WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Zabka
A probowalas smarowac mu klatke piersiowa po kapieli a przed spaniem aromactivem? Nam to pomoglo. Po kapieli odciagalam gile katarkiem, smarowalam aromactivem, karmilam i do spania. Dodatkowo w sypialni na grzejnik kladlam mokra pieluche a nawet wlaczalam nawilzacz. W dzien robilam inhalacje sola fizjologiczna po ktorej gile sie rozrzedzaly i splywaly same.
Mam aromactiv bo córce kupiłam ale tam pisze ze od 2 lat?
Nie jestem pewna ale mi się w oczy rzuciło.
Miałam go kąpać ale miał gorączkę i usnal i odpuściłem dzisiaj kąpiel.
Gile ma rzadkie spływają same a jak odciągnam katarkiem to nic nie ma:-(
Dodatkowo zakraplam solą fizjologiczna odczekam chwilę i odciągam gile też nic nie wyciągnę.
A jak leży na brzuchu,trzymam go na rękach to zalatuje.
Dziwne.
Właśnie mąż szykuje mi nawilżacz do małego pokoju bo był w dużym.
-
Zabka
Poszlam sprawdzic i na masci aromactiv (nie mylic z plastrami naklejanymi na pizamke) mam napisane od 1dnia zycia.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję bardzo Ci natka.
Ja w łóżku z małym niechcialo mi się sprawdzić
Jutro wykapie i go nasmaruje.
Może z inną maścia mi się pomyliło?
Nieważne dzięki Ci dobra kobieto.
Za rady i sprawdzenie:-)
Nawilzacz już chodzi.
Mały usnal.
Ja też się kładę ale pewnie zasnąć nie będę mogła:-(
DobranocNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Spokojnej nocy
Ja juz mam sajgonMela budzi sie co chwile. Biore na rece,bujam, caluje i klade. To kolejna taka noc
wykonczyc sie idzie.
-
Moj padl wczoraj dopiero po 21 budzil sie co chwilq a wstal o 5. Dwie godziny probowalam aby usnal z 3 razy na kilka minut udalo sie po czym fik na brzuch i oczy w 5 zlotych. Poddalam si3 posze do pokoju z tata ja musze chociaz chwile odespać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:U nas choroba rozwinęła się na maksa
Liwka kaszle, katar jej się leje z nosa, więc juz wszyscy chorujemy.
Kurde, a myslalam ze uda sie wam wybrnac z tego, wygon kochana te chorobska papa ! Do lekarza idziecie ? Zdrowka kochani z!agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatia
Zdrowka dla was wszystkich!
Zabka
Super, ze goraczka minela. Teraz zegnam mowimy katarowi.
Sarcia
Wyspana? Faktycznie moze lepiej Iguniowi na mm w nocy skoro tak ladnie spi.
Ajrin
Odespij. Dobra decyzja by tacie sprzedac dzidziucha ranoech.... jak ja tez bym tak chciala.
U nas noc CIUT lepiej, ale tylko ciut. Nadal wstawalam jak szalona. Glowa mnie boli i jestem niewyspanagdzie jest moje dziecko, ktore juz tak ladnie spalo?
Gdyby chodzilo o to, ze budzi sie by zjesc to moze tak jak Sarcia zdecydowalabym sie na mm, ale ona jedzenia odmawia. Ona sie wysypia i to jest problemagatia lubi tę wiadomość
-
Tata musial do pracy wiec przed 8 mlody wyladowal ze mna dalam cyca myslalm ze po 3 godzibach nie spania padnie a ten zasypial ma cycu odsunelam sie dalej spal po chwili myk na brzuch i ryk. Walczylam z nim 40 min wlasnie padl ale niestety na rekach. Kurde wstal o 5 zmeczoby ocxka trze zasypia ale walczy a juz myslalam ze skom mamy za soba.
Taka noc i taki poranek oj ciezki dzien bedzie.
Natja współczuję znam niestety ten ból ja mialam pierwsze 2 miesiace pieknie Ignas sp budzil sie 2 razy w nocy och jakie to bylo cudowne. Teraz nawet mm u nas nie pomoglo w weekend sprobuje z kaszka. -
Agataia jeny zdrówka dla was moc zdrowia ślę zdalnie.
agatia lubi tę wiadomość
-
Hej Ciocie!!
My już po rehabilitacji dzisiaj wiec pobudka była bardzo wcześnie
Mała całkiem nie źle spala, obudziła się tylko o 3
Agatia,
Wspólczuje choróbskLećcie do lekarza i się kurujcie!
A szczepienie...no cóż....kiedyś będzie
Sarcia,
Pewnie ze dobrze ze dajesz mm na noc! I Ty wyspana i Igunio! A to jest bardzo ważne dla Was obojga !!
Tak się naczytałam jak chwalilas te buciki Aurelki ze tez musze je zobaczyćjak nie to pamiętam jeszcze móiłyscie ze Emelki tez są dobre tak?
Żabka,
SUper że Robercik już lepiej się dzisiaj czuje! oby temperatura nie wróciła!!
Natka,
Gratulacje dla Amelki!! dzielna i duża dziewczynka!!
71 cm!! u nas ledwo 64 cm !hehe
ząbków mamy sztuk dwa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 07:03
agatia, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ajirn, Natka,
wspołczuje takich nocek
my tak mielismy pierwszy miesiąc..tragedia...tyko ta nasza dodatkowo nie potrafila nigdy usnąć a rekach...do tej pory na palcach jednej reki mogę policzyć kiedy usnela na rekach (jak byliśmy we Francji to często ale to inne miejsce itd. wiec chciała być blisko - to się nie liczy:) )
A jakaś drzemka w ciągu dnia aby tez troszkę odespać razem z Maluszkiem?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Agatia,
Rehabilitacje znosi całkiem nie źle...choć pokazuje swój talent aktorski...!
W domu ledwo nałożę skarpetki to po nie sięga i zdejmuje i się bawi stópką - na rehabilitacji lekarz chce żeby się pobawiła stópkami to nawet na nie nie spojrzy....
W domu ledwo ja położe na puzzle to myk na brzuch - na rehabilitacji wołami trzeba ja ciągnąc i prosić i błagać i i tak kończy się płaczem...
Aktorka
Kamcia,
tak zębolki okazałe i dość szybko jej wyszły, bo poczułam że się przebił pierwszy jakieś 3 tygodnie temu. Albo to nie ejst szybko? nie znam się
na szczęcie jeszcze mnie nie gryzie
agatia lubi tę wiadomość
-
Tak w domu od razu fika na brzuch....co prawda potem się drze bo zabawka za daleko....
ale w 2 sekundy się przekręca...a tam nie!
No Zosia nie lubi obcych generalnie....mam wrażenie...
Najważniejsze ze B ładnie wszystko nadrobiłciekawa jestem kiedy zacznie raczkować ta moja Laleczka
wtedy to dopiero kot będzie biedny...
hehe
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:U nas mm na noc pomaga, najwidocznidj poprostu sie nie najadal
w końcu sen jest potrzebny i Tobie i Małemu !