WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia, dzieki za kciuki
na caly sloiczek nie licze, ale chociaz 3lyzeczki
Oby Iguniu ladnie dzis wam spal bys mogla z mezem spedzic spokojny, grzeszny wieczor -
nick nieaktualnyHahaha no oby dzis nie cyrkowal w koncu urodziny raz w roku
ale wiem ze maz wykombinowal i chce mnie zabrac na kolacje do lokalu w ktorym sie poznalismy
i zalatwil tesciowa do dzieci i po pracy wychodzimy na chwile dla siebiechwila jakie jedzenie ? Przeciez ja mam diete hahaha
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Ulfe tak mi się wydaje, że laktacja może trochę ucierpieć, skoro na noc zamiast kp idzie mm. Bo to sygnał dla orgwnizmu o mniejszym zapotrzebowaniu. Chyba... bo wi3sz ja ekspertem kp nie jestem
O 19 dostaje kaszkę na wodzie.
Wczoraj nam Kostek zweryfikował pomysł usypiania bez cyca.
Wkurw M i w końcu ciumkanie na sen
Wiec tyle z omijania karmienia na nocagatia lubi tę wiadomość
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Ajrin, no, no, no
podziwiam
i gratuluje snu
Ulf, a w jakie rejony Hiszpanii jedziecie?
Costa Brava. Jeszcze nie byliśmy, a chcemy blisko Barcelony w razie jakiś problemów -
Behemottka wrote:Jesli o tej 22 bierze, to znaczy, ze potrzebuje
Ale w tym wieku dzieci często potrafią nadrobić w ciągu dnia, po prostu wiecej piciumka w dzien - ogólnie przestawienie jednego karmienia nie powinno wpłynąć na produkcje mleka, ale jesli zauważysz, ze mniej je, to stymuluj laktatorem - mozesz nawet pompować i mrozić "na czarną gidzinę".
U mnie problem był w tym, ze jesli nie dałam wieczorem, to w nocy budziły mnie cycki kamienie (bo pierwsze karmienie robi M z butli). Teraz po prostu przed snem ściągam.
Tez miałam problem z kamieniami jak młody budził sie raz. Ale wróciliśmy do 2 karmien i jest spoko
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Jak liczycie te łyżeczki?
Bo jak nałożne do miseczki 3 pełne łyżeczki Np marchewki to młodemu później to daje na kilkanaście razy, bo wiosłuje cześciej ale mniej na łyżeczce.
Czyli zjada 3 łyżeczki czy kilkanaście? -
nick nieaktualnySarcia wszystkiego najlepszego
Natka dziękuję za pamięć, staram się czytać ale z pisaniem gorzej.
W piątek starszy syn miał przysięgę i pierwszą przepustkę do domu po miesiącu więc było trochę zamieszania. Wczoraj wywiozłam go na busa i znowu bidulek siedzi w koszarach. No ale dostaje tam niezłą szkołę życia.
My z Leosiem znowu powolutku smakujemy nowe rzeczy ale ma wrażliwy brzuszek, dynia całkiem na bok na razie bo strasznie ma po niej zagazowany brzuszek i brzydką kupę. Marchewka lepiej - zresztą ją uwielbia, w połączeniu z ziemniakiem też jest ok. Kupiłam brokuła ale podam go za jakieś 2 tygodnie bo intuicja mi podpowiada, że będzie po nim rewolucja.
Jakie krzesełka do karmienia kupiłyście lub planujecie kupić ?sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulf, ja nakladam np 3lyzeczki pelne do miseczki i z tego wachlujemy jakies kilkanascie:)
Costa Brava, super :)Barcelone polecam. Nie znam piekniejszego miasta. Wszedzie pachnie oleandrem
Bisacz, ja mam krzeselko baby design pepe. U nas narazie stoi i czeka az Mela bedzie bardzo stabilnie siedziec.
Sarcia, urodziny raz w rokumoze znajdziesz w menu jakas dobra salatke
potem i tak wypocisz z mezem hihi
LRF spokojnie, najpierw niech sobie je warzywka, pozniej wprowadzisz mu reszte.
Skali, dzielny chlopak. Trzymam kciuki za dobre wyniki.
Agatia, idz z tym kaszlem do lekarza, niech cie obejrzy, bo calkiem nam zmarniejesz bidulo ;(
Dziewczyny, jak to w koncu jest z tym glutenem? Kiedy mam wprowadzic i jak to zrobic? Jedna lyzeczke manny do zwyklej kaszki ryzowej czy do porcji jedzenia ze sloiczka?bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Sarcia wszystkiego najlepszego
Natka dziękuję za pamięć, staram się czytać ale z pisaniem gorzej.
W piątek starszy syn miał przysięgę i pierwszą przepustkę do domu po miesiącu więc było trochę zamieszania. Wczoraj wywiozłam go na busa i znowu bidulek siedzi w koszarach. No ale dostaje tam niezłą szkołę życia.
My z Leosiem znowu powolutku smakujemy nowe rzeczy ale ma wrażliwy brzuszek, dynia całkiem na bok na razie bo strasznie ma po niej zagazowany brzuszek i brzydką kupę. Marchewka lepiej - zresztą ją uwielbia, w połączeniu z ziemniakiem też jest ok. Kupiłam brokuła ale podam go za jakieś 2 tygodnie bo intuicja mi podpowiada, że będzie po nim rewolucja.
Jakie krzesełka do karmienia kupiłyście lub planujecie kupić ?
dziękuję za zyczeniaJa dzis wlasnie chcialam kupic krzeselko i jakis problem mam z bankowoscia internetowa szlag ;/ musze isc to zalatwic ale to juz nie dzis.
My sie zdecydowalismy na chicco polly progress 5w1bisacz lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry Ciocie
)
Sarcia,
100 lat !!!!! Bawcie sie dobrzedzis sie dieta nie przejmuj i tak jak mowi Natka, i tak to potem spalicie hehe
My juz po szczepieniu, mamy prawie 6kgZosia prawie nie plakala
sarcia123, Natka-matka wariatka :), bisacz lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️