WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
I my dzień dobry!
Z się obudziła jakieś 30 min temu, w nocy jedna pobudka o 1:30, no i o 6 ale to już nie liczę bo taka godzina poranna hehe
Już zdjelam wczorajse pranie i wystawilam nowe
Zaraz pewnie będzie glodna a potem mamusia zje09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyu nas dziś piękne słońce, a Młodemu znowu zęby idą, teraz śpi
wg prognozy ma być dzisiaj 18 st!
wczoraj pierwszy raz mieliśmy w całym mieszkaniu wszystkie okna pootwierne
zobaczymy czy będzie dziś w nastroju do motania, prawdopodobnie znalazłam swoją własną, bo dziewczyna w moim mieście ma na sprzedażWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 09:08
agatia lubi tę wiadomość
-
Witamy się i my dzis Szymoniu kończy 7 miesięcy. Jeszcze śpi, jadł o 1 i potem na pół mleko o 5 30 i 6 30.
Oczywiście kaszel dalej jest może troche płytszy już się tak nie zapowietrza ale dalej kaszle, syrop odpada bo zyga robię mu inhalacje lekarka kazała juz tylko z samej soli, daje mu herabtkę z lipy kąpię w tymianku litoci nie mam już pomysłów.
Kredyt budowa ech ta budowa ja się ciesze ale m chodzi cały zły zdenerwowany bo budowa tam on tu nie może pilnowac robic po swojemu ciągle sie o to kłócimy nie lubię marudzić ale pierwszy raz nie jest dobrze. Zobaczymy
Dziś u nas piękna pogoda także Jak Szymek wstanie to jemy cwiczymy i idziemy na spacer
W mieszkaniu syf ale nie chce mi się ogaraniac bo jutro jedziemy wiec po co? i tak się zakurzybisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się i my.
U nas nocka hmmm pobudka o 1:40 na mm zjadł ok 90ml, mąż wpadł o 2:00 bo takie ma zmiany że teraz popołudnie jestem sama a potem o 6:50 budzik mnie obudził.
Zasnąłem o 3:00? Nie mogłam miejsca sobie znaleźć bolał mnie krzyż
Byłam w przedszkolu,zrobiłam rano prawie awanturę mężowi przez głupie jego komentarze a teraz czekam aż mały pójdzie na pierwszą drzemke.
Ogólnie mam dziwny dziś humor.
Mam wrażenie że zaraz dostanę @ ale to jeszcze tydzień spokojnie.
Ściągnę pranie i wstawię nowe.
Dziś pranie ubrań Roberta.
Jutro pojedziemy córce przebić uszy bo bardzo chce.
Sarcia trzymam kciuki powodzenia.
Odważna ty ja się boję usiąść nawet na motor męża -
nick nieaktualnyagatia, dziś udało mi się pierwszy Fifka zamotać bez płaczu, ale ciągle coś źle robię, najwięcej problemu sprawia mi podwinięcie mu miednicy. Póki co myślę o tej - https://pl.lennylamb.com/ware/2215
-
Wczoraj mielismy intensywny dzien, wiec tylko zajrzalam doslownie na cgwile, ale napisac juz brakowalo czasu, wiec wybaczcie, ze sie nie odniose do wszystkich
Trzymam kciuki zacwszystkich, ktorzy tego potrzebuja! -
U nas dzis noc cudow. Normalnie cuuuuda.
Polozylam Amelje ok 20:00 jak zawsze. Pierwsza pobudke miala dopiero ok 23:00, o 23:30 obudzila sie na jedzenie. Potem pobudja o 1:00 na tulaski, o 3:00 na tulaski, o 5:00 na jedzenie i uwaga! Spalysmy do 8:40!!! I gdyby nie to, ze obudzol nas telefon to bysmy spaly dalej
Jezuuuuuu jaka ja wyspana. Czyzby jakis przelom w spaniu nastepowal?
Marzenia sie spelniaaaaajaaaa, tylko.mocno, mocno, mocno w nie wierz..... hahahaagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela,
O Matko! !az tak źle? ?
A bierze coś?
Mam nadzieję że to nic poważnegobiedny Kubuś
Skali,
Ah no z jednej strony się nie dziwię Twojemu m ze się denerwuje. .jak widzę to wszystkie chłopy tak mają jak budują dom ze najlepiej to by sie zatrudnili w ekipie zeby wszystko nadzorować hehe
Matko już się boje co moj będzie wyczynial bo dodatkowo jeszcze nie wszystko rozumie po polsku plus jego przyzwyczajenia dotyczące norm budowania we Fr...oj będzie kolorowo....hehhe
Natka,
Cieszę się że nocka udana!!
A cos przeoczylam, mówisz ze jesteś z okolic Poznania? A daleko od Poznania?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciotki mamy 6 miesiecy
jakies 70 cm i 8.14 kg.
Angela zdrowka dla Kubisoa
Natka niech tak spanie zostanie a lepiej niech sie poprawi na 2 pobudki
LRF piękna ta chusta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 11:57
kamciaelcia, agatia, Natka-matka wariatka :), bisacz lubią tę wiadomość
-
Sarcia i Natka, wiecie ze M nie wierzy w istnienie dzieci, które budzą sie co 2h?
Młody jadł o 3, a wstał o 5:30. M oczywiście wkurwiony i mowię 'co ty byś zrobił, jak Kosio by sie budził, co 2h w nocy?' 'Znowu te mityczne dzieci, co sie tak często budza'
Jak młody wstawał po 7 to M deklarował, ze w razie pobudek od 5 dziecko jest jego.
Jak zaczął sie budzić wcześniej to nagle 'tak nie może byc'. I inne pierdolety. Wiec dzis wstałam ja. W dupie mam taka pomoc.
Angela, trzymajcie sie -
Ulfe,
Zawsze mozna wysłać Twojego na kilka dni do Sarci hehe zobaczy na wlasnej skórze ze takie dzieci na prawdę istnieją
Ale faktycznie taka pomoc to nie pomoc...nie dość że nie pomaga to jeszcze denerwuje gadaniemwrr
Ajrin,
Wszystkiego najlepszego dla Igunia! !!!
LRF,
Super że Fifi polibil chuste! Będziesz mogła częściej z nim wychodzić i bez meczenia się z wózkiem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 12:46
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
U nas krolik z gerbera tez slabo zjadl pol sloiczka gdzoe normalnie caly pochlania