WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka,
Współczuję perypeti z Robercikiemta gorączka odchodzi i wraca
Niech już sobie pojdzie raz a dobrze! !
Bidula
Hehe a ta dentystka nie zla idiotkatrzeba było ja zalytac czy zna numery Lotto za tydzień skoro tak wszystko wie !
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ah i od dzisiaj Zosia mówi baba
hehe cały dzień tak gada
kamciaelcia, agatia, Natka-matka wariatka :), żabka04, bisacz, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyNo cos poszukam, ale ja uzywek nie kupuje ogolem , chcialam sie doradzic bo core chrzvilismy w grudniu
on ma granatowe buciki to kurtke kupie w granacie bo garniak ma bialy
my dziecko wezmiemy do nosidla tego od auta i bedzie siedzial z nami w laece tak jak cora -
nick nieaktualnyA swoja droga, dzis byla 1 rozprawa z zusem, jaja jak berety z zusu nikogo nie bylo, sedzina zdziwiona wielce probowsla 10 minut przekonac ze pk co kontynuowac ta spraee itd, byla tak pewna ze od nas nikt hie przyjdzie ze wyobrazcie sobie byly 2 sprawy na ta sama godzine ! Byla hieprxygotowana, nic nie wiedziala, pracodawcy nawet nie przssluchala, mpowolala na swiadkow 2 prac wskazanych przez pracodawce i sprawe odrocsyla do 27.04....smiechu warte
-
Sarcia,
No jeśli nie uzywane to takie aby wykorzystaćbo na 1 raz to szkoda
U nas chrzciny na koniec maja ale jeszcze sie nie rozglądam za strojem bo nie wiem jaka będzie pogoda ani jak Z urośnie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie po dluuuugim dniu.
Dziewczyny, ale naskrobalyscie
Bisacz
Dobrze, ze dzieciaczek osluchany i nic nie wyszlo. Na kaszel my stosowalismy u Meli inhalacje z soli fizjologicznej. Moze pomoze i u was? No i mokre pieluchy na grzejniki.
Ajrin
U nas po glutenie pierwszy raz byla meeega kupa az po pachy. Plynna i smierdzaca. Poczekalismy pare dni i znow zaczelismy pomalutku podawac. Mozliwe, ze u was placz tez po glutenie, obserwuj kochana. Oby latwo sie przyzwyczail. Trzymam kciuki.
Zabka
Biedny Robercik z ta goraczka. Masakra. Oby juz sobie poszla na dobre. Dentystla niezla cwaniara. Jak taka madra to niech zmieni zawod i zostamie politykiem skoro wszystko wie najlepiej. Dobrze jej powiedzialas. Brawo dla corki, ze byla taka grzeczna i odwazna
Agatia
Super, ze spacer soe udal. Mlody jak ladnie jedzie na rowerku. Pomyka,ze hoho! Gratulacje dla Liw, pierwszy zabek. Moze dlatego odmawiala jezenia? Ciekawe kiedy my sie doczekamy.
Sarcia
A to jaja na rozprawie, dobre sobie. Sedzina nieprzygotowana. Kpoba normalnie. Co do pobudek, moze Igi potrzebuje tylko bliskosci mamy na chwile? Tak mi tylko przyszlo do glowy, bo Mela czesto budzi sie jedynie na przytulenie, poglaskanie, calusa i czasem zasypia od razu po takich czulosciach.
Ulf
Dobrze,ze u was te placki niewidoczne. Moze powoli przechodza?
Kamcia
Maz wyjezdza, nie zazdtoszcze. Zawsze to ktos do pomocy, jakiejkolwiek, sle zawsze. Na szczescie przy dziecku czas leci jak glupi, wiec szybko minie i ani sie mie obejrzysz az maz bedzie spowrotem.
Foxik
Ciezko mi powiedziec ile trwalo jak Amelka siadala.przymierzala sie ok tygodnia, potem ze dwa to juz siadala ale czesto przechylala sie (bo glowa byla za ciezka) i uderzala glowa w podloge i ryk. Ogolnie to pierwszy raz sprobowala usiasc z pozycji na brzuchu jak skonczyla 4mies, ale tym sie nie sygeruj, bo ona tak z wszystkim hop do przodu. Chociaz nadal glownie siada z pozycji na brzuchu, podciagac samej rzadko jej sie chce
Skali
Szkoda troche tego kp, rozumiem cie dobrze, ale karmilas pol roku wiec za kazdy miesiac brawo. Widocznie juz dziecku starczy. Na butelce tez bedziecie miec ze soba super wiez. No i maz bedzie mogl w nocy wstac i nakarmic a ty.... dpisz az milo hihi
Dariah
Jak po waszych rehabilitacjach? My sloiczek tez dzielilismy na 2 dni, wiec spokojnie w lodowce moze zaczekacbrawo dla Zosi za pietwsze baba
Esmi
Gratulacje dla dzieciaczka zacraczkowanie, superteraz to dopiero sie nabiegasz hihi
Marta
Co tam u ciebie slychac, dawno sie nie odzywalas?
