WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas Mały sobie drzemie, zjemy obiad i jedziemy do klubokawiarni gdzie jest specjalne miejsce do zabawy dla dzieci młodszych niż dwa latka, my z mężem sobie jakąś wypaśną kawkę strzelimy
póki co warzywa dochodzą w piekarniku, dla Małego zupka przygotowana
kupiłam indyka, będę go jutro porcjować, na dziś nie mam weny bawić się z takim kawałem mięsa
robię ciasto dla gości i mam mrożone maliny, myślicie że mogę nimi Fifka poczęstować? -
Kostek jest fanem dyni.
Hmm. Może kupie i zobaczę jak sama, bo póki co tylko papka ze słoika z różnymi dodatkami.
Zawsze tez chętnie otwierał dzioba na owoce
Udało nam sie znaleźć owoc ble
Drogie ciocie MORELA
Czy to sama czy z jabłkiem - usta sie zamykają
Paracetamol i ibuprofen dzialaja. Temp nie ma, nóżka nie boli.
Podamy jeszcze na noc. -
Dania pomidorowe bardzo bardzo lubi zwłaszcza pomidorowa z bobovity oraz indyka w pomidorach z gerbera
I nie było po takich pomidorach reakcji. Ale dla porównania jeszcze nie dałabym świeżego nawet gdyby to był sezon. ..
Nie lubi świeżych owoców. ..np jabłka ze słoika na raz zje. Skrobanego jabłka czy banana nie ruszyświeże mango -aż się poplakal
Wczoraj batata nie przełkną, dziś ciutke
I nie lubi obiadków hippa, obstawiam konsystencję
Pasternak jak u was średnio (porównując do reakcji na morele )
Brokuły ze słoika nie poszły w ogóle ale znów kupiłam i z czymś zmieszam
szpinak tez nie -
Mam pomidorowa i indyka w pomidorach
Co do pomidorów to obiło mi sie o uszy ze przetworzone ok, z surowymi ostrożnie. Ja sama za surowymi pomidorami nie przepadam
Świeże jabłko tylko w gryzaku, banana rozpackanego ostatnio zjadł.
A jakieś ryby ze słoika dawałas? -
Matko jak się dziś fatalnie czuje od kilku dni boli mnie głowa i brzuch Ale dziś musiałam wziąć 2 tabletki naraz i do łóżka bo nie byłam w stanie żyć a okresu nie ma nie wiem już nie kp i nie odciagam tylko raz dziennie mój laktator się psuje chyba nie przewidzieli ze ktoś będzie 7 miesięcy non stop odciagal no ale mam paragon wrazue czego
Kurde przed ciążą miałam wysoką prl Ale okres był a normalnie to powoduje zaburzenia boję się ze cos sie pochrzanilo no ale czekam co chwila mi się wydaje że już a tu dupa
Dziś skończyło wiezbe na dach teraz murarze we wtorek wchodzą i robią szczyty i kominy i potem reszta dachu
Dziś karmienie na spiocha spróbuję mu dac kaszke malinowa tak jak jadł wcześniej z butelki
Pada deszcz nic tylko spac m siedzi na budowie i sprząta oby tylko nie był chory
-
nick nieaktualnyWyszłam na dwór bo mały wcisnąl w siebie pół sloiczka gerbera jarzynowa z cielęcina.
Miał jakiś dziwny odruch wymiotny ale bardziej chciał pokazać że umie manipulować hahaha
Aż mąż do mnie: po co mu dajesz skoro go na wymioty bierze.
Po chwili pół sloiczka zniknęło tak go bierze sciemniacza.
Jakiś postęp w jedzeniu dziś był.
Choć jednak mało porównując do tego co jadł.
Kupiłam mu 4 świeczki gerbera obiadów skoro bobovita beeee hipp też żadne wow.
Przecież go nie będę cały czas ziemniakiem karmić.
Zdążyłam z dziećmi prawie wrócić sucha.
Dwa bloki od naszego bloku złapała nas burza!!!!
Kupiłam warzywa na sałatkę jarzynowa bo za mną chodzi.
Mąż próbuje uśpić małego ale mu to nie wychodzi:-(
Więc będziemy musieli go przytrzymać do 19:00.
Spał po drodze więc może mu starczy krótka drzemka.
Chwale się.
Dziś rano mały siedział mi między nogami a ja go trzymałem.
Nie dawno z ciekawości puściłem go bo się bawiliśmy a on siedzi sam!!!!!!
Trochę się tam zachwieje jak chce coś sięgnąć ale jeszcze poćwiczymy.
Jestem taka dumna z mojego synka:-)
A płakać mi się chce ze on taki duży jużNatka-matka wariatka :), Dariah, Skali89, AJrin lubią tę wiadomość
-
My dzis mamy kiepski dzien. U nas raz leje raz swieci slonce. Wieje tak, ze parapety chce wyrwac. Amelka nie ma dzis dobrego humoru, wiec dzis jest ciezej niz na codzien. Zabawa nie, rozmowa nie, jedzenie nie, cycuch tez nie. Glodowke sobie urzadza. Coz, na sile jej nie nakarmie wiec jak bedzie chciala zjesc to w koncu otworzy ten pyszczek jak jej proponuje.
-
Sznurowka
Zaproszenoe przyjete
Zabka
Brawo dla Roberta
Kamcia, Ulf
U nas dotychczas w obiadkach wygrywal indyk w pomidorkach i losos z warzywami.
Agatia, Skali
Ja okres dostalam kiedy karmilam jeszcze po ok 8-10razy na dobe, ale moja kolezanka musiala przejsc na mm od 2mies zycia a okres dostala jak mala skonczyla 6miesiecy. Wyniki badan miala w porzadku, wiec z tym okresem to nigdy nie wiadomo.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Sarcia
Jak tam samopoczucie?
Foxik
Pewnie sie swietnie bawicieja to jyz nie pamietam kiedy ostatni raz bylam w kawiarni. Moj D nie jest z tych co to proponuja kolacje, kawe itd. Raczej z tych ci to oznajmiaja, ze mial ochote na pizze wiec sobie pojechal do pizzeri i obiadu jesc nie bedzie. No
ale ja juz do tego przyzwyczajona, w koncu jestem z tym moim matolkiem jakies hmmm... 14lat. O jaaaa! 14lat... dopiero teraz to do mnie dotarlo hihi
-
nick nieaktualnyMy już wróciliśmy, bo były urodziny na sali, więc za dużo dzieciaków się zjechało, ale trochę ponad godzinkę posiedzieliśmy, Mały trochę się poturlał w kulkach, trochę porozglądał za innymi, no i kawkę i ciastko sobie z M strzeliliśmy
trochę mały jest na takie atrakcje
agatia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój śpi od pół godziny, jednak się wybawił na tej sali
tam jest tak miękka wykładzina (i na pewno coś pod nią), że aż zamarzyłam mieć coś takiego na całe mieszkanie, haha... mój się tak kręci i gimnastykuje że aż strach czasemagatia lubi tę wiadomość
-
Ja dziś też mam kryzys m o 18 pojechał do rodziców i jeszcze go nie ma karmienie Szynka trwało 1,5 h mam ochotę palić papierosy chce mi się wyc aje jestem u rodziców i muszę trzymac fason
Agatia wiem o prl tylko ze miałam bardzo wysoką przed ciążą i brałam bromergon na zbicie a okres mialam regularny ku zdziwieniu lekarzy dlatego u mnie poziom prl nie jest wyznacznikiem no zobaczymy
Mam dołą bardzo proszę aby Szynek zaczął normalnie jeść chociaż mleko