WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
I my się witamy choc już dawno nie śpimy
O 7 mieliśmy rehabilitację wiec od 6 na nogachZosia odsypia teraz a ja jem bo umieram z głodu
Agatia,
100 lat dla Borka !! 3 lata ! Ładnie
Żabka,
Myślę że to przez zęby, Zosia też miala takie ataki płaczu.
I luźna kupka też może być od ząbków, koleżanki z pracy syn za każdym razem gdy zabkowal mial przez kilka dni goraczke i biegunkę - na początku myśleli ze mial jelotowke, ale wyszedł ząbek. Następnym razem tak samo...potem już wiedzieli ze po takich objawach będzie cos nowego w buzi hehe
Mam nadzieję że u Was to też ząbki
Natka,
No niestety z facetami tak to jest...ze lubią nas wkurzac....
Mam nadzieje że to tylko przejściowy kryzys. ..
I ciesze się ze w spacerówce tak ladnie Ci śpi! ! Super!!
Sarcia,
Masz wielkie serce. Szacunek dla Ciebie i tego co robisz!agatia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Sarcia,
Kurcze nie wiem co Ci poradzic aby Iguniu lepiej spal...podejrzewalam ze on po prostu chce sie poprzytulac ale skoro mowisz ze rzuca sie na cycka...to raczej jest głodny. ..
A w ciągu dnia ladnie je?
Moze w ciągu dnia je mniej bo jest zajęty odkrywaniem swiata i nadrabia w nocy? ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Skali,
U mojego chrzesniaka na kaszel bardzo pomogły inhalacje i miał jakis antybiotyk ale nie pamiętam nazwy.
Tak tylko czyyam co piszesz i pamiętam ze ten kaszel u Was juz długo się ciągnie..jak u mojego chrzesniaka. ..i pediatra kazal zrobic testy czy to nie krztusiec bo ponoć mega panuje teraz...wrócił bo ludzie nie szczepia. (Z resztą nie tylko u nas bo we Francji jest alert odnośnie krztusca i szkarlatyny...).
I charakteryzuje sie głównie tym ze kaszel nasila sie w nocy...
Pewnie to nie to ale zwrócilo to moja uwagę wiec piszę bo potem będzie mi to ciazyc na sercu jak nie napisze!
Może warto zapytać pediatre?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brawo dla Ignasia
i mamy
Agatia, młoda nadrabia niejedzenie?
Żabka, dajemy kaszki ok 18. Ostatnio nie sinlaca, bo chyba sie smak znudził.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah co ty tak wcześnie latasz na rehabilitację?
Spać nie możesz? Żartuje.
Ale dla mnie za wcześnie hihihi
Ja mam wielką nadzieję że to ząbki choć czasem myślę o tej trzy dniowce.
Muszę czekać zobaczymy.
Ale śmierdzi mi to na ząbki.
Córka mi się tak nie darla.
Wczoraj dobrze ze ucichl bo chyba bym z nim płakała.
Ahhhhh
Przerabane te dzieci mają. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Brawo dla Ignasia
i mamy
Agatia, młoda nadrabia niejedzenie?
Żabka, dajemy kaszki ok 18. Ostatnio nie sinlaca, bo chyba sie smak znudził.
Ja daje o 18:30-19.
To może dodaj jakiegoś owoce że sloiczka lub takiego świeżego
Mój upodobal sobie owoce leśne z Gruszkami z bobovity i się tym zajada.
Prubjcie.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jaki smoczek do kaszy kupujecie ? I pytanie co ile czasu kupujecie nowe butelki ? Bo te z aventa mimo mycia ciagle maja jakis dziwny zapach hmm..
edit. Bede kupowac nowe butelki ale moze z innej firmy ? Jakie sie sprawdzaja, polecicie ktores? Bo z innymi oprocz avent doczynienia nie mialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 09:16
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A jaki smoczek do kaszy kupujecie ? I pytanie co ile czasu kupujecie nowe butelki ? Bo te z aventa mimo mycia ciagle maja jakis dziwny zapach hmm..
edit. Bede kupowac nowe butelki ale moze z innej firmy ? Jakie sie sprawdzaja, polecicie ktores? Bo z innymi oprocz avent doczynienia nie mialam
Zastanów się nad zmianą butelki.
Jeżeli mu tą podpasowala to ja bym mu nie zmieniała bo może się okazać że pieniądze pójdą w błoto.
Ja też mam aveta ale nie czuje żeby miały dziwny zapach.
Może wyparz je.
Ja daje kasze na gęsto łyżeczka.
Kupiłam smoczki "Y" z aventa typowe do kaszy.
Ja chciałabym marne ugotować ale nie wiem jak chyba na mleko krowie za wcześnie?
A na wodzie nie wiem sama już -
nick nieaktualnyZabka
A jaka ty malemu dajesz kaszke w sensie z nazwa i z jakiej firmy ? Bo ja kupilam wlasnie malinowa bobovite i Ignacus jest na nie moze kupie taka jak wy macie i bede dawac owoce ze sloika hmmm bo obiadki poki co najwiecej to zjadl pol sloika wiec jeszczemu nie gotuje, ale musze kupic jakies z miesem sloiki bo juz by sie przydalo dawa mięsko -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Zabka
A jaka ty malemu dajesz kaszke w sensie z nazwa i z jakiej firmy ? Bo ja kupilam wlasnie malinowa bobovite i Ignacus jest na nie moze kupie taka jak wy macie i bede dawac owoce ze sloika hmmm bo obiadki poki co najwiecej to zjadl pol sloika wiec jeszczemu nie gotuje, ale musze kupic jakies z miesem sloiki bo juz by sie przydalo dawa mięsko
Takie mam.
Na wodzie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49a1524c5745.jpg
Na mm:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/295cd149474c.jpg
Alerlac jest na wodzie!
Takie owoce:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79e5c169710c.jpg
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skali
Faktycznie, moze przejdz sie do lekarza, bo wydaje sie, ze robisz juz wszystko. Chociaz mojej bliskiej kolezanki coreczka ma kaszel juz od 3miesiecy, osluchowo czysta i w ogole. Najprawdopodobniej to kaszel alergiczny.
Ulf
Jak wasza noc?
Dariah
Ale wy ranne ptaszki jestescie? zosia nie ma problemow ze wstaniem o takiej godzinie? Ona taki spioszek jest
Agatia
Gratulacje dla Borcia. 3latkaale tan czas leci, co?
Zabcia
Cos czuje, ze masz racje z tymi zebami. Mam nadzieje, ze szybko wyjda i temat goraczki i marudnosci minie jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki.
Co do kaszek na wodzie to mamy identyczne. Szczegilnie wygrywa jagoda truskawka
Sarcia
My mamy butelke canpol a smoczki z dr browna. Jak Amelka miala kolki to pila herbatke z butelek dr brown (antykolkowych) i teraz nie przyjmuje innych smoczkow. A te smoki pasuje jedynie do canpola.
Brawo dla Igunia za zabek! Masz moze rozwiazanie zagadki czestego wsawania synkaagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dziś wstaliśmy o 7. w nocy dwie pobudki, więc nie najgorzej, w tym jedna na mleko
jakiś czas temu poszedł na drzemkę i zobaczymy jak długo pośpi, bo pogoda wstrętna, za oknem mleko, nic nie widać i padawięc z spaceru nici. Miałam iść do sklepu, bo wczoraj ugotowałam rosół, myśląc że będzie na dwa dni a M wszystko zjadł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny