WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zamówiłam śpiworek Kamcia.
Ale adres podałam do rodziców. A książki dla mamy wyślą do kiosku koło mnie.
Ech. Brawo ja
No ale śpiworek już jest i mama mówiła, ze super
Woec kolejny raz dzięki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam okazję odkupić baby joggera 4w czarnego za 700zł wydaje mi się dużo.
Podoba mi się joie 4.
Mogłabym sprzedać swój więc kasa by się chyba zwróciła.
Tylko jak go przekonać
A jakieś fajne modele proponujecie?
Z chęcią obejrzę
Może mi coś wpadnie w oko -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Mam okazję odkupić baby joggera 4w czarnego za 700zł wydaje mi się dużo.
Podoba mi się joie 4.
Mogłabym sprzedać swój więc kasa by się chyba zwróciła.
Tylko jak go przekonać
A jakieś fajne modele proponujecie?
Z chęcią obejrzę
Może mi coś wpadnie w okoMęża przekonywać nie musiałam bo było to wiadome że nie poużywamy długo tego wozka bo przy młodej już nam się nie sprawdził. W planach było że Kubuś pojezdzi chwile nim no ale wyszło inaczej.
Długo szukałam idealnego wozka dla nas, w typach miałam
Valco snap
Britax motion
joie litetrax 4
No ale pewnego razu w sklepie kolega pokazał mi nowość Joie mytrax. Miał wszystko co potrzebowałam. Tylko cena mnie zabiła.. trochę mniej chciałam dać. Mąż dał ultimatum sprzedam wozek 2w1 i sobie dołożeSprzedałam go po 2 godzinach po wystawieniu ogłoszenia. Dodatkowo kolega zrobił mi cene i mam wózek. A za resztę zamówiłam wkładkę do niego.
Jak przekonać męża to trudne u nas było łatwiej bo męża wkurzał fakt że wozek 2w1 trzeba składać a joie składa się jedną reką.
-
Joie kupiła dziś mmargol i zaprezentowała malutka
Snapa Ulfenstein juz ma -nie pochwaliła się
Zabko
Argument nr1 często gdzieś jedziecie. Te spacerówki inaczej się składają tzn są mniejsze i lżejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 21:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Angela jutro obejrzę propozycje.
Tego mytraxa widziałam ale cena powala.
Ja też się boję wydać tyle kasy bo u mnie kradna w klatce.
Więc bardziej szukam tańszego że jak ukradna to wiecie......
Nie ukrywam ale chciałbym nowy i drogi bo stać mnie kupiłam teraz używki i planuje teraz tez kupić że względu na kradzież. -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dzięki Angela jutro obejrzę propozycje.
Tego mytraxa widziałam ale cena powala.
Ja też się boję wydać tyle kasy bo u mnie kradna w klatce.
Więc bardziej szukam tańszego że jak ukradna to wiecie......
Nie ukrywam ale chciałbym nowy i drogi bo stać mnie kupiłam teraz używki i planuje teraz tez kupić że względu na kradzież.
Jeżeli wózek ma stać na klatce to bym nie kupowała nowego, chyba było by mi żal jakby mi ukradli. Ja dla córki mam espiro pro magic gdybym kupiła go wtedy na pompowanych kołach to bym była zadowolona w 100% no ale kupiłam na piankach to na 90% -
nick nieaktualnyMusi się składać w mała bo jak kamcia pisała często co weekend gdzieś jeździmy na wycieczki.
Musi się rozkładać do pozycji leżącej.
Dobrze jakby były koła pompowane nie takie jak w jogger 4w takie koła mi się nie podobają wygodę ten stelarz tzn tył kółek nie podoba mi się ładniej się już prezentuje joie.
Musi mieć koszyk na zakupy.
Ale nie zamykany i wysoko pod siedziskiem bo już teraz mam nerwy w swoim wózku na ten koszyk.
No to tyle moich wymagań. -
Kamcia,
To muszę jej jutro dać wodę. .myślałam ze to dopiero jak jedzenie zastąpi jeden posiłek z piersi. ..
Angela,
Właśnie widziałam ten Mytrax, super!!
A powiedz mi jaki długi ma podnozek ?
Bo ja zastanawiam między Britax B Motion 4 plus albo jego polską wersją Coletto Joggy. Ale ten Mytrax też jest super!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
zanim się obejrzysz a już będzie pizze zajadac
wiec wooda wskazanamy dopiero zaczęliśmy pić po rozszerzeniu diety. Wcześniej powinien a nie chciał w w ogóle pić. Teraz pilnuje Piotrka cały dzień z piciem. Dziś wypił "tylko " soku z wodą. ..nigdy tyle nie pił. Wczoraj 450ml! Widocznie potrzebuje
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Kamcia,
To muszę jej jutro dać wodę. .myślałam ze to dopiero jak jedzenie zastąpi jeden posiłek z piersi. ..
Angela,
Właśnie widziałam ten Mytrax, super!!
A powiedz mi jaki długi ma podnozek ?
Bo ja zastanawiam między Britax B Motion 4 plus albo jego polską wersją Coletto Joggy. Ale ten Mytrax też jest super!
Mi kolega który sprzedawał mi wózek britaxa odradzał mówił że jakieś dziwne reklamacje ostatnio na niego ciągle ma.Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo w tym problem wózek będzie w klatce bo nie zamierzam biegać do góry z nim albo do piwnicy
Z piwnicy też kradną.
Mój stoi i stoi i niech stoi.
Agatia jestem zadowolona jak najbardziej ale tak pisalyscie o tych spacerować usiadłam do kompa i zapragnelam mieć spacerowke inna:-)
Trochę mi przykro że nie mogłam mieć dla synka nowego wózka anexa sport chciałam bo kradli.
Córka miała wszystko nowe i dla niego też chciałam ale no nie mogę bo szkoda?
I teraz mi się chce nowej spacerówki ale wiem że nie mogę bo ukradna więc wchodzi w grę tańszy żeby nie było szkoda. -
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela espiro jest super, miałam okazję próbować i mega mi się podoba. A jest espiro na pompowanych kołach?
Niestety, stety jestDowiedziałam się po fakcie. 100 zł droższy niż mój
Nawet nie chcesz wiedzieć jakiego miałam nerwa jak się dowiedziałam. No trudno i tak młoda coraz mniej go używa.
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:No w tym problem wózek będzie w klatce bo nie zamierzam biegać do góry z nim albo do piwnicy
Z piwnicy też kradną.
Mój stoi i stoi i niech stoi.
Agatia jestem zadowolona jak najbardziej ale tak pisalyscie o tych spacerować usiadłam do kompa i zapragnelam mieć spacerowke inna:-)
Trochę mi przykro że nie mogłam mieć dla synka nowego wózka anexa sport chciałam bo kradli.
Córka miała wszystko nowe i dla niego też chciałam ale no nie mogę bo szkoda?
I teraz mi się chce nowej spacerówki ale wiem że nie mogę bo ukradna więc wchodzi w grę tańszy żeby nie było szkoda.Wiec cała przyjemnościa kupilłam spacerówke. Ale np fotelik znów bedzie miał po siostrze. Może własnie kup jakiś super fotelik? Jakbyś chciała nowe nowe.
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela ale to tez jest espiro magic pro? Czy jakiś inny model? Dla mnie espiro to chyba jeden z fajniejszych wózków, jaki miałam okazję testować
ale testowałam na piankowych kołach.