X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    nie zazdroszczę przygód na allegro
    to ze kupiłam coś a tego nie mieli to się zdarzało
    ostatnio chociażby ze sliniakiem -kupiłam zielony nagle mieli tylko różowe. W dodatku przyslali mi małe smoczki. Nie było problemu z darmowym zwrotem i wymiana ale trwało to dwa tyg
    raz kupiłam w ciąży ubranka małemu i sprzedawczyni przysłała mi wszystko oprócz jednego sweterka. Oddala pieniądze w paczce pisząc ze zepsuty. Tak tak! !!i wystawialam jej komentarze -przecież nie dam za to pozytywa!dałam neutrala. A ta pizda walnela mi negatywny komentarz twierdząc że popsułam jej statystykę i przeze mnie ma wyższe opłaty na allegro. Skopiowalam maile i wysłałam na allegro! !usunęli mi negatyw a ja będę żałować ze dałam tylko neutrala

I mam osobiście nietypowa sytuacje -sprzedawałam ostatnio pewne rzeczy i jedna przesyłka wróciła do mnie bo adresat nie odebrał. Zawartość za 14.50 plus wysyłka. Za zwrot zapłaciłam ja -10.80!!!napisałam maila do kupującego a ten milczy :) przecież nie wyślę mu znów na mój koszt bo już jestem stratna. Napisze jeszcze raz do niego maila a potem do allegro. ...bo obudzi się za jakiś czas o się upomni

O ile pamiętam kupujący ma tydzień na uiszczenie opłaty wiec ty juz dawno mogłaś poprosić o zwrot prowizji a jej nieźle wystawić komentarz

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia właśnie w tym sek że allegro zmieniło opcje wystawiania komentarzy
    Teraz może wystawić komentarz tylko osoba kupujaca!!!! :-(
    Na co jestem wściekła bo już bym piękniej ta sytuacje określiła w komentarzu :-)

Ale mnie głowa rozbolala :-(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie więcej będzie takich sytuacji i zmienia opcje komentarzy. Mi się podoba to ze komentarze są tylko z roku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się ubrałam na dwór.
    Zamarzam.
    Wrrr
    Mały śpi córka biega.

Robcio dalej nic nie je przed wyjściem zjadł cztery łyżeczki (jego) ziemniaka z mojego talerza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, nie chcecie wiexziec co mnie dzis spotkalo !! Masakra !! O malo co nie mialam wypadku przez idiote !! Ja ma trasie 90 km/h zgodnie z przepisami za mma czai sie jakas bmka wychyla sie choea itd. I nag
    e zaczyna wyprzedzac prosto przed samym tirem ja pierd!! Ja na maksa po hamulcach tir tak smo debil doslownie 2cm i siedzial by na tirze iprzypierdolil by mi prosto s bok noe wiemjak by to sie skonczylo nie chce myslec. Kto takim idiotom daje prawo jazdy ja sie pytam?????

Glowa mnie tak boli ze szok !!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotrek dalej marudzi
    idę odpocząć na korepetycje. ..

Sarcia
    tule
    na idiotów nie ma mocy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

Az zaluje ze kamerka zostala w drugim samochodzid bo przysiegam ze bym zaniosla na policje niech znajda gnoja!! Ja wiem ze drogi nie przewidzisz ale jechacmprostompod tira tego nigdy nie zrozumiem w dosatku stwaza zagrozeniemdlamkierowcow jadacych przepisowo...mimo tabletek glowa nie chce odpuscic nawet zjesc noc nie moge tak sie zstresoaalam :(

Dzieki

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia
    Brawo dla Liw! 7miesiecy :) poekna, duza dziewczynka :)

Zabka
    Dobrze zrobilas, ze zglosilas. Nawet nie wiedzialam, ze teraz sprzedajacy nie moze wystawiac komentarzy

Sarcia
    Co za debil. Ja uprzedzona jestem do bmek.

My wybylysmy na spacer po 11 i dopiero wrocilam. Co prawda godzine bylam u kolezanki i zaliczylam karmienie, ale niezle sie nachodzilam.
    Oczywiscie dziecko spalo az 30min i za cholere nie chciala wiecej. Litooooooosci :P

agatia lubi tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    ten debil, o którym pisałam, ze spotkałam na spacerxze, tez z bmw

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu nic mi nie mówcie o bmw...przez jedną k**** dostałam dziiaj mandat. .500 zl...
    Ale ja ją znajdę i pożałuje...
    Ehhh :/

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia matko dobrze ze ci się nic nie stało.
    Ja mam uraz jak jedziemy autostrada i wyprzedzamy tira (a mąż kieruje) widzę nasz spotkanie tir kontra my i barierka :-(
    Nam się nic nie stało bo mąż ostro szybko trabil na barana ale my szybko jechaliśmy i tir też gdyby się nie ocknal (chciał wyprzedzać kolegę z tira) to by nas zmiazdzyl :-(
    Mam uraz do dziś.

