WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, wiem że pierdoła, ale nie mam sił nawet wanienki podnieść, tak mnie bolą plecy od kilku dni
na jutro zapowiadają deszcze, a ja oprócz marchewki i pietruszki nie mam żadnych warzyw dla Fifka
miałam dziś po drodze kupić jak będę na ang no ale nici z tego wyszły
-
Agatia
Ale modelka z tej Liw
Foxiku
Normalnie szkosa slow na twojego m.oby od tych slodyczy zatwardzenia dostal, a co!
Zabko
Czyli dzis juz na spacerku spacerowka byliscie czy wielka proba jutro?
Sarcia
Wiem i rozumien jak ci przykro. Zdarza sie, ze pokarm zanika. Staralas sie i dlugo karmilas i to sie liczy. Glowa do gory!
Dariah
Wy na te rehabilitacje jeszcze chodzicie? Dzis mialas wazyc mala czy mi sie cos popiertolilo? Jesli dzis to jak tam waga?
Kamcia
Jak tam sprawuje sie opiekunka? Nadal potrafi tak ci wymeczyc synusia?
Ulf
Caly sloiczek? No, no, nodzieki cioteczce ale bedzie ci dzieciuch pomykac
Bisacz
Czasem tak jest, ze rozszerzanie trzeba zaczynac od nowa. Trzymam kciuki by teraz obylo sie bez wiekszych klopotow.
Jesli o kims zapomnialam, to przeeeeepraaaszam. Tyle piszecie, ze nie nadazam normalnieale to dobrze, bo forum zyje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 20:50
-
My dzis bylismy rodzinnie na basenie
Bslam sie strasznie, ze Amelka wpadnie w histerie, bo szum, halas, tyle ludzi a ona tylko zobaczyla wode i hops... wooooodaaaaa
Wybawila sie na maksa. Byly smiechy, piski, pluskanie
Oby tylko ladnie spala, bo niestety ma tendencje do nocnego przezywania.
Trzymajcie jciuki cioteczki!agatia, Dariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka, a żebyś wiedziała, po urodzinach mam zapas słodyczy na pół roku a on chce to tak wszystko zeżreć?
powiem Wam że poszliśmy dziś na spacer do lasu - droga za naszym domem idzie w górę na szlaki i nawet widzieliśmy młodego jelonka, chyba z 10 minut się na niego gapiliśmy, o wiele fajniej niż się tarabanić wózkiem -
Hejka, uff mlody juz padł.
Mial dzis totalny dzien dziecka przyszlo 4 kurierow plus kupilismy fotelik. Wiec dzos dostal sporo ciuszków nowa bryke i tron a M mnie z domu jeszcze nie pogonil
Zabko dużo cierpliwosci z rodzina to najlepiej na zdjeciu latwo mowoc ale olej bo tylko nerwy stracisz.
Sarcia, kurde nie kumam M co gada ze zla matka czy ty sobie wmawiasz ej no wrzuć na luz masz 6 miesiecy za soba i z tego co zawsze pisalas to myslalam ze mm Ci nie przeszkadza. Znam sporo przypadkow odrzucenia cyca nawet Adasko Behemotki jedt takim przykladem.
Dariah u nas tez cos nie sluzy a ja jestem dupa noe matka nie moge dojsc co. Podaje 2 razy dziennie kaszke na mm zwyklyn i chyba to nie bmk podejrzewam gluten w moim mleku.
Agatia super fotka jak wiosennie
U nas dwie noce byly totalnie do d pomimo kaszki przed kapiela a juz kilka dni bylo lepiej ale mam podejrzenia ze mm 2 moze nie służy dzis zrobilam kaszke na mm 1 zobacze jak będzie.
Kurde kamien z serca mi spadl po zmianie fotelika noje dziecko noe bedzie robilo dzięcioła pozycja w końcu jest bezpiecznażabka04, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dzieci śpią
Ja też się zaraz kładę.
Natka nie nie byliśmy wózkiem. Autem pojechaliśmy więc nosidełko poszło w ruch.
A spacerówke odłożyłam z powrotem na miejsce. Nie mam wkładki bo u matki leży będę jechać do oczyma z tymi szmatami ro zabiorę a po drugie bardzo się boję jakoś iść na dwór że spacerówka.
Fajnie ze byliście na basenie.
Mała się pewnie wyszalala i zaśnie w try miga a matka się dziś wyspie za wszystkie czasy.
Ma energię twoje dziecko:-)Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin miło cie widzieć
Dzięcioła hałas oplulam telefon
Fiu fiu ile prezentów.
Tatuś cie nie wykurzy bo jesteś mu potrzebna:-) i oczywiście cie kocha.
Wiesz chciałabym olać i machnął ręką tak jak mój mąż.
Ten machnie bo nie chce się wkurzac.
Ale już mi przechodzi bo zjadłam obiad i kolacje z córką więc nerwy puszczają co nie znaczy że się nie wkurzac bo brat do 19:00 pisał do mnie i się głupio tłumaczył,wmawial mi jakieś dziwne historie.
Masz rację najlepiej na zdjęciu
Dawaj fotkę fury co kupiłaś? -
Zabko
Oj, mam nadzieje, ze pospi. Ciezko bylo ja uspic, wydaje mi sie, ze powodem bylo juz za duze zmeczenie. Pol godziny sie bujalam z nia az w koncu padla
Nie masz co sie obawiac spacerowki. Ja tez sie balam i wiesz? Nie zalujemