X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali to chyba taki etap naszych dzieciaczki by najmniej tych w tym mniej więcej wieku co twój.
    Mój na mm niechcenia patrzeć maks wypije 30ml :-( a z reszty muszę kombinować więc przeważnie dostaje kaszki dobrze ze są różnego smaku.
    Ja też nie mam siły już do jego karmienia mm nie, slioczka też wybrzydza, kaszki jako tako ale procje mizerne dobrze ze pije soki bo o wodzie można zapomnieć.
    Odbicie mojej córki:-(

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka ja o piciu nawet nie chce myśleć dwa lyki wody max sok be kaszka be niewiem co to dziecko ma za smak i po kim muszę to przerwać sloiki odstawiam na jakiś czas może będzie poprawa

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali, Zabka
    U nas tez jakies fanaberie cora odstawia z jedzeniem. Kaszki, ktore tak uwielbiala teraz nie ma mowy. Zaciska usta, piszxzy,wykreca sie. Obiadki to samo. Zarowno gotowe sloiczki jak i przeze mnie gotowane. Nie wazne czy przetarta breja czy kawalki. Poprostu nie. Dzis do tego doszedl tez cyc. Tez stal sie malo atrakcykny. Jedynie co to dzis pila wode i herbatke z koperku i to z wielka checia.
    Widocznie taki etap tych naszych dzieciaczkow.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu daj cokolwiek pić byle nie woda będzie pił pił pił jak koń.
    Córka to samo miała w nocy się budziła bo pić ale tylko soczek.

Nie wiem dziewczyny co z naszymi dzieciakami się stało i co im jest.
    Na siłę nic nie zrobimy zglodnieja to zjedzą.

Tylko po co ja tyle mm kupiłam????:-)

Skali dobrze mówisz trzeba to przetrwać.
    Może to jakiś skok?

Choć u mnie wszystko mówi ku zębom.
    Kupy,brak apetytu,marudny na maksa, śpi nie spokojnie i dziś wyszły mu wypieki na polikach :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 21:09

• marta258 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj też pogoda paskudna, deszcz i silny wiatr więc spaceru nie było. Przez to Antoś był marudny cały dzień, dobrze że chociaż zaliczył 2 drzemki po godzinie. Jak przyszła babcia to był grzeczniejszy, nawet na macie ładnie się bawił. A przy usypianiu ryk, puszczał cyca i coś mu nie pasowało, tylko ciągle pchał rączki do buzi, coś czuję że to zęby idą. W końcu jakoś usnął o 20:45 i teraz śpi jak aniołek, i niech tak będzie już do rana.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my w koncu mamy chrzestnych dla Ignacego w Wielkanoc beda chrzciny :) nok juz czas hrabia ma 6 mscy !

AJrin, Dariah lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mojego samopoczucia, dzis jest lepiej juz goraczki odmwczoraj w nocy nie mam, ale musze brac paracetamol bo nadal glowa boli i slaba jestem :(

Ja nie wism czy to leki tak na mnie działaja ale ju dzis 6 razy bylam w toalecie i nie wspomne ze juz wszystko mnie boli :/

P.s cora dzis spi u dziadkow bo chciala zostac na noc, Igunio zjadl o 19.45 cyca o 21 usnal i nadal spi hmmm..nie zdazylam dac mu mm na noc a jak sie obudzi to chyba dam mu cyca sama juz niewiem.. ciekaw ile pospi ale napewno jie za dugo jak od takiej godziny nie jadl

Wysłany: 19 marca 2017, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Dobrze, ze juz ciut lepsze masz samopoczucie.
    Co do Igunia to moze faktycznie jak sie obudzi daj mu pierso ile oczywisciebedzie chcial. My nadal walczymy ze snem. Lobuziara ciagle sie budzi i wydziwia, ale coz :) taki to jej urok haha :) moj D jeszcze bawi sie z kolegami, jutro bedzie odsypial.
    Najgorsze jest to, ze u nas deszcz zapowiadaja do srody :( masakra, jakos nie wyobrazam sobie tyle w domu siedziec.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudził się zjadł 30ml mm!!!!
    I kilka lykow picia:-(
    Mnie szyja boli źle spalam :-(

Teraz pora na wariacje ;-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 05:45

Wysłany: 19 marca 2017, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i my.
    Mela co prawda obudzila sie przed 6:00 (zasnela ok 1:00, pobudki miala o 2:30, 3:30 i 5:00), ale bawila sie w lozeczku wiec wystarczylo, ze co kilka minut wstawalam i podawalam jej wyrzucany co chwile smoczek. Ja moglam te kilka minut jeszcze polezec z zamknietymi oczami :) teraz dzunglujemy na kocyku. Ciekawe jaki ten dzien dzis bedzie.
    Spokojnej niedzieli cioteczki! Odezwe sie pozniej! :*

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się zasnąć.
    Dopiero wstalismy lezakujemy jeszcze w łóżeczku.

