X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka,
    Współczuję perypeti z Robercikiem :( ta gorączka odchodzi i wraca :(
    Niech już sobie pojdzie raz a dobrze! !
    Bidula :(

Hehe a ta dentystka nie zla idiotka ;) trzeba było ja zalytac czy zna numery Lotto za tydzień skoro tak wszystko wie !

żabka04 lubi tę wiadomość

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah i od dzisiaj Zosia mówi baba ;) hehe cały dzień tak gada ;)

kamciaelcia, agatia, Natka-matka wariatka :), żabka04, bisacz, marta258 lubią tę wiadomość

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cos poszukam, ale ja uzywek nie kupuje ogolem , chcialam sie doradzic bo core chrzvilismy w grudniu :) on ma granatowe buciki to kurtke kupie w granacie bo garniak ma bialy :)

my dziecko wezmiemy do nosidla tego od auta i bedzie siedzial z nami w laece tak jak cora :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoja droga, dzis byla 1 rozprawa z zusem, jaja jak berety z zusu nikogo nie bylo, sedzina zdziwiona wielce probowsla 10 minut przekonac ze pk co kontynuowac ta spraee itd, byla tak pewna ze od nas nikt hie przyjdzie ze wyobrazcie sobie byly 2 sprawy na ta sama godzine ! Byla hieprxygotowana, nic nie wiedziala, pracodawcy nawet nie przssluchala, mpowolala na swiadkow 2 prac wskazanych przez pracodawce i sprawe odrocsyla do 27.04....smiechu warte

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    czemu wczesniej sie nie chwaliłas?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia,
    No jeśli nie uzywane to takie aby wykorzystać :) bo na 1 raz to szkoda :)

U nas chrzciny na koniec maja ale jeszcze sie nie rozglądam za strojem bo nie wiem jaka będzie pogoda ani jak Z urośnie :)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    sarcia
    czemu wczesniej sie nie chwaliłas?

A bo dzis caly dzien zalatana, jutro rano wyjazd i chwili nie mialam. Zus=idioci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria
    zosia mowi baba a Ignas dzis mowil bibi i sie cieszyl jak powtarzslam to slowo :)

Dariah lubi tę wiadomość

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po dluuuugim dniu.
    Dziewczyny, ale naskrobalyscie :)

Bisacz
    Dobrze, ze dzieciaczek osluchany i nic nie wyszlo. Na kaszel my stosowalismy u Meli inhalacje z soli fizjologicznej. Moze pomoze i u was? No i mokre pieluchy na grzejniki.

Ajrin
    U nas po glutenie pierwszy raz byla meeega kupa az po pachy. Plynna i smierdzaca. Poczekalismy pare dni i znow zaczelismy pomalutku podawac. Mozliwe, ze u was placz tez po glutenie, obserwuj kochana. Oby latwo sie przyzwyczail. Trzymam kciuki.

Zabka
    Biedny Robercik z ta goraczka. Masakra. Oby juz sobie poszla na dobre. Dentystla niezla cwaniara. Jak taka madra to niech zmieni zawod i zostamie politykiem skoro wszystko wie najlepiej. Dobrze jej powiedzialas. Brawo dla corki, ze byla taka grzeczna i odwazna :)

Agatia
    Super, ze spacer soe udal. Mlody jak ladnie jedzie na rowerku. Pomyka,ze hoho! Gratulacje dla Liw, pierwszy zabek. Moze dlatego odmawiala jezenia? Ciekawe kiedy my sie doczekamy.

Sarcia
    A to jaja na rozprawie, dobre sobie. Sedzina nieprzygotowana. Kpoba normalnie. Co do pobudek, moze Igi potrzebuje tylko bliskosci mamy na chwile? Tak mi tylko przyszlo do glowy, bo Mela czesto budzi sie jedynie na przytulenie, poglaskanie, calusa i czasem zasypia od razu po takich czulosciach.

