Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    nie zazdroszczę przygód na allegro
    to ze kupiłam coś a tego nie mieli to się zdarzało
    ostatnio chociażby ze sliniakiem -kupiłam zielony nagle mieli tylko różowe. W dodatku przyslali mi małe smoczki. Nie było problemu z darmowym zwrotem i wymiana ale trwało to dwa tyg
    raz kupiłam w ciąży ubranka małemu i sprzedawczyni przysłała mi wszystko oprócz jednego sweterka. Oddala pieniądze w paczce pisząc ze zepsuty. Tak tak! !!i wystawialam jej komentarze -przecież nie dam za to pozytywa!dałam neutrala. A ta pizda walnela mi negatywny komentarz twierdząc że popsułam jej statystykę i przeze mnie ma wyższe opłaty na allegro. Skopiowalam maile i wysłałam na allegro! !usunęli mi negatyw a ja będę żałować ze dałam tylko neutrala

I mam osobiście nietypowa sytuacje -sprzedawałam ostatnio pewne rzeczy i jedna przesyłka wróciła do mnie bo adresat nie odebrał. Zawartość za 14.50 plus wysyłka. Za zwrot zapłaciłam ja -10.80!!!napisałam maila do kupującego a ten milczy :) przecież nie wyślę mu znów na mój koszt bo już jestem stratna. Napisze jeszcze raz do niego maila a potem do allegro. ...bo obudzi się za jakiś czas o się upomni

O ile pamiętam kupujący ma tydzień na uiszczenie opłaty wiec ty juz dawno mogłaś poprosić o zwrot prowizji a jej nieźle wystawić komentarz

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia właśnie w tym sek że allegro zmieniło opcje wystawiania komentarzy
    Teraz może wystawić komentarz tylko osoba kupujaca!!!! :-(
    Na co jestem wściekła bo już bym piękniej ta sytuacje określiła w komentarzu :-)

Ale mnie głowa rozbolala :-(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie więcej będzie takich sytuacji i zmienia opcje komentarzy. Mi się podoba to ze komentarze są tylko z roku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się ubrałam na dwór.
    Zamarzam.
    Wrrr
    Mały śpi córka biega.

Robcio dalej nic nie je przed wyjściem zjadł cztery łyżeczki (jego) ziemniaka z mojego talerza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, nie chcecie wiexziec co mnie dzis spotkalo !! Masakra !! O malo co nie mialam wypadku przez idiote !! Ja ma trasie 90 km/h zgodnie z przepisami za mma czai sie jakas bmka wychyla sie choea itd. I nag
    e zaczyna wyprzedzac prosto przed samym tirem ja pierd!! Ja na maksa po hamulcach tir tak smo debil doslownie 2cm i siedzial by na tirze iprzypierdolil by mi prosto s bok noe wiemjak by to sie skonczylo nie chce myslec. Kto takim idiotom daje prawo jazdy ja sie pytam?????

Glowa mnie tak boli ze szok !!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotrek dalej marudzi
    idę odpocząć na korepetycje. ..

Sarcia
    tule
    na idiotów nie ma mocy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

Az zaluje ze kamerka zostala w drugim samochodzid bo przysiegam ze bym zaniosla na policje niech znajda gnoja!! Ja wiem ze drogi nie przewidzisz ale jechacmprostompod tira tego nigdy nie zrozumiem w dosatku stwaza zagrozeniemdlamkierowcow jadacych przepisowo...mimo tabletek glowa nie chce odpuscic nawet zjesc noc nie moge tak sie zstresoaalam :(

Dzieki

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia
    Brawo dla Liw! 7miesiecy :) poekna, duza dziewczynka :)

Zabka
    Dobrze zrobilas, ze zglosilas. Nawet nie wiedzialam, ze teraz sprzedajacy nie moze wystawiac komentarzy

Sarcia
    Co za debil. Ja uprzedzona jestem do bmek.

My wybylysmy na spacer po 11 i dopiero wrocilam. Co prawda godzine bylam u kolezanki i zaliczylam karmienie, ale niezle sie nachodzilam.
    Oczywiscie dziecko spalo az 30min i za cholere nie chciala wiecej. Litooooooosci :P

agatia lubi tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    ten debil, o którym pisałam, ze spotkałam na spacerxze, tez z bmw

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu nic mi nie mówcie o bmw...przez jedną k**** dostałam dziiaj mandat. .500 zl...
    Ale ja ją znajdę i pożałuje...
    Ehhh :/

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia matko dobrze ze ci się nic nie stało.
    Ja mam uraz jak jedziemy autostrada i wyprzedzamy tira (a mąż kieruje) widzę nasz spotkanie tir kontra my i barierka :-(
    Nam się nic nie stało bo mąż ostro szybko trabil na barana ale my szybko jechaliśmy i tir też gdyby się nie ocknal (chciał wyprzedzać kolegę z tira) to by nas zmiazdzyl :-(
    Mam uraz do dziś.

