WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:hej dziewczyny u nas noc jak zawsze to juz nie gadam , dla odmiany teraz Ignacy pajacuje nie chce cycka wrzeszczy jak dzik ale z butelki je...i nie wiem czy toprzez to dokarmianie mimo ze to raz dziennie czy przez zeby ze go dziasla bola a z piersi trzeba wiecej sie napracowac?? ehhh sama juz nie wiem...
Kaszki rano nie tknął, butli nie tknął, cycka kilka minut.
Na obiad zjadł pół słoika 190 i popił 50 mm.
Teraz drzemka na cycu.
Waga stoi od 10 dnia wydawało sie ze niezle je. Jak teraz zacznie cudowac to aż strach. Kostek chyba chce zawalczyć o tytuł nie tylko najmniejszego forumowego chłopca, ale dziecka ogólnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Dziewczyny zapomnialam wam mowic trzymajcie kciuki w czwartek mam egzamin na kat.A obym zdala za 1
stres mam jak dziecko....
Wiec pamiętaj! Wyraźnie prawo-lewo
Chociaż teraz chyba cięższy ten egzamin
Będę trzymac kciuki.
Młody przed kaszka zjadł kolejne 70ml mm, a na dobranoc 120!
Powiedzcie, czy macie problem z końcówka w butelce? U nas robi sie piana i nie wiem czy to dlatego, ale młody zostawia resztkę. I to jest zawsze około 40ml. Zrobiliśmy 105, zostawił 45. Zrobiliśmy 175 zostawił 40.
Zła technika przygotowania mleka? Mamy zwykle bebiko.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia trzymamy kciuki
Sto lat dla solenizantow
Dziś dostałam odp w sprawie kredytu i chyba się uda ale aż na 30 lat bo mojego dochodu w ogóle nie biorą pod uwagę tylko m więc zdolność ograniczoną ale na dokończenie budowy powinno starczyc jutro mamy spotkanie z doradcą już takie szczegółowe teraz mamy 30 dni na złożenie wniosku będzie trochę roboty kosztorys wycena papierologia i inne pierdoly ale mam nadzieję że się wyrobimy. Boję się okropnie ale liczę na wcześniejszą spłatę
Na rehabilitacji male postępy Szymek załapał ze można siedzieć na boku ale jeszcze sam się nie podnosi
Marta gratulacje dla Antosia z okazji chrztu
Nie pamiętam do czego miałam się odniesc
Szymek dalej objadkow nie je także będzie tylko na mleku a co można i tak
A już wiem gdzye wy kupujecie tego piatusia bo go znaleźć nie mogę
-
W imieniu Antosia dziękuję za komplementy
Angela, gratulacje dla Kubusia z okazji skończenia 7 miesięcy
Sarcia, Twój Ignaś ma już ładną wagę, brawo
U nas dzisiaj dzień rozpoczął się od 7, tak ładnie Antoś przespał noc, był spacerek, obiadek a później odwiedziny z tortem ze chrzcin u moich dziadków, a jutro jedziemy do babci męża, więc też intensywny dzień.
-
Sarcia,
Kciuki zacisniete! !!
Angela,
O Boziu. ..ale Was rozlozylo! Trzymaj się abys i Ty nie padła ofiarą. .. dobrze ze Martynka już trochę lepiej. .a jak Kubuś dzisiaj?
Skali,
Gratulacje! To dobra informacja!
Najlepiej byłoby gdyby się udało spłacić wcześniej!
To jak Wam przyznaja kredyt to ruszycie pełną parą z domem!!super!
Ulfe,
Oj to Kosiu będzie mieć partnerkę w tej konkurencji najmniejszych. ...w czwartek mamy szczepienie i jesli będzie 6300 g to będzie sukces... zobaczymy
Ale widzę ze Z rośnie bo z ciuszków wyrasta więc to najważniejsze
A u nas dzisiaj był spacer a potem zrobiłam jej dynie i zjadła z apetytemnie zrobiłam dużo bo to pierwszy raz jadła, ale wszystko zjadła! Jutro znów dynia ale tym razem zrobię jej trochę więcej
sarcia123 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Hej dziewczyny. Kacper ma juz drzemke bo sie nie wyspal a ja sobie leze i ogladam kryminalnych....
Sarcia 3mam kciuki za zdanie egzaminu. Osobiscie wole samochody osobowe. Maz jezdzi ciezarowymi.
Nie podoba mi sie ze ostatnio pozno konczy bo mamy malo czasu dla siebien czekam na jego urlop jeszcze tacierzynski..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny