WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPóźniej was nadrobie bo jestem u kosmetyczki z córką.
Ciężko to widzę ale mam nadzieję że wyjdziemy z kolczykami.
Brat odp zawalił winę na mnie. Nawet nie pamięta jaka sytuacja miała miejsce skleroza! I tak zwalamy winę nawzajem. Szkoda sobie strzepic języka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ mega ubranko
My dzis byliśmy u dziadków i jednak co babcia to babcia. Głodnemu wyjsc nie da. Młody zjadł prawie cały DUŻY słoiczek (indyk w pomidorach czy coś takiego). A potem dojadł łososiem i brokułem z mojego talerza i pociumkal skórkę chleba. Wow!
I tez ma suche placki. Na zgięciu łokcia i na plecach. Podejrzewam banana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 15:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja pochwalę publicznie ciocie Kamcie, bo Kostkowi wysłała prezent, żeby mu sie łatwiej uczyło raczkować
specjalne, wąziutkie nakolanniki z absami
Ciocia Angela tez ma pochwałę. Bo ubranko ślicznebisacz, żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia że smoczka szybciej leci i cwaniaczek zatrybil że cyc trzeba pracować!
Agatia jakie słodkie foto.
Ulf chyba musisz częściej do dziadków jeździć albo zaproś do siebie.
Od nich chyba lepiej smakuje:-)
Super ze kostek dostał prezenty od ciotka:-)
Lrf oby nie jelitowka już lepsza ta skórka z pomidora
Dariah coś pytałaś ale zapomnialam muszę zapisać i się wrócić do poprzedniej strony.
A my się chwalimy mamy kolczyki
Kobiety przebily a po fakcie się rozplakala że boli.
A teraz się mega cieszykamciaelcia, Natka-matka wariatka :), bisacz, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia jak chcesz go przekonać z powrotem do cycka to ja bym dawała cycka pierw zamiast butli jednego jak nie chce to drugiego jak niechce to wtedy z butli.
Może zmień pozycje?
Może woli w ciszy?
A może nie chce porostu w danej chwili?
W nocy je to i w dzień powinien chyba że wyczuł że tam szybciej leci i cwaniaczek się nie będzie męczył
Oj Iguniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabka
no ja wlasnie tak roboe najpoerw oba cycema jak drze sie jakdzik to dam mu z butelki ale swoje sciagmiete wczesniej mleko, sztuczne mu na nlc tylko daje...ale co z tego jak dzis od sciagania cyce mam wypompowane i na dodatek wcale lepiej niw przybieraja jimo czestszego sciagania nie wiem co jest grane dosc juz mam uzerania sie z tym karmieniem...w dodagkummaz mnie denerwuje bo najwiecej n temat karmienia ma do dyskusji....ze moze na inny program mam wlaczyc laktator albo cos takiego...w ogole mnie nie rozumie bo mysli ze dla mnie tl jest smieszne i blahostka a ja to najwyczjniej w swiecie przezywam i jest mi przykro...i mam wrazenie ze z jego strony nie mam wsparcia tylko presje ze za wszelka cene mam karmic nie zaleznie od tego ze cierpi na tym koja glowa...i jak dam malemu w dzien mm tomam wyrzuty sumienia...
co ze mnie za matka ze nie mam tyle pkkarmu zeby dziecko nakarmic -
nick nieaktualnyDałam Roberto na dywan a on przeszczesliwy widzę że ciekawy coś robi a ta mata z Lidia to leży na niej jak Kłoda poprzestać się na boki albo na brzuch i tyle.
Na dywanie coś tam się podpiera, szczypie dywan nogami macha.
Chyba muszę te klocki piankowe kupić.
Jakies polecacie bo pamiętam że kupowalyscie? -
nick nieaktualnySarcia wystaw się kurna kopa ci zasadze!!!!
Jaka z ciebie matka???? Wspaniała!
Kochająca i robiąca wszystko żeby dzieci miały cudownie.
Ty nie masz na to wpływu czyt na pokarm u nie których jest tak ze zanika,u nie których leje się że gromade da się wykarmic.
Igus ma już 6 mcy dla mnie długo karmilas.
Jeśli już rozszerzyłas diete to też super zawsze zje coś innego jest syty a przecież z butli może zjeść twoje mleko.
A w nocy możecie się cieszyć cyckiem.
Przecież za chwilę będzie potrzebował więcej jedzenia innego i wcale się nie zdziwie że odstawi cyca całkowicie.
To twoja decyzja jak będziesz karmić musisz sama ja podjąć.
A faceci nie zrozumia