. U nas nie zapowiada sie lepszy niz zeszly niestety :( w nocy wstawalam pierdylion razy az rano wstalam chora: bol glowy, miesni, katar i kaszel :( Amelia nadal chora, kaszel ma przeokropny i nadal wydziwia przy piersi. W nocy cyce sa aja ale w dzien karmienie to droga przez meke. Dzis jest ten dzien, w ktorym mam ochote rzucic kp w cholere jasna.

Przepraszam, ze tak od rana marudze. W domu nawet nie mam komu tego powiedziec, bo przeciez zona/matka nie choruje, ciagle usmiechnieta i zadowolona z zycia chodzi.
    Natka zdrowiejcie dziewczyny:-* nie dajcie się choróbskom sio sio sio!!!
    Ja też kaszlę jak gruźlik, a dwójkę trzeba ogarnąć, zakupy zrobić, a dzisiaj jeszcze neurolog w Wawie. Ale matka cyborg siłę mieć musi :-D nie ma czasu na lenistwo i chorowanie ;)

My już w stolycy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 09:50

Dariah lubi tę wiadomość

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, ciebie to ja w ogole podziwiam. Ogarniasz wszystko sama. Mega szacun.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
‹‹ 3208 3209 3210 3211 3212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