WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia, brawo dla Igunia. Brawo i gratki dla ciebie za wytrwałość w diecie.
I wszystkiego, wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń tych mniej ważnych i super istotnych, zadowolenia z męża, pociechy z dzieci. Przespanych nocy, ginących kilogramów, super sylwetki, dumy z siebie i z własnych osiągnięć. Wszystkiego naj!sarcia123 lubi tę wiadomość
-
Leze w lozku zmeczona na maxa, z bolem glowy jakby mi ktos czaszke rozlupywal, zasmarkana jak stad do tamtad i.... spac nie moge
krece sie, wszystko mi nie pasuje. Moj D na nocce i ani przytulic sie ani odezwac do kogo
pies chrapie, dziecko odpukac spi. Co jest grane, ze ja nie moge?
-
Natka u mnie dzieci śpią, a mnie taki kaszel męczy, że nie mogę leżeć. Ech masakrato. Jutro czeka mnie wyprawa do przychodni
Skali kuruj się szybciutko. Co do skoku to u nas ten ostatni był skoczysławem "upierdliwym". A to już czas na kolejnego skoczysława? Oby nieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 02:38
-
Ulfenstein wrote:Agatia, nie wiedziałam.
Cholera. To będziemy mu dawać cyca o 22
Jesli o tej 22 bierze, to znaczy, ze potrzebujeAle w tym wieku dzieci często potrafią nadrobić w ciągu dnia, po prostu wiecej piciumka w dzien - ogólnie przestawienie jednego karmienia nie powinno wpłynąć na produkcje mleka, ale jesli zauważysz, ze mniej je, to stymuluj laktatorem - mozesz nawet pompować i mrozić "na czarną gidzinę".
U mnie problem był w tym, ze jesli nie dałam wieczorem, to w nocy budziły mnie cycki kamienie (bo pierwsze karmienie robi M z butli). Teraz po prostu przed snem ściągam.
agatia, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
Basia miło widzieć twój awatar
Moje dziecko śpi z pobodka o 2 30 i po 6 ale prawie nic nie zjadl.
Szymek np zazwyczaj nadrabia w nocy jak w dzień mało zje. Teraz ma tak płaski brzuszek ale śpi.
Mamy iść dziś na badania więc Koło 8 musimy się zebrać.
Wysłałam się wzięłam leki i chyba podrzemie jeszcze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuzwa dziecmo mi kaszle przez te jeb... 28 stopni w gosciach w niedziele
Ja sama sie czuje lekko rozkladajaca M mowi ze tez go poty w nocy dopadly.
No nic od wcxoraj mlody ma wit C dzis zrobie mu inhalacje.
Basia jeny wieki Ciebie nie bylo tu
U nas nocka dość nietypowa bo ja poszlam spac dopiero o 2:45 mlody budzil sie o 23 pozniej po 12 pozniej po 2. A jak padlam kolo 3 to i on spal do 6 poznien M go ogarnial a ja dospalam praeie do 8. Dostal cyca i spi ciekawe jak dlugo dospi.
Ja mam ostatni jak wypanie mniej karmien cycki jak kamienie dzis znowu o tej 8 mnie zalalo. W czwartek idzimey do lemarza z mlodego kupami zobaczymy co powie.Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry... hmm... moze nie taki dobry. Poprostu witam was kochane cioteczki. Noc do kitu. Najpierw sama zasnac nie moglam a pozniej jak nie mnie meczyl katar to Amelke kaszel i tak wkolo macieju
w miedzyczasie karmienie (z tego akurat sie ciesze, bo w nocy je wspaniale), potem malz wrocil z nocki i wstalysmy z lozka ostatecznie przed 8:00. I tak jakby piorun jebnal w sosne- skonczyly sie nasze wspaniale karmienia. Ranne juz bylo z wydziwianiem. Ostatnimi czasy kp tak mnie wykancza, normalnie jak pomysle o tym, ze w dzien mam ja karmic i znow bedzie szarpanina z tym to mnie zoladek boli. Zaczynam powoli powaznie myslec nad butla tylko czy to rozwiaze moj problem?
-
nick nieaktualny