Ulf
    Dobrze,ze u was te placki niewidoczne. Moze powoli przechodza?

Kamcia
    Maz wyjezdza, nie zazdtoszcze. Zawsze to ktos do pomocy, jakiejkolwiek, sle zawsze. Na szczescie przy dziecku czas leci jak glupi, wiec szybko minie i ani sie mie obejrzysz az maz bedzie spowrotem.

Foxik
    Ciezko mi powiedziec ile trwalo jak Amelka siadala.przymierzala sie ok tygodnia, potem ze dwa to juz siadala ale czesto przechylala sie (bo glowa byla za ciezka) i uderzala glowa w podloge i ryk. Ogolnie to pierwszy raz sprobowala usiasc z pozycji na brzuchu jak skonczyla 4mies, ale tym sie nie sygeruj, bo ona tak z wszystkim hop do przodu. Chociaz nadal glownie siada z pozycji na brzuchu, podciagac samej rzadko jej sie chce :P

Skali
    Szkoda troche tego kp, rozumiem cie dobrze, ale karmilas pol roku wiec za kazdy miesiac brawo. Widocznie juz dziecku starczy. Na butelce tez bedziecie miec ze soba super wiez. No i maz bedzie mogl w nocy wstac i nakarmic a ty.... dpisz az milo hihi

Dariah
    Jak po waszych rehabilitacjach? My sloiczek tez dzielilismy na 2 dni, wiec spokojnie w lodowce moze zaczekac ;) brawo dla Zosi za pietwsze baba :)

Esmi
    Gratulacje dla dzieciaczka zacraczkowanie, super :) teraz to dopiero sie nabiegasz hihi :)

Marta
    Co tam u ciebie slychac, dawno sie nie odzywalas?

Darusia,Angela
    Wywoluje was :)

Jesli o kims zapomnialam to przepraszam. Naskrobalyscie dzis baaaardzo duzo :D

agatia lubi tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 20 marca 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzien baaardzo dlugi. Amelka dzis pierwszy raz probowala chlebka. Mine miala nietega :) jakby zaraz miala wymiotowac :)
    Od wczoraj tez wcina chrupki kukurydziane. Narazie skubie jej po troszku i wkladam do pyszczka, sama chrupka jedynie uderza o podloge i dziwi sie jak jej sie lamie haha :D
    Ogolnie nadal mamy strajk na jedzenie, ale zauwazylam,ze zje wiecej lyzeczek kupnego sloiczka niz moich obiadkow. No coz, narazie gardzi matki obiadami...bywa i tak. Poczekamy, zobaczymy.
    Genralnie jest teraz na etapie wsponania sie na wszystko i na kazdego czy to siedzi obok niej (to po plecach) czy stoi (po nogach) byle by stanac na nogach. Chwieje sie na nich jak drzewo w wichure ale musi, normalnie muuuuusi. Zlosci sie jak ja odciagam i odkladam. Aaaaaa... i trwaja cwiczenia glosu: na zmiane piszczy, krzyczy, gaworzy (ulubione mamamama) i szepcze bababa,pepe, buuuu) takze jest ciekawie :)
    Dzis odbylismy spacer cala rodzinka wraz z psem. Amelka pierwszy raz w spacerowce. Myslalam, ze moze nie bedzoe chciala zasnac bo w koncu wszystko widzi ale wiecie co? Patrzyla, gaworzyla, piszczala i tak ja to zmeczylo, ze zasnela NA GODZINR!!! Jak nigdy! I pierwszy raz nie plakala na spacerze. Oby bylo tak dalej.

Ufffff.... to chyba na tyle u nas. Lece,bo standardowo krolewna nie spi :)

Dariah, bisacz lubią tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2017, 03:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka fiu fiu to się u was dzieje:-)
    Ale spryciula już chce po chacie latać??? :-)
    Cwana ta twoja księżniczka :-)
    Super obu tak dalej

Ja właśnie wstałam spr czy ma gorączkę.
    Odpisać nie ma.
    Za to zjadł 150ml mm :-) :-)
    Posmarowalam dziąsełka i próbuje go uśpić może zdążę się jeszcze zdrzemnac:-)

Sarcia bez komentarza oni naprawdę mają nieodpowiednich ludzi na nie odpowiednich stolkach.

