WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka
    Znam takie egzemplarze co to w domu wszystko robia (pierze, sprzata, gotuje, poecze, zajmuje sie dzieckiem po pracy, obsluguje gosci jak przyjda) a zonka siedzi,pachnie i dyryguje i powiem ci, ze w zyciu nie znioslabym takiego pantofla. Masakra... facet to tez musi byc facet a nie jakas taka p**a bez wlasnego zdania i przynies-wynies-pozamiataj. Szczerze, to tych ktorych znam to zal mi ich strasznie.
    Ja uwazam, ze idealnie to dzielenie sie po polowie ale to tez nielatwo osiagnac :D wiec ja powkurzam sie na tego mojego, poklocimy sie nie raz, ponazekam na niego tutaj nawet ale vos tam zawsze pomoze mi od czasu do czasu.
    Dobra, przestane mu tu slodzic bo mi jeszcze sie domysli i w piorka obrosnie :) haha :D

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahha
    Nie no nie o takiego pizdusia mi chodziło.
    O takiego co więcej sam od siebie pomaga.
    A nie jeczy bo musi coś tam zrobić.

Dobra Roberto wstał po 1,5h drzemki.
    Coś mu się poprzestawialo.
    Czas na mm lub serek dziś waniliowy mama zaserwuje :-)

• martta Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu nareszcie wróciłam! Przez durnego playa nie miałam 3 tyg internetu, człowiek odcięty od świata, masakra! niestety nie nadrobię, bo to setki stron tutaj, ale mam nadzieję, że u Was i Waszych maluszków wszystko ok!
    u nas sporo się zdarzyło w międzyczasie niestety w większości złego, choć nie tylko.
    Wystawili nas z mieszkaniem które mieliśmy kupić, parę dni przed terminem podpisania umowy przedwstępnej zadzwonili, że włąsnie podpisali ją z kimś innym! Szukaliśmy szybko innych, coś się trafiło, ale to jeszcze zobaczymy co to będzie. A ze swojego maj-czerwiec musimy sie wyprowadzić, bo też je sprzedaliśmy niedawno... potem masakrycznie się rozchorowałam, M prawie cały marzec w pracy po 12h i w weekendy też, było-jest ciężko. Też sie rozchorował w zeszłym tygodniu i niestety zaraził Filipka :( w niedziele mieliśmy chrzest małego, wszystko sie super udało (poza chorym nafaszerowanym lekami M). No i od poniedziałku fifi chory, we wtorek jak byłam u lekarza mam wrażenie że był super zdrowy w porównaniu do tego co jest od nocy. Prawie nie spałam, mały na rękach praktycznie cały czas, bo nie mógł biedny odduychac. Ma strasznie gerste gile, spływają do gardła... efekt taki, ze kaszle jak gruzlik juz i wszystko mu charczy. Jutro z rana znowu lekarza.... w skrócie tyle, mam nadzieje juz byc na biezaco znowu, buziaki dla wszystkich

o148p07w5riqasy7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj martta
    zdrówka dla was
    i sił! !!
    I super ze juz jesteś

martta lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • martta Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Kamcia! strasznie mi brakowało Was naprawdę, wiem że codziennie się nie udzielam, ale zawsze staram się być na bieżąco, więc to teraz to była jakaś katorga!
    z pozytywów to mały w miedzyczasie skończył pół roczku! i jest rozkosznym łobezem tak na co dzień, bo dzisiaj to aż żal patrzeć jak się męczy, serce mi się kraja że jeszcze nie mogę mu pomóc tak za dużo, gili odciągać to się drze i nie daje choć się staram, leki daje, noszę, spiewam stepuje żeby chociaż trochę się uśmiechnął ale kiepsko z tym. Tylko płaczliwa marudka co nie pomaga i tak na katar... ehhh, to się w ekspresowym tempie wyżaliłam ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 11:46

o148p07w5riqasy7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i trzy tygodnie to długo zwłaszcza w cięższych chwilach

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Izulla81 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!!! Tu jesteście haha. Miło poczytać że dzieciaczki wam pięknie rosną. Mój Kajtuś też już taki mały chłopczyk się robi. Pozdrawiam serdecznie koleżanki z cukrzycy ciążowej i witam nowe mamuśki.

żabka04 lubi tę wiadomość

qb3c9vvjjupev46c.png

Wysłany: 23 marca 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta
    O matulu... jaki koszmar z tym mieszkaniem i choroba meza i synka. Masakra :( ale silna z ciebie kobietka jest. Trzymam kciukiby synek i maz szybko wyzdrowieli! A z mieszkaniem sytuacja szybko sie rozwiazala z korzyscia dla was.

