WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi zabko ja soe noe znam w tym temacie mnie koles na allegro dzis wpienil zamawialam w piatek kilka rzeczy mlodemu i nianie. Specjalnie patrzylam ze on ma to co chce i noanie plis rzeczy dla mlodego a on dzis dopiero mi pisze ze niani nie ma juz w magazynie i proponuje model nizsza! Nosz porobalo tonpo co aukcje wystawia napisalam kiedy bedzie ten co kupilam model jak nie to niech zwraca kase za wszystko.
-
nick nieaktualnyArjin tak tak teraz smoczki uspokajające kupowałam.
Piszę że 6-18 mcy zapłaciłam z góry bo tak wolę a babka na następny dzień dzwoni i mówi że nie ma takich jak ja chcę i chciała mi dać z różowa rączka!
Ja mówię że nie wypada dla chłopaka
W końcu się dogadaliśmy a ona ze jeden wyślę ją mówię że za dwa zapłaciłam to wyślę dwa takie same!
Kurcze ile to napisać notatkę że nie ma na stanie takiego i takiego!
Napisałam odp komentarz bo szkoda słów.
Nic dziwnego że ludzie uciekają z allegro.
Ja dziś napisze wieczorem do allegro ja już tą osobę odpowiednio potraktuje kwestia tego żeby allegro się ddostosowalo.
I bądź miła dla ludzi?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabko, ja jakiś czas temu na allegro śliniaki kupowałam, wysłałam przelew, napisałam że takie i takie chcę. Na następny dzień wiadomość, że przesyłka została nadana, za kilka dni dostaję maila, że jednak poczta moją przesyłkę uszkodziła i czy mają mi zrobić zwrot kasy czy nadać jeszcze raz, więc im odpisuje żeby wysłali. Dostałam chyba trzy takie wiadomości, w końcu się wkurzyłam i im napisałam co nie co, a oni przepraszają i pytają jakie wzory wybrałam, bo tym razem na pewno dotrze. Takie i takie, a oni że takich nie mają na stanie, mogą wysłać, ale są same dziewczęce wzory, a ja że nie chcę i proszę o zwrot pieniędzy na konto. Kasa przyszła i mi piszą maila, że jednak mają nadzieję że im pozytywa wystawię
niby sytuacja na początku stycznia miała miejsce, a ostatnio do mnie się allegro odzywało, że od sprzedawcy dostali info że robię jakieś problemy i dlaczego zrezygnowałam z zamówienia
my byliśmy na spacerku, pogoda się piękna zrobiła, choć jak wychodziliśmy się chmurzyło i nawet nas deszcz złapał, a jak wracaliśmy piękne słońce i niebieskie niebochciałam spacerówkę Małemu podnieść, żeby sobie mógł świat pooglądać, ale biedaczek mi zjechał i wystawał sam czubek głowy
-
Zabka
Z tym allegro to nie poradze. Sama przelewy robie od razu co by potem wlasnie takich jazd nie bylo.
Ja raz mialam do czynienia ze sprzedawca widmo, ale cos mnie wtedy napadlo i zrobilam zamowienie z zaplata przy odbiorze. Dzwonilam do niego a numer nieczynny, pisalam maile zero odp wiec napisalam do allegro i olalam temat. Pewnie gdybym zaplacila to bujalabym sie dalej.
Zabciu, brawo dla Robertasilny chlopak
Dariah
Ale z twojej corki modelka
Sarcia
A moze bys tak z rozpedu do mnie jeszcze z tymi porzadkami zawitala?obiad gwarantowany, kawka... nawet cos slodkiego
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
My spacerek dzis 1,5h. Wialo tak, ze myslalam, ze mi glowe urwie. Za to w parku widzialysmy dzis az cztery wiewiorki i dzieciola
AJrin, Dariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam w Auchan niby słonko świeci ale zimno.
Złapałem dwa ostatnie kartony mm po 800g bo były na promocji.
Kupiłam trzy bodziaki na krótki rękaw ale rozmiar 80 i 92 bo 74 to wyglądało na 68 albo i mniejsze
Mąż zabrał po drodze ode mnie zakupy jechał do garażu.
Ale ma szczęście bo odkurzyl mieszkanie tak jak prosiłam tzn powiedziałam mu.
