WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin, super że wizyta udana
Dariah, brawa dla Zosi za pierwsze słowa
Sarcia, gratulacje dla Ignasia
Kamcia, śliczny ten Twój Piotruś
Bisacz, dużo zdrówka.
Skali, trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy.
My dzisiaj też zaliczyliśmy spacer bo ładna wiosenna pogoda, 15 stopni na plusie więc żal nie korzystać. Antoś dzisiaj pobił rekord spania, od 20:40 do 8A rano piersi twarde i zaraz mu dałam do wyciumkania, a póżniej bardzo ładnie zjadł gruszkę, z owoców smakuje mu najbardziej a z warzyw batat i dynia.
kamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :), bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny co dzis u was, tyle napisalyscie ze musze nadrobic
Ja ogolem pracuje nad waznym projektem i mam takie spotkania w tym celu 2x w tygodniu lub 3x w tyg , a ze mie poproszono dojezdzam ponad 100 km. To dla dzieciakow z domu dziecka wiec warto !agatia, Dariah, marta258, Ulfenstein, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWreszcie mały śpi to mam chwilę.
Pojechałam z ekipą plus mąż na czele do tego fryzjera bo maz wymiekl.
Mały nie chciał zjeść tzn jadł ale robił bleeee i jezorem wypychal na zewnętrzny:-) zaczął marudzić płakać dostał też gorączki.
Na spanie się nie zapowiadało bo spał na drzemie 1h a nie 30 min jak zawsze.
Więc mąż się wystraszyl kazał się pakować.
Poszedł na zakupy,spacerowal z dziećmi i pewnie kurwowal co tak długo tam robię!
Tylko zafarbowalam.
Robert dostał dziś banana zjadł większą połówkę.
Dostał też gorączki podałam ten kidofen bo wykupiłem po drodze.
Mam wrażenie że się pożera.
Jeśli to trzy dniowka to jutro ostatni dzień gorączki?
I powinna przyjść wysypka???
Moja intuicja mówi że to zęby bo Robert kupy robi mi rzadkie -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Hej dziewczyny co dzis u was, tyle napisalyscie ze musze nadrobic
Ja ogolem pracuje nad waznym projektem i mam takie spotkania w tym celu 2x w tygodniu lub 3x w tyg , a ze mie poproszono dojezdzam ponad 100 km. To dla dzieciakow z domu dziecka wiec warto !
Super.
Fajnie ze tak się poswiecaszsarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata, mówie tego nie da się popsuć
Dariah bardzo mi się miło zrobiło, aż głupio że zaniedbałam. Tyle lat tu siedze a ostatnio nie miałam weny się odezwać.
Myślę że Zosience konsystencja nie pasowała.
A co do Kubsona to on strasznie wpatrzony w Tysie jest i chciałby już za nią chyba podążać.
Żabka tak po 3 dniu powinna wystąpić gorączka
Sarcia masz dobre serce. Dla innych małych istot warto się poświecić! Brawo dl ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela,
Nie ma za cofajnie ze wrócilas
Ale rozumiem ze przy dwójce maluchów czas szybko plynie
LRF?
Jejku ale ten Twój Fifi cierpi przez te ząbkimęczą go i męczą
oby sie już szybko przebily!!
Żabka,
Ah ja idę do fryzjera w ptnic wielkiego samo odcięcie ale za coś bo mam już grzye jak koń
Angela, Agatia,
No tak młodsze rodzeństwo zawsze wpatrzone w starsze !! Ja mam 9 lat starszegk brata...ten to dopiero mi imponowal !! Hehhe
agatia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Foxik
Oj, te zabki was mecza strasznie:( biedactwo
Agatia
Jaka super piankawyglada wysmienicie
Zabka
Jak Robercik? Goraczka ustapila?
Marta
Ale sen zaliczyl twoj dzieciaczek. Wow!
Sarcia
Brawo dla ciebie za wielkie serducho!
Dariah
Mala chce ogladac swiat, a u rodzicow na rekach najlepsze vipowskie miejsce
Angela
Ufff.... udalo nam sie ciebie wywolac skiteczniejuz sie o was martwilam. Dobrze, ze dzieci zdrowe
Ulf
Widze,ze budonik sie sprawdza i do picia i do masowania dziaselek? Nasza ma chwile, ze przypomni sobie jak sie pije z bidona a innym razem patrzy na mnie wzrokiem "matka zwariowalas? Co ty mi za ustrojstwo dajesz?"agatia, Dariah lubią tę wiadomość
-
My zaluczylysmy dzisiaj spacer. Znow spala w spacerowce ok godzine. Boziuuuuu... gdybym wiedziala, ze tak bedzie to wczesnirj bysmy sie przesiadly.
Ogolnie kiepski hunorowo mam dzien, oj kiepski ;( pogryzlam sie jeszcze z D. Az mi sie przykro zrobilo. Dobrze, ze pojechal.na noc do pracy a w dzien bedzie odsypial bo nawet nie chce mi sie z nim gadac w chwili obecnej. Juz nie wiem czy to przesilenie wiosenne czy poprostu cos kryzys wieku sredniego czy jaka inna cholera. Ja juz nie wiemale nie ma co sie chlopem przejmowac.
-
Natka,
Młody lubi bidon. Zawsze chętnie otwiera japke.
