WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia, coś chyba jest, ale ostatnio dużo nowych doradców w okolicy się pojawiło i nie każdy ma chusty na sprzedaż, nawet dziś jakieś spotkanie jest, ale Fifek nie w sosie i nici z wyjścia do ludzi. Szukam czegoś na grupie na fb ale im więcej tego jest tym gorszy mętlik mam w głowie. Jest sporo 4,6m ale to prawdopodobnie za długie dla nas
-
nick nieaktualnyU nas choróbsko rozkwita
Kaszel się nasilił a katar nie odpuszcza. Nocka w miarę ale pobudka już o 6 i inhalacja żeby gile spuścić. O 9 padł i śpi a ja ogarnęłam dom. Wołają mnie do pracy na popołudnie ale głęboko się zastanawiam czy zostawić Leona z mężem.
Kamcia faktycznie Piotrek mógłby obalać jeszcze dwie duże butle mleczka, pediatra mi wczoraj mówiła, że dzieciaczki w naszym wieku powinny zjadać ok 0,5l na dobę. Modlę się żeby Leon nie rezygnował z butli bo przy jego alergii to nie wiem co by jadł przez cały dzień.
Złośliwość losu - my nie możemy wyjść a za oknem piękna wiosna. -
nick nieaktualny
-
Bisacz
Wspolczujewyganiamy chorobska! A kysz! Sio! Trzymam kciuki za poprawe.
Foxik
Moze faktycznie tak jak pisala Agatia, udaj sie na spotkanie z chustoszenia. Moze tam jakas mama odsprzeda ktoras ze swoich chust. Nam polozna mowila,ze najlepsza chusta to chusta uzywana, bo jest juz odpowiedno wyciagnieta. Zachecala nas by kupowac od kogos.bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia daj znac jak dzis ważenie oby noe bylo tragedii ale faktycznie malo je wiec szalu nie bedzie.
Ulf, u nas Ignas w nocy niegdy nie płacze zawsze steka cicho jeczy no chyba ze matka nie da cyca i probuje uśpić bez to zaczyna się coraz glosniej glosniej a pozniej ryk i krzyk. I tak bylo od poczatku. Jak spimy u tescio to sie dziwio ze sie budzil w nocy noc nie bylo slychac nawet brat M co spi sciana w sciane dziwi sie bo on nie moze spać jak pies daleko szczeka a Ignasia nigdy nie slyszal. -
ajrin
pisałam na fb
mamy minus 10g...w sumie tylko tyle minus, bo wczoraj kupala nie było
zwazajac na to ze mielismy przyrost 160-200g to ogólnie jestesmy bardzo do tyłu
wczoraj jadł ładnie kazdy posilek, nawet duzo pił (3 butle po150ml), dzis narazie ma waty do jedzenia -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:bisacz, 2 butle i z kaszka byłoby 500ml spokojnie, pomysle nad karmieniem na spiocha, narazie w nocy daje mu czas, czy to na stałe czy nie, bo mm w dzień odpało wiele tyg temu
Wiesz, u nas mm pijemy czyste bez kaszek
raz zrobiłam mu kaszkę na tym mleku z owocem to sama miałam odruch wymiotny jak jej próbowałam
to tak jakby pieczarkę zmiksować z kaszką i jabłkiem, fuj -
nick nieaktualny
-
bisacz, on nie chce mm w ciagu dnia, rano czy na obiad robiłam mu kaszke na tym mm, na noc około 19:30 zjada nawet do dna porcje z 8 miarek, w nocy jadł okolo 200ml
ale w nocy w ogóle nie wstal juz 2x wiec za wczesnie stwierdzic, czy tak jest tymczasowo, ale jak bedzie trzeba rozwaze karmienie na spiocha
i ogólnie ma ostatnio gorsze dni do jedzenia, nawet kaszki nie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lrf a czemu w końcu nie nosidło?
Pytam, bo zadziwia mnie decyzja o chuście przy 7 (a nawet 8)miesięcznym dziecku
Rozumiem na początku, nie każdy chce s nosidła, bo niby tylko chusty zdrowe dla malutkich dzieci, ale teraz?
W nosidło raz dwa wsadzasz, wyjmujesz. A z ta chusta sie męczyć
No i facet dziecko nie ponosi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:05
-
Na forum podejrzewalabym tylko kilku tatusiów o chęci nauczenia sie wiązania
Tak z naszych opowieści oczywiście /)
Po prostu w momencie, w którym lada chwila będzie można używać nosidła nie rozumiem decyzji o chuście
Ale prwnie jak już sie nauczyć wiązać to idzie sprawnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, na fb właśnie za duży wybór jest
i pewnie na początek lepiej skośno-krzyżową brać?
ewentualnie pożyczę od kuzynki, bo ona nie chciała swojej oddawać, ale na tydzień, dwa może da?jak się Fifkowi spodoba kupię własną
haha, Fifek właśnie z namaszczeiem ciumka sobie pora, chyba faktycznie na te zębole to pomagatylko zaraz będę musiała mu go odebrać, żeby wrzucić do rosołu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:46
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość