WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
7wielkie buziole i gratulacje dla wszystkich dzieciaczkow za postepy. Super sie czyta takie mile informacje
Do konca tygodnia zostal jeden dzien, JEDEN! Wiec dziewczyny! Od przyszlego tygodnia musi byc juz u wszystkich lux -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:a u Was nadal jest ślad po szczepieniu w szpitalu po narodzinach? myślałam że to zniknie, a tu ni hu hu. Pójdzie do przedszkola i będzie "aua, tylko nie w szczepionkę!"
-
Angela89 wrote:U Kuby sladu w ogole nie było, odczynu tez. U córki jest ślad do dzis dosyć brzydki. Ale jak to starej daty pielegarki mówią ze jak po gruźlicy sie szczepionka "paprala" to lepiej sie przyjęła
-
nick nieaktualny
-
My po szczepieniu w szpitalu nie mamy nawet czerwonej kropki. Czyżby nasze dziecko miało nie wołać na podwórku: "tylko nie w szczepionkę!"?
agatia lubi tę wiadomość
-
U mnie święto od x czasu, bo moje dzieci się zsynchronizowały i ucięły sobie drzemeczkę
chyba zapiszę to w kalendarzu
Dzięki temu mogłam na luzie zrobić obiadek na jutro, pranie, sprzątanko i mam czas dla siebiechwilo trwaj
AJrin, Angela89, Natka-matka wariatka :), Dariah, martta lubią tę wiadomość
-
U nas ostatnio krotko je cyca w nocy bywa ze dluzej ciumka. W dzoen mamy z 6 karmien max a w nocy potrafi byc 8 chociaz ostatnio sa 4 max 5.
Generalnie dzis troche maruda bo wcxoraj byl anoliek to dzis musi byc równowaga.
-
nick nieaktualnyagatia wrote:U mnie święto od x czasu, bo moje dzieci się zsynchronizowały i ucięły sobie drzemeczkę
chyba zapiszę to w kalendarzu
Dzięki temu mogłam na luzie zrobić obiadek na jutro, pranie, sprzątanko i mam czas dla siebiechwilo trwaj
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatka
u mnie tez zasnela Nadia i za chwile Igi i spali 2 godziny wlasnie powstawali tomoglam sobie ogarnac liste zakupow na moje urodziny i zaraz ruszam do sklepu kupic produk suche a reszte w nastepnym tygodniu
Czy u was tez cena lodowej poszla tak do gory?? U nas 6,99 !agatia lubi tę wiadomość
-
Nie wiem ile lodowa ale maly kalafior kosztowsl mnie 14 zeta!
-
sarcia123 wrote:Agatka
u mnie tez zasnela Nadia i za chwile Igi i spali 2 godziny wlasnie powstawali tomoglam sobie ogarnac liste zakupow na moje urodziny i zaraz ruszam do sklepu kupic produk suche a reszte w nastepnym tygodniu
Czy u was tez cena lodowej poszla tak do gory?? U nas 6,99 ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Moje dzieci pospały w dzień i ku mojemu zdziwieniu poszły spać o 20
ale są łaskawi dla mnie. Może uda się wykurować
Sarcia jak zakupy owocne?
kurde takie owocne ze 2 reklamowki mialam a 200 zl wydałam i na co ja sie pytam?a pol rzeczy nie kupionych
no z lodowa to zdrowo przesadzili za mala sałatę 7 zeta to nawet i mi szkoda dac;)
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:kurde takie owocne ze 2 reklamowki mialam a 200 zl wydałam i na co ja sie pytam?
a pol rzeczy nie kupionych
no z lodowa to zdrowo przesadzili za mala sałatę 7 zeta to nawet i mi szkoda dac;)
A Igunio został z tatą? -
Jest masakra ostatnio z warzywami. Jak widziałam u nas w sklepiku za brokuła prawie 10zł to kupiłam mrożonego tak jak Sarcia napisałaś. Bardziej się opłaca a niczym nie odstaje od świeżego.
W ogóle zimą to polegam głównie na swojej spiżarce i zamrażarce. Mrożę wszystko co się da, resztę pakuję w słoikiI takim sposobem zimą jem np. fasolkę szparagową z bułeczką
którą latem zapakowałam do słoików
Dziś piłam koktajl z truskawek. Test truskawek zrobiłam na dżemie już wielokrotnie i na szczęście brak reakcji u Meli
agatia lubi tę wiadomość
-
Koniec dnia dziecko śpi
znajomi właśnie wyszli zjadłam 2 kawałki domowej pizzy i tak mi ciężko strasNie . M sprząta po imorezce tony garów myślałam że będzie się tlukl bo trochę wypił ale nawet nie. Chwili trwaj dziś nie było smogi ale była dużo mgła i deszcz ciekawe jak będzie jutro mam ochotę na Zakopane i koktajbar u jagody no ale zobaczymy
agatia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Natka też zawsze robiłam zapasy na zimę, pierwszy rok kiedy nie mam. Ale nadrobię w sezonie na przyszłą zimę.
Zawsze mam dzemiki z owoców od wujka: porzeczki, wiśnie, agrest, morele. No i warzywka też robię w ałoikach albo mrożone.
U nas też truskawki ok. Bo ja uwielbiam mrożone i podjadam z zamrażalnika truskawki i maliny
Skali zjadłabym pizzę i chyba mnie zainspirowałaś na jutrzejszy obiad. Zrobię domową pizzunięNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Agatia, ja tez bym nic nie miala gdyby nie moj D i tesciowa. Ja przy zagrozobej ciazy to glownie lezalam, nic nie robilam bo nie moglam. A jak pare razy zrobilam odstepstwo i posprzatalam bo dobrze sie czulam to na kolejnej wizycie mialam nastepstwa. D i tesciowa mi duzo pomogli i duzo zaprawili. Nawet mam z 50sloiczkow musu z jabluszek dla Amelki
w tym roku zaprawy bede robic ja bo to uwielbiam