WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wracamy.
Ale się WKU.....łam.
Kupiłam córce buty adidasy sobie japonki na wakacje takie sportowe to tak przy okazji.
Mały zaczął jęczeć więc zrobiłam mm a on w płacz!!!!
Poleciałam do Piotra i Pawła bo był tam sklep w tej galerii kupiłam słoiczek dwie łyżeczki zjadł
No nic protestuje nadal jednak.
Wracamy do domu nie będę nigdzie latać bo co ja mu dam jeść?
Mąż nas zabrał do MC Donalda yupiii cóż za święto.
Ale pojadlam
Bisacz hahahaha
A co będziesz stałym klientem????
Żartuje mój mąż może doradzić /poradzić komuś ale powiedział że nie będzie nikomu robić auta bo wiecznie ktoś jest nie zadowolony bo tacy są ludzie.
Będzie robił auta na sprzedaż a teraz sobie dla siebie wymyślił że zrobi wyjątkowy zabytek i mi każe tym jeździć ahhhh
Na razie myśli.....
A mogłabyś coś więcej na ten temat fb? Ja też nie w temacie.
Uważam że dobrze zrobiłaś mówiąc co masz na sercu.
Mam podobne zdanie jak ty ale praktycznie w każdym naszym temacie.
Też mam takie odczucie.
Na fb nie mam czasu -
Bisiacz tez nie wiem o co chodzi ale mam wrazenie ze nie wszystko na fb sledze bo jakos nie wszystko mi wyskakuje, z tego co widze nie odnosze takiego wrazenoa albo poprostu olewam ale masz racje. Jestesmy po to by wymieniac poglady pomagac a nie drzec lacha.
Agata no faceci co mial ryzycowac o soboe lozko plamic masakra.
A co do furki ja moja spacerowe zostawiam bedzie w glownym urzyciu stala na dole u nas w klatce. Noe moge sie doczekac kiedy noe bede musiala znosic mlodego w gondoli z 2 pietra. A kupujemy baby jogger city mini zip ona sklada soe do rozmiarow mniejszych niz parasolka a jest w pelni funkcjonalna spacerowa z pelna raczka -
Sarcia no to chocoaz tyle ze po mm jest ok. Az dziwne ze jeden cyc na noc i takie pogorszenie. U nas za kilka dni bedzie prpba z kaszka moze to pomoze.
-
Ja sie martwię, bo młody nie daje sobie zginac nóżki. Nie boli go już ale ją usztywnia.
Sam czasem zegnie, ale widać, ze jest mniej mobilna ni druga.
Jeśli do jutra sie nie poprawi to czeka nas wizyta.
Któreś z dzieci podobno miało coś takiego z rączka po szczepieniu? -
Ulf u nas byla opuchnieta i to mocno ale zginac sobie dawal a jak robilam oklady to nie reagowal ani jak dotykalam tez nie sprawial aby go mocno bolalo. A robisz oklady?
Agatia ten wozek glownie bedzie na wykazdy plis zakupy. -
nick nieaktualnyU nas stan podgoraczkowy.
Co z tymi naszymi dziećmi????
Może coś w powietrzu?
Ulf mój tak miał z rączka po pierwszym szczepieniu plus mega ból.
Po tygodniu ból odpuścił.
Ajrin miałam okazję właśnie joggera city 4w odkupić w idealnym stanie.
Jeszcze nic straconego bo jednak sprzedaż wstrzymana bo odmówiłam więc po wakacjach pewnie będą chcieli sprzedać.
Wózek od nowości po jednym dziecku i nie zajechany ale sama nie wiem.
Tak kusicie że nabieram chęci hahah.
Sarcia skoro mały je mm i spisz może nie cała nockę ale ciurkiem się wysypiasz to czemu nie dawać? Nie????
Kamcia to u was też dalej jazda?
Niedobrze myślałam że u was choć lepiej już.
Mój poszedł na drzemke.
A swój wózek od początku zostawiam w klatce na dole.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 16:35
-
Żabka, właśnie nie byłam pewna czy Ty czy Żabcia.
I miał tez sztywna czy tylko ból?
Wczoraj rano jak tylko ruszył to płakał. Lekarstwa pomogły. Dzis gdyby nie sztywność przy przewijaniu to byśmy nawet prwnie nie zauważyli. Bo sam rusza. Choć zdecydowanie mniej niż druga.
Ech -
Zabko
no nie chce jeść, zyje powietrzem. Nawet dluzsza przerwa w niejedzeniu nie zwiększa apetytu. Wczoraj śniadanie jadł godzinę
dziś prawie godzinę ale nie powiem nawet co zjadł bo dostawał różnie5 łyżeczek kaszki, mm z butli, z butli bez smoczka, z doidy. ..jabłuszka -z kaszka bee, pite ze słoika dobre lecz...lecz po 5 lykach niedobre! ! Jajecznice zjadł na drugie to sukces. Ale zupka na obiadek -znów godzinę zagadywany, zabawiany, z przerwami jadł
słoika oczywiście nie zjadł. ..na chorego nie wygląda. Nie marudzi nawet
na wadze troszkę spadł ale I tak najwięcej okaże się na cotygodniowym wazeniu we wtorek -
nick nieaktualnyUlf miał cała sztywna rękę plus ból straszny.
Dawalismy paracetamol bo nie mogliśmy go nawet do odbicia wziąść, gdzie nie dotknął się ta ręką to płacz.
Nie zginął czasami sam ale też sprawiało ból.
Trwało to przez tydzień.
Ja zostałam poinformowana że miałam to zgłosić a oni dalej zgłaszają.
Obserwuj do tygodnia ma prawo być może trafiła źle.
Mój ta rączka do dziś mam wrażenie dziwnie operuje tzn jak trzymam na rękach to ta ręką woli być sztywno wyprostowana.
Na rehabilitacji kobieta powiedziała że woli się bawić prawa niż lewa czy to zauważyłam no tak bo to po szczepieniu.
Ale nie jest jakas sparaliżowana etc żebyś sobie nie wkręcila że dziecko będzie jakieś nie dorobione
Obserwuj i zgłoś przy wizycie.
Kamcia no u nas też jajecznica góruje.
U nas strasznie marudzi.
Właśnie mąż go nosi ale ma frajdę mały:-)
Moja córka obudziła Roberta nosz ku..a mac nie pojmuje że ma być cicho.
No nic zaraz nasmaruje mu szamponem ten plaster rehabilitacyjny bo wyczytałam że tym się zdejmie.
A szukałam po aptekach benzyny i nigdzie nie ma:-(
Właśnie odpaliłem kaloryfery niech się grzeje u nas pada.
Mąż ogląda koszty części do tego auta yhhhy chyba się nie źle namysłu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 17:09
-
Agatia
U nas. Mielusmy zrosniete, ale tak nie do konca. Byl skrawek doslownie, kilka milimetrow, ktore sie nie zrosly. Zrosniete mielusmy od strony cewki moczowej. A u was jak? Dzis zauwazylas? -
Agata to u Natki było a u was juz mocno zrosniete? Musisz iść jak najszybciej 3mam kciuki oby tylko lekko.
-
Kamcia jesli zjadl taka porcje jajek jak na fb to sie nie martw ale troche słabo ze tak przestal jesc. Pamietam jak pisalas ze ladnie wcinal mysle ze kazde dziecko ma taki etap u nas dopiero poczatek to szama wszystko.
-
No to słabo a zeby idą? Kurde moze cos w powoetrzu....
-
nick nieaktualny