WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Foxik
Spoznione, ale baaaardzo szczerze zyczenia spelnienia marzen! Zdrowka!
Zabka
Ufff, oby goraczka juz nie wrocila.
Te nasze cioteczki forumowe to skarbnica wiedzy
Kamcia
Gratulacje dla Piotrusia! 7 miesiecy,.pawie 10kg i 77cm synusia do kochania, tulenia i calowania! Pieknie!
Agatia
Spokojnej wyprawy do stolicykamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
My fotelik też musimy kupić ale dla młodej 9-36, bo niestety na 15-36 jest za mała. Kuba dostanie jej 9-18 kg. A czemu tak? Bo 9-36 ten co chcemy będzie za duży dla Kuby. A nie opłaca nam się kupować kolejnego 9-18bo wtedy kupilibyśmy 3 foteliki nowe a tak kupimy tylko 2
Co do testów się nie będę wypowiadaćJedynie wiem że nie kupiła bym fotelika z ochroną tułowia, choć dziewczyny mówiły że teraz są takie że można je odpiąć i przyczepić pasami.
No ale zanim przeskoczymy w kolejny fotelik jeszcze trochę czasu. Mimo że Kuba swoją wagę ale wzrostowo mieści się do Cybexa 0-13kg. Ale od jakiegoś czasu już go nie nosze z fotelikiem bo sam fotelik waży 5 kg..
Żabka ciesze się że to trzydniówka
Agatia trzymam kciuki za wizytę.
LRF ciesze się z Twojego wychodnego oby tak dalej -
nick nieaktualny
-
Zabka
Dziekuje, ze pytasz. Nawet ostatnio nie pisze jak nasze noce, bo co bede sie powtarzacchodze spac ok 1:00 czasem 1:30 bo Amelka robi swoje pobudki, wsrajemy ok 4-5:00 na karmienie (do ktorego nagle wrocila), czasem uda sie jeszcze dolezec do 7:00 (oczywiscie z wstawaniem co 20min i sklanianiem dziecka do spania) a czasem poddaje sie i idziemy do salonu sie pobawic. Szczerze, to ja juz nie wierze w to, ze mozna przespac np pol nocy
-
nick nieaktualnyNatka jak ja Ci współczuję.
Jest szansa skoro wrócił apetyt na jedzenie.
Podziwiam za wytrwałość(tak wiem musisz) ja bym chyba za warczala się na męża.
No chyba że walczysz z mężem i nic nie mówisz hihi
Wynagrodzi ci królewna uśmiechem,słowem mama to bezcenne chwilę warto tak się poświęcać.
My matki musimy bo kto za nas to zrobi.
Medal ci się należy moja droga:-)
Ja wam coś powiem nasze dzieciaki chyba jakiś zbiorowy protest zrobiły. Zamówimy się!!!
Opowiadać czyje dzieci wróciły do jedzenia?
Bo moje ma już apetyt.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Co do fotelikow to kirka nie pamietam firmy, pewnie D ma gdzies zapisane, bo kiedy pokazalam mu jeden fotelik 0-25kg jakies norweskiej firmy za 1500zl 3gwiazdki, montowany tylem to usiadl i znalazl fotelik 0-36kg francuskiej firmy to bylo chyba, z zapinanymi wkladkami (bodajze, bo pamietam, ze byly tam wkladki dla mniejszych dzieciaczkow), ktory dostosowuje sie do dziecka wraz z wiekiem a nawet pod spodem (nie doczytalam jak to dziala) ale ma wlasnie ta podkladke dla starszaka, 4gwiazdki ACAD i chyyyyba z tego co pamietam kosztowal jakies 700zl.
Pamietam go, bo D zapytal mnie po co mamy przeplacac za jakis norweski i mam mu wytlumaczyc skad ta podwojna cena.
Dlatego tak jak zabka piszesz czasem poprostu placi sie za akcje marketingowa chyba i aktualna mode.
