WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia,
Wszystkiego najlepszego dla Igunia !!!
A co to dzis za wielkk dzien?
Żabka,
Tulę mocno Ciebie i Robercika przystojniaka !!
Esmi,
Musiałam ominąć informacje że Twój Mały już raczkuje!!brawo!!
Zanim mój leniuch nerwus zacznie raczkować to hoho !!
LRF,
Czyli nocka udana, rozumiem ?
Pisałaś wczoraj coś o wózku ze ten co macie się nie sprawdza. A jakk masz teraz na oku ?
Kamcia,
Ciesz się ze Piotruś tak ladnie śpi!sen to zdrowie!
Natka,
Jejku ale ta Twoja Amelia to zdolniacha!! Super!!
Rehabilitacja dobrze ale Mała nie jest jej fanką. .. teraz mamy ćwiczyć podpory to jest krzyk i ryk...nawet w domu. ..no nie lubi i tylechociaz na brzuch smiga w sekunde i ostatnio nawet pare razy w drugą stronę też jej się udało
U nas nocka ładna, obudziła sie okolo 23 i potem o 6
Jutro jedziemy do moich rodziców i zostajemy do niedzieli. W pt po pracy dojedzie moj ma w sb mamy urodziny mojego chrzesniaka.
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia,
Buziaki dla Piotrusia ! Jaki slodziak! !! Piękny chłopak! !
Skali,
Powodzenia na rozmowie! !
A co do rehabilitacji, to ile macie / mieliście wizyt ze tylko dwie Wam zostały? My jeszcze nie siadamy...tzn Zośka się mega rwie, jak mamy ja na kolanach to od razu siada albo się przekreca w którąś strone na brzuch. Ale jeszcze nie siada z lezenia. Narazie cwiczymy te nieszczesne podpory bo ma jeszcze slabe rączki.
A jak Szymus? Jest poprawa po rehabilitacji?kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah, można tak powiedzieć, choć udana byłaby gdyby po mleku przed 6. poszedł spać dalej, bo był niewyspany i marudny. Dopiero teraz usnął. Na oku mam joie literax 4 na pompowanych kołach. Angela kupiła mytaraxa, ale on nie na moją kieszeń, choć ten mój też do najtańszych nie należy
muszę to poważnie przemyśleć.
W poniedziałek mam spotkanie z doradcą chustowym i będziemy się nosić z Małym, bo u nas spacery to masakra, może jak będzie chusta to pójdziemy do lasu czy nawet na pobliskie górki -
nick nieaktualnyKamcia ciotka zobaczyła Piotrusia i się od razu uśmiechnęła:-)
Buziaki dla prezesa:-)
Esmi tak raczkuje? Wow ale przeoczylam twój wpis z takim info!
Gratki zdolne twoje dziecko.
Kurcze kiedy moje się ruszy????
Użyłam włosy bo pierw jadę do pracy wiec trzeba wyglądać potem fryzjer.
Teraz wstawiłem wodę na makaron skończę chyba te lazanki
Dałam małemu chrupka kukurydzainego a on bawi się woli swoje palce gryźć hihi
Edit skali powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 07:54
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Czy wasze ząbkujące dzieci budziły sie w nocy z płaczem czy po prostu sie budzily?
Bo my właśnie mamy za sobą aż 4 pobudki i wstanie o 630. I nie wiem co o tym myśleć -
nick nieaktualny
-
LRF,
Pozwolilam sobie spojrzec i super ten Mytrax! ! Nie wiedziałam ze Joie ma nowy model.
