WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane!
Weekend zabiegany, czytalam Was ale nie pamiętam wszystkiego
Pamiętam że u Żabki, Skali i Kamci jest bunt żywieniowy.. oby chłopcy znów zaczęli ładnie jeść! !
U Bisacz choróbsko szalejetrzymam kciuki za Leosia! !
Ulfe, jeśli dobrze pamiętam to po szczepieniu już troszkę lepiej prawda? No i Kosiu ładnie przybrał! !
LRF,
Super takie wyjście do kawiarni ! Nasze ostatnie wyjście na Dzień Kobiet skończyło się mega histeria Zośki. ..
Agatia,
Gratulacje dla Liwki! Pierwszy ząbek! !
Sarcia,
Iguniu nadal tak źle śpi? Może po prostu lubi się przytulic ?
Ajrin,
4h ciągiem to jak dla Twojego Igusia to bardzo ładnie!!
Natka,
Co u Ciebie?
A my w sb i nd daliśmy Zosi pierwszy raz ziemniaka....ale nie zasmakowal jejw sb zjadła łyżeczkę a w nd nawet nie pół
Dzisiaj będzie batat - bardziej słodki wiec może jej to zasmakuje. A jak nie to dam sloiczek - może konsystencja jej bardziej podpasuje
I pytanie - mam sloiczek ziemniak z marchwia, mogę dać taki z dwóch składników? Czy lepiej nie?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja tez juz flamastrem pisze date moja pamiec krzyczy o pomste
zwalam na niewyspanie
Agatia gratulacje super ze sie przbil ząbek.
U nas mlody dal mega popis balam sie ze 2 lyzeczki kaszki glutenowej zaszkodzily bo j3cxal i krzyczal dalam cyca i poszedl spac wiec chyba zmecxony. Ale dzowne bo rano dopiero po 3 godzinach spi a tu po 2 padl. Moze pogoda pada dzis i jest blee. -
nick nieaktualnyDariah, Fifek uwielbia bataty
a na początek najlepiej dawać pojedyncze smaki przez 2-3 dni
Dziewczyny, ile Waszym dzieciom zajęła nauka siadania? Mój już się podciąga z leżenia na boczku i ciągle to jakieś koślawe jest, niby jest już w połowie drogi. Kurczę, bo chciałabym w końcu to nosidło kupić, bo spacery z naszym wózkiem zaczynają mnie denerwować. Jednak zakup tego wózka to był strzał w kolanoźle mi się prowadzi, a jeszcze w górach to zupełnie - trzeba mieć krzepę, żeby taką kolubrynę wypchać pod górkę
-
Dariah a jadla juz sama marchewke? Ja raczej daje jedna nowość ale w teori ziemiaka jadła wiec mysle ze podaj.
My dzis dalej ziemiak z dynia konczyme ze sloika a jutro marchew z kalarepa bedzie
W tygodniu chce sama ugotowac i ppdac buraczki z kasza mannaZobaczymy
-
Hej dziewczyny,
Podziwiam Was ze macie czas na.pisanie bo ja zawsze jakies zajecie znajde i duzo czasu ze starszakiem spedzam bo widzę efekt naszej pracy , zaczyna sylabowac.
Kacperek zaczyna raczkowac podnosi pupe i zadowolony hehe i chce juz siadac cwaniaczek. Dzis u nas obiad lasagne z biedy a.jutro barszcz bialy.
agatia, bisacz, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas chyba prpblem z glutenem dzis 2 dzien dostal kaszke i rano kupa wodnista strasznie a teraz ulewa jak szalony objawow skornych nie widzę ale tak chlusta nawet na moich kolanach co munsie nie zdazalo
-
nick nieaktualnyKamcia
cwaniaczek maly wypil 90 ml mm, a godzine wczesniej cyca jadl...co on kombinuje... a w nocy nawet buzi na mm otworzyc nie chce ehh
dobrze ze mi przypomnialas musze kupoic Vigantol bo Devikap bede musiala wywalic bo wlasnie mija powoli pol roku
Bisacz
chyba zbiorowy skok i zabkowanie u nas tez na dziaslach mocno widac pelno gorek od zebow ale zaden jeszcze sie nie przebil poki co moze stad to marudzenie?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas Igi do rozszerzania diety podchodzi na luzaku, jeden dzien chce jesc a drugi nie, owocow poki co naarazie nie akceptuje to mu ich nie daje..za jakis czas sprobuje. narazie dostawal same warzywa, jak skoncza sie warzywne sloiczki to kupie miesne.
powiem wam ze przy 2 dziecku zapal na gotowanie minal jak reka odjalprzy 1 to czlowiek tyra stara sie, a przy 2 wrzuca na luz bynajmniej ja tak mam sie nie stresuje gotowaniem czy czyms
-
nick nieaktualnyesmi wrote:Hej dziewczyny,
Podziwiam Was ze macie czas na.pisanie bo ja zawsze jakies zajecie znajde i duzo czasu ze starszakiem spedzam bo widzę efekt naszej pracy , zaczyna sylabowac.
Kacperek zaczyna raczkowac podnosi pupe i zadowolony hehe i chce juz siadac cwaniaczek. Dzis u nas obiad lasagne z biedy a.jutro barszcz bialy.
esmi nie ma co porownywac bo wiekszosc ma tutaj albo tylko 1 dziecko albo 2 w tym jedno juz samodzielne tak jak ja np. 5 latka w przedszkolu,a jak maly spi to mam czas w necie siedziec, a ty co innego bo masz dwa male smykiw domu -
nick nieaktualnyMłody opędzlował brzoskwinie z słoiczka, popił 90 ml mleka i myślałam że pójdzie na drzemkę, ale nie... chociaż nie marudzi. Aż się dziwię, bo nigdy nie chciał aż tak gładkiej papki jeść, wypluwał, ale może przy ząbkowaniu łatwiej mu zjeść coś takiego.
-
U nas tez sloiczek na 2 dni je po pol drugie pol na następny dzien czeka w lodówce
-
Ah dobrze
w tempie jakim narazie je to taki sloiczek by jej na miesiąc chyba starczył
najwyższej ja zjem po niej
A tak sobie myślę ze zanim dam ten sloiczek ziemniak marchew to dam jej samą marchewke, potem marchew ziemniak domowej produkcji a najwyższej potem to ze sloiczka - w razie co będę wiedzieć czy to kwestia konsystencji
Sarcia,
Ja narazie mam zapał do gotowania. .ale to pierwsze dziecko hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam ale ciepło jakąś mrzawka padala.
Mały pospal.
Mój mały właśnie zjadł banana z jabłkiem i biszkoptem.
Siedzi w bujaku i macha nogami.
Na nogach ma skarpety z buzkami usmiechnietymi wyobraźcie sobie ze się brechta do tych skarpet i macha nogami.
Tak jakby zatrybil że nogami można machać
Ale mam ubaw.
Oczy zalzawione
Na razie temp nie ma:-)
Dariah powodzenia.
Esmi Sarcia dobrze mówi ty masz dwójkę malutkich co innego przy starszym a jeszcze więcej czasu jest jak się nie ma co robić w domu a mniejsze śpi:-)
Nie pamiętam co pisałeście bo na spacerze w biegu was czytałam.
Muszę leżanki na jutro zrobić bo córka sobie zazyczyla
I po pampersy uderzyć w drodze powrotnej od dentysty.
bisacz lubi tę wiadomość