X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No on chce moje mleko,ale z butelki jedhne czego nie chce to cycka i dziwaczy chociaz xzis w nocy 1raz na spiocha zjadl cycka a wxzien tylko go biore do pozycji do karmienia to wygina siew banana i wrzeszczy jak dzik az kzy mu leca :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Później was nadrobie bo jestem u kosmetyczki z córką.
    Ciężko to widzę ale mam nadzieję że wyjdziemy z kolczykami.

Brat odp zawalił winę na mnie. Nawet nie pamięta jaka sytuacja miała miejsce skleroza! I tak zwalamy winę nawzajem. Szkoda sobie strzepic języka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my już wróciliśmy z spaceru z lasu, bo niestety nas po drodze deszcz złapał :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    u nas na szczęście reakcji kontaktowych brak
    na początku reagował alergicznie na niektóre materiały ale mu minęło, nawet piorę już w dorosłych proszkach
    współczuję "diety", ja też żarłok i ciężko mi się opanować ale my mm

Żabko, współczuję

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mega ubranko :)

My dzis byliśmy u dziadków i jednak co babcia to babcia. Głodnemu wyjsc nie da. Młody zjadł prawie cały DUŻY słoiczek (indyk w pomidorach czy coś takiego). A potem dojadł łososiem i brokułem z mojego talerza i pociumkal skórkę chleba. Wow!

I tez ma suche placki. Na zgięciu łokcia i na plecach. Podejrzewam banana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 15:55

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwka to mała modelka :)

Ulf fajnie, że Kostek tak ładnie je
    banan przyjmie się za jakiś czas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wkurzona chodzę, aż mam ochotę się spakować i wyjść, nosz ku*@! mać :/

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja pochwalę publicznie ciocie Kamcie, bo Kostkowi wysłała prezent, żeby mu sie łatwiej uczyło raczkować :) specjalne, wąziutkie nakolanniki z absami :)

Ciocia Angela tez ma pochwałę. Bo ubranko śliczne :)

bisacz, żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf, co tam szanowny odwala?

k0kd3e5emmavzxbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf, podobno chory jest, jakaś jelitówka czy coś, ale prawda taka że Bóg jeden wie jaki syf w pracy je, domowych obiadów nie chcę gotować, bo nie je, a tylko dla siebie czasem mnie się nie chce. W środy wychodzę na ang ale dziś nie pójdę bo jak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyszedł wcześniej z pracy i co? podjada moje słodycze i ogląda sobie serial. tak ku@!* niech się jeszcze nie przekręci, szkoda że diabli złego nie biorą :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia że smoczka szybciej leci i cwaniaczek zatrybil że cyc trzeba pracować!

Agatia jakie słodkie foto.

Ulf chyba musisz częściej do dziadków jeździć albo zaproś do siebie.
    Od nich chyba lepiej smakuje:-)
    Super ze kostek dostał prezenty od ciotka:-)

Lrf oby nie jelitowka już lepsza ta skórka z pomidora :-)

Dariah coś pytałaś ale zapomnialam muszę zapisać i się wrócić do poprzedniej strony.

A my się chwalimy mamy kolczyki :-)
    Kobiety przebily a po fakcie się rozplakala że boli.
    A teraz się mega cieszy :-)

kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), bisacz, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    To ja teraz wyskocze z głupim pytaniem..czym się różni skaza białkowa od alergii na białko mleka krowiego?
    Bo już nie ogarniam :/

To to samo:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka

tylko jak go namowic spowrotem na cycka ? Laktator srednio daje rade a sciagnie przed kazdym karmieniem nie wchodzi w gre bo ja nie mam czasu na taka zabawe

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia jak chcesz go przekonać z powrotem do cycka to ja bym dawała cycka pierw zamiast butli jednego jak nie chce to drugiego jak niechce to wtedy z butli.
    Może zmień pozycje?
    Może woli w ciszy?
    A może nie chce porostu w danej chwili?
    W nocy je to i w dzień powinien chyba że wyczuł że tam szybciej leci i cwaniaczek się nie będzie męczył :-)
    Oj Iguniu :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia jeszcze nie dostałaś?:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak na jelitówkę się dobrze trzyma, mnie jak łapie to prawie na czworakach się zwijam
    i wpieprza stare ciasto, które miałam kurom wynieść, więc chyba ma się dobrze

a że się wczoraj pokłóciliśmy...
    mam za swoje

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka

no ja wlasnie tak roboe najpoerw oba cycema jak drze sie jakdzik to dam mu z butelki ale swoje sciagmiete wczesniej mleko, sztuczne mu na nlc tylko daje...ale co z tego jak dzis od sciagania cyce mam wypompowane i na dodatek wcale lepiej niw przybieraja jimo czestszego sciagania nie wiem co jest grane dosc juz mam uzerania sie z tym karmieniem...w dodagkummaz mnie denerwuje bo najwiecej n temat karmienia ma do dyskusji....ze moze na inny program mam wlaczyc laktator albo cos takiego...w ogole mnie nie rozumie bo mysli ze dla mnie tl jest smieszne i blahostka a ja to najwyczjniej w swiecie przezywam i jest mi przykro...i mam wrazenie ze z jego strony nie mam wsparcia tylko presje ze za wszelka cene mam karmic nie zaleznie od tego ze cierpi na tym koja glowa...i jak dam malemu w dzien mm tomam wyrzuty sumienia...:(

co ze mnie za matka ze nie mam tyle pkkarmu zeby dziecko nakarmic :( :( :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dałam Roberto na dywan a on przeszczesliwy widzę że ciekawy coś robi a ta mata z Lidia to leży na niej jak Kłoda poprzestać się na boki albo na brzuch i tyle.
    Na dywanie coś tam się podpiera, szczypie dywan nogami macha.
    Chyba muszę te klocki piankowe kupić.
    Jakies polecacie bo pamiętam że kupowalyscie? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia wystaw się kurna kopa ci zasadze!!!!
    Jaka z ciebie matka???? Wspaniała!
    Kochająca i robiąca wszystko żeby dzieci miały cudownie.
    Ty nie masz na to wpływu czyt na pokarm u nie których jest tak ze zanika,u nie których leje się że gromade da się wykarmic.
    Igus ma już 6 mcy dla mnie długo karmilas.
    Jeśli już rozszerzyłas diete to też super zawsze zje coś innego jest syty a przecież z butli może zjeść twoje mleko.
    A w nocy możecie się cieszyć cyckiem.
    Przecież za chwilę będzie potrzebował więcej jedzenia innego i wcale się nie zdziwie że odstawi cyca całkowicie.
    To twoja decyzja jak będziesz karmić musisz sama ja podjąć.
    A faceci nie zrozumia :-(

‹‹ 3366 3367 3368 3369 3370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