Z reszta na wode zawsze otwiera. Można przecież płuc, prychac, mlaskac, chłodzić dziąsła. Ewentualnie napić sie trochę. Przy okazji.
Agatia, spytałam z której strony, ale potem zauważam, ze ładuje paluchy z obu.
Ja tam nic nie widzę. Ale pobudkę znowu mamy po 3h, zamiast po na przykład 6.
Chyba przy następnej spróbuje Viburcol.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jakie macie sposoby na kaszel ?inhalyje go ale bez efektu kaszel suchy nasila się głównie w nocy . Pokój jest nawilzoby ogrzewanie wyłączone na noc wiem że to od kataru ten kaszel śpi na podwyższenie, odciagamy psikam woda slyszalyscie o kąpieli w tymianku ? Albo herbatka z dzikiej róży lipy i kwiatu czarnego bzu ? Jutro muszę to zakupić bo już nam dość tych nocnych napadów
Ulf Szynek też tak pcha i ostatnio lapal się za prawe ucho jak go macalam to żadnej reakcji więc może to faktycznie żeby
Idę dziś do pediatry bo oszaleje mam nadzieję że się uda to zarejestrować
A teraz zaparzulam cebulę bo czosnku nie mam ale wyczytałam że też można i czadze się w tym zapachu ale m będzie rano narzekał
-
nick nieaktualnyWitam się.
Natka dzięki.
Niestety Robert ma dalej gorączkę.
Właśnie się obudziłam bo miałam głupi sen..
Śniło mi się że córka była z dziećmi na górce na sankach jeździła.
Patrzę na nią (ona na górce) i widzę że odlatuje i mówi "mamusiu ja źle się czuję" mówię że już idę po nią a ona szła w moją stronę.
Usiadła pupa na tej górce myśląc że zjedzie a ona się z turlala.
Górka była wysoka stroma.
I w ten oto sposób się obudziłam cała w strachu
Macam Roberta a on znowu gorączkę ma.
Wczoraj miałam problem z nim ale już nie pisałam.
Zasnął o 19:30.
Nagle z płaczem obudził się o 22?
Wrzeszczal darl się przez 15min nieustannie nie mogłam go uspokoić.
Dawałam pić wziął parę lyków i wrzask tak jakby butelka draznila go w dziąsła.
Dawałam mm jeszcze gorzej płakał.
Próbowałam w kazdej pozycji tez nic nie pomogło.
Smarowalam dentinoxem ale miał gorące dziąsła też się darl.
Wkladal do buzi cała rękę i się trzasl albo pieluche tetrowa.
Co go uciszylam wrzask i znowu pchanie do buzi.
Włączyłem nawilżacz powietrza i lulalam na rękach aż wreszcie się uciyszył i usnal.
Istny horror.
Jak na złość mąż szedł do pracy na nockę a ja z dzieciakami.
Ale na szczesciescie była dobra nocka.
Gardło mnie boli:-(((
No nic idę ogarniać małego.
Dziś ostatni dzień tzn trzeci dzień gorączki więc będę czekać na wysypke choć moja intuicja i wczorajsze jazda wieczorna mówi że to na pewno zęby.
Obym się mylila?.
Skali nie umiem pomoc.
Ale ja na wizycie u pediatry dostałam lek podobny do sterydów do instalacji może Ci da pediatra?
Idź niech go odsłucha masz rację.
Będziesz spokojniejsza. Zdrówka.
Agatia wszystkiego najlepszego dla Borka
Natka to chwilowy kryzys.
Też jesteś zmęczona ale masz rację nie ma co się przejmować facetami.
Ulf jej współczuję nocki.
A ty mu dajesz kaszki na noc? Albo mm?
Bo pisałaś o sinlacu zapomniałaś dać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 06:09
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali nie używałam tego żelu.
Więc nie dam opini.
Mam nadzieję że pomoże małemu bo ręce opadają.
Ale idź do lekarza skoro sterydy nie pomógł to pewnie da wam coś innego.
Niech go jeszcze oslucha.
Dużo zdrówka.
Daj znać jak po wizycie.
A jak z wilgotnoscia w pokoju gdzie spi???? -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Dziękuję za cieple slowa,dokladnie dla tych malych i tych wiekszych raczek i usmiechow na buzi niewinych istot warto
a co ja wam dobrego powiem to ze kolejna noc koszmarna moje dziecko to zombie nawdt pp butelce mm po 2 godzinach juz sie obudzi i nie to ze sie chce przytulac on sie rzuca na cycka jak by nogdy nie jadl, ze az mnie bola normalnie ;/ ja nie wiem co juz mu dawac zeby co 1,5 godzinh nie wstawal na jedzenie, mi od tego zmeczenia przez ciągle wstawanie to nawet pokarm sie slbo zbiera :/sama juz nie wiem ln nawet zje pol obiadku i za pol godziny glodny, kaszy nie chce owoce tez mu nie ida. Nie wiem co , u juz dawac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia kaszke ale spróbuj inna.
Jest mnóstwo do wyboru.
Może spróbuj z Babilonu np ta co ja mam alertec czy ta co ul i któraś jeszcze z dziewczyn dawała sinlac.
One sa bardziej gęste.
Ja np dodaje owoców leśnych z Gruszka że sloiczka małego bobovity.
To jest ulubione danie małego.
Teraz oczywiście nie koniecznie.
U nas rzadka kupa.