WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po lekarzu
osłuchowo czysto, inhalować samą solą, nos zakrapiać wodą morską i obserwować
powiedziała, że przy chorobie korzystniejsza jest dieta kolorowa i nie przejmować się, że je mniej mleka, dużo poić
czyli tak jak się spodziewałam ale mi lepiej, że jest młody osłuchany
Żabcia w biszkoptach są na pewno jaja a mleko tez jest w składzie? My podsuwamy małemu chrupki kukurydziane ale chyba są za szorstkie na te jego wrażliwe dziąsła
Huśtawka już na strychu a zaraz dołączy do niej bujaczek bo Leoś zaczyna robić na nim dziwne akrobacje.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyesmi wrote:Faktycznie mam male dzieci czekam na ten czas jak juz razem beda sie bawic
esmi wtedy to zaczna sie bawic , kłócic, lać i tez trzeba bedzie biegac hahaale to juz wieksza szansa ze bedzie chwila dla siebie nie martw sie
my aktualnie sprzedalismy dom, bo bedziemy sie budowac i projekt swoj i wrocilismy narazie do bloku do naszego mieszkania ktore wczensiej wynajmowalismy lokatorom, wczesniej zrobilismy jego remont bo juz na wszystko przygotowani bylismy.
to ja aktualnie nie mam za wiele do ropboty jak sie zacznie budowa to jzu nie posiedze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje, że Zośka zjadła całe dwie łyżeczki batata
ale zrobiłam tez inaczej b zdecydowanie bardziej płynne niż ten ziemniak w weekend, przetarłam przez sitko więc nie było też grudek.
Więc albo smak albo konsystencja ja przekonało
Bisacz,
dobrze że Leoś został osłuchany przez lekarza, przynajmniej jesteś spokojniejsza i wiesz ze osłuchowo czysto!bisacz lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyEsmi ja widziałam jak się dziś w przychodni rodzeństwo bawiło, dwie dziewczynki prawie ze ścianą do gabinetu weszły haha, oczywiście Tobie życzę bawiących się zgodnie aniołeczków
Dariah spokojnie podałabym marchewkę z ziemniaczkiem, u nas to ulubione warzywka. Ja otwarty słoiczek wykorzystuję w 2 dni maksymalnie, potem jeśli coś zostaje to wyrzucam. -
sarcia123 wrote:Dariah
Tak to jest przy 1 z tym zapalem,i dziecku i mezu haha chyba
No z dzieckiem to na pewno sprawdzę, a z mężem nie mogę powiedzieć bo nawet z moim nie jesteśmy po ślubie jeszcze hehe
wiem mam nadzieje ze nie będę sprawdzać jak to jest z drugim mężem, ale kto to wie, życie lubi zaskakiwać i płatać figle!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisacz żabka trzymam kciuki za maluchy może gorączka od zębów.
Ja dziś mam zabiegany dzień.
Kupiłam sobie kawę jacobs w biedrze bo jest na promocji tyle nie piłam to teraz choc dobrej kawy się napije
Szynek odrzucił piers więc nie karmię i nie odciągam the end smutno mi trochę Ale pół roku jadł to najważniejsze teraz fotosybteza musi dac radę
Muszę jakąś książkę przeczytać o rozszerzaniu bo ja chyba wszystko źle robię ze on nie chce jeść
Dziś będzie ćwiczył może w końcu coś zalapue żeby sam ruszyćbisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny