X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, brawo dla Igunia. Brawo i gratki dla ciebie za wytrwałość w diecie.
    I wszystkiego, wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń tych mniej ważnych i super istotnych, zadowolenia z męża, pociechy z dzieci. Przespanych nocy, ginących kilogramów, super sylwetki, dumy z siebie i z własnych osiągnięć. Wszystkiego naj! :)

sarcia123 lubi tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już wiadomo dziecko nie je ja mam katar mega odciagan mleko nie wiem czy moje kp to przetrwa bo nie mam sił co chwila odciagac będzie ciekawie

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png

Wysłany: 6 lutego 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Skali :( bierz od razu coś na przeziębienie. Wit C, hallsy... cokolwiek aby zdusić to w zarodku.

5v79kzu.png

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz się nafaszeruje tym co mogę i ląduje się do łóżka bo jutro jeszcze Many księdza po kolędzie więc muszę ogarnąć ci nieco

Poczytam co to za skok tym razem ledwo jeden się skończy drugi się zaczyna

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png

Wysłany: 7 lutego 2017, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze w lozku zmeczona na maxa, z bolem glowy jakby mi ktos czaszke rozlupywal, zasmarkana jak stad do tamtad i.... spac nie moge :( krece sie, wszystko mi nie pasuje. Moj D na nocce i ani przytulic sie ani odezwac do kogo :( pies chrapie, dziecko odpukac spi. Co jest grane, ze ja nie moge? :(

5v79kzu.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 02:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka u mnie dzieci śpią, a mnie taki kaszel męczy, że nie mogę leżeć. Ech masakrato. Jutro czeka mnie wyprawa do przychodni :/

Skali kuruj się szybciutko. Co do skoku to u nas ten ostatni był skoczysławem "upierdliwym". A to już czas na kolejnego skoczysława? Oby nie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 02:38

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Agatia, nie wiedziałam.
    Cholera. To będziemy mu dawać cyca o 22

Jesli o tej 22 bierze, to znaczy, ze potrzebuje :) Ale w tym wieku dzieci często potrafią nadrobić w ciągu dnia, po prostu wiecej piciumka w dzien - ogólnie przestawienie jednego karmienia nie powinno wpłynąć na produkcje mleka, ale jesli zauważysz, ze mniej je, to stymuluj laktatorem - mozesz nawet pompować i mrozić "na czarną gidzinę".

U mnie problem był w tym, ze jesli nie dałam wieczorem, to w nocy budziły mnie cycki kamienie (bo pierwsze karmienie robi M z butli). Teraz po prostu przed snem ściągam.

agatia, Ulfenstein lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, ja już nie potrafię BFF ogarnąć :). Zbyt duży dla mnie chaos. Mi są potrzebne wątki tematyczne i tagi imienne, zeby przychodziły powiadomienia ;). No, to dobranoc.

agatia lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia miło widzieć twój awatar :)
    Moje dziecko śpi z pobodka o 2 30 i po 6 ale prawie nic nie zjadl.

Szymek np zazwyczaj nadrabia w nocy jak w dzień mało zje. Teraz ma tak płaski brzuszek ale śpi.

Mamy iść dziś na badania więc Koło 8 musimy się zebrać.

Wysłałam się wzięłam leki i chyba podrzemie jeszcze.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to sobie dziś w łeb strzelę chyba, noc kiepska, głowa boli na maxa, lodówka pusta

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu nie strzelaj sobie w łeb. U mnie tez noc do pupy przez kaszel. Brygada jeszcze śpi, piję kawusię i ttzeba jakiś spacer ogarnąć

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój wstał po 6, w nocy się obudził i do 3 nie spaliśmy.

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu biedny Fifek i biedna Ty, fsktycznie słaba nocka za Wami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sen jest dla słabych, nie wiem co mu w tej główce się poprzestawiało :(
    chociaż kupy mamy ładne od prawie tygodnia, wizualnie ślicznie ale śmierdzi jak po kebsie

• AJrin Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa dziecmo mi kaszle przez te jeb... 28 stopni w gosciach w niedziele :/ Ja sama sie czuje lekko rozkladajaca M mowi ze tez go poty w nocy dopadly.
    No nic od wcxoraj mlody ma wit C dzis zrobie mu inhalacje.

Basia jeny wieki Ciebie nie bylo tu ;)
    U nas nocka dość nietypowa bo ja poszlam spac dopiero o 2:45 mlody budzil sie o 23 pozniej po 12 pozniej po 2. A jak padlam kolo 3 to i on spal do 6 poznien M go ogarnial a ja dospalam praeie do 8. Dostal cyca i spi ciekawe jak dlugo dospi.

Ja mam ostatni jak wypanie mniej karmien cycki jak kamienie dzis znowu o tej 8 mnie zalalo. W czwartek idzimey do lemarza z mlodego kupami zobaczymy co powie.

Behemottka lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, Agatia

dziekuje za zyczenia kochane <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, wszystkiego naj naj naj, spełnienia marzeń ;)

pogoda wstrętna, a Młody ma bunt na spanie :/ ledwo warzywa mu obrałam i już się obudził

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 09:35

sarcia123 lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 lutego 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry... hmm... moze nie taki dobry. Poprostu witam was kochane cioteczki. Noc do kitu. Najpierw sama zasnac nie moglam a pozniej jak nie mnie meczyl katar to Amelke kaszel i tak wkolo macieju :( w miedzyczasie karmienie (z tego akurat sie ciesze, bo w nocy je wspaniale), potem malz wrocil z nocki i wstalysmy z lozka ostatecznie przed 8:00. I tak jakby piorun jebnal w sosne- skonczyly sie nasze wspaniale karmienia. Ranne juz bylo z wydziwianiem. Ostatnimi czasy kp tak mnie wykancza, normalnie jak pomysle o tym, ze w dzien mam ja karmic i znow bedzie szarpanina z tym to mnie zoladek boli. Zaczynam powoli powaznie myslec nad butla tylko czy to rozwiaze moj problem?

5v79kzu.png

Wysłany: 7 lutego 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mam w planach podac Meli na obiadek pierwszy sloiczek z mieskiem. Ciekawe czy jej zasmakuje.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka

trzymam kciuki zeby zjadla cay sloik :)

U nas noc jako tako od 22.30 do 2 i pozniej do 6

Iguniu tez steirdzil ze spanie jest dla slabych od ostaynich 10 dni haha

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

‹‹ 3211 3212 3213 3214 3215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