WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia trzymam za słowo ty moja wrozbitko.
    Znowu miałaś rację :-) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf spóźnione ale szczera gdzieś coś przeoczyłem.
    Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i czego sobie życzysz.
    Zadowolenia z męża i małego Fifiego oraz dużo zdrówka:-)

Little Red Fox lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    abym najwięcej to z zębami wróżyla haha

Ja dziś calutki dzień sama. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Żabka
    abym najwięcej to z zębami wróżyla haha

Ja dziś calutki dzień sama. ..

Nie sama nie sama my jesteśmy :-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pobujałam Małym trochę na piłce i poszedł spać, uff... chwilo trwaj

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś kończymy 7 miesięcy :)

9.61 kg i 77 cm :)

Skali89, żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah, martta, marta258, Scorpiolenka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wciągnął kaszki na wodzie jagodowej ok 70-80ml.
    Jest dobrze :-)

Córka je,mąż śpi.
    Teraz ja idę pod prysznic i jakieś śniadanko z kawka trzeba zaserwowac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia prawie przeoczyłem twój wpis.

Wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i dla ciebie pociechy z Prezesa :-) <3
    Buziaki

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik
    Spoznione, ale baaaardzo szczerze zyczenia spelnienia marzen! Zdrowka!

Zabka
    Ufff, oby goraczka juz nie wrocila.
    Te nasze cioteczki forumowe to skarbnica wiedzy :)

Kamcia
    Gratulacje dla Piotrusia! 7 miesiecy,.pawie 10kg i 77cm synusia do kochania, tulenia i calowania! Pieknie!

Agatia
    Spokojnej wyprawy do stolicy

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka to prawda skarbnica wiedzy.
    Dobrze ujelas.
    A co tam u was????
    Jak nocka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    My fotelik też musimy kupić ale dla młodej 9-36, bo niestety na 15-36 jest za mała. Kuba dostanie jej 9-18 kg. A czemu tak? Bo 9-36 ten co chcemy będzie za duży dla Kuby. A nie opłaca nam się kupować kolejnego 9-18 :P bo wtedy kupilibyśmy 3 foteliki nowe a tak kupimy tylko 2 :)
    Co do testów się nie będę wypowiadać :) Jedynie wiem że nie kupiła bym fotelika z ochroną tułowia, choć dziewczyny mówiły że teraz są takie że można je odpiąć i przyczepić pasami.
    No ale zanim przeskoczymy w kolejny fotelik jeszcze trochę czasu. Mimo że Kuba swoją wagę ale wzrostowo mieści się do Cybexa 0-13kg. Ale od jakiegoś czasu już go nie nosze z fotelikiem bo sam fotelik waży 5 kg..

Żabka ciesze się że to trzydniówka
    Agatia trzymam kciuki za wizytę.
    LRF ciesze się z Twojego wychodnego oby tak dalej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie polecam pooglądać crash testy.. to sa małe prędkości a co przy dużych nawet nie chce myśleć.

Wysłany: 23 marca 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka
    Dziekuje, ze pytasz. Nawet ostatnio nie pisze jak nasze noce, bo co bede sie powtarzac :( chodze spac ok 1:00 czasem 1:30 bo Amelka robi swoje pobudki, wsrajemy ok 4-5:00 na karmienie (do ktorego nagle wrocila), czasem uda sie jeszcze dolezec do 7:00 (oczywiscie z wstawaniem co 20min i sklanianiem dziecka do spania) a czasem poddaje sie i idziemy do salonu sie pobawic. Szczerze, to ja juz nie wierze w to, ze mozna przespac np pol nocy :D

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka jak ja Ci współczuję.
    Jest szansa skoro wrócił apetyt na jedzenie.
    Podziwiam za wytrwałość(tak wiem musisz) ja bym chyba za warczala się na męża.
    No chyba że walczysz z mężem i nic nie mówisz hihi
    Wynagrodzi ci królewna uśmiechem,słowem mama to bezcenne chwilę warto tak się poświęcać.
    My matki musimy bo kto za nas to zrobi.
    Medal ci się należy moja droga:-)

Ja wam coś powiem nasze dzieciaki chyba jakiś zbiorowy protest zrobiły. Zamówimy się!!!

Opowiadać czyje dzieci wróciły do jedzenia?:-)

Bo moje ma już apetyt.

