WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka,
    My kupiliśmy w Akpolu na rondzie Rataje. Ale koleżanka kupowala w sklepie osiemgwiazdek. Nie znam ale ponoć tez bardzo dobry sklep :)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popił 90 ml MM ;D

Natka-matka wariatka :), Ulfenstein lubią tę wiadomość

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka
    Oj, to faktycznie moze vanish pomoze :(

Dariah
    Dzieki kochana :)

Foxik
    U nas numer jeden to jablko jagoda :) i gruszka

Kamcia
    Przystojniak :)

Agatia
    Super, ze wypraea sie udala :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, superancko :)

ja Fifka położyłam na już czwartą dziś drzemkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, chcę kupić jagodę, z gerbera są wyciskane musy z fajnym składem :)
    ale jak się patrzę to wszędzie przewaga jabłka a innych owoców malutko

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za dzień dalej nie mam się w co ubrać
    Zatrzymała mnie policja bo zapomniałam zjechać z Bus pasa ale na szczęście bez mandatu

Natka muszę ci powiedzieć że są faceci którzy piora gotują prasuja sprzątają opiekują się dziećmi po pracy i do tego nie są pantoflaki a ich żony w sumie nie pachną znam takiego bardzo dobrze od 3 lat jest moim mężem robi to wszystko ale do pantofli to on nie należy np na zakupach spożywczych to było on godzinę potrafi wybierać np makaron albo napój a mnie trafia szlak wtedy

Marta strasznie współczuję przechodziłem przez to jeszzr kaszel jest polecam inhalacje i wysokie ułożenie

Dziś na obiad makaron z serem i dżemem

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skalli
    Jesli nie radzi sobie na zakupach to facet to jest i faktycznie do opisu nie pasuje :) wiec spokojnie, pantoflem bym tego nie nazwala :) dobry egzemplarz ci sie trafil poprostu :)

Foxik
    Ostatnio kupilam taki wyciskany mus z owocow (lub owocr + kaszka) z kubusia. Dostepne tylko w biedronce. Sklad bardzo dobry :) Amelka lubi :)

Amelka na drzemce, wiec jak dobrze pojdzie mam 30min :) klade sie zatem i ja, bo dzis tak boli mnie glowa, ze masakra.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • martta Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój łobuz dzisia odmawia jedzenia i jakiejkolwiek współpracy... :( biedny jest, nie jak mój synek w ogóle, ehhh, smutny taki, nie pokazuje swój dwóch ząbków w uśmiechu... biedactwo :( oj boże jak kolejna noc taka jak wczoraj to nie wiem jak jutro sobie poradzimy, mąż oczywiście od 7 do 19 w pracy.... niech ten cholerny marzec już się skończy!!!!!
    Natka oby głowa przeszła!
    Agatia to super wiadomości ze stolicy wieziesz :)
    Dziękuje Wam bardzo za wsparcie dziewczyny! Walczę chociaż już na oparach bo mam dosyć tego dziwnego czasu, a co do mieszkania to było takie świństwo! przepłakałam cały wieczór i pół nocy wtedy.... wszystko mieliśmy ustalone, canę, termin zwolnienia mieszkania, podpisania umowy itd. Nawet słowem nie powiedzieli 3 dni przed że ktoś inny jeszcze jest w "grze". W żaden sposób nie mogliśmy zareagować, po prostu 1,5 miesiąca rozmów, negocjacji i ustaleń poszło się walić! ehhh, podpoisaliśmy umowę z kimś innym, dziękujemy! normalnie nokaut!

o148p07w5riqasy7.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M też wszystko w domu zrobi, nawet powiedzialabym ze to on sprzata...bo lepiej mu to wychodzi hehe
    zrobi zakupy, nawet pranie wtsawi, ugotuje i Zośką się zajmie :)
    i też nie jest pantoflem :)
    ale oczywiscie zeby za slodko nie bylo ma tez swoj charakterek wiec i tak mamy o co sie klucic hehe :)

Zosia własnie zjadła calego topinambura ! :) jakies 4-5 lyzeczek ;)
    ale jej to smakuje!

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj padłam wcześnie spać a dzis zabiegany dzień.

Temat wózki. Chciałam dość lekki, łatwo składany i rozkładany i z duża buda.
    Wybór padł na snapa. Na zewnątrz jeszcze nie testowany.
    Mytrax cięższy i niby buda duża, ale dodatkowy panel jest z siatki o.O ani przed słońcem nie ochroni ani przed deszczem. Choć od góry jak swieci to panel nie potrzebny a na deszcz jest folia.
    Natomiast nie ma tez wywietrznika przy głowie. A młody jest zimnolubny i boje sie ze bez przewiewu by sie upocil.
    Wiec poszliśmy kupić snapa i kupiliśmy snapa :)

Młody na noc dostał Ibum (bananowy. W końcu smak który mu poszedł. Uf) i spał od 20 do 3 i potem do 7. Czyli na coś Ibum pomógł. A zeby idą. W związku z udana nocą Kosio został w swoim pokoju, a mąż w sypialni ;)

Dzis byliśmy u lekarza. Męskie sprawy ok :)
    Dobrze Agatia ze u Liwki babskie tez ok :)

Potem byliśmy u Dziadków i było fantastycznie. Tata mój skoczył po słoiczek i młody ślicznie zjadł z fotelika samochodowego :)
    A potem dostał 'dorosle' mięsko. Zajadał sie ze hej. Kalafiorem kiedyś tam pluł, a mięsko smaczne :)
    Babcia mu rozłożyła kocyk na dywanie. Ostatnio wielkością starczał. A teraz Kosio myk myk i poza kocykiem :)

Fajnie. Udany dzień. Choć rozbity i tez właśnie mamy 4 drzemkę. A z reguły są 2 :)
    No ale to były dzis 20 minutowki w aucie.

