WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My byliśmy na szczepieniu.
Jest 7kg!
Są rozpulchnione dziąsła!
Dariah, jeśli taka jest rzeczywiście zależność to Kosio tez będzie jedynakiem
Jeszcze sie nad Martynka zastanowięNatka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04, Dariah, AJrin, bisacz, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jeśli to prawda to muszę to potwierdzić
Córka spała i sikala czasami kupa była.
A syn przez 2 mce 24h płacz i wiecznie jeczacy.
Tyle że u córki trzeba było uśmiech sobie kupić a u syna śmiech na poczekaniu.
Mój Roberto nie nawidzi sloiczkow z bobovity!
Cofa go,krzyczy itp.
Właśnie próbuję coś w niego wjechać ale się drzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 13:17
-
U mnie w rodzinie sie sprawdziło.
I to raz pierwsze było grzeczne, drugie płacz non stop (teraz podejrzewają ze młody miał jakieś problemy refluksowe i go po prostu bolało).
A u brata M pierwsza płaczliwa i nieodkaldalna, a drugie śpiące i grzeczne
W sumie mój brat był grzezniutki, a ja podobno darlam ryja non stopDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędzie chłopak ziemniaczany jak nic:-)
Ziemniaka zjadł całego małego bez niczego bo jak dałam z dynia to płakał i wypluwal.
Zobaczcie jaki agent jak wcina samego ziemniora hahah
A tu bujaczek go już gryzlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 10:17
kamciaelcia, bisacz, marta258 lubią tę wiadomość
-
U nas też się sprawdza. ...moj brat spal i jadl....a ja darlam sie i marudzilam....
Kamcia,
Uf!! Dajesz nadzieje na rodzeństwo dla wielu dzieci)))
Żabka,
Smacznego dla Twojego przystojniaka !!kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
To mój dynie pod każda postacią.
Nie nadążam z łyżeczka.
Płaczliwy dzis jest. Jak nie mój.
I ślini sie starszlwiie. Ciurkiem mu leci ślina.
Gryzie wodnego gryzaka i mruczy.
Zrobiłam mu okłady z sody na nóżki.
Masować dziąseł sobie nie daje.
Huh.
sama nie wiem czy to od szczepienia czy zebow. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, co umwas ? Mniemod wczoraj pech nie opuszcza.... jestem chora! Wczoraj kolo 19 okrolnie zaczela bolec mnie glowa, oprocz tego miesnie, kregoslup i w ogole wszystko blizej wiecsora juz mialam goraczke, mparacetamol dziala a jak przestaje to spowrotem dostaje dreszcze i goraczke. Maz dziś wzial urlop zeby zajac sie synkiem i domem bo ja caly czas leze, rano zawiozl nie do lekarzamdostalam syrop i zalecenie lekow p.bolowych bo to wirus jakis wiec antybiotyku poki co nie, jak by sie pogorszylo to mam przyjsc....totalnie czuue sie jak flak:( kregoslup tak mnieboli ze nawet lezec ni moge a musze bo sily nie mam. Co sie dzieje ? Najpoerw dzieci chore teraz ja ! Juz jie wspomne o nocy...maly spal ale ja co, chwila sie trzeslam i goraczke mialam
Ehh... szkoda gadac. Sorki ze tak od razu z marudzeniem wpadlam -
nick nieaktualny
-
Zabka
Jak pieknie je, az milo patrzec
Sarcia
Kuryj sie skarbie, kuruj. Jesli masz mozliwosc to lez i narzekaj ile chceszwszystko przyjmiemy.
Ulf
Faktycznie to moga byc zeby i stad ta slina
Kamcia
U Amelki najwieksza rozrywka rano jest wpatrywanie sie jak ja jem. Patrzy na mnue jak zaczarowana
Jaka reakcja Piotrusia na sok z wisni? To akie kwasne raczej jest to pewnie minki strzelal niezle
Dajecie mi dziewczyny nadzieje hehe na spokojniejsze dzieckojak funkcjonuje? W sumie to juz sie przyzwtczailam troche do tego co mam
po walce udalo mi sie ja polozyc. Generalnie dzisiaj odmawiala wszelkich posilkow poza piersia. Mam nadzieje, ze to nie zwiastun jakies choroby.
-
To byłby duży zbieg okoliczności, ze zeby akurat zaczęły mocniej dokuczać w dniu szczepienia
Śpi teraz.
Oby mu było lepiej jak sie obudzi. Biedny
Sarcia. Coś was nie chcą te choróbska opuścić. Ale noże to koniec seriiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 15:24
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, później Was nadrobię
u nas dziś leniwie, byliśmy dziś z Fifkiem po M, który poszedł na konferencję i jestem z niego bardzo dumna, bo nie płakał przy obcych! A nawet się uśmiechał do jego kumpla, co się nigdy wcześniej nie zdarzało! W związku z tym, że mam dziś wywalone na gotowanie i sprzątanie, Młody dostał na obiad słoiczek, a my sobie zamówiliśmy żarełko na telefonmieliśmy plany na weekend, ale coś się pogoda psuje, może wyciągnę M na kawę jutro bo mamy niedaleko kawiarnię połączoną z klubem malucha, ale muszę obczaić czy tak małe bajtle jak nasz też sobie dadzą radę
Natka-matka wariatka :), agatia, Dariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem w drodze powrotnej zaczęło mocniej kropić.
Mały troszkę pospal.
Byłam w lidlu nawet nie macie pojęcia jak się ucieszyłam na widok w gazetce promocji pampersow hahah tak długo na nie czekałam ahhhhh obkupie małego i wezmę paczkę rozm 6 tak z ciekawości jak do 5 się ma
Ulf ja tak miałam we wtorek. Gorączka brak apetytu i slinotok.
Szczepienie w poniedzialek.
A teraz idę oglądnąć gazetki co tam będzie.
Ooo i kupa się robi:-(
A zaraz zrobię koktajl z malinekobiecałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny