WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka,
Bardzo mi przykro ;( z tego co czytam jak piszesz to od dawna relacje z bratem i bratowa sa napięte. ...
Nie rozumiem takich ludzi. ..przez rok sie nie widzieliście? I ani brat ani mama nic nie powiedzieli??!!
Na pewno musi Ci być bardzo przykro. ..zwłaszcza ze skoro mama ukrywala to przed Tobą to od razu włączają się myśli ze ja jestem ta gorsza, że stoi po ich stronie itd..a to jeszcze bardziej rani bo to Mama...
Oczy że jutro będzie lepiej ale za jakiś czas znowu trzeba będzie spojrzeć im w oczy. .zasiąść razem przy stole itd09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Dariah
Trzeba by bylo sie umowici spotkac w jakies kawiarni hihi
Małe by się poznały heheNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Żabka,
Bardzo mi przykro ;( z tego co czytam jak piszesz to od dawna relacje z bratem i bratowa sa napięte. ...
Nie rozumiem takich ludzi. ..przez rok sie nie widzieliście? I ani brat ani mama nic nie powiedzieli??!!
Na pewno musi Ci być bardzo przykro. ..zwłaszcza ze skoro mama ukrywala to przed Tobą to od razu włączają się myśli ze ja jestem ta gorsza, że stoi po ich stronie itd..a to jeszcze bardziej rani bo to Mama...
Oczy że jutro będzie lepiej ale za jakiś czas znowu trzeba będzie spojrzeć im w oczy. .zasiąść razem przy stole itd
Nie rozumiem jak można rywalizować własne dzieci,kręcić, kombinować ale to moja matka zawsze taka była kłamie razem z bratem na poczekaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 02:52
-
Skali, AJrin, buziaki i gratulacje dla Waszych chłopaków, niech rosną zdrowo
Żabka, współczuję trudnej sytuacji z rodziną, na pewno bardzo przeżywasz to co się dzieje z bratem i bratową, a najgorsze że nawet mama jest po ich stronie, może kiedyś się opamięta i zobaczy jakiego ma syna i synową. Ty jesteś silna babka i na pewno dasz sobie radę, masz kochającego męża, dwójkę cudownych zdrowych dzieci i wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za poprawę relacji głównie z mamą.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka,
Kurcze no są takie osoby kto uwielbiają mieszać w rodzinaach
Ale jeśli jest to osoba "z zewnątrz" to mniej boli niż jeśli jest to brat czy matka...
Moja bratowa tez próbuje owinąć moja matke wokół palca i czasami jej się to udaje. ...a najlepiej wszystko zwalić na jedną osobę. ..
Pewnoe że mama sie kiedys opamieta, ale straconych lat nie nadrobi i czasu nie cofnie! !
Na pewno nie jestt łatwo ale najlepiej się na jakiś czas odciąć i nie stresować się przez osoby które nie przejmuja się Tobą. ..
Tulę mocno bo wiem ze to nie jest łatwa sytuacja...strasznie ciazy to psychicznieżabka04 lubi tę wiadomość
-
Zabka
Ja podtrzymuje to co napisalam- jestes twarda babka i nie dasz sobie w kasze dmuchac i baaaaardzo dobrze.
Nie daj sie kochana.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa spać nie mogę.
Mąż wrócił do domu o 2:00 i się przebudzilam i dupa nie mogę zasnąć.
I co robię?
Trawie wczorajszy dzień!
Na dodatek głową dalej boli.
Mały smacznie śpi liczę że wstanie i zje mm. Ale śpi.
Dzięki dziewczyny.
Esmi zgodzilabym się z tobą tylko zajebista bratowa leci na kasę i kręci się koło mojej matki i ojczyma udaje super synowa bo majątek (ojczyma dom) matka ma mieszkanie.
Tak wiem to idzie ogarnąć sadownie ale jak matka złoży testament to po ptakach.
Tak to jest jak się urodził materialista.
A zawsze przecież chodzi o pieniądze.
Mam ich w........ Tylko boli że matka tak robi
Edition budzi się idę zrobić mm może zjeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 02:50
-
Wbrew pozorom testament nie wszystko zmienia.
bo zainteresowanym nalezy sie zachowek.
Szkoda żel udzie dla pieniędzy zmieniają sie w kutwy
a Ty, żabko, trzymaj sie dzielnie. Próbuj spać bo szkoda zdrowia i straconej energii.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki ulf.
Mały zjadł 100ml lezymy.
Ja już po śniadaniu musiałam zjeść tzn przegrysc bo od popołudnia wczoraj nic nie jadłam w głowie mi się zakrecilo
Tak mnie nerwy trzymają i tak mam jak się WKU......e
Mam nadzieję że teraz zasne.
Edition mały zasnął to i ja idę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 04:14
-
Dzień dobry
U nas Zośka znów poszła później spać niz zwykle, potem pobudka o 4:30 na jedzenie i dalej śpi. ..
Ostatnio już tak nie krzyczy w ciągu dnia (miała okres że się darla z radości, z nerwów, z wszystkiego - ale to takie wysokie tony że uszy pękały ! ). Teraz jest spokojna. Ale widzę ze idą jej górne jedynki
Jutro szczepienie to zobaczymy ile ta moja Królewna przytyła...piórko mojewszystkie spodnie dobre na długość są za szerokie w pasie. Ale widzę że idzie w długość więc ok!
Żabka,
Eh tak jak mówisz..najbardziej boli ze to matka..i ze ona weszla w jej grę!
Tak to jest jak się jest materialista...a matka i ojczym tego nie widzą że ona leci na kasę? ? ;(
Ehh te bratowe...moja niby jest sympatyczna ale wlazi mojej mamie w dupe caly czas przez co jest ta dobra bo ja powiem co myślę kiedy mi się coa nie podoba. .
Natka,
Daj znać kiedy będziesz mogła być w Poznaniu!hihi
-
nick nieaktualnyPospalam jeszcze ze dwie godziny?
Ostatni raz jak zerknelam na budzik była 5:00 a pobudka o 7:00.
Zaprowadziłam córkę mógł to zrobić mąż ale chciałam iść mózg przewietrzyc.
Wróciłam wypiłem kawę i uspalam małego ja w tym czasie poszłam się kąpać mąż zrobił śniadanie.
Zjadłam pół kromki i stoi mi w gardle:-(
Nerwy biorą górę
Dariah ona i mój brat to tak obkrecaja wokół palca mają matkę władza w dupe i ahhhh szkoda gadać.
Ojczym już kiedyś się wkurzal się z bratem nie odzywam a moja matka tak pozwala.
On jest starym kawalerem u niego w rodzinie jest rodzinnie nikt tak sobie do oczu nie skacze.
Ale go już wtedy tak udobruchali w trójkę że odpuścił.
Moja matka kłamie i tak kręci że czasami się sama gubi.
Teraz chce zawieść ubranka bo brązowej potrzebne choć brat wczoraj pisał że nie prosi żebym oddała więc nie muszę ale chcę i tak są za małe tylko miejsce mi zajmuje(brałam po ich synku i swoje po córce że strychu) i powiedzieć ojczymowi parę słów ale się zastanawiam czy warto jego w to wciągać przecież i tak będę ta czarna owca
U mnie ma dzisiaj padać ciekawe kiedy.?
Mąż zaproponował wypad na zakupy spożywcze chyba dla zabicia moich myśli.
Potem ok 15 jedziemy przebić uszy córce.
Rano do ucha mi mówi że się boi ale chcę
Dziś rano posadzilam Roberta w gondoli patrzę a on trzyma się boku i pięknie siedzi.
Wczoraj patrzyłam na fb jak fajnie te dzieciaczki już siedzą jakie duże maleństwa:-) ale ten czas leci......
Chyba też muszę przesadzić swojego do spacerówki.
Mąż prawie przekonany żeby kupić spacerówka joie ale jednak na pompowania kołach.
Oho mój brat już piszę próbuje się wybielic!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nie da się dziewczyny zapomnieć.
Właśnie bratu wyzygalam tzn przypomniałam co narobił itd co mi leży na sercu,,ile lat czekam aż się postara naprawić kontakty.
Ja nie umiem olać jestem z tych że bardzo biorę do siebie a potem upada na zdrowiu bo nie jem bo nie mogę, żyję na kawie i jakbym miała papierosy to palilabym jeden za drugim.
Tak to siedzę i płacze.
Mąż się stara mi przetłumaczyć wspiera jak może.
On właśnie z tych że machnie ręką bo nie chce się denerwować ale jak się wkurzy to no.......daje czadu
Agatia no zaraz męża poproszę o ściągnięcie spacerówki zajmę sobie myśli.
-
Żabka,
Eh szkoda ze ojczym nie moze mieć wpływu na matke - zawsze druga osoba oprócz Ciebie która może przemowilaby do rozumu. .
Milo z Twojej strony ze mimo takiej sytuacji masz tak dobre serce ze dajess im ciuszki, nie wiem czy byłabym w stanie tak zrobić. ..chociaż to ciągle Twój brat..
A on tez tak kombinuje czy żona go omotala i biedny sam teraz tkwi w tym trójkącie Bermudzkim?
Wow to Twoja Królewna będzie elegancka z kolczykami!! Brawo!
Fajne ze mąż sie przekonal do Joie! Widzisz! A mówiłas ze się nie przekona
Moja w gondoli ledwo ja włoże to śpi. ..więc narazie nie protestuje wiec jeszcze ja tam trzymam hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Żabka,
Ja niestety też z tych co tak mają.
Zwłaszcza jak to jest rodzina. Pamiętam jakis czas temu gdy zaczęłam byc z moim M to mama strasznie była przeciwna...z resztą tak samo jak była przeciwna gdy moj brat zaczął być ze swoja obecną... Ile złych słów padło itd...
Żyję dalej ale nie zapomniałam, nie potrafię i zawsze będę jej mieć to za złe. Niestety taka już jestem.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyBrat milczy.....
Chyba dotarło.
Mąż ściągnął ta spacerówke ale wkładka jest u mojej mamy:-(
Miała mi uczyć z minki nowa.
No nic pojadę (mąż jutro chce jechać do oczyma) to zabiorę.
Włożyłam Roberto i trzeba go trzymać jeszcze
Czyli tak się złożyło że ładnie w gondoli siedział.
Dariah ja jak byłam w ciąży z córką (mieszkałam z bratem chwilę) to mowilam do brata że ciuszki będą na strychu u matki jak coś to są wspólne i ma brać.
Teraz jak wiedziałam że będzie Roberto to tylko zapytałam czy mogę jego ubranka po synku wziąść.
I się zgodził powiedział że taka była umowa.
Więc te małe zawioze do oczyma a brat niech zabierze na pewno są im potrzebne choć twierdzą inaczej.
Nie wiem może im głupio i niechcą mi zabierać albo kupili nowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 10:30