WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LRF,
padłam "dzieć koala" hehe
smacznego dla Fifka
co do chust i nosidel się nie wypowiem...moja nigdy nie przepadała być noszona, spedtana ani ograniczona, dostaje furri więc takie rzeczy to nie dla nasteraz ma etap na noszenie ale to trzeba "na koszyczek" aby Panna wszystko widziala, i to do tego trzeba chodzic i co pare minut stawac kolo lustra co by mogla się podziwiać
agatia, AJrin lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My już po wizycie wnioski złożone czekamy na decyzję to jest wstępna czy w ogóle jest sens się starać bo my mamy dochody tylko jakby źródła nie do końca dla banku bo m ma dg a ja zlecenie i do tego jestem na macierzyńskim no ale zobaczymy
Szym śpi mało zjadł rano nie chciał wody to on nie wiem czy 20 ml wypije także Kamcia szacunek dla Piotrusia
Kurze czas mi tak wolno leci przez to że tak rano się dzień zaczął
Muszę dziś iść po zaświadczenia ze mogę być chrzestna do apteki też
-
nick nieaktualnyDobry, wieki mnie tu nie było.
Próbowałam nadrobić ale wiecie jak jest. Dwójka dzieci ciężko jest czasem ale za to jak wesoło ho ho
lrf a masz możliwość gdzieś wypożyczenia chusty aby zobaczyć czy Fifiemu się spodoba?
Nie bede ukrywała.. Kubie tula chyba nie przypasowała. Przynajmniej przedwczoraj takie wrażenie odniosłam. Ale po Warszawie dzielnie siedział wiec nie wiem bede bacznie obserwować
Zabko wyprawa to fryzjera nawet z dziecmi to zawsze frajdaI jak kobitka od razu lepiej wygląda po wizycie
Miłego relaksu
Bisacz zdrówka dl Leonka
Bede starała się Was częściej odwiedzać i w miare się odzywaćbisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:My już po wizycie wnioski złożone czekamy na decyzję to jest wstępna czy w ogóle jest sens się starać bo my mamy dochody tylko jakby źródła nie do końca dla banku bo m ma dg a ja zlecenie i do tego jestem na macierzyńskim no ale zobaczymy
Szym śpi mało zjadł rano nie chciał wody to on nie wiem czy 20 ml wypije także Kamcia szacunek dla Piotrusia
Kurze czas mi tak wolno leci przez to że tak rano się dzień zaczął
Muszę dziś iść po zaświadczenia ze mogę być chrzestna do apteki też
Trzymam kciuki za dobra i pozytywna decyzje. -
nick nieaktualny
-
Angela,
Welcome back!
Dawno Cie nie było!
Ciesze się ze u Was wszytsko ok! wiadomo przy dwójce maluchów czasu zawsze brak...co nowego u Kubusia? jak Martynka? Mam nadzieje, że choroby Was na dobre opuściły?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Angela,
Welcome back!
Dawno Cie nie było!
Ciesze się ze u Was wszytsko ok! wiadomo przy dwójce maluchów czasu zawsze brak...co nowego u Kubusia? jak Martynka? Mam nadzieje, że choroby Was na dobre opuściły?
Czyli Tyś mnie wołała, miło że jeszcze ktoś o mnie tutaj pamięta
Kubuś szaleje, buja się do raczkowania. Płynnie się czołga no i coraz lepiej opanowuje siadanie.
Martynka jak to moja agentka coraz śmieszniejsze rzeczy wymyśla przez żłobek. Coraz wiecej gada.
A co do chorób nie bede głośno mówićAlee po cichutku powiem że od miesiaca nic nam nie było
Kuba miał wczoraj usg brzucha bo mieliśmy powiekszony kielich i jest wszystko ok
A co u Was? Jak Zosienka? Wprowadzacie już produkty? -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:angela, chcę pożyczyć od kuzynki, ale zobaczę czy się zgodzi
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Czyli Tyś mnie wołała, miło że jeszcze ktoś o mnie tutaj pamięta
Kubuś szaleje, buja się do raczkowania. Płynnie się czołga no i coraz lepiej opanowuje siadanie.
Martynka jak to moja agentka coraz śmieszniejsze rzeczy wymyśla przez żłobek. Coraz wiecej gada.
A co do chorób nie bede głośno mówićAlee po cichutku powiem że od miesiaca nic nam nie było
Kuba miał wczoraj usg brzucha bo mieliśmy powiekszony kielich i jest wszystko ok
A co u Was? Jak Zosienka? Wprowadzacie już produkty?
Oj Kochana nie tylko ja Cie tu wywoływałamPewnie, że o Tobie pamiętamy!
Widzę, że Kubuś się rozszalał! Zaraz będziesz za nim biegać!super! zdolniacha z niego !
Najważniejsze, że na razie choróbska Wam odpuściły! Myślę, że limit na ten roku już wyczerpaliście!
U nas wszystko dobrzeod tego weekendu zaczęliśmy wprowadzać. najpierw ziemniak - bleee, ale myślę ze złą konsystencje zrobiłam bo były grudki i mało "płynne". Wczoraj poszedł batat - zrobiłam bardziej płynne i przez sitko, żeby grudek nie było i zjadła całe 2 łyżeczki hehe
Dzisiaj znów dam batata
Powolutku będziemy wprowadzać inne rzeczy
-
Wyslalam mame na spacer z Zosią żebym mogła spokojnie przygotować korepetycje na dzis..juz prawie 2,5h śpi! !
Bedzie miala dobry humor moja Królewna !Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Też zaliczylismy spacer. 2h na pewno. Nawet w wiosennym deszczyku dobrze sie chodzilo. Poznałam wstępnie "nianie " , załatwiłam urząd, małe zakupy, Piotrek zjadł TROCHĘ obiadku, kończę jeść pierogi i pedze na korepetycje -wcześniej bo juz jest mąż w domu
Natka-matka wariatka :), Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
U nas dalej owocki Bleh. Tzn na śniadanie trochę zjadł. Ale jako deser po obiadku Bleh i fuj.
A młody pcha palce do gęby, ale jakoś dziwnie. Bo wkłada w kącik warg i do środka. Nie 'masuje' sobie jedynek tylko penetruje głębiej. I łapie za ucho. Ale jak dotykam to nie wyglada jakby bolało.
Już sama nie wiem o co mu chodzi.
Agatia, jakie ciasto? Zjadłabym jakieś dobre. Jogurtowe albo sernik na zimnoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 15:26
-
nick nieaktualny
-
A z tej strony z której wyszła?
Bo na moje oko, a w zasadzie to palec to czuje zęba z prawej. I on z prawej pcha paluchy. Ale ogólnie po zabawki tez chętniej siega prawa Wiec może to przypadek
A u Was sie poprawiło coś z jedzeniem jak wyszedł ząb?
Bo ja póki co narzekać nie mogę.
Widzę ze frajdę mu sprawa zimna woda i zagryzania słomki. Jak mu sie chce pic to ładnie pije. Jak sie bawi to ciągnie wode, gryzie słomkę i przepłukuje sobie gebe -
nick nieaktualny