Angela wlasnie ogladalam te crash testy, masakra. A to sa naprawde male predkosci. -
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Co do fotelikow to kirka nie pamietam firmy, pewnie D ma gdzies zapisane, bo kiedy pokazalam mu jeden fotelik 0-25kg jakies norweskiej firmy za 1500zl 3gwiazdki, montowany tylem to usiadl i znalazl fotelik 0-36kg francuskiej firmy to bylo chyba, z zapinanymi wkladkami (bodajze, bo pamietam, ze byly tam wkladki dla mniejszych dzieciaczkow), ktory dostosowuje sie do dziecka wraz z wiekiem a nawet pod spodem (nie doczytalam jak to dziala) ale ma wlasnie ta podkladke dla starszaka, 4gwiazdki ACAD i chyyyyba z tego co pamietam kosztowal jakies 700zl.
Pamietam go, bo D zapytal mnie po co mamy przeplacac za jakis norweski i mam mu wytlumaczyc skad ta podwojna cena.
Dlatego tak jak zabka piszesz czasem poprostu placi sie za akcje marketingowa chyba i aktualna mode.
Angela wlasnie ogladalam te crash testy, masakra. A to sa naprawde male predkosci.
Ja dlatego ide z dzieckie, przymierzyć do fotelika. Bo testy testami oni serio często dostaja dodatkową gwiazdkę za łatwość czyszczeniaNajlepiej dlatego przymierzyć bo fotelik może miec cały pakiet gwiazdek ale do dziecka nie będzie pasować. Gwiazdki to tylko połowa sukcesu. Jak pasuje do dziecka to już połowa sukcesu one też musi pasować do auta. Fotelik trzeba sprawdzić w aucie, jeżeli sprzedawca tego nie zaproponuje to ja proponuje odwrócić się na pięcie i znaleźć inny sklep.
-
nick nieaktualnyA jak ktoś sugeruje się gwiazdkami to lepiej poczytać co i za co dostał fotelik tyle gwiazdek
Bo nie raz wychodzi że fotelik który ma 3 gwiazdki ma lepszą ochronę niż fotelik który ma 5 gwiazdek. OOO taka mądra jestem po ostatniej wizycie u kolegi hahah
Dariah lubi tę wiadomość
-
Angela
Zgadzam sie z toba
Zabka
A no moja krolewna powoli wraca do normalnosci z jedzeniempowoli, bo nadal odmawia matczybych obiadow i woli te sloikowe haha
Prawda, ze kazda niedogodnosc zostaje wynagridzona usmiechemuwielbiam to jak sie usmiecha do mnie i wyciaga raczki kiedy wita mnie o 4 nad eanem z lozeczka. Cala zlosc mi przechodzi. Tak, czasem sie zloszcze, ze spac nie moge
Medal nalezy sie kazdej z nas z osobna i to wielki, ogromny i diamentowy.
A co do D to czasem sie nie wypowiem. On mimo, ze mlody facet to ma dosc strereotypowe podejscie. Owszem, czasem mi pomaga, ba... nawet ukorzy sie i obiad zrobi (wczoraj nawet mialam dom w miare posprzatany i na podwieczorek nalesniki) ale ogolnie to dom i dziecko na mojej glowie. Wiem na co sie pisalam, wiec czesto nic nie mowiechociaz czasem to zloszcze sie i najchetniej to bym aorte przegryzla haga
ale to chyba kazdek z nas sie przytrafia co nie?
-
nick nieaktualnyNatka oooooo twój to chociaż coś ugotuje tzn usmażyć naleśniki mój ma lewe ręce umie cherokee,kawę (czasem mu się uda i wypije do końca) i kanapkę lub odgrzac to co ugotowalam.
Teraz się wziął na sposób i córkę nauczył robić kanapki.
Z jednej strony fajnie ze ja usamodzielnia.
Tak to prawda nie jedna z nas by zagrywka druga połowę.
I jest zła na całokształt.
Babki mają przesrane no nie które mają wyjątkowe egzemplarze czyt męża to mają lepiej nie mogą narzekać.