Darusia,Angela
Wywoluje was
Jesli o kims zapomnialam to przepraszam. Naskrobalyscie dzis baaaardzo duzoagatia lubi tę wiadomość
-
U nas dzien baaardzo dlugi. Amelka dzis pierwszy raz probowala chlebka. Mine miala nietega
jakby zaraz miala wymiotowac
Od wczoraj tez wcina chrupki kukurydziane. Narazie skubie jej po troszku i wkladam do pyszczka, sama chrupka jedynie uderza o podloge i dziwi sie jak jej sie lamie haha
Ogolnie nadal mamy strajk na jedzenie, ale zauwazylam,ze zje wiecej lyzeczek kupnego sloiczka niz moich obiadkow. No coz, narazie gardzi matki obiadami...bywa i tak. Poczekamy, zobaczymy.
Genralnie jest teraz na etapie wsponania sie na wszystko i na kazdego czy to siedzi obok niej (to po plecach) czy stoi (po nogach) byle by stanac na nogach. Chwieje sie na nich jak drzewo w wichure ale musi, normalnie muuuuusi. Zlosci sie jak ja odciagam i odkladam. Aaaaaa... i trwaja cwiczenia glosu: na zmiane piszczy, krzyczy, gaworzy (ulubione mamamama) i szepcze bababa,pepe, buuuu) takze jest ciekawie
Dzis odbylismy spacer cala rodzinka wraz z psem. Amelka pierwszy raz w spacerowce. Myslalam, ze moze nie bedzoe chciala zasnac bo w koncu wszystko widzi ale wiecie co? Patrzyla, gaworzyla, piszczala i tak ja to zmeczylo, ze zasnela NA GODZINR!!! Jak nigdy! I pierwszy raz nie plakala na spacerze. Oby bylo tak dalej.
Ufffff.... to chyba na tyle u nas. Lece,bo standardowo krolewna nie spiDariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka fiu fiu to się u was dzieje:-)
Ale spryciula już chce po chacie latać???
Cwana ta twoja księżniczka
Super obu tak dalej
Ja właśnie wstałam spr czy ma gorączkę.
Odpisać nie ma.
Za to zjadł 150ml mm
Posmarowalam dziąsełka i próbuje go uśpić może zdążę się jeszcze zdrzemnac:-)
Sarcia bez komentarza oni naprawdę mają nieodpowiednich ludzi na nie odpowiednich stolkach.
A co do chrupek już miałam wcześniej napisać i zapomniałam.
To chyba bisacz pytała nie wiem nie pamiętam.
Mój z apetytem wina chrupki czy biszkopty ale jak ugryzie i jednak nacisnie w te dziąsła to już koniec tylko płacz i tulenie więcej nie dotknie:-(
P.s. Znowu mój były mi się śnił!
Co za kretyn nawet we śnie
AhhhhNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ltd nawet mam ta książkę muszę wckoncy do niej siąść.
My po dwóch pobodkach pierwsza o 23 druga teraz Ale śpi od 18 30.
Dziś mu dałam parę łyżeczek kaszki z hipp tej mlecznej z biszkoptem i jabłkiem i do tego maliny i truskawki hipp zjadł dosłownie 5 łyżek więc może jakaś poprawa jest jutro znowu sprobuję
Muszę z Nin więcej ćwiczyć przejście z leżenia do siadu na boku bo wczoraj mu nie szło a zostały nam 2 razy i 2 razy czekamy aż się zwolni termin bo nie byliśmy przez chorobę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już spać nie mogę
Mały jeszcze śpi choć się już wierci.
Sarcia gratki dla Igunia.
Wszystkiego najlepszego chłopaku
Edition: powodzenia i uważaj na siebie
Edition 2: od 6:30 znowu 38,5 st ma Roberto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 06:43
-
tez nie spie
juz druga noc z rzedu Piotrek nie budzi się na mm...martwi mnie, ze traci mleczny posiłek (na dzień miał 2 butle mm! teraz 1?)ale tez nie spie bo mysle, czemu on tak twardo spi? to nie jest narzekanie. Dzis pomyslałam nawet że chory...wczoraj spał w dzień 2h+1h z hakiem+ 1h (jak nigdy)a w nocy ani razu mocniej się nie poruszył ...niania mnie nie budziła. Mąż wychodzac do pracy zajrzał do niego, ułożył, Piotrek spał...a ja własnie nie spałam bo myslałam...i zajrzałam do niego-wygłaskałam (czy nie ma goraczki) a ten westchnął...chyba własnie się budzi. A ja dopiłam ciepłą kawe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia nie umiem cie nawet pocieszyć.
No może trochę nie ma gorączki Piotruś jest zdrowy kochana nie zamartwiaj sie.
Wiem że mają nasze dzieciaczki dziwne teraz upodobania sama się dzieje bo większość z nich nie je,zasmarkane itd
Mój wcale nie jadł mm musiałam przemycic w kartkach to w sumie przez cały dzień może by się uzbieralo 100ml.
Dziś nad ranem mnie zaskoczył 150ml mm wchlonal jakby było więcej to by może zjadł.
Teraz dałam kaszki manny zrobiłam z 70ml wody zjadł.
Idę się ogarniać.