WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bisacz
Dobrze, ze z dzieckiem juz lepiejsuper
Niestety co do takich matek to szkoda gadac. Ostatnio taka jedna siedziala ponoc z chorym dzieckiem w przychodni dla zdrowych dzieci czekajac na wizyte u lekarza. Nie chciala isc na gore by poczekac tam, bo u zdrowych dziecko sie pobawi przy stoliczku kredkami (opowiadala mi recepcjonistka z przychodni jak bylam wazyc Amelke). No masakra jakas normalnie.
Widzisz, nie wiedzialam, ze o tym syndromie gdzies mowilimoze wczesniej bym sie tym zainteresowala. Ta polozna mi mowila, ze dzieciaki w wiekszosci z tego wyrastaja, ale sa mega absorbujace. No nic
widocznie taki jej urok... chociaz szczerze maaaaaaaaaarzeeeee o tym by sie wyspac. Tak jedna noc w tygodniu
-
Agatia
Moooze, moooze hihi:) ja wlasnie kolejny raz uspilam mloda i trztmam kciuki by pospala chociaz godzinke. Zatem sama juz leze w lozku
Oby dobranoc haha -
nick nieaktualny
Moje dziecko obudzilo się 3 wypilo 60ml picia i nie zamierza iść spać.
Chcę chodzić po chacie
Chyba się wyspalo
Zrobiłam mm i nie chce
Nie uwierzcie.
Sprawdzam pocztę z nudów licząc że mały usnie i co widzę?
Babka oszustka wpłaciła pieniądze i wypełniła formularz.
Czyżby allegro coś jej motywujacego wyslalo?
Cieszę się bo się sprzedało ale z drugiej strony jestem zła że tyle nerwów mnie to kosztowało.
Dobrze ze tego nie wystawiłem wczoraj na allegro jeszcze raz bo taki miałam plan.
Natka cieszę się że znalazłaś przyczynę?
Mam nadzieję że smacznie dzisiaj pospalyscie?
W poniedziałek mamy z córką wizytę u dentysty już się bojęa we wtorek do fryzjera:-)Już doczekać się nie mogę.
Będę wyglądać jak ludz i odpoczne troche
-
My dzosoaj pobutki co 2 godziny mam nadzieje ze u was chociaz lepiej. Kurde moj synek spi w kratke raz lepiej rqz masakra wrrr.
Natka ja tez myslalam o hnb czytalam sporo jak wlasnie mlody skonczyl 2 miesoace i nagle non stop pierdylion razy zaczalnsie budzić. Ale u nas pobudki raczej sa jedzeniowe wiec to nie pasowalo. Bo z opisu właśnie wynika ze hnb budza sie tak jak dokladnie ty opisalas i maja tak od urodzenia. Plus problem ze spaniem w ciągu dnia tzn krótko śpią i ciezko zasypiaja. Wiec tu znowu nasz na spacerach i w aucie pada zawsze potrafi spac 2 godziny.
Nie pocieszylam ale czasem prawda pomagaAle fak jest ze takie dzieci wyrastaja na pewne siebie osoby czesto o bardzo wysokich stanowiskach pozniej
-
Natka,
U nas na osiedlu jest mega problem z parkingiem..ogólnie rzecz biorąc to jest masakra. Do tego deweloper aby móc zrobić kilka miejsc parkingowych więcej oznaczyl je jako dla niepełnosprawnych bo sa za blisko budynku wiec tylko jako takie mogły być zaakceptowane. Więc takich miejsc jest z 15...a osoby które faktycznie mają prawo do takiego miejsca maja wyznaczone i zamykane na klucz dla nichktóregoś dnia ktos wyjeżdżal z takiego miejsca wiec ja myk migacz i czekam na miejsce. A tu taka p**** podjechala i tez migacz....więc daje jej znak ze NIE NIE NIE
A ona się zaczyna burzyc do mnie. ...
Na szczęście babka tak się ustawila aby wjechać na miejsce tylem, a jak byłam ustawiona przodem - więc wiedziałam ze bede szybsza i po piskach jej wjechałam za dupe
Ryzyk fizyk...a ze byłam i tak juz zdenerwowana to wszystko mi wisiało
I ta p**** zadzwonila po straż miejską że stoję na miejscu dla niepełnosprawnych. ...
