WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas jedna pobudka o 3 i teraz przed 6
Zosia wraca na dobre tory! !
Skali,
Super że zaczęliście juz dach, krok po kroku i domek będziewiadomo ze bez kredytu to idzie dużo wolniej. ..no ale jaki komfort potem że nie macie rat na głowie! !
Marta,
Jaki cudny Antoś! ! Wszystkiego najlepszego z okazji 6 miesięcy! !
Natka,
Jak tam nocka? ? Cos się zmienilo?
Ajrin,
Cieszę się że Iguniu ładnie spał! Po tych tragicznych nocach wreszcie możesz normalnie funkcjonować !!
Wiadomo co u Angeli??09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyWitamy się.
My się kapali ok 18:00 zjedli aż 30ml mmwięc matka przygotowała kaszki z bebilon alertec z owocami leśnymi (ulubiona Roberta) wyszedł malutki kubeczek pełny zjadł wszystko jeszcze krzyczał na mnie po co dmuchasz ta kaszki dawaj jeść!
Poszedł spać o 20 wstał o 6:-)
Bez żadnej pobudki
Matka się wyspala a o 6 już wstałem bo spać nie mogłam:-)
Super chyba wrócimy do kaszki ulubionej która jednak sypie a nie do tych Nestlé
Natka biedna ty bardzo Ci współczuję i tule.
Nie mam na córcie sposobu.
Może nie pozwól jej spać na ostatniej drzemce?
Żeby chodziła to bym Ci powiedziała że idź na dwór i ja zmecz.
Może na necie poczytaj jakiś podobny przypadek? Rady?
Marta ależ masz Antonia przystojniaka:-) wszystkiego najlepszego chłopaku:-)
Skali fajnie fajnie jakby nie było to do przodu:-)
Tata hmmm na podłodze??!??
Zazdraszczam pozytywnie budowy:-)
Mój mąż stwierdził że kupi stodole (tam będzie robił auta na sprzedaż albo swoje =jego warszatcik) a tu w mieście kupi trzy pokojowe mieszkanie:-(
Sam już nie wie co chce.
Z drugiej strony boi się bo jego firma ma kontrakt do 2021 i niechce boi się wziąść kredyt na budowę a potem perełki na szyję bo prace będzie musiał podjąć za mniejsze pieniądze
Ale stodoła i mieszkanie to też zły pomysł bo wyjdzie 270tys tyle samo kosztuje dom stary tzn nie świeżo wybudowany:-(
Więc się nie odzywam i myślę co tu wymyślić.
A kupić działkę i budować się za 5lat to twierdzi że kasa utopiona a on dalej nie ma gdzie aut robić i dorobić.
I weź dogodzić takiemu.
Boże daj w tego totka wygrać przecież dużo nie chce!!!
Dariah cieszę się że Zośka wraca na dobre tory:-) buziaki dla królewny:-)
Chyba wszystkie dzieci wracają na dobre tory co???
Sarcia no i super ignas pospal
Kamcia,ulf,Agatia,bisacz, Angela jak tam Wasze dzieci????
Angela byś się odezwała tu:-)
Obraziłas sie czy co???Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 07:25
-
Żabka,
No tak dylemat. ..najlepiej byłoby znaleźć dom ze stodoła na tereniewtedy M miałby gdzie samochody robić no i domek byłby
Ale to prawda. ..to nie takie proste no i przy każdej opcji w grę wchodzą duże pieniądze więc trzeba przemyśleć
Ja powoli zaczynam rozglądać się wokół miasta na gminy ościenne co by wiedzieć w którym kierunku my będziemy szukać
A moj M też mówi że trzeba wygrać w lotto..na co ja mu zawsze odpowiadam ze nie ma co grac bo już raz wygrał mnie i Zosię
Buziaki dla Z przekazane
Również ucaluj Twojego przystojniaka !
żabka04, bisacz lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Zabko
u nas póki co dobrze
Piotrek wstał raz o 4 ma butlę. Zjadł nawet całą :)pobudka niestety o 6.15. Pol godzinki sam w pokoju pobrykal. Potem razem polezelismy. Zjedliśmy właśnie śniadanko ale już chyba mamy nastrój przedrzemkowy
a mi przeziębienie powoli puszcza . Ciekawe jak z małym będzie?żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia właśnie miałam pytać jak zdrówko twoje ale napisałaś.
Cieszę się że już lepiej ci.
Małemu nic nie będzie:-)
Dariah dziękuję
No fakt było by najlepiej dom i stodoła.
Ahhhhh
Mały śpi od 5min.
Ja się wzięłam za surowke do obiadu ale męczy mnie allegro.
I szczególnie mam chęć wysłać tej babci oszustce są takiego żeby jej humor z rana popsuć.
Nie odezwała się wczoraj.
Lrf a jak twój Fifi??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co.
Wczoraj odważyłam die kupiłam serki/jogurty dla dzieci po 6mcu wzięłam malinowy.
