WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Agatia, ciebie to ja w ogole podziwiam. Ogarniasz wszystko sama. Mega szacun.
bo ja prawka nie posiadam
A tak to na luzie jakos człowiek się organizujeczekam do wiosny bo wtedy odejdą te ubierania i będzie super iść na spacer, zakupy itp bez tej cebulowej mody
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie i my po zabieganym weekendzie
czytalam Was ale nie mialam czasu pisac
wiec teraz wszystko nadrabiam.
Agatia,
Powodzenia u lekarzy!!! No i uwazaj na drodze bo to co sie ostqtnio dzieje to jakas masakra !!
Angela,
gratulacje dla Kubusia nowych umiejetnosci !
jak zdrowko u Was??
Sarcia,
Wspolczuje histerii Igunia..nasza tez ostatnio ma etap "tylko mama lub tata"a jka ktos obcy bierze na rece to od razu jest placz.....
Co do nocy...moze skok go dopadl??? To ze niedojada to u Was chyba nie mozlize
Ulfe,
ciesze sie ze wisyta u neurologa udana i Kosiem wszystko okja tez czesxiej nosze na jednej srronie, ale za to moj M czesciej na drugiej hehe
Natka,
o Boziu...tule Was mocno...a dla Amelki masz jakies leki? Oby malutka sie szybko wykurowala
no tak...matka zawsze usmiechnieta i zadowolona...zal sie Kochana ile tylko chcesz, czasami samo wyzalenie sie pomaga
LRF,
brawo za 2 zabek!!! Wow!!
Jesli chodzi o slad po szczepieniu ze szpitala to u nas byl mega duzy, nawt pierwsze szczepienie nam przez to odroczyli. Teraz esg tylko slad, tqki jakby czerwony punkt, strupek
Nie karm Filipka na sile...efekt bedzie zupelnie odwrotny. Moze jest jeszcze nie gotowy? Jest jeszcze malutki! Jeszcze sie w zyciu na je i na probuje!
no a co u nas? Jak mowilam weekend zabiegany, szykujemy sie powoli bo zq tydzien lecimy do Francji na tydzien wiec powoli zaczynam wszystko ogarniac
Wczoraj latalam jeszcze za kombinezonem dla Zoski bo te co mamy jest malawy a w wiekszy co mamy wpada i sie topi
Jeszcze dzis rano dswonili z centrum gdzie chodzimh na rehabilitqcje ze sie zwolnila wizyta i mozemy przhjsc na 14:30
Ah! I Zosia niz ma juz kataru! ! Tfu tfu ! Wiec w srode bedzie szczepienie
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Agatia powodzenia w stolicy!
Sarcia a Ty do nas do trojmiasta na dlugo?
Natka duuuuuzo zdrówka dla Was!!!!!!!
U nas weekend w miare, chociaz w nocy z soboty na niedziele maly plakal prawie cala noc nie wiem oco chodxilo, oczywiscie przez sen... Skonczylo sie tak ze o 1 w nocy wzielamgo do siebiebo nie mialam sily juz co chwila wstawac do niego. M wyladowal na kanapie... Dobrze ze ta noc byla lepsza!
Chvielismy zrobic chrzciny teraz 19lutego, juz nawet obiad zarezereowalismy w restsuracji, ale tyle mowia o tej epidemii grypy teraz itd ze zdecydowalismy przeniesc na marzec albo kwiecien.
W sobote widzielidmy sie ze znajomymi co maja 5tyg corcie, oj nie zamienilabym sie juz na takiego maluszka hehe. chociaz szczerze zazdroszcze ze spi im jeszcze za dnia ciagle prawie ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 11:26
-
nick nieaktualny
-
Martta,
Oj a ja bym chciała żeby Zosia była jeszcze raz taka malutka♡♡
A wiesz, Zosia też ostatnio płacze przez sen..najpierw się wierci i kręci a potem płacz. .ale jak pogłaszcze i pocicham to zazwyczaj się od razu uspakaja i zasypia
LRF,
My lecimy do centrum, obok Le Mans
Moj M stamtąd pochodzi więc jedziemy do jego rodziców
ah na Korsyce nigdy nie byłam ale ponoć jest cudownie!! Może kiedyś
Ale to prawda, to już jest droga imprezajak lecimy do Francji to zwykle do rodziców więc nic nas to nie kosztuje - jedynie podróż
a jak na wakacje tam to też mniej turystyczne miejsca wybieramy bo jak się przeliczy ceny na pln to tragedia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 12:18
-
nick nieaktualnyDariah, super
może kiedyś się wybiorę, ale mój m niestety anty nastawiony na takie pomysły, a ja akurat bardzo lubię wszystko co francuskie
kurczę, znowu mnie nękają jakieś call centra, wydzwaniają od rana do wieczora
chyba się ich zapytam wprost skąd mają mój numer i że jak nie usuną z bazy to będę musiała to gdzieś zgłosićWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 12:23
-
Ja bardzo lubię Francję
z kolei mój M wolałby gdzie indziej na wakacje ale ze rodzine widzi tylko od urlopu do urlopu to jeździmy do Francji
Nie ukrywam ze chętnie bym pojeździla turystycznie po Francji ale....ceny...oni tam powariowali z cenami. ..
