WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No on chce moje mleko,ale z butelki jedhne czego nie chce to cycka i dziwaczy chociaz xzis w nocy 1raz na spiocha zjadl cycka a wxzien tylko go biore do pozycji do karmienia to wygina siew banana i wrzeszczy jak dzik az kzy mu leca :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Później was nadrobie bo jestem u kosmetyczki z córką.
    Ciężko to widzę ale mam nadzieję że wyjdziemy z kolczykami.

Brat odp zawalił winę na mnie. Nawet nie pamięta jaka sytuacja miała miejsce skleroza! I tak zwalamy winę nawzajem. Szkoda sobie strzepic języka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my już wróciliśmy z spaceru z lasu, bo niestety nas po drodze deszcz złapał :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah
    u nas na szczęście reakcji kontaktowych brak
    na początku reagował alergicznie na niektóre materiały ale mu minęło, nawet piorę już w dorosłych proszkach
    współczuję "diety", ja też żarłok i ciężko mi się opanować ale my mm

Żabko, współczuję

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mega ubranko :)

My dzis byliśmy u dziadków i jednak co babcia to babcia. Głodnemu wyjsc nie da. Młody zjadł prawie cały DUŻY słoiczek (indyk w pomidorach czy coś takiego). A potem dojadł łososiem i brokułem z mojego talerza i pociumkal skórkę chleba. Wow!

I tez ma suche placki. Na zgięciu łokcia i na plecach. Podejrzewam banana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 15:55

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwka to mała modelka :)

Ulf fajnie, że Kostek tak ładnie je
    banan przyjmie się za jakiś czas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wkurzona chodzę, aż mam ochotę się spakować i wyjść, nosz ku*@! mać :/

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja pochwalę publicznie ciocie Kamcie, bo Kostkowi wysłała prezent, żeby mu sie łatwiej uczyło raczkować :) specjalne, wąziutkie nakolanniki z absami :)

Ciocia Angela tez ma pochwałę. Bo ubranko śliczne :)

bisacz, żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf, co tam szanowny odwala?

k0kd3e5emmavzxbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf, podobno chory jest, jakaś jelitówka czy coś, ale prawda taka że Bóg jeden wie jaki syf w pracy je, domowych obiadów nie chcę gotować, bo nie je, a tylko dla siebie czasem mnie się nie chce. W środy wychodzę na ang ale dziś nie pójdę bo jak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyszedł wcześniej z pracy i co? podjada moje słodycze i ogląda sobie serial. tak ku@!* niech się jeszcze nie przekręci, szkoda że diabli złego nie biorą :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia że smoczka szybciej leci i cwaniaczek zatrybil że cyc trzeba pracować!

Agatia jakie słodkie foto.

Ulf chyba musisz częściej do dziadków jeździć albo zaproś do siebie.
    Od nich chyba lepiej smakuje:-)
    Super ze kostek dostał prezenty od ciotka:-)

Lrf oby nie jelitowka już lepsza ta skórka z pomidora :-)

Dariah coś pytałaś ale zapomnialam muszę zapisać i się wrócić do poprzedniej strony.

A my się chwalimy mamy kolczyki :-)
    Kobiety przebily a po fakcie się rozplakala że boli.
    A teraz się mega cieszy :-)

kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), bisacz, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    To ja teraz wyskocze z głupim pytaniem..czym się różni skaza białkowa od alergii na białko mleka krowiego?
    Bo już nie ogarniam :/

To to samo:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka

tylko jak go namowic spowrotem na cycka ? Laktator srednio daje rade a sciagnie przed kazdym karmieniem nie wchodzi w gre bo ja nie mam czasu na taka zabawe

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia jak chcesz go przekonać z powrotem do cycka to ja bym dawała cycka pierw zamiast butli jednego jak nie chce to drugiego jak niechce to wtedy z butli.
    Może zmień pozycje?
    Może woli w ciszy?
    A może nie chce porostu w danej chwili?
    W nocy je to i w dzień powinien chyba że wyczuł że tam szybciej leci i cwaniaczek się nie będzie męczył :-)
    Oj Iguniu :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia jeszcze nie dostałaś?:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak na jelitówkę się dobrze trzyma, mnie jak łapie to prawie na czworakach się zwijam
    i wpieprza stare ciasto, które miałam kurom wynieść, więc chyba ma się dobrze

a że się wczoraj pokłóciliśmy...
    mam za swoje

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka

no ja wlasnie tak roboe najpoerw oba cycema jak drze sie jakdzik to dam mu z butelki ale swoje sciagmiete wczesniej mleko, sztuczne mu na nlc tylko daje...ale co z tego jak dzis od sciagania cyce mam wypompowane i na dodatek wcale lepiej niw przybieraja jimo czestszego sciagania nie wiem co jest grane dosc juz mam uzerania sie z tym karmieniem...w dodagkummaz mnie denerwuje bo najwiecej n temat karmienia ma do dyskusji....ze moze na inny program mam wlaczyc laktator albo cos takiego...w ogole mnie nie rozumie bo mysli ze dla mnie tl jest smieszne i blahostka a ja to najwyczjniej w swiecie przezywam i jest mi przykro...i mam wrazenie ze z jego strony nie mam wsparcia tylko presje ze za wszelka cene mam karmic nie zaleznie od tego ze cierpi na tym koja glowa...i jak dam malemu w dzien mm tomam wyrzuty sumienia...:(

co ze mnie za matka ze nie mam tyle pkkarmu zeby dziecko nakarmic :( :( :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dałam Roberto na dywan a on przeszczesliwy widzę że ciekawy coś robi a ta mata z Lidia to leży na niej jak Kłoda poprzestać się na boki albo na brzuch i tyle.
    Na dywanie coś tam się podpiera, szczypie dywan nogami macha.
    Chyba muszę te klocki piankowe kupić.
    Jakies polecacie bo pamiętam że kupowalyscie? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia wystaw się kurna kopa ci zasadze!!!!
    Jaka z ciebie matka???? Wspaniała!
    Kochająca i robiąca wszystko żeby dzieci miały cudownie.
    Ty nie masz na to wpływu czyt na pokarm u nie których jest tak ze zanika,u nie których leje się że gromade da się wykarmic.
    Igus ma już 6 mcy dla mnie długo karmilas.
    Jeśli już rozszerzyłas diete to też super zawsze zje coś innego jest syty a przecież z butli może zjeść twoje mleko.
    A w nocy możecie się cieszyć cyckiem.
    Przecież za chwilę będzie potrzebował więcej jedzenia innego i wcale się nie zdziwie że odstawi cyca całkowicie.
    To twoja decyzja jak będziesz karmić musisz sama ja podjąć.
    A faceci nie zrozumia :-(

‹‹ 3366 3367 3368 3369 3370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