Jeszcze się nie zdecydowalam na spacerówke. ..mam kilka modeli upatrzonych ale nie wszystkie widzialam na zywo a przyznam szczerze ze to nie jest tania zabawka i wolę "pomacac" sama hehe i rozłożyć i złożyć i po próbować
Ostatnio widziałam w promocji Litterax 4 ale chyba nie na pompowanych kołach. ...tak mi sie wydaje
Ulfe,
U nas jest wzmożone napięcie mięśniowe i neurolog nas na rehabilitację wysłał
No tak to prawda jeszcze ma dużo czasu na siadanie itd
Wiesz u nas Z się budziła z płaczem i czasami też wybuchala placzem gdy ząbkowala. Jakiś ból musiał przechodzić nagle09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Sarcia
Gratulacje dla Ignasia!
Kamcia
Jaki duzy chlopak. Taki chlopiec z twojego syna, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, ale dzieci czesto poprostu wygladaja tak niemowleco, a z twojego synka taki mezczyznaco do nocy to spokojnie, moze ci syn dorasta i zaczely sie u was przespane noce (zazdroszcze) a mleko moze nadrobi w dzien
Foxik
Bardzo ladnie Fifek przespal noc.
Zabka
Nie zazdroszcze tej goroczki. Biedny synek g( moz faktycznie to ta trzydniowka skoro zwbow ani widu ani slychu. Trzymam kciuki by szybko odeszla w sina dal.
Dariah
Spokojnie, do siadu macie jeszcze czas. Zosia juz probuje a to i tak duuuuzy plus. Raczki wzmocni napewnoduza z nia cwiczysz i sa rezultaty
Ulf
Mozliwe, ze pobudki przez zabki ale tez niekoniecznieczasem nasze dzieciaczki poprostu sie budza
by np na swoje piekne mamy popatrzec i przytulic sie do bich
moja robi to ciagle min 6 razy (liczac od 1:00 do 7:00). A moze w dzien mial wiecej wrazen? To tez powod do nocnych pobudek. Trzymam kciuki za kolejna noc,by byla dla was spokojniejsza.
Skali
Trzymam kciuki za wizyte w banku! Bedzie dobrze i pomyslnie dla was. Tak czujekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Natka,
To prawda! Muszę przestać patrzeć na to co umieją inne dzieci bo wtedy porównuje Zośkę hehea przecież każde dziecko rozwija sie w swoim tempie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Były w Polsce całkiem niedawno takie czasy, ze wyboru w sklepach nie było.
Raczej ludziom sie nie podobało
Ale zgadza sie, ze niełatwo podjąć decyzje.
Chusta czy wózek - już jest problem.
A weź wybierz samochód czy mieszkanie. -
Paradoksalnie mam wrażenie ze łatwiej mi wybrać mieszkanie czy samochód. .. nie nadążysz za mna hehe
Ja wozek od pol roku wybieram..a twraz jeszcze doszedl ten Mytrax hehe i znow się komplikuje sprawa
No a potem trzeba będzie wybrać kolor !! Hehhhe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Myd zis wstalysmy o 7:30. Nawet sie wyspalam dzis, mimo,ze bylo kilka pobudek
teraz Amelka lobuzuje po domu. Zaglada w kazdy kat, wyciera soba wszystkie kurze. A ja poki nie domaga sie calkowitej mojej uwagi pije goraca herbate, mmniaaam
z miodem
mam nadzieje, ze dopisze nam dzis pogoda i wyjdziemy na spacerek
Dariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Foxik
Moze na poczatku pozycz chuste od ktorejs z kolezanek? Ja myslalam, ze na ta nadpobudliwosc Amelki (czyt.wymogi by ciagle z nia gadac, byc przy niej, usypianie przez bujanie, placz) chusta sprawi sie idealnie. Wszyscy mi.mowili, ze bede miala ja blisko i bede mogla cos w domu zrobic bo rece wolne. Ja pozyczylam chuste na jakies 2-3tygodnie, ale to byla makabra. Nie lubila byc tak skrepowana, nie podobalo jej sie, ze jest w jednym miejscu. Wiec u mnie chusta sie nie sprawdzila. Chuste oddalam i bylam szczesliwa, ze jej nie kupilam od razu bo tylko wydalaby niepotrzebnie pieniadze.