WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka,
My kupiliśmy w Akpolu na rondzie Rataje. Ale koleżanka kupowala w sklepie osiemgwiazdek. Nie znam ale ponoć tez bardzo dobry sklepNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Oj, to faktycznie moze vanish pomoze
Dariah
Dzieki kochana
Foxik
U nas numer jeden to jablko jagodai gruszka
Kamcia
Przystojniak
Agatia
Super, ze wypraea sie udalakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co za dzień dalej nie mam się w co ubrać
Zatrzymała mnie policja bo zapomniałam zjechać z Bus pasa ale na szczęście bez mandatu
Natka muszę ci powiedzieć że są faceci którzy piora gotują prasuja sprzątają opiekują się dziećmi po pracy i do tego nie są pantoflaki a ich żony w sumie nie pachną znam takiego bardzo dobrze od 3 lat jest moim mężem robi to wszystko ale do pantofli to on nie należy np na zakupach spożywczych to było on godzinę potrafi wybierać np makaron albo napój a mnie trafia szlak wtedy
Marta strasznie współczuję przechodziłem przez to jeszzr kaszel jest polecam inhalacje i wysokie ułożenie
Dziś na obiad makaron z serem i dżemem
-
Skalli
Jesli nie radzi sobie na zakupach to facet to jest i faktycznie do opisu nie pasujewiec spokojnie, pantoflem bym tego nie nazwala
dobry egzemplarz ci sie trafil poprostu
Foxik
Ostatnio kupilam taki wyciskany mus z owocow (lub owocr + kaszka) z kubusia. Dostepne tylko w biedronce. Sklad bardzo dobryAmelka lubi
Amelka na drzemce, wiec jak dobrze pojdzie mam 30minklade sie zatem i ja, bo dzis tak boli mnie glowa, ze masakra.
-
mój łobuz dzisia odmawia jedzenia i jakiejkolwiek współpracy...
biedny jest, nie jak mój synek w ogóle, ehhh, smutny taki, nie pokazuje swój dwóch ząbków w uśmiechu... biedactwo
oj boże jak kolejna noc taka jak wczoraj to nie wiem jak jutro sobie poradzimy, mąż oczywiście od 7 do 19 w pracy.... niech ten cholerny marzec już się skończy!!!!!
Natka oby głowa przeszła!
Agatia to super wiadomości ze stolicy wieziesz
Dziękuje Wam bardzo za wsparcie dziewczyny! Walczę chociaż już na oparach bo mam dosyć tego dziwnego czasu, a co do mieszkania to było takie świństwo! przepłakałam cały wieczór i pół nocy wtedy.... wszystko mieliśmy ustalone, canę, termin zwolnienia mieszkania, podpisania umowy itd. Nawet słowem nie powiedzieli 3 dni przed że ktoś inny jeszcze jest w "grze". W żaden sposób nie mogliśmy zareagować, po prostu 1,5 miesiąca rozmów, negocjacji i ustaleń poszło się walić! ehhh, podpoisaliśmy umowę z kimś innym, dziękujemy! normalnie nokaut! -
Mój M też wszystko w domu zrobi, nawet powiedzialabym ze to on sprzata...bo lepiej mu to wychodzi hehe
zrobi zakupy, nawet pranie wtsawi, ugotuje i Zośką się zajmie
i też nie jest pantoflem
ale oczywiscie zeby za slodko nie bylo ma tez swoj charakterek wiec i tak mamy o co sie klucic hehe
Zosia własnie zjadła calego topinambura !jakies 4-5 lyzeczek
ale jej to smakuje!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja wczoraj padłam wcześnie spać a dzis zabiegany dzień.
Temat wózki. Chciałam dość lekki, łatwo składany i rozkładany i z duża buda.
Wybór padł na snapa. Na zewnątrz jeszcze nie testowany.
Mytrax cięższy i niby buda duża, ale dodatkowy panel jest z siatkiani przed słońcem nie ochroni ani przed deszczem. Choć od góry jak swieci to panel nie potrzebny a na deszcz jest folia.
Natomiast nie ma tez wywietrznika przy głowie. A młody jest zimnolubny i boje sie ze bez przewiewu by sie upocil.
Wiec poszliśmy kupić snapa i kupiliśmy snapa
Młody na noc dostał Ibum (bananowy. W końcu smak który mu poszedł. Uf) i spał od 20 do 3 i potem do 7. Czyli na coś Ibum pomógł. A zeby idą. W związku z udana nocą Kosio został w swoim pokoju, a mąż w sypialni
Dzis byliśmy u lekarza. Męskie sprawy ok
Dobrze Agatia ze u Liwki babskie tez ok
Potem byliśmy u Dziadków i było fantastycznie. Tata mój skoczył po słoiczek i młody ślicznie zjadł z fotelika samochodowego
A potem dostał 'dorosle' mięsko. Zajadał sie ze hej. Kalafiorem kiedyś tam pluł, a mięsko smaczne
Babcia mu rozłożyła kocyk na dywanie. Ostatnio wielkością starczał. A teraz Kosio myk myk i poza kocykiem
Fajnie. Udany dzień. Choć rozbity i tez właśnie mamy 4 drzemkę. A z reguły są 2
No ale to były dzis 20 minutowki w aucie.