Miłej leniwej niedzieli :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie obudzilam z wielkim bolem karku gloey i szyi masakra :/normalnie jakas sztywn8scmkarku mnie bierze :(

Milej niedzieli ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przełom.
    Mały zjadł (od kad wstał) 150ml mm.
    Co mnie cieszy.
    Katar dostał znowu a już nie miał pewnie sprawka córki i męża.
    Córka pozarazala wszystkich.
    Odpukac ja zdrowa.

Jedziemy na krótką wycieczkę.
    Mąż musi cis obejrzeć pewnie auto ale nic nie chce powiedzieć.
    Odezwę się wieczorem.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wstaliamy dzis o 6 a młody wlasnie dosypia.
    Wczoraj bylismy w kinie a dziadkowie przejeli opieke i i usypianie szkraba. Ponoc usnac nawet spoko ale obudzil sie po 1.5 godziny i wyl i sie prezyl i wpadl w histerie. Nie spodziewali sie ze juz bedzie głodny a moj to co 2 godziny musi jesc. No ale jak nic nie dzialalo to dali butle i ciumkajac i chlipiac zasnął.
    Kurde moje dziecko straszni3 malo je i dlatego non stop sie budzi ale on bitla nawet malo je :/ zostawilam 160 mojego mleka na 6 godzin zjadl 90 w 3 ratach :/
    Amyslalam zemm pojdzie w ruch.

Skali przerwa dobrze mysle ze zrobi.

Sarcia to dobrzezejuz lepiej a skad polamanie karku zle spalas? Jak spal Ignas bez mm?

Zabka udanej wycieczki.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dalej rodzinnie w łóżku :) Dzis mamy dzień lenia dawno takiego nie było :D

agatia, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Agatia czasem trzeba :) al4 juz wstalismy mlody jakis obiadek musi dostac a inam cos tez trzeba pomyśleć.
    Wybralismy z M wózek i w tym tygodniu kupimy niech czeka az Igi b3dzie siedzial chociaz na zakupy juz na plasko bedziemy brać bonsie sklada na mega malutki

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak jak myślałam mąż ogląda auto tyle że zabytek!
    Chyba odpuszczę i mu pozwolę kupić niech się chłopak cieszy.
    No zobaczymy co powie itd bo ogląda.
    Obejrzałam góry z daleka przy okazji bo to te rejony ale tam śniegu!
    Mąż pokazał mi też działkę budowlaną jaka znalazł.
    Nawet fajna ale z boku malutki kościółek taki wioskowy :-)

A zaraz lecimy do galerii kupić buty córce,małemu jakąś chuste chce kupić i coś jeszcze i przy okazji obiad potem jakieś zakupy.

Ajrin super pochwalić się tutaj fotka wózka???
    Oj kusicie tymi spacerówkami.
    Sama miałam okazję ostatnio kupić i się zastanawiałam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin

Bez mm spal tragicznke znow wstawal co 2 godziny...a nie dostal wczoraj bo usnal a akurat bylisu poza dodmem i nie mialam ze soba...wiec mialam noc katastrofa znow...wstawanie co chwila i placz w miedzy czasie. Dzis swoja porcje dostanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę to napisać
    jesteśmy tu po to aby rozmawiać, wymieniać poglądy na temat swoich pociech itp. ma być po prostu miło i pomocnie....ale
    jak ktoś ma inne podejście do pewnych spraw i wyraził swoje zdanie w tym temacie to nie musi przy każdej okazji podkreślać, że pewnie by swoim postępowaniem naraził się niektórym i to podkreślać, to takie darcie łacha z pewnych osób na fb, brzmi trochę zawile ale osoba której to dotyczy na pewno będzie wiedzieć o co mi chodzi.
    To tyle w tym temacie

Widzę, że mamy zbiorowy bunt na jedzenie bo u nas podobnie. W nocy mały mocno gorączkował i miał delikatną wysypkę, rano jej nie było i do tej pory temp też nie. Nie mam pojęcia co to, dopiero wyszedł z choroby więc się martwię :(

Żabka kiedy otwieracie warsztat? :)

Skali89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia pierwsze co mi przyszło do głowy to właśnie trzydniówka, siostra mówi, że wysypka może od gorączki była, dziwne to bo raczej to nie zęby, a wysypka przy trzydniówce pojawia się już po chorobie więc czekamy i się obserwujemy.

‹‹ 3332 3333 3334 3335 3336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