WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas gorzej, katar okropny i znowu zaczyna kaszleć, gorączki nie ma. Chcę iść do lekarza niech go osłucha, jestem zła.
Ja kupiłam ibum forte bo ma taką samą dawkę ibuprofenu co jego odpowiedniki a jest tańszy i u nas pięknie zadziałał. Z paracetamolem mam pedicetamol.
Biedne te nasze maluchy
-
My już wróciliśmy do Krakowa Ale w piątek z powrotem bo chrzciny u siostry męża
U nas cyrk dalej wiecie co zaczynam podejrzewać ze może mu mleko taka rewolucję zrobiło bo jak się mi skończyła 1 to dałam 2bez mieszania nic nie wiem samą
Kurrr dalej kaszle wczoraj jadł ładnie mleko na wieczór po butli zaczął Kaszlec i wyzygal na m wszystko. Nie wiem kuzde z czego to zyganie ten kaszel czy co jak mu daje słoik no to odruch wymiotny i ho ciągnie i żyga ale tu ewidentnie kaszke jutro idę do pediatry bo dziś nie ogarnie
Dziś mamy rehabilitację zobaczymy jak będzie mu szło
Idę dziś oglądać fotelik tobi macie opinie ?mam okazję kupić tani Ale różnie mówią o nim
Bisacz ja chyba wiem o co chodzi
Mały zjadł w nocy dwa razy po 100ml i już kombinuje bp jestem z nim samą Ale śpi to może chociaż tyle dobrego
Jakie macie syropy na kaszel suchy bo inhalauje go nebudd plus mucosolvan i brak poprawy
Trochę jestem do tyłu mam nadzieję że u was lepiej Kamcia czytałam ze m znowu jedzie trzymaj się dzielnie
-
Ból i sztywność nóżki przeszła.
W nocy atak płaczu podejrzewam ze był z głodubo i karmienie o20 i o 24 były słabe. Nie czulam w cyckach, żeby dobrze ciągnął.
Wiec może zeby?
Nie wiem. Jestem styrana po weekendzie.
Mój pluje pedicetamolem, ale coś tam łyka. Ibum malinowy to jest dopiero porażka.
Wczoraj chcieliśmy kupić Ibum bananowy to pani farmaceutka powiedziała ze nie ma takiego. Nie istnieje.
Fajnie ze takiej mam ufać.
Dzis pójdzie do naszej apteki, w nd nie działa.
Mam tez czopki, ale wciąż stres przed stosowaniem
No u również boje sie tej kupya w zasadzie tego, czy uznać ze lekarstwo wziął czy nie?
Syropem pluje, czopki wysrywa. MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 07:43
-
nick nieaktualnyNawet nie wiem co mam w szafce.
Spr apteczka córki.
A tam paracetamol truskawkowy cała butelka,pudełko czopkow paracetamol.
W lodówce pół butelki nurofenu forte i paracetamolu truskawkowego.
Bisacz zdrówka dla małego.
Daj znać jak po wizycie.
Ja też chciałam iść ale z czym?
Na gorączkę pewnie mi powie podać leki zbijajace a katar no raz ma raz nie ma ale jest wodnisty.
bisacz lubi tę wiadomość
-
Żabka
nawet mój mąż pamięta co mówi lekarz o gorączce u maluszka
tacy przestraszeni szliśmy z gorączka do lekarza a tu takie radystąd nie trafiliśmy do lekarza w piątek. I -odpukać -nie mieliśmy nawrotu gorączki
ale u nas nic się nie działo -ani kataru, ani kaszlu ale po mojej infekcji wszystkiego się spodziewam
Zjadł większą część kaszkiale spadek wagi większy juz
jutro ważenie -
nick nieaktualnyDzięki za wsparcie
Najgorszy ten katar bo utrudnia oddychanie i w nocy mu się źle śpi, normalnie ryczeć się chce. Mam nadzieję, że mąż nie wyskoczy z tekstem w stylu "a nie mówiłem żeby go nie brać na dwór" bo mnie tym dobije.
Kamcia sprawdziłam ibum i od otwarcia 6m ważny
Wiem, że sama gorączka to nie powód do wizyty u lekarza dlatego miałam wczoraj nadzieję, że to trzydniówka. -
nick nieaktualny
-
My mamy pedicetamol w kroplach i czopki. Kurde glupia otworzylam ten pedicetamol z 2 miesiace temu jak po drugim szczepieniu dostal lekkiej goraczki. Wkoncu nie podalam ale musze pamietac ze po 4 miesiacach wurzucic jak cos. U nas jeszcze nic nie dostal wiec tu nie pomoge czopki sie tez troche boje kupy ale z drugiej strony nie wiem jak brzuszek reaguje na podanie i czy zje. Obym dlugo noe musiala testować
Bisiacz zdrowka i mam nadziene ze to ja czegos nie napisalam na fb
My dzis pobudka 5:30 ale w nocy dal mamie az 4 godziny ciurkiem spac woec noe jest zlebisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dziś też po nocy padnięta, Mały się co chwila budził, wstał bardzo wcześnie i teraz padł na drzemkę, marudzi okropnie, więc podejrzewam skok lub zęby, albo jedno i drugie. Nie mam siły do działania, dobrze że zostały z wczoraj kotlety, to tylko Małemu coś ugotuję. U nas deszczowo więc pewnie z spaceru nici...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoś mi się wydaje, że ząbkowanie osłabia nam dzieciaczki i szybciej łapią różne wirusy. U nas gol po pas, dziąsła rozpulchnione ale górne.
Brawo dla Liwki teraz powinno być lepiej.
Ajrin racja z tymi terminami trzeba uważać, chyba dobrze byłoby pisać datę otwarcia na opakowaniu.
Sarcia mamy skok zbiorowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia gratuluję pierwszego ząbka.
Już wiadomo z kadry te gile itd.
Dlatego ja stawiam na zęby ewentualnie trzy dniowka ale tak na raty???
Dwa dni nie miał gorączki i znowu by dostał?
Właśnie wstał ja musze wyjść po smoczki dla niego bo się skończyło tzn wypił.
Więc pakuje ekipę w małego próbuje wcisnąć kaszki.
Temperatura wraca:-(
Strasznie frazie palce:-(
A marudzi że......