Teraz idę dalej was nadrabiać :)

Lrf, Kostek zdecydowanie woli musy wyciskane niż słoikowe. Wiadomo, droższe ;)
    Fajnie, ze Fifek tak ładnie je. Na swojego tez ostatnio nie mam co narzelac, mimo zebow.

Życzę zdrowia wszystkim chorowitkom.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 16:05

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia,
    wspaiale wiadomosci!! widzisz, mowilysme ze wszytsko bedzie bes problemow! :D

Martta,
    no wcale sie nie dziwie prze przeplakalas caly wieczor...jejku :( i te wizje, co jak urzadzic, itd.. :(
    zdrowka dla Maluszka !! oby szybko wyzdrowial biedaczek ;(

agatia lubi tę wiadomość

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Martta Liwka tez miała gęsty katar lejący się jak wodospad i kaszel. Dawałam syrop herbapect potem prospan. Robiłlam inhalacje z nebu dose i oklepywałam. Kaszlu nie ma, katar jest zdecydowanie mniejszy. Współczuję :/ te chorobska są straszne. U mnie Młody zaczął chorowanko, później ja i na końcu Młoda.

u nas najpierw ja, potem M, a teraz Mały... tez robie inhalacje i oklepuje, na syrop poczekam jutro na decyzję lekarza, oj te choróbska... ale u Was już po epidemii mam nadzieje?
    Dariah dziękuje! dokładnie już miałam całe mieszkanie umeblowane i nawet kwiatki na taras wybrane, człowiek durny, najczęściej je urządzałam jak w nocy po karmieniu zasnąć nie mogłam... haha

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf dodatkowy panel ma materiał :P bo bokach jest siatka. dodatkowe okienko ze siatką jest do podglądywania :P
    poprzednia wersji jest cały panel z siatki. No i fakt miedzy snapem a joie jest spora różnica wagi.

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• Dariah Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta,
    Domyślam się. .my czasami jak ogladamy jakiś projekt to już mam w głowie jak umeblowac a co dopiero jak juz wszystko bylo nagrane ;(
    Eh..ja sobie zawsze w takich sytuacjach tłumacze ze tak miało być i że znajdziecie lepsze :)

martta lubi tę wiadomość

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    Martta,
    Domyślam się. .my czasami jak ogladamy jakiś projekt to już mam w głowie jak umeblowac a co dopiero jak juz wszystko bylo nagrane ;(
    Eh..ja sobie zawsze w takich sytuacjach tłumacze ze tak miało być i że znajdziecie lepsze :)

Teraz też tak do tego staram się podchodzić :) ale na razie lepszej alternatywy brak

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wybaczcie ze sie nie dniose na ta chwile do tego co pisalyscie ale jestem padnieta i nie chce mi sie nic, jutro poczytam. Dzis z wyjazdu wrocilam okoll 14, potem szybkie zakupy obiad i tak dzien zlecial, padnieta jestem Igi przez te zeby nadal w nocy wstaje co 2 h nie zaleznie juz czy dosyaje mm czy moje mleko wiec poki mu to jie przejdzie wygodniej dac mu cyca jak mk jie wiele pomaga na spanie.

p.s maly dostal przed chwila tempki 38,4 dalam czopka paracetamol. Myslicie ze to od zebow ???wczoraj z nim wyszlam na spacer ale bul, ubrany, przukryty kocykiem to chyba go niemowialo w kombinezonie i gondoli kurde, cos tM nosem pociaga. Sama juz nie wiem...jak nie urok to sraczka ;/

buziaki dla wszystkich

• marta258 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, buziaki dla przystojnego Piotrusia z okazji skończonych 7 mies :)

Martta, dużo zdrówka dla Filipka :)

Natka, mój mąż też dużo pomaga w domu i ogólnie przy Antosiu. To on zajmuje się głównie zakupami i gotowaniem i muszę przyznać że gotuje lepiej ode mnie więc często to zadanie jemu zostawiam :) No i super bawi się z synem, tak się wygłupiają na macie że Antoś się cały śmieje i jest taka radocha, jak będzie większy na pewno będzie miał z kim grać w piłkę :)

Dariah, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), martta lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ulf dodatkowy panel ma materiał :P bo bokach jest siatka. dodatkowe okienko ze siatką jest do podglądywania :P
    poprzednia wersji jest cały panel z siatki. No i fakt miedzy snapem a joie jest spora różnica wagi.
    Hmm. Myslalam ze nam pokazywał mytraxa.
    Ale moze rzeczywiście nie bo ta waga.
    Jutro w końcu ma być ładnie iidziemt testować :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, a myslisz ze on z bólu sie budzi? Może ten czopek sprawi ze ładnie pospi.

k0kd3e5emmavzxbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Hmm. Myslalam ze nam pokazywał mytraxa.
    Ale moze rzeczywiście nie bo ta waga.
    Jutro w końcu ma być ładnie iidziemt testować :)

Mytrax ma sporą wagę ale dla mnie ona była bezznaczenia

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddff3421bb2e.jpg

Ten fioletowy to mytrax ma materiał a po bokach siatkę.

Ulfenstein, Dariah lubią tę wiadomość

‹‹ 3351 3352 3353 3354 3355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