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 marca 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do fotelikow to kirka nie pamietam firmy, pewnie D ma gdzies zapisane, bo kiedy pokazalam mu jeden fotelik 0-25kg jakies norweskiej firmy za 1500zl 3gwiazdki, montowany tylem to usiadl i znalazl fotelik 0-36kg francuskiej firmy to bylo chyba, z zapinanymi wkladkami (bodajze, bo pamietam, ze byly tam wkladki dla mniejszych dzieciaczkow), ktory dostosowuje sie do dziecka wraz z wiekiem a nawet pod spodem (nie doczytalam jak to dziala) ale ma wlasnie ta podkladke dla starszaka, 4gwiazdki ACAD i chyyyyba z tego co pamietam kosztowal jakies 700zl.
    Pamietam go, bo D zapytal mnie po co mamy przeplacac za jakis norweski i mam mu wytlumaczyc skad ta podwojna cena.
    Dlatego tak jak zabka piszesz czasem poprostu placi sie za akcje marketingowa chyba i aktualna mode.
    Angela wlasnie ogladalam te crash testy, masakra. A to sa naprawde male predkosci.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka-matka wariatka :) wrote:
    Co do fotelikow to kirka nie pamietam firmy, pewnie D ma gdzies zapisane, bo kiedy pokazalam mu jeden fotelik 0-25kg jakies norweskiej firmy za 1500zl 3gwiazdki, montowany tylem to usiadl i znalazl fotelik 0-36kg francuskiej firmy to bylo chyba, z zapinanymi wkladkami (bodajze, bo pamietam, ze byly tam wkladki dla mniejszych dzieciaczkow), ktory dostosowuje sie do dziecka wraz z wiekiem a nawet pod spodem (nie doczytalam jak to dziala) ale ma wlasnie ta podkladke dla starszaka, 4gwiazdki ACAD i chyyyyba z tego co pamietam kosztowal jakies 700zl.
    Pamietam go, bo D zapytal mnie po co mamy przeplacac za jakis norweski i mam mu wytlumaczyc skad ta podwojna cena.
    Dlatego tak jak zabka piszesz czasem poprostu placi sie za akcje marketingowa chyba i aktualna mode.
    Angela wlasnie ogladalam te crash testy, masakra. A to sa naprawde male predkosci.

Ja dlatego ide z dzieckie, przymierzyć do fotelika. Bo testy testami oni serio często dostaja dodatkową gwiazdkę za łatwość czyszczenia :P Najlepiej dlatego przymierzyć bo fotelik może miec cały pakiet gwiazdek ale do dziecka nie będzie pasować. Gwiazdki to tylko połowa sukcesu. Jak pasuje do dziecka to już połowa sukcesu one też musi pasować do auta. Fotelik trzeba sprawdzić w aucie, jeżeli sprzedawca tego nie zaproponuje to ja proponuje odwrócić się na pięcie i znaleźć inny sklep.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak ktoś sugeruje się gwiazdkami to lepiej poczytać co i za co dostał fotelik tyle gwiazdek :P Bo nie raz wychodzi że fotelik który ma 3 gwiazdki ma lepszą ochronę niż fotelik który ma 5 gwiazdek. OOO taka mądra jestem po ostatniej wizycie u kolegi hahah :D

Dariah lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 marca 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Zgadzam sie z toba :)

Zabka
    A no moja krolewna powoli wraca do normalnosci z jedzeniem :D powoli, bo nadal odmawia matczybych obiadow i woli te sloikowe haha :)
    Prawda, ze kazda niedogodnosc zostaje wynagridzona usmiechem :) uwielbiam to jak sie usmiecha do mnie i wyciaga raczki kiedy wita mnie o 4 nad eanem z lozeczka. Cala zlosc mi przechodzi. Tak, czasem sie zloszcze, ze spac nie moge :D
    Medal nalezy sie kazdej z nas z osobna i to wielki, ogromny i diamentowy.
    A co do D to czasem sie nie wypowiem. On mimo, ze mlody facet to ma dosc strereotypowe podejscie. Owszem, czasem mi pomaga, ba... nawet ukorzy sie i obiad zrobi (wczoraj nawet mialam dom w miare posprzatany i na podwieczorek nalesniki) ale ogolnie to dom i dziecko na mojej glowie. Wiem na co sie pisalam, wiec czesto nic nie mowie :) chociaz czasem to zloszcze sie i najchetniej to bym aorte przegryzla haga :D ale to chyba kazdek z nas sie przytrafia co nie? :P

5v79kzu.png

Wysłany: 23 marca 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    A gdzie ty kupowalas ten swoj fotelik?

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka oooooo twój to chociaż coś ugotuje tzn usmażyć naleśniki mój ma lewe ręce umie cherokee,kawę (czasem mu się uda i wypije do końca) i kanapkę lub odgrzac to co ugotowalam.
    Teraz się wziął na sposób i córkę nauczył robić kanapki.
    Z jednej strony fajnie ze ja usamodzielnia.

Tak to prawda nie jedna z nas by zagrywka druga połowę.
    I jest zła na całokształt.

Babki mają przesrane no nie które mają wyjątkowe egzemplarze czyt męża to mają lepiej nie mogą narzekać.

‹‹ 3349 3350 3351 3352 3353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