Na szczęście wiem jaki ma samochód09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No to jak już ponarzekalam to może się przywitam
Zosia dzisiaj dziwnie spała. ..tak 30 min po tym jak usunęła obudziła się z płaczem, zjadla i zasnela i tak samo okolo 1:30... i znow spała do 6:30:)
Marta,
My mamy chrzciny na koniec majai Zosia będzie mieć moją szatke od chrztu
Bisacz,
Ah takie sytuacje mnie rozwalaja....któregoś dnia bylam z koleżankami w kawiarni i tam tez jakis zasmarkany dzieciak chcial podejść do Zosi a rodzice (dodam tylko że to była plastikowa blondi i dres....) mówią : idz zobacz dzidzie.
Ale od razu go zatrzymalam i powiedzialam ze wole nie. Spojrzeli się na mnie dziwnie i tyle.
Natka,
Kurcze dobrze że wiesz dlaczego Amelka sie tak budzi....szkoda tylko ze to nie rozwiązuje problemu kiepskich nocek
Skali,
A co się dzieje z rozszerzeniem diety Szymka? ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah o kurde czyli niech ona tylko stanie na to moeksce a tez mandacik zarobi
-
U nas spanie w domu to max 30 min czasem bywa ze padnie na 1.5 ale sporadycznie. Ja zawsze ide na spacer wiec wtedy spi 1.5 do 2 godzin bywalo i 3. Ale jak zostajemy w domu juz tak pieknie nie jest. Ale u nas hnb na bank nie bo bez skoku Igi potrafi sie bawic sam zasypiac tez sam w lozeczku. U nas tylko te cholerne nocne pobudki ostatnio mysle ze kurde moze to sny on czesto steka i wydaje rozne odglosy przez sen. Ja zawsze mialam porabane sny jako dziecmo non stop cos mnie w nocy budzilo czesto koszmary moze ma to po mnie?
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka szczerze Ci współczuję tych nocek, ja jestem typem dziennym i jak zarwę noc to potem gryzę jak osa. Jest szansa, że mąż przejmie małą żebyś mogła sobie odespać?
Dariah ja ostatnio walczyłam o miejsce z taksiarzem i to ja powinnam zająć miejsce ale ja to ugodowy typ i wolałam odpuścić. Od kiedy jeżdżę na treningi do miasta to parkowanie jest moją zmorą. Do tej pory parkowałam pod pracą, na własnym podwórku i na marketowych parkingach.
No Agatia to małej powolutku przechodzi i teraz pewnie będzie kaszleć tylko po spanku
Żabka, to masz problem z babą z głowy
U nas pobudka o 7 z minutami, leżakowanie do 8 i teraz mały mata a matka śniadanko i kawka przy laptopiePogoda nam się psuje i pewnie zaraz lunie to ze spacerku będą nici.
-
nick nieaktualnyAgatia nie wydaje mi się.
Tydzień temu mąż się do niej dodzwonil obiecała że wpłaci.
Ogółem trzy tygodnie transakcja?
Przesada.
W sklepie ile się kupuje?
A allegro to jakiś ultimatum?
Szkoda gadać.
Mały usnal dopiero.
Dziewczyny on jakąś głodówke uskutecznia?
Od 3 rano wypił 60ml picia, 40ml mm i 20ml mmz kaszka. -
Oh niech no tylko stanie na tym miejscu. ...a wiecie co?? Wisienka na torcie bedzie to ze wg nas ona ma garaz podziemny wykupiony!!! Bo bardzo rzadko widzimy jej auto... Jesli to prawda to padne! !
Ajrin,
U nas tez bez spaceru ciężko o sen...tzn zasnie na jakies 30-40 min przy jedzeniu i ja tak zostawiam na kanapie
A na spacerze to pięknie śpi!
Agatia,
Super że Liwka juz ma sie lepiej!
Ah i zapomniałam!! Wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesięcy!!