Natka ta twoja księżniczka chyba z kosmosu skóry ale zastanawiam się z kadry tyle Energi ma?

Dariah 500zl zagryzlabym!

U mnie wreszcie nastała prawie cisza.
    Głowa mnie boli od popołudnia tabsy, kawa nawet nie pomogły.
    Mały mi dał popalić od ład wróciliśmy z podwórka.
    Nic nie jadł dopiero o 18:30 wcisnelam w niego jego ulubiona kaszke.
    Co się z nim dzieje????
    Czemu nie je?????
    Teraz odlatuje a ja zaraz do wanny.
    Ps nie chce mi się padam na twarz tak mnie wykonczyl :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam se wole nie myslec o tym :/ bo glowa caly dzien mi peka z nerwow ; (

Wysłany: 16 marca 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    Co sie stalo? 500zl to masakra :(

Zabka, sarcia
    To synek do wanny, cora do wanny. Razem do spania i relax.

Ja wam powiem, ze sama nie wiem skad tyle energi. Ja przy niej wysiadam juz w polowie dnia. Pisalam wam, ze zapewne jak nie widze to pcha palce do kontaktu i potajemnie sie doladowuje. I.nej teorii nie mam haha :D

5v79kzu.png

• marta258 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, dużo zdrówka dla Liwki :)

Skali, my też za tydzień w niedzielę mamy chrzest Antosia, szatka i świeca już jest, jutro idziemy do lokalu ustalić menu a w przyszłym tyg zamówimy tort. Synek garniak już ma, mąż też a ja spódnicę i bluzkę sprzed ciąży, na szczęście spokojnie mieszczę się więc nie będę nic kupować :)

agatia, Dariah lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta tym razem ja będę chrzestna Szymek już ochrzczony :) dalej nie kupiłam szatki jutro muszę.

Agatka sto kat dla Liwki.

Przez ta budowę mam zaległości

Natkaw wspilczoje u nas na szczęście problemu nie ma Szymek spać lubi nawet dużo nie wiem czy nie za dużo. Jego usypuac nie trzeba w dzień po prostu pada jak jest zmęczony a wieczorem przy butli usypia

Z jedzeniem dalej problem chyba zacznę od nowa rozszerzanie. Nawet mi się nie chce o tym pisać.

Padam dobrej nocy

agatia lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png

Wysłany: 16 marca 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, rozmawialam z kolezanka polozna o naszej "specyficznej" sytuacji z Amelka. Ona powiedziala mi, ze to co opisuje, nasza cala przygode z Mela od poczatku pasuje jej jak ulal do takiego terminu "high need baby". Poczytalam, cholerka.... jak w pysk strzelil. Baaaardzo duzo z opisu o dzieciach hnb paduje do Amelii.
    Teraz troche rozumiem czego mozna sie spodziewac, albo w sumie niespodziewac by bardziej pasowalo. Zaczynam powoli rozumiec, ale nie rozwiazuje to problemu haha :D poprostu chyba pozostaje to poprostu przezyc :D
    Do neurologa z tym chyba nie bede szla, bo mie chce przyczepiac dziecku latki na cale zycie, szczegolnie, ze hnb to takie swieze odkrycie i stawiane czesto pochpnie jak adhd.

5v79kzu.png

• marta258 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali, a myślałam że to Szymonka chrzest a on juź po :) A szatkę bez problemu kupisz w kościelnym sklepie, mają tego dużo :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka o tym co piszesz mówili ostatnio w którejś śniadaniówce. Życzę Ci, żeby malutkiej szybko przeszło i spała jak aniołeczek.

Liwka i Antoś przesyłam całe mnóstwo buziaków z okazji skończonego kolejnego miesiąca :) :) :)

Co próbuję nadrobić to albo malutek coś chce albo telefon albo, albo, albo więc wybaczcie, że nie odnoszę się do wszystkiego.

Byliśmy wczoraj się osłuchać i jest ok ale jeszcze mamy się inhalować samą solą fizjologiczną. Mały przez miesiąc przez to choróbsko i zmianę mleka przybrał tylko 100g ale już dziś miał lepszy apetyt.
    Jedna mamusia w przychodni mnie rozwaliła, była z córeczką bardzo kaszlącą, mała zainteresowana Leonem i jego smoczkiem. A mama do niej idź do dzidzi, dasz cześć dzidzi, no kurcze nie rozumiem takiego podejścia.Specjalnie umawiałam wizytą zaraz po szczepieniach żeby nie stykać się z chorymi dziećmi a tu taki kwiatek, ech.
    Mały coś niespokojny chyba faktycznie zębole chcą się pokazać.

agatia, marta258 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta na to już chyba za późno ale chrzestna sprawiła fajny prezent małemu w postaci imiennej szatki i gromnicy. Zamawiała na allegro. Można nawet zamówić takie rzeczy z nadrukowanym zdjęciem maluszka :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez mamy i swiece i szatke ze zdjeciem Ignasia

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 3327 3328 3329 3330 3331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