-
nick nieaktualny
-
To prawda regiony bardzo turystyczne to już w ogóle kosmos
ale nawet sami Francuzi mówią ze ceny zwariowaly kilka lat temu i nawet dla przeciętnego Francuza są mega wysokie
Z kolei moj M jest zakochany w Polsce i tylko by jezdzil po Polsce09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnymartta, ja planuję wakacje, ale też do rodziny, trochę na dolny Śląsk i chrzestna ma mieszkanie w górach, w Karkonoszach to może skorzystamy? o ile Mały nam pozwoli na taki wyjazd i nasza krowa się nie rozleci, teraz jak zamontowaliśmy gaz można jechać dalej
ugotowałam krupnik, ale chyba zaszalałam ze składnikami i meeega gęsty wyszedł -
Oj gory moje kochane! No ale niestety my to cala polske mamy do przejechania wtedy....
U nas lato szykuje sie w domku letniskowym rodzicow m kolo bydgoszczy, dobrze, ze w zeszlym roku roku zrobili tam gruntowny remont to mozna poszalec teraz. Ale raczej nigdzie indziej nie wyjedziemy w tym roku
chybz ze na weekendowe zawody motocrossowe m...
-
nick nieaktualnyDariah Le Mans fajnie blisko jest też co zwiedzać, moja mama mieszka koło Lyonu. Wiec wakacje często u nich. Ale w tym roku mama przylatuje do nas.
A u nas zdrowie kiepsko już mi się nie chce pisać. Byliśmy na kontroli i jest gorzej. Zapalenie oskrzeli pełną parą. Idziemy wieczorem jeszcze do prof aby nas osłuchał i zobaczymy co dalej. -
No nasze wyjazdy to zawsze do tesciow , jedynie w wakcja letnie rezewujemy tydzien gdzies ale to tez zaden region suoer turystyczny ze wgledu na ceny i tlumy. Mieszkamy w miescie wiec raczej ciagniemy w spokojnieksze miejsca
A tak to staramy sie jakies wekendowe wypady robic tu w Polsce
za jakies z lata planujemy kupic dom wiec do tego czasu tez rzeba bedzie odlozyc sporo wiec mysle ze nasze wakacje tez beda palcem po mapie lub raczej u tesciow hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Angela,
ah widzisz nigdy nie bylam w regionie Lyonu. Musze kiedys tegl mojego wyciagnac
Tak w regionie Le Mans tez jest co robic, nie daleko zamli nad Loara, Tours (piekne miasto) i przede wszystkim duzo zielenido tego tesciowie maja dom na wsi, wiec ciswa i spokoj....!!!
Matulu... ; ( ale Was wielo chorobsko ;( oby to nie poszlo jeszcze dalej09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah ale cudnie Francja ❤ szczepcie, rehabilitujcie i lećcie wypoczywać
Foxiu motywuj, motywuj choć ja na razie nie mam kasy na prawko.
Wizyta i ok i nie ok. Z Mlodą 1000 skierowań na cito, wszystko prywatnoe. A palant nic nie dołoży oprócz alimentów. Czeka mnie szarpanina w sądzie...no trudno. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziekujemy za wasze dobre fluidy. Mam nadzieje, ze szybko zadzialaja i bedziemy niebawem zdrowe.
Dariah,super, ze tak sie udaje z rehabilitacjami Zosienki. ech... juz wam zazdroszcze tego wyjazdu. My chcielismy wyjechac w tym roku do Hiszpani ale niestety duzo roznych rzeczy sie nawarstwilo i chyba nie wydoimy z kasa. Pojedziemy na pare dni chyba nad morze nasze polskie, ktore tez lubie.
Agatia, trzymam za was kciuki. Oby wszystko sie u was ladnie poukladalo. Jak twoje zdrowie? Minelo ci chociaz troszke?
Sarcia, jak tam dieta? Trzymasz sie dzielnie?
Marta, jak juz zmienicie mieszkanie na cos wiekszego to na pewno uda sie wam z czasem gdzies wyskoczyc. A co swoje to swoje
Angela, przykro, ze tak chorujeciekazdego dopada chyba juz
glowa do gory, ja ciagle sobie powtarzam, ze musi do cholery byc lepiej, bo gorzej to juz chyba nie moze.
Skali, jak tam u was?
LRF, Fifi przekonuje sie powoli do maminej kuchni? Duzy chlopak,.az 2 zabki. No, no, fiu, fiu
Bisacz, jak tam u ciebie? Nic sie ostatnio nie odzywasz.
U nas ciag dalszy walki z Mela o karmienie. W nocy je cudownie. Pije ladnie, mocno ciagnie, oproznia obie piersi. W dzien to jest walka. Czasem karmie ja na sile,pare lykniec chociaz, wiem, ze nie powinnam bo sie zrazi no ale cos jesc/pic musi. Powietrzem nie wyzyje. Boje sie, ze nie bedzie przybierac. W ciagu ostatniego 1,5tyg przybrala szumne ZERO albo co gorsze zacznie spadac z wagi. -
nick nieaktualny