WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Foxiu zapewne kiedyś spadnie
jak nie z łóżka to z czegoś innego. Taka kolej rzeczy, gdy dzieć poznaje świat.
Do tej pory pamiętam pierwsze dwa upadki B. Kolejne już były rutynąAle Młody dzięki temu nauczył się asekurować i w wieku 11 mc spał na sam na wersalce bez dodatkowych przygód.
-
Dzień dobry
Ja jeszcze w łóżku, czekam az Mala się obudzi
Nocka u nas średnia, jak na Zosię ti nawet bardzo zła. ..obudziła się o 1 i 5...pierwszy raz od 4 miesięcy. ..
Generalnie mam wrażenie że ostatnio gorzej sypia, ma jakieś sny co ją budzą, bo często ja płacz budzi. ..moze to jakiś skok??
Na szczęście nie miała gorączki po szczepieniuzobaczymy jeszcze dzisiaj .
Darusia,
Kuruj się bidulko, choć przy takiej pogodzie i epidemii grypy to może być trudne(
A jak zdrówko u Agatii i u Angeli?? Lepiej? Jak załoga? ?
Ajrin,
Pozycja na czworaka wykracza poza moją wyobraźnię. ..przynajmniej w zakresie karmienia
Agatia,
To eeg i usg w zwiazku z naczyniakami z którymi bulyscie ostatnio na laserze???
Sarcia,
Jak się udał wieczór? ?
Co się dzieje z Żabką? Mam nadzieję że wszystko ok...dawno nic nie pisała. ...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
LRF,
A widziałaś taką jakby dostawkę dla dziecka do łóżka rodziców? Ostatnio gdzieś to widziałamwydało mi się fajnym pomysłem
śpi z Wami ale nie z Wami no i nie spadnie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah, u nas byłby problem z miejscem na taką dostawkę, zastanawiam się nad takim rozwiązaniem: http://allegro.pl/barierka-ochronna-bramka-blokada-lozka-lionelo-eva-i6344041734.html mój póki co jeszcze się nawet na brzuch nie obraca, choć niewiele mu brakuje
ciekawe kiedy mój na drzemkę pójdzie, bo od 6. się niexle trzyma -
A to też dobry pomysł
ważne żeby go zablokował przed upadkiem
U nas Zośka wczoraj fiknela na brzuch samachoć ręka nadal została zablokowana pod brzuchem hehe ale zawsze coś
U Was dzieciaki też tak ciągną do siedzenia? W sensie nie umie i nie próbuje siadać ale chce być w pozycji siedzącej np u nas na kolanach lub noszona. ..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah dzięki za pamięć
w nocy kasłałam mega i nie mogłam spać, ale dzisiaj jakby lepiej, choć bez szału
Tak eeg i usg w związku z tym "naczyniakiem". Powinien być rezonans, ale neuro chce poczekać, az Młoda zacznie chodzić, żeby narkoza jej neurologicznie nie obciążyła.
Co do siedzenia to L usiadła sama kilka razy z pozycji bocznej, ale na rękach oczywiście próbuje się ciągnąć z pleców do siadania, qle matka nie pozwala
Foxiu B zaliczył zjazd z wersalki na podłogę jak mial 6 mczjechał ze skórzanej wersalki razem z prześcieradłem. Nic mu się nie stało, ale ja się telepałam cały dzień ze stresu.
-
Ah ale w związku z tym macie zaprzestać narazie laserów? Czy laser to jedno a badania u neurologa to drugie?
Ah to mam nadzieję że kaszel powoli odchodzioby tak było! A załoga się nie zaraziła?
Z nie siada z pozycji bocznej, choć mam wrażenie że czasami coś tam kombinujeno właśnie jak ja mamy na kolanach to jak ją kładziemy na pół leżąco to się od razu denerwuje i chce siedzieć
az to jest denerwujące bo nie da się jej trzymać bo od razu jest krzyk i wymusza siedzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 08:45
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki :* dziekuje za zyczenia urodzinowe, bardzo mi milo
bylismy na kolacji na ktora pozarlam spagetti w sosie smietanowym chyba przesadzilam na diecie z takim daniem ale slinotoku mdostalam jak w karcie wyczytalam haha po kolacji maz odwiozl tesciowa uspalismy dzieciaki, wypilismy winko i poszalelismy
od dawien dawna wieczor super
Dzis ide z Iguniem na zalegle szczepienie az mam ciarkiw dodatku mala jest ze mna w domu vo cos podchorowama jest
-
Sarcia,
No to wieczór pierwsza klasa! !!a makaronem się nie przejmuj bo spaliliscie
Hihi super !!