A co do chrupek już miałam wcześniej napisać i zapomniałam.
    To chyba bisacz pytała nie wiem nie pamiętam.
    Mój z apetytem wina chrupki czy biszkopty ale jak ugryzie i jednak nacisnie w te dziąsła to już koniec tylko płacz i tulenie więcej nie dotknie:-(

P.s. Znowu mój były mi się śnił!:-(
    Co za kretyn nawet we śnie :-)
    Ahhhh

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 04:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ltd nawet mam ta książkę muszę wckoncy do niej siąść.

My po dwóch pobodkach pierwsza o 23 druga teraz Ale śpi od 18 30.

Dziś mu dałam parę łyżeczek kaszki z hipp tej mlecznej z biszkoptem i jabłkiem i do tego maliny i truskawki hipp zjadł dosłownie 5 łyżek więc może jakaś poprawa jest jutro znowu sprobuję

Muszę z Nin więcej ćwiczyć przejście z leżenia do siadu na boku bo wczoraj mu nie szło a zostały nam 2 razy i 2 razy czekamy aż się zwolni termin bo nie byliśmy przez chorobę

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2017, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja j6z na nogach, sciagam mleko szykuje sie i jade, oby dzis bez stresow kurde !

Milego dnia i do pozniej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2017, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIOCIE !*! :)

konczymy dzis 6 miesięcy !! :)

kamciaelcia, żabka04, Dariah, Skali89, Natka-matka wariatka :), agatia, bisacz, marta258 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2017, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już spać nie mogę:-(
    Mały jeszcze śpi choć się już wierci.

Sarcia gratki dla Igunia.
    Wszystkiego najlepszego chłopaku :-)
    Edition: powodzenia i uważaj na siebie

Edition 2: od 6:30 znowu 38,5 st ma Roberto.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 06:43

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabko
    oby to trzydniówka
    bedziecie też juz ją mieli z głowy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez nie spie
    juz druga noc z rzedu Piotrek nie budzi się na mm...martwi mnie, ze traci mleczny posiłek (na dzień miał 2 butle mm! teraz 1?)ale tez nie spie bo mysle, czemu on tak twardo spi? to nie jest narzekanie. Dzis pomyslałam nawet że chory...wczoraj spał w dzień 2h+1h z hakiem+ 1h (jak nigdy)a w nocy ani razu mocniej się nie poruszył ...niania mnie nie budziła. Mąż wychodzac do pracy zajrzał do niego, ułożył, Piotrek spał...a ja własnie nie spałam bo myslałam...i zajrzałam do niego-wygłaskałam (czy nie ma goraczki) a ten westchnął...chyba własnie się budzi. A ja dopiłam ciepłą kawe

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas Fifek wstał chwilę przed 6. :P

Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2017, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia nie umiem cie nawet pocieszyć.
    No może trochę nie ma gorączki Piotruś jest zdrowy kochana nie zamartwiaj sie.
    Wiem że mają nasze dzieciaczki dziwne teraz upodobania sama się dzieje bo większość z nich nie je,zasmarkane itd
    Mój wcale nie jadł mm musiałam przemycic w kartkach to w sumie przez cały dzień może by się uzbieralo 100ml.:-(
    Dziś nad ranem mnie zaskoczył 150ml mm wchlonal jakby było więcej to by może zjadł.
    Teraz dałam kaszki manny zrobiłam z 70ml wody zjadł.

Idę się ogarniać.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy wiosnę, przynajmniej w kalendarzu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 14:47

Dariah, żabka04, Natka-matka wariatka :), bisacz, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 3339 3340 3341 3342 3343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