Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7wielkie buziole i gratulacje dla wszystkich dzieciaczkow za postepy. Super sie czyta takie mile informacje :)

Do konca tygodnia zostal jeden dzien, JEDEN! Wiec dziewczyny! Od przyszlego tygodnia musi byc juz u wszystkich lux :P

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a u Was nadal jest ślad po szczepieniu w szpitalu po narodzinach? myślałam że to zniknie, a tu ni hu hu. Pójdzie do przedszkola i będzie "aua, tylko nie w szczepionkę!" :O
    U Kuby sladu w ogole nie było, odczynu tez. U córki jest ślad do dzis dosyć brzydki. Ale jak to starej daty pielegarki mówią ze jak po gruźlicy sie szczepionka "paprala" to lepiej sie przyjęła

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    U Kuby sladu w ogole nie było, odczynu tez. U córki jest ślad do dzis dosyć brzydki. Ale jak to starej daty pielegarki mówią ze jak po gruźlicy sie szczepionka "paprala" to lepiej sie przyjęła
    U nas Borek nie ma sladu, a u Liw była i jest czerwona kropka. Ale nic nie ropiało

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały w końcu zasnął, tak kozaczył że nie jest śpiący, a położony - zamknął oczy i usnął w dwie minuty ;)

Dariah lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 lutego 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po szczepieniu w szpitalu nie mamy nawet czerwonej kropki. Czyżby nasze dziecko miało nie wołać na podwórku: "tylko nie w szczepionkę!"? :P

agatia lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie święto od x czasu, bo moje dzieci się zsynchronizowały i ucięły sobie drzemeczkę :-D chyba zapiszę to w kalendarzu :)
    Dzięki temu mogłam na luzie zrobić obiadek na jutro, pranie, sprzątanko i mam czas dla siebie :-D chwilo trwaj ;)

AJrin, nick nieaktualny, Natka-matka wariatka :), Dariah, martta lubią tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatnio krotko je cyca w nocy bywa ze dluzej ciumka. W dzoen mamy z 6 karmien max a w nocy potrafi byc 8 chociaz ostatnio sa 4 max 5.
    Generalnie dzis troche maruda bo wcxoraj byl anoliek to dzis musi byc równowaga.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    U mnie święto od x czasu, bo moje dzieci się zsynchronizowały i ucięły sobie drzemeczkę :-D chyba zapiszę to w kalendarzu :)
    Dzięki temu mogłam na luzie zrobić obiadek na jutro, pranie, sprzątanko i mam czas dla siebie :-D chwilo trwaj ;)
    Korzystaj puki dane taka okazja dlugo może sie nie powtórzyć

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka

u mnie tez zasnela Nadia i za chwile Igi i spali 2 godziny wlasnie powstawali tomoglam sobie ogarnac liste zakupow na moje urodziny i zaraz ruszam do sklepu kupic produk suche a reszte w nastepnym tygodniu :)

Czy u was tez cena lodowej poszla tak do gory?? U nas 6,99 !

agatia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ile lodowa ale maly kalafior kosztowsl mnie 14 zeta!

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Agatka

u mnie tez zasnela Nadia i za chwile Igi i spali 2 godziny wlasnie powstawali tomoglam sobie ogarnac liste zakupow na moje urodziny i zaraz ruszam do sklepu kupic produk suche a reszte w nastepnym tygodniu :)

Czy u was tez cena lodowej poszla tak do gory?? U nas 6,99 !
    Wow 7 zeta za lodową? Nie zwrociłam uwagi... te ceny to już szybują, że ho ho.

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieci pospały w dzień i ku mojemu zdziwieniu poszły spać o 20 :-D ale są łaskawi dla mnie. Może uda się wykurować :)

Sarcia jak zakupy owocne?

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio dziadek kupił babci za 10 zl

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Moje dzieci pospały w dzień i ku mojemu zdziwieniu poszły spać o 20 :-D ale są łaskawi dla mnie. Może uda się wykurować :)

Sarcia jak zakupy owocne?

kurde takie owocne ze 2 reklamowki mialam a 200 zl wydałam i na co ja sie pytam? o.O a pol rzeczy nie kupionych :) no z lodowa to zdrowo przesadzili za mala sałatę 7 zeta to nawet i mi szkoda dac;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Nie wiem ile lodowa ale maly kalafior kosztowsl mnie 14 zeta!

dlatego ja kupuje brokuly i kalafior mrozony w kauflandzie opakowania po 1 kg kosztuja 5,99 zl za kg kalafiora a 6,99 za kg brokuła;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    kurde takie owocne ze 2 reklamowki mialam a 200 zl wydałam i na co ja sie pytam? o.O a pol rzeczy nie kupionych :) no z lodowa to zdrowo przesadzili za mala sałatę 7 zeta to nawet i mi szkoda dac;)
    No to jest najgorsze, jak się kupę kasy wyda, w domu rozpakuje zakupy, a tam prawie nic nie kupione.
    A Igunio został z tatą?

Wysłany: 4 lutego 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest masakra ostatnio z warzywami. Jak widziałam u nas w sklepiku za brokuła prawie 10zł to kupiłam mrożonego tak jak Sarcia napisałaś. Bardziej się opłaca a niczym nie odstaje od świeżego.
    W ogóle zimą to polegam głównie na swojej spiżarce i zamrażarce. Mrożę wszystko co się da, resztę pakuję w słoiki :) I takim sposobem zimą jem np. fasolkę szparagową z bułeczką :P którą latem zapakowałam do słoików :) Dziś piłam koktajl z truskawek. Test truskawek zrobiłam na dżemie już wielokrotnie i na szczęście brak reakcji u Meli :D

agatia lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec dnia dziecko śpi :) znajomi właśnie wyszli zjadłam 2 kawałki domowej pizzy i tak mi ciężko strasNie . M sprząta po imorezce tony garów myślałam że będzie się tlukl bo trochę wypił ale nawet nie. Chwili trwaj dziś nie było smogi ale była dużo mgła i deszcz ciekawe jak będzie jutro mam ochotę na Zakopane i koktajbar u jagody no ale zobaczymy :)

agatia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka też zawsze robiłam zapasy na zimę, pierwszy rok kiedy nie mam. Ale nadrobię w sezonie na przyszłą zimę.
    Zawsze mam dzemiki z owoców od wujka: porzeczki, wiśnie, agrest, morele. No i warzywka też robię w ałoikach albo mrożone.
    U nas też truskawki ok. Bo ja uwielbiam mrożone i podjadam z zamrażalnika truskawki i maliny ;)

Skali zjadłabym pizzę i chyba mnie zainspirowałaś na jutrzejszy obiad. Zrobię domową pizzunię :)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

Wysłany: 5 lutego 2017, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, ja tez bym nic nie miala gdyby nie moj D i tesciowa. Ja przy zagrozobej ciazy to glownie lezalam, nic nie robilam bo nie moglam. A jak pare razy zrobilam odstepstwo i posprzatalam bo dobrze sie czulam to na kolejnej wizycie mialam nastepstwa. D i tesciowa mi duzo pomogli i duzo zaprawili. Nawet mam z 50sloiczkow musu z jabluszek dla Amelki :) w tym roku zaprawy bede robic ja bo to uwielbiam :)

5v79kzu.png

‹‹ 3206 3207 3208 3209 3210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