Teraz idę dalej was nadrabiać
Lrf, Kostek zdecydowanie woli musy wyciskane niż słoikowe. Wiadomo, droższe
Fajnie, ze Fifek tak ładnie je. Na swojego tez ostatnio nie mam co narzelac, mimo zebow.
Życzę zdrowia wszystkim chorowitkom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 16:05
-
Agatia,
wspaiale wiadomosci!! widzisz, mowilysme ze wszytsko bedzie bes problemow!
Martta,
no wcale sie nie dziwie prze przeplakalas caly wieczor...jejkui te wizje, co jak urzadzic, itd..
zdrowka dla Maluszka !! oby szybko wyzdrowial biedaczek ;(agatia lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Martta Liwka tez miała gęsty katar lejący się jak wodospad i kaszel. Dawałam syrop herbapect potem prospan. Robiłlam inhalacje z nebu dose i oklepywałam. Kaszlu nie ma, katar jest zdecydowanie mniejszy. Współczuję
te chorobska są straszne. U mnie Młody zaczął chorowanko, później ja i na końcu Młoda.
u nas najpierw ja, potem M, a teraz Mały... tez robie inhalacje i oklepuje, na syrop poczekam jutro na decyzję lekarza, oj te choróbska... ale u Was już po epidemii mam nadzieje?
Dariah dziękuje! dokładnie już miałam całe mieszkanie umeblowane i nawet kwiatki na taras wybrane, człowiek durny, najczęściej je urządzałam jak w nocy po karmieniu zasnąć nie mogłam... haha -
nick nieaktualny
-
Martta,
Domyślam się. .my czasami jak ogladamy jakiś projekt to już mam w głowie jak umeblowac a co dopiero jak juz wszystko bylo nagrane ;(
Eh..ja sobie zawsze w takich sytuacjach tłumacze ze tak miało być i że znajdziecie lepszemartta lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Martta,
Domyślam się. .my czasami jak ogladamy jakiś projekt to już mam w głowie jak umeblowac a co dopiero jak juz wszystko bylo nagrane ;(
Eh..ja sobie zawsze w takich sytuacjach tłumacze ze tak miało być i że znajdziecie lepsze
Teraz też tak do tego staram się podchodzićale na razie lepszej alternatywy brak
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, wybaczcie ze sie nie dniose na ta chwile do tego co pisalyscie ale jestem padnieta i nie chce mi sie nic, jutro poczytam. Dzis z wyjazdu wrocilam okoll 14, potem szybkie zakupy obiad i tak dzien zlecial, padnieta jestem Igi przez te zeby nadal w nocy wstaje co 2 h nie zaleznie juz czy dosyaje mm czy moje mleko wiec poki mu to jie przejdzie wygodniej dac mu cyca jak mk jie wiele pomaga na spanie.
p.s maly dostal przed chwila tempki 38,4 dalam czopka paracetamol. Myslicie ze to od zebow ???wczoraj z nim wyszlam na spacer ale bul, ubrany, przukryty kocykiem to chyba go niemowialo w kombinezonie i gondoli kurde, cos tM nosem pociaga. Sama juz nie wiem...jak nie urok to sraczka ;/
buziaki dla wszystkich -
Kamcia, buziaki dla przystojnego Piotrusia z okazji skończonych 7 mies
Martta, dużo zdrówka dla Filipka
Natka, mój mąż też dużo pomaga w domu i ogólnie przy Antosiu. To on zajmuje się głównie zakupami i gotowaniem i muszę przyznać że gotuje lepiej ode mnie więc często to zadanie jemu zostawiamNo i super bawi się z synem, tak się wygłupiają na macie że Antoś się cały śmieje i jest taka radocha, jak będzie większy na pewno będzie miał z kim grać w piłkę
Dariah, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), martta lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ulf dodatkowy panel ma materiał
bo bokach jest siatka. dodatkowe okienko ze siatką jest do podglądywania
poprzednia wersji jest cały panel z siatki. No i fakt miedzy snapem a joie jest spora różnica wagi.
Ale moze rzeczywiście nie bo ta waga.
Jutro w końcu ma być ładnie iidziemt testować -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Hmm. Myslalam ze nam pokazywał mytraxa.
Ale moze rzeczywiście nie bo ta waga.
Jutro w końcu ma być ładnie iidziemt testować
Mytrax ma sporą wagę ale dla mnie ona była bezznaczenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddff3421bb2e.jpg
Ten fioletowy to mytrax ma materiał a po bokach siatkę.Ulfenstein, Dariah lubią tę wiadomość