WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Ja daje o 18:30-19.
To może dodaj jakiegoś owoce że sloiczka lub takiego świeżego
Mój upodobal sobie owoce leśne z Gruszkami z bobovity i się tym zajada.
Prubjcie.
Po prostu musimy mu zmieniać smaki -
nick nieaktualny
-
A my tak wcześnie chodzimy na rehabilitację bo wtedy wiem ze Zośka wyspana i najedzona. A jak na inne godziny to albo akurat śpi i trzeba ją obudzić. ...o zgrozo! Albo jeszcze nie śpi bo sie drzemka przesunęła i jest zmęczona. ..o wielka zgrozo!
Sarcia,
Gratulacje dla Igunia! Dwa ząbki!sarcia123 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf
nie dobrze
Ja spróbuję wcisnąć w małego risotto z ryżem i indykiem.
Może zje......
Mąż pojechał chyba będzie posiadaczem wyjątkowego auta (do odpicowania oczywiście) z 1985r.
Ale podjarany pojechał.
Jego marzenie się wreszcie spełni.....
Gdzie ta moja radość??????
Przecież pomogłam mu podjąć decyzję, spełnić marzenie
Hmmmmmm dziwna ja bo nie kręci mnie taki złom!!!!! Ale ciiiiii -
nick nieaktualny
-
Sarcia
2 zabkid no, no, no
Zabcia
To ty super zonka jestes
U nas zebow ani widu ani slychu. Czasem slini sie namaksa ale zagladam do pyszcza i nicnawet miekkich dziaselek nie ma, wiec nie mam na no zwaluc jej marudzenia.
Dzis bylysmy na spacerze z moja mama. Zaliczylysmy Pepco i oczywiscie Amelka dorobi sie na imieninki (30marca) bodziaka i bluzki. Jak znam moja mame to pewnie dolozy do tego jeszcze ksiazeczke. Bedziemy czytacuwielbiam kupowac Amelce ksiazeczki, moja mama tez wiec Mela juz ma niezla kolekcje
-
nick nieaktualnyDałam viburcol i usnal.
Właśnie przeszłam przed chwilą to samo co wczoraj wieczorem.
Boszzzz jaki on jest biedny:-(
Płakać mi się.......
A co z risotto?
Na widok bujaczka mu już nie pasowało a jak dałam łyżeczkę z risotto to się rozplakal, zrobił bleeeee i specjalnie wymuszony kaszel. Cwaniaczek jeden.
Odpuściłem.
Może go serek trzyma.
Dobra 5 min dla mnie.
Oby długo niż 5 min -
nick nieaktualnyNatka ja miałam taka fazę na książeczki jak byłam z córką w ciąży.
Już w ciąży upodobalam sobie kiosk ruchu i zawsze przychodziłam kupowałam 4 książeczki dla córeczki hahaha
Ten arsenal książkowy stoi i się kurzy.
Ale czytalysmy dzielnie jak była malutka i siedziała sama to sobie oglądała potem czytała mamie po swojemu potem na dobranoc a teraz przyszła kolej na synka bo córka już ma dla starszakow.
Dla niej teraz kupuje " Basia" Zofia stanecka bardzo fajna seria.
Do kompletu kolekcji brakuje nam jeszcze 11ksiazek. Polecam bardzo fajnie dzieci przygotowuje do różnej roli.
A synkowi teraz zbieramy kolekcje pojazdy gucia Urszuli kozlowskiej brakuje nam 4 szt do kompletu.
Ale na wypłatę już uzupełnimy bo przecież córce obiecałam jak wyjdzie od dentysty z blomba niebieska a ma 2 plomby to muszę się wywiązać z obietnicy:-)Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
My już u moich rodziców i od 1h30 na spacerze Zośka spi
zobaczymy jak długo bo coś sie już kręci
Żabka,
Współczuję bardzoi Tobie i Robercikowi
jeśli bolą go zęby / dziąsła to może nie chcieć jeść. ..
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyKamcia no i super.
Prezes jak wysoko siedzi fiu fiu.
A powiem wam że jeśli to zęby to gorzej przechodzi niż córka.
Zrobiłam sobie kawkę i jem oreo ciasteczka.
Nie wzięłam tabletki mety więc mogę przynajmniej mnie nie skręcić w żołądku.kamciaelcia lubi tę wiadomość