Przyniesie to przymierze body.
Zaraz się chyba wykapiemy w rumianku.
Tylko czy ja dam radę mu naciągnąć sama w tej kąpieli hahahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 17:48
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nie wiedzialam a nadal mam wrazenie zw czuje w miejscu uklucia zgrubienie.
Mlody dzis spi w pajacu 74 i jest ok. Z dnia na dzien 68 zrobily sie mega opiete w dlugosc chocoaz nie wiem czy wszystkie 74 beda już ok na wszelki zwyczaj zostawiam jeszcze 68. -
My uzywamy 74/80. W sumie to niektore 74 spiochy (pajace), a inne ciuszki to na gore 74 a dol 80. Bodziaki nawet wole 80 mimo, ze ciut jeszcze duze, ale widze, ze Meli lepiej, swobodniej w takich niz w 74, ktore sa idealne, takie akurat.
-
Uf trochę nadrobilam. Takie mam zamieszanie ze głową mała szukam sukienki na chrzciny
Dach już rozpoczęty już coś widać do końca tygodnia ma być konstrukcja.
Ja też myślałam że ten aromaktiv jest później ale dobrze wiedxuec
Ja dziś kapalam Szynka o 18 zjadł i śpi dobrze bo dwa dni mi padał o 7 i budził się o 11 i już nie kapal am teraz się obudzi zje i dalej do spania.AJrin lubi tę wiadomość
-
Agatia, dużo zdrówka dla Was.
Dariah, ale Zosia ma śliczne ząbki
Żabka, Robercik bardzo ładnie trenuje
Kamcia, super że wizyta udana
A u nas Antoś dzisiaj skończył pół roczku, waży 6560 g i mierzy 69 cm, ubranka nosi jeszcze w rozmiarze 68 ale część już odłożona bo za małe, więc zaraz wskoczymy w 74
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:47
sarcia123, Natka-matka wariatka :), agatia, kamciaelcia, AJrin, żabka04, Dariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matulu! Ratuuuuunkuuuu!
Od 22:00 do 24:00 Amelka zaliczyla 9 pobudek. 9!! A tu noc w polowie jak dobrze pojdzie i nie zechce zakonczyc jej o 4:00.
Ktos cos jakies rady?
Jesc nie chce, odpycha piers. Pierdki trochd tak, ale nawet po ich "wycisnieciu" nie zasypia.
Probowalam zabrac ja do lozka, wali mnie raczka po twarzy i placze dalej. Zwariowac mozna....
W tv dzis nadawali "jak urodzic i nie zwariowac" (w planach mialam zobaczyc, taaaaa.... widzialam napisy poczatkowe i to tyle) ale kto w koncu nakreci "Jak nie zwariowac przez pierwszy rok zycia dziecka. Przewodnik dla rodzica cierpiacego na przymusowa bezsennosc"
Hmm, juzmi pomyslow brakuje jak przekonac ja do spania. Nawet lozeczko przestawialam w inne miejsce w pokoju myslac, ze moze tak jaka zyla wodna jest. -
nick nieaktualny
-
Natka współczuję oby przeszło moj wyjatkowo 2 pobudki tylko i oczywoscie dlatego ze na brzuchu lezal i cwiczyl dzwiganie sie. Tak sie tym rozbudzil ze spac ni3 chcial dalam cyca ale wsumoe jak na noego nocne jedzenie to prawie nie zjadl.
Marata cudny Antosiek Ci rosnie i faktycznie na zdjecou to dala bym ze to roczniak z długości. -
Marta Antoś śliczny. U nas postęp po kąpieli spał od 19 do 23 potem zjadł i spał do 6 zjadł i śpi.
Pierwszy raz nie kaszlal, nie miał ataku więc może jest postęp.
Druga moc śpi ze mną w łóżku na m miejscu. Jesteśmy u moich rodziców bo robią nam dach także m jak przyjedzie będzie spał w lozeczku.
Dziś zapowiada się ładna pogoda.
Muszę ogarnąć szatke na chrzest bo to już za tydzień Noi sukienka jedną mam upatrzona ale może pójdę w spódnicy i bluzce. Zobaczę szkoda mi kasy tyle wydatków.marta258 lubi tę wiadomość