Córka powiedziała że zje z Robertem
Dziś dałam córce a ona bleeeee hahahah a Robert aż się trzasl do serka
Mi nie smakuje.
Allegro zwróciło już prowizję.
Ja ledwo co zdążyłam surowke zrobić bo się obudził.
Wyciągnę gile tzn spróbuję i obiore ziemniaki.
Jakby nie było będzie szybciej później -
U nas noc.. jak zawsze
Do rana (7:00) zaliczyla jeszcze 9 pobudek. To sie wykonczyc mozna
Teraz swiergocze popylajac po mieszkaniu.
Nie mam pomyslow na nia. W dzien ma dwie drzemki: ok 11.30 i ok 15:30. Kazda trwa ok 30min, wiec wieczorem powinna byc zmeczona i jest. Zasypia ok 20 i jest wyspana ok 22.
Nie wiem jak ona to robi, tez bym tak chciala.
Super, ze wasze nocki tak ladnie minelyech, jak ja wam zazdroszcze
-
nick nieaktualnyNatka a może ma za dużo bodźców wieczorem?
Jak wygląda wasz wieczór?
Macie jakieś rytuał?
Macie może szumisia?
U nas do dziś pomaga w zasypianiu.
Macie może przytulaska tzn kawałek szmatki z buzia misia?
Może smoczek uspokajający pomoże?
Może łyk wody z butelki?
Może za gorąco? I tu bym szukała..
Jak ja ubierz do spania ile st w pokoju masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 09:51
-
Zabka
Rytual jest: do 19:00 jest zabawa, potem az do 19:20 staram sie ja juz wyciszac. Lezy sobie bez pieluszki, wietrzy pupe, nastepnie kapiel, po kapieli lekki masaz, po ktorym juz zamyka oczka, ubieram ja, karmie. Przy piersi zasypia. W lozeczku ma karuzele z szumem, wlaczam jak sie obudzi. W lozeczku tez zawsze czeka na nia jej szmaciana lala. Zasypia z nia, zawsze przytulona. Temp ok 18-19st. W wyzszej nie zasnie. Musi byc jej kolderka i pobusia. Bez tego tez nie ma mowy.
Zabka... ona poprostu sie budzi wyspana, to nie jest tak, ze budzi sie i od razu placz. Ona sie smieje, gaworzy a jesli do niej nie wstane to zaczyna jeczec a potem dopiero uderza w placz. Zmiana pieluszki tez nie skutkuje. Spi w pajacu, dosc szerokim wiec jest swobodnie. Dlatego tez nie wiem co robic. -
Ba! Nawet zmienialam posciel upatrujac sie w zbyt kolorowej poscieli powodu do rozpraszania. Niestety nie udalo sie.
Teraz jej ulubiona zabawa w lozeczku jest podciaganie sie na szczebielkach do stania, wiec w odopowiednim momencie obnizylismy.
W ogole to mi sie wydaje, ze od momentu obnizenia tego lozeczka spanie tak mocno sie zepsulo. Wtedy bylo tak, ze budzila sie ok 4razy, ale wystarczylo, ze ja utulilam, pocalowalam, poglaskalam i spala dalej. Zawsze do ok 8:00. -
Natka,
A jeśli robi tak mało drzemek to może jest za bardzo zmęczona? ?
Nasza tak ma jak za bardzo zmęczona to histeria i tak samo jak za bardzo głodna. ..
Kamcia,
Może ktoś odnalazł magiczny przycisk "wyłącz" ???09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyNatka współczuję. Nie umiem Ci pomóc tzn nie znam złotego środka.
Taki egzemplarz:-(
A nie ma tego po kimś????
Przerabane bo jak ty masz ładować swoje akumulatory?
Ja ziemniaki już obralam teraz kotlety smażę.
Mały poszedł na drzemke.
Nie chciał mm więc zrobiłam kaszki z mm bananowej.
Też dużo nie zjadł. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I po spacerze. ..
ale jestem zła
i bez sił
Piotrek marudzil. Ewidentnie na spanie. Ziewal jak głupi, zgodnie z zegarkiem jego pora, chciałam nakarmić i iść na spacer. Super pogoda. ..a ten łaskę robił do otwierania paszczy. ..no ale zjadł w części zadowalającej. ..i dalej marudzil. Dziwne miny robił, nic nie znalazłam (tzn spraw zebowych ) ale dotknąć nie dał, nie dał obejrzeć wiec pomyślałam że dam pedicetamol (drugi raz dostał w życiu ) ubrałam w części, potem siebie a ten jęczy i jęczy. Włączyłam odkurzacz. No nic nie mogłam zorganizować. ..i zaczęłam źle się czuć. Wielkie poty, wypieki a ten jęczy. Odpuscilam. Zaslonilam okna. Chwyciłam na ręce i ostrym cichaniem uspilam. . . No przecież mógł spać w wózku! Ale pomyślałam o histerii na zewnątrz, zrobiło mi się mega słabo i się poddałam