Zabka
    Jaki jogurt, serek dajesz Robertowi? Ja istatnio kupilam jogusie te Nestlowskie, ale cena zaporowa bo za 4szt placilam cos ok 12zl.

martta lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

• Izulla81 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Natka, ja 2 razy dałam się naciągnąć na 4 jogurcik bobovita za 11 zł. Teraz daję małemu danonki, ale on jest troszkę starszy od twojej córci. Płacę 10 zł za 8 szt.

qb3c9vvjjupev46c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta jak miło cie widzieć :-)
    To się miałaś.
    Zdrówka dla synka a dla ciebie cierpliwości i dużo sił.
    Zaglądaj i częściej się żal hihi

Natka ja też je kupowałam a Kamcia poleciła serek Piątuś są różne sami wanilia,banan,truskawka.
    Mój wcina cały 125g
    I jeszcze krzyczy DAWAJ SZYBCIEJ!:-)

Właśnie zjadł 50ml mm i zagryzl serkiem waniliowym też smakował :-)
    Te plamki ala kropki ma nawet we włosach widzę że ta wysypka dzisiaj się nasila.
    Dobrze ze nie swędzi bo dopiero byłby szał.
    No i zjada się ręce pcha do dzioba.

Kurcze zafajdalam wczoraj mate małego.
    Jadłam przy nim śniadanie i z dzioba prysnal mi pomidorek bo chciałam coś powiedzieć.
    I duża wypralam a tam plamy zostały.
    Chyba wanisz muszę kupić.
    Matka nie zdara.

Izulla cześć.
    Ładny ten twój Słodziak :-)
    Pozdrawiamy

martta lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 marca 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka
    Sprobuj spryskac plynem do mycia szyb, poyrzymac chwilke i zetrzec. Nie wiem co w tych plynach jest ale mi wywabia plamy najlepiej ten z biedronki. Zeszla mi nawet plama z jagod zostawiona przez kolezanki synka na dywanie z dlugim wlosiem :)

żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość

5v79kzu.png

• Dariah Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I my się witamy :)

Nocka słaba jak na Zośkę. ..poszla spac 21:30, obudziła sie o 22;30, 2 i 5...i nie spała do 7, potem zasnęła do 9:30, a ja z nią :)

Natka,
    Ja szukałam kilku modeli w necie i z lista poszliśmy do sklepu w Poznaniu i tam Zośka testowała :) potem sprawdziliśmy czy do auta pasuje - obowiązkowo trzeba sprawdzić! ! To że system we wszystkich autach i fotelkkach nazywa się isofix to nie znaczy ze każdy fotelik pasuje do każdego auta !!

Kamcia,
    Wszystkiego najlepszego dla Twojego przystojniaka! !! :)

Marttta,
    Witaj z powrotem! !! :)
    Jejku ale historia z tym mieszkaniem!! Kurcze :/
    Przykro mi ze chorobska Was tak dopadły :/ kurujcie się! ! :)

kamciaelcia, martta lubią tę wiadomość

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png

Wysłany: 23 marca 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulla
    Dzieki. Sprawdze te Danonki, ale cos mi sie wydaje, ze Mela jeszcze ciut za mloda na to jest.

Zabka
    Hmmm... musze sprawdzic w sklepie czy mamy te Piatusie :) dzieki kochana :)

5v79kzu.png

Wysłany: 23 marca 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    Zgsdzam sie z toba. Pytam sie wlasnie konkretnie w jakim sklepie bylas, bo ja spod Poznania jestem i wlasnie do Pozka pojedziemy fotelik zakupic ;) moze ktorys sklep jest godny polecenia?

5v79kzu.png

• Izulla81 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciaelcia buziaki dla małego przystojniaka. Fajnie widać różnicę jakie duże były cyfry a początku i jakie małe zaczynają się robić przy Piotrusiu.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

qb3c9vvjjupev46c.png
  • Izulla81 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piątusia wcina ze smakiem starszy synek, koniecznie wypróbuję na Kajtku. Na pewno mu zasmakuje.

qb3c9vvjjupev46c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka na pewno jest w Auchan,kauflandzie.

Izulla sprawdź to lepsze niż Danone.
    Choć ostatnio się zastanawiałem nad nimi i córka sobie kupiła też te co reklamują.
    Odruchowo przeczytałam opakowanie a tam ze od 3 lat.
    Córce dawałam bakusie, danio, danonki.

Kamcia chciałam cytować już ale się opamietalam.
    Cholera jaki on wystrojony fiu fiu a ten uśmiech.
    No słodziak szkoda ze nie mam córki bo bym się wprosila w wasze progi hahahha
    Prezes pełna gębą :-)
    Super Piotrusiu:-) buziaki

Edition: mój zrobiła już trzecia kupę dzisiaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 12:59

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka zrobiłam tak jak pisałaś ale słabo zeszło.
    Znalazłem płyn wanisz do dywanów wtarlam i piore jeszcze raz może zejdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod światło widać te plamy:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fifek zjadł miseczkę krupniku, teraz dostał piąstkę chleba do ciumkania i ciekawe czy zażyczy sobie jeszcze butlę do popicia. Chyba apetyt mu wraca, na drugie śniadanie wypił aż 180 MM :)

Dziewczyny, z czego kupujecie owoce w słoiczkach, u nas stały repertuar banan, gruszka, jabłko - mango wybitnie nie, awokado też be. Próbowaliśmy moreli - całkie ok. Brzoskwinie pierwsza próba blee, a na drugi dzień zjadł 2/3 słoiczka :)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

‹‹ 3350 3351 3352 3353 3354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