Powodzenia na szczepieniu !
Jezuuuu jak mi się marzy carbonnara...♡♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 08:52
-
Sarcia romantic ❤ super, że urodzinki udane
a spaghetti mniam mniam. Raz w roku ma się urodzinki więc kcal rozgrzeszone. Urodzinowe kcal ida w cycki
Powodzenia na szczepieniu, tylko niech tam lekarka dobrze mojego zieviunia zbada przed szczepieniem skoro siostra podziębiona.
Dariah lasery będą nadal bo one usuwają naczyniaka ze skóry lekko pod skórą. Natomiast rozrosty naczyniowe mogą być wewnątrz na nerwach i na mózgu i na to laser nie pomoże. Dla tego musi być szybka diagnostyka głowy i okulistyczna, żeby w razie W działać lekami, bo inaczej może być nieciekawie. Ale tej opcji nie biorę pod uwagę.
Wypiłam kawę, zjadłam śniadanko a moje dzieci nadal śpiąchoc juz powoli się wiercą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 08:54
-
Agatia,
Ah ok, teraz rozumiem
Ale tak jak mówisz żadnych złych scenariuszy nie akceptujemy i nie bierzemy pod uwagę - one nie istnieją!
Z też już się kręci09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnybyła próba oddelegowania Bąbla na drzemkę, niby zmęczony ale będzie kozaczył
widzę, że zmęczony, ale jak go odkładam na łóżko, to zaczyna się drzeć jakbym go ze skóry obdzierała, a na rękach przysypiaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 09:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:niech mnie kurczę wywiozą do wariatów, bo oszaleję
nic nie pomaga, nic... od rana jeden wielki płacz, niech on w końcu padnie z tego wszystkeigo
Hej Foxiu swietnie cie rozumiem bo moj syn od ostatnich dni struga jajko madrzejsze od kury, nic mu nie pasuje jeczy, steka, kweka ani noszenie, ani gadanie, pajacowanie nic nie daje ma fochy i koniec w nocy tes szopki wstal o 3 i o 4.40 a za chwile juz o 6 i o 8 myslalam ze oszaleje...
mam adzieje ze dzi po szczepieniu bedzie dobrze, bo inaczej i mnie wywioza córka zeszczekajacym kaszlem niczhm gduzlik maeudne dziecko po szczepieniu...ehhh chuba trzdba kawe mocna walnac zeby wytrzymac ten dzien -
Witam was dziewczęta w to środowe przedpołudnie.
Darusia
Mam nadzieję, że jesteś już zdrowa i nic się tam do was nie przypałęta
Waga Julci całkiem, całkiem. O takiej sami marzymy
Dariah
Możliwe, że Zosieńska ma skok. My też przechodziliśmy niedawno parę nocy, gdzie Mela popłakiwała. Bardzo możliwe, że coś jej się tam śniU nas wtedy pomagało głaskanie i spała dalej.
Foxiku
biedactwocieżko w domu z dzieckiem, które płacze. Zapewne Filipek jest już tak zmęczony, że z tego zmęczenia spać nie może i się irytuje. Nawet my dorośli mamy takie chwile. Spokojnie, może poprostu baterie mu się wyczerpią i padnie. Spróbuj go może położyć w łóżeczku i usiąść obok. Mooooooże sam się wyciszy i zaśnie. Czasem takie ekstremalne sytuacje pomagają.
Agatia
Jak zdrowie? Nadal masz taki kaszel?
Mam nadzieję i trzymam kciuki aby u Liwci te naczyniaki nie okazały się niczym poważnym
Sarcia
super, że kolacja i "po kolacji" się udałoDobrze jest spędzić miło czas
My w nocy mieliśmy pierdyliard wstawań. Masakra. Ledwo widzę na oczy. Jedyny plus, że w nocy ładnie pije. Rano znów zaczęła się jazda z karmieniem. Praktycznie po wybudzeniu nie zjadła nic (udało się tylko jakieś 2min ssania w sumie na siłę), szybko odpuściłam. Zjadła ciut więcej dopiero przed kolejną drzemką, ale też nie jakoś zadziwiająco dużo. Osiwieję przez to normalnie