Żabka,
A Robercikowi nie ida ząbki? ? Niektóre dzieci nie chcą jeść jak zabkuja....
LRF,
Co u Was słychać?agatia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah wczoraj na dziaslach zobaczyłam dwa wypuklenia (tak jak coś się wypycha) na środku biała kropka.
Ta kropka to oznaką że ząb wyjdzie bo u córki tak było więc być może a napewno ma tak Roberto.
Niech już wyjdą bo.....
Właśnie się zwazylam z ciekawości kolejny 1kg mniej czyli już poszło 6kg
Jeszcze 15kg i będę mega zadowolona i filigranowa babka hahaha
Mały wstał wrrrr
Słonko świeci liczę dziś na spacer bo niby ma padać po południuAJrin lubi tę wiadomość
-
Żabka,
To może ona te pieniądze na pieszo z drukarni niosła??
Oj to niech już mu się przebija te ząbki
Brawo!! Spokojnie osiągniesz cel!!żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah nic nie mów
Przecież jakby napisała że /czy może później zapłacić czy coś "odzew" przecież ja człowiek zrozumie a ona nic cisza.
A pieniądze dopiero płyną na moje konto bo spr formularz.
Myślałam że płaci po przez allegro (rano spr na szybko i zaspana).
Wybrała zwykły przelew.
No nic czekam.....
Wcisnelam w małego pół śliczna z hipp kiwi z bananami.
Zjadł -
Zabka
Dobrze, ze baba w koncu zaplacila. Teraz mozesz wysylac jej towar przez Filipiny haha
Dariah
Co za glupia baba! Tez bym nie odpuscila.
Ajrin
Chcialabym by mi tak spala na spacerku jak twoj synek
Agatia
Ladnie wam noc minela
Bisacz
Moze ten ranny kaszel to tylko taki przejsciowy. Oby!
Nasza noc dzis srednio, lepiej niz wczoraj, bo udalo mi sie pospac nawet 2godziny w ciagu! Jupiii
Niestety nie mam jak przekazac mlodej tacie, bo on jest krolem nocnych zmian. Dzis przyjechal do domu dopiero o 8 rano, wiec wykapal sie i pognal spac. Niestety jest typem spiocha, ktory by funkcjonowac musi przespac min 6-8godzinwiec odpada
dodatkowo na weekend umowil sie z kolegami na piwo i odmowic mu nie moge bo.mi wypomni, ze 3razy lub wiecej w tygodniu zajmuje sie sam godzine Amelka bym ja mogla pojsc na trening. No... i tyle. Szkoda w ogole o tym mowic, bo sytuacja w tym temacie napieta. To chyba to przesilenie wiosenne. Czekam na wiosne, to moze nam sie humory poprawia. Tyle miesiecy wytrzymalam bez spania to wytrzymam jeszcze haha
Jesli uda nam sie z drugim dzieckiem i tez bedzie takie wymagajace to ja zaczne juz szukac dobrego dealeraDariah lubi tę wiadomość
-
Ja lubie w Amelce to, ze w dzien nie daje mi nawet pomyslec o tym, ze jestem zmeczona
to taki typ dziecka co to nawet samo sie nie bawi na kocyku. Musze byc obok, gadac do niej, zabawiac wiec wiekszosc dnia w domu spedzam turlajac i tarzajac sie po podlodze. Tylko w nocy mogloby byc spokojniej tak bym mogla naladowac akumulatory. No.... i spacery bez placzu
ale moze za duzo bym chciala jihi
czesto nasze spacery koncza sie tym, ze wyjmuje ja z wozka i nosze na rekach pokazujac jej swiat, zwierzatka, kwiatki, drzewka
-
nick nieaktualny
-
O matko. .jeśli drugie dziecko ma być przeciwieństwem pierwszego to chyba Z zostanie jedynaczka hehhe
Natka,
Padlam ze śmiechu! Szukaj dealera!!
Ulfenstein, bisacz lubią tę wiadomość
-
O matko. .jeśli drugie dziecko ma być przeciwieństwem pierwszego to chyba Z zostanie jedynaczka hehhe
Natka,
Padlam ze śmiechu! Szukaj dealera!!