Natka ta twoja księżniczka chyba z kosmosu skóry ale zastanawiam się z kadry tyle Energi ma?

Dariah 500zl zagryzlabym!

U mnie wreszcie nastała prawie cisza.
    Głowa mnie boli od popołudnia tabsy, kawa nawet nie pomogły.
    Mały mi dał popalić od ład wróciliśmy z podwórka.
    Nic nie jadł dopiero o 18:30 wcisnelam w niego jego ulubiona kaszke.
    Co się z nim dzieje????
    Czemu nie je?????
    Teraz odlatuje a ja zaraz do wanny.
    Ps nie chce mi się padam na twarz tak mnie wykonczyl :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam se wole nie myslec o tym :/ bo glowa caly dzien mi peka z nerwow ; (

Wysłany: 16 marca 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    Co sie stalo? 500zl to masakra :(

Zabka, sarcia
    To synek do wanny, cora do wanny. Razem do spania i relax.

Ja wam powiem, ze sama nie wiem skad tyle energi. Ja przy niej wysiadam juz w polowie dnia. Pisalam wam, ze zapewne jak nie widze to pcha palce do kontaktu i potajemnie sie doladowuje. I.nej teorii nie mam haha :D

5v79kzu.png

• marta258 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, dużo zdrówka dla Liwki :)

Skali, my też za tydzień w niedzielę mamy chrzest Antosia, szatka i świeca już jest, jutro idziemy do lokalu ustalić menu a w przyszłym tyg zamówimy tort. Synek garniak już ma, mąż też a ja spódnicę i bluzkę sprzed ciąży, na szczęście spokojnie mieszczę się więc nie będę nic kupować :)

agatia, Dariah lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta tym razem ja będę chrzestna Szymek już ochrzczony :) dalej nie kupiłam szatki jutro muszę.

Agatka sto kat dla Liwki.

Przez ta budowę mam zaległości

Natkaw wspilczoje u nas na szczęście problemu nie ma Szymek spać lubi nawet dużo nie wiem czy nie za dużo. Jego usypuac nie trzeba w dzień po prostu pada jak jest zmęczony a wieczorem przy butli usypia

Z jedzeniem dalej problem chyba zacznę od nowa rozszerzanie. Nawet mi się nie chce o tym pisać.

Padam dobrej nocy

agatia lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png

Wysłany: 16 marca 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, rozmawialam z kolezanka polozna o naszej "specyficznej" sytuacji z Amelka. Ona powiedziala mi, ze to co opisuje, nasza cala przygode z Mela od poczatku pasuje jej jak ulal do takiego terminu "high need baby". Poczytalam, cholerka.... jak w pysk strzelil. Baaaardzo duzo z opisu o dzieciach hnb paduje do Amelii.
    Teraz troche rozumiem czego mozna sie spodziewac, albo w sumie niespodziewac by bardziej pasowalo. Zaczynam powoli rozumiec, ale nie rozwiazuje to problemu haha :D poprostu chyba pozostaje to poprostu przezyc :D
    Do neurologa z tym chyba nie bede szla, bo mie chce przyczepiac dziecku latki na cale zycie, szczegolnie, ze hnb to takie swieze odkrycie i stawiane czesto pochpnie jak adhd.

5v79kzu.png

• marta258 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali, a myślałam że to Szymonka chrzest a on juź po :) A szatkę bez problemu kupisz w kościelnym sklepie, mają tego dużo :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka o tym co piszesz mówili ostatnio w którejś śniadaniówce. Życzę Ci, żeby malutkiej szybko przeszło i spała jak aniołeczek.

Liwka i Antoś przesyłam całe mnóstwo buziaków z okazji skończonego kolejnego miesiąca :) :) :)

Co próbuję nadrobić to albo malutek coś chce albo telefon albo, albo, albo więc wybaczcie, że nie odnoszę się do wszystkiego.

Byliśmy wczoraj się osłuchać i jest ok ale jeszcze mamy się inhalować samą solą fizjologiczną. Mały przez miesiąc przez to choróbsko i zmianę mleka przybrał tylko 100g ale już dziś miał lepszy apetyt.
    Jedna mamusia w przychodni mnie rozwaliła, była z córeczką bardzo kaszlącą, mała zainteresowana Leonem i jego smoczkiem. A mama do niej idź do dzidzi, dasz cześć dzidzi, no kurcze nie rozumiem takiego podejścia.Specjalnie umawiałam wizytą zaraz po szczepieniach żeby nie stykać się z chorymi dziećmi a tu taki kwiatek, ech.
    Mały coś niespokojny chyba faktycznie zębole chcą się pokazać.

agatia, marta258 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta na to już chyba za późno ale chrzestna sprawiła fajny prezent małemu w postaci imiennej szatki i gromnicy. Zamawiała na allegro. Można nawet zamówić takie rzeczy z nadrukowanym zdjęciem maluszka :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez mamy i swiece i szatke ze zdjeciem Ignasia

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 3327 3328 3329 3330 3331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