X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7wielkie buziole i gratulacje dla wszystkich dzieciaczkow za postepy. Super sie czyta takie mile informacje :)

Do konca tygodnia zostal jeden dzien, JEDEN! Wiec dziewczyny! Od przyszlego tygodnia musi byc juz u wszystkich lux :P

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a u Was nadal jest ślad po szczepieniu w szpitalu po narodzinach? myślałam że to zniknie, a tu ni hu hu. Pójdzie do przedszkola i będzie "aua, tylko nie w szczepionkę!" :O
    U Kuby sladu w ogole nie było, odczynu tez. U córki jest ślad do dzis dosyć brzydki. Ale jak to starej daty pielegarki mówią ze jak po gruźlicy sie szczepionka "paprala" to lepiej sie przyjęła

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    U Kuby sladu w ogole nie było, odczynu tez. U córki jest ślad do dzis dosyć brzydki. Ale jak to starej daty pielegarki mówią ze jak po gruźlicy sie szczepionka "paprala" to lepiej sie przyjęła
    U nas Borek nie ma sladu, a u Liw była i jest czerwona kropka. Ale nic nie ropiało

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały w końcu zasnął, tak kozaczył że nie jest śpiący, a położony - zamknął oczy i usnął w dwie minuty ;)

Dariah lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 lutego 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po szczepieniu w szpitalu nie mamy nawet czerwonej kropki. Czyżby nasze dziecko miało nie wołać na podwórku: "tylko nie w szczepionkę!"? :P

agatia lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie święto od x czasu, bo moje dzieci się zsynchronizowały i ucięły sobie drzemeczkę :-D chyba zapiszę to w kalendarzu :)
    Dzięki temu mogłam na luzie zrobić obiadek na jutro, pranie, sprzątanko i mam czas dla siebie :-D chwilo trwaj ;)

AJrin, Angela89, Natka-matka wariatka :), Dariah, martta lubią tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatnio krotko je cyca w nocy bywa ze dluzej ciumka. W dzoen mamy z 6 karmien max a w nocy potrafi byc 8 chociaz ostatnio sa 4 max 5.
    Generalnie dzis troche maruda bo wcxoraj byl anoliek to dzis musi byc równowaga.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    U mnie święto od x czasu, bo moje dzieci się zsynchronizowały i ucięły sobie drzemeczkę :-D chyba zapiszę to w kalendarzu :)
    Dzięki temu mogłam na luzie zrobić obiadek na jutro, pranie, sprzątanko i mam czas dla siebie :-D chwilo trwaj ;)
    Korzystaj puki dane taka okazja dlugo może sie nie powtórzyć

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka

u mnie tez zasnela Nadia i za chwile Igi i spali 2 godziny wlasnie powstawali tomoglam sobie ogarnac liste zakupow na moje urodziny i zaraz ruszam do sklepu kupic produk suche a reszte w nastepnym tygodniu :)

Czy u was tez cena lodowej poszla tak do gory?? U nas 6,99 !

agatia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ile lodowa ale maly kalafior kosztowsl mnie 14 zeta!

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Agatka

u mnie tez zasnela Nadia i za chwile Igi i spali 2 godziny wlasnie powstawali tomoglam sobie ogarnac liste zakupow na moje urodziny i zaraz ruszam do sklepu kupic produk suche a reszte w nastepnym tygodniu :)

Czy u was tez cena lodowej poszla tak do gory?? U nas 6,99 !
    Wow 7 zeta za lodową? Nie zwrociłam uwagi... te ceny to już szybują, że ho ho.

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieci pospały w dzień i ku mojemu zdziwieniu poszły spać o 20 :-D ale są łaskawi dla mnie. Może uda się wykurować :)

Sarcia jak zakupy owocne?

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio dziadek kupił babci za 10 zl

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Moje dzieci pospały w dzień i ku mojemu zdziwieniu poszły spać o 20 :-D ale są łaskawi dla mnie. Może uda się wykurować :)

Sarcia jak zakupy owocne?

kurde takie owocne ze 2 reklamowki mialam a 200 zl wydałam i na co ja sie pytam? o.O a pol rzeczy nie kupionych :) no z lodowa to zdrowo przesadzili za mala sałatę 7 zeta to nawet i mi szkoda dac;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Nie wiem ile lodowa ale maly kalafior kosztowsl mnie 14 zeta!

dlatego ja kupuje brokuly i kalafior mrozony w kauflandzie opakowania po 1 kg kosztuja 5,99 zl za kg kalafiora a 6,99 za kg brokuła;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    kurde takie owocne ze 2 reklamowki mialam a 200 zl wydałam i na co ja sie pytam? o.O a pol rzeczy nie kupionych :) no z lodowa to zdrowo przesadzili za mala sałatę 7 zeta to nawet i mi szkoda dac;)
    No to jest najgorsze, jak się kupę kasy wyda, w domu rozpakuje zakupy, a tam prawie nic nie kupione.
    A Igunio został z tatą?

Wysłany: 4 lutego 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest masakra ostatnio z warzywami. Jak widziałam u nas w sklepiku za brokuła prawie 10zł to kupiłam mrożonego tak jak Sarcia napisałaś. Bardziej się opłaca a niczym nie odstaje od świeżego.
    W ogóle zimą to polegam głównie na swojej spiżarce i zamrażarce. Mrożę wszystko co się da, resztę pakuję w słoiki :) I takim sposobem zimą jem np. fasolkę szparagową z bułeczką :P którą latem zapakowałam do słoików :) Dziś piłam koktajl z truskawek. Test truskawek zrobiłam na dżemie już wielokrotnie i na szczęście brak reakcji u Meli :D

agatia lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec dnia dziecko śpi :) znajomi właśnie wyszli zjadłam 2 kawałki domowej pizzy i tak mi ciężko strasNie . M sprząta po imorezce tony garów myślałam że będzie się tlukl bo trochę wypił ale nawet nie. Chwili trwaj dziś nie było smogi ale była dużo mgła i deszcz ciekawe jak będzie jutro mam ochotę na Zakopane i koktajbar u jagody no ale zobaczymy :)

agatia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka też zawsze robiłam zapasy na zimę, pierwszy rok kiedy nie mam. Ale nadrobię w sezonie na przyszłą zimę.
    Zawsze mam dzemiki z owoców od wujka: porzeczki, wiśnie, agrest, morele. No i warzywka też robię w ałoikach albo mrożone.
    U nas też truskawki ok. Bo ja uwielbiam mrożone i podjadam z zamrażalnika truskawki i maliny ;)

Skali zjadłabym pizzę i chyba mnie zainspirowałaś na jutrzejszy obiad. Zrobię domową pizzunię :)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

Wysłany: 5 lutego 2017, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, ja tez bym nic nie miala gdyby nie moj D i tesciowa. Ja przy zagrozobej ciazy to glownie lezalam, nic nie robilam bo nie moglam. A jak pare razy zrobilam odstepstwo i posprzatalam bo dobrze sie czulam to na kolejnej wizycie mialam nastepstwa. D i tesciowa mi duzo pomogli i duzo zaprawili. Nawet mam z 50sloiczkow musu z jabluszek dla Amelki :) w tym roku zaprawy bede robic ja bo to uwielbiam :)

5v79kzu.png

‹‹ 3206 3207 3208 3209 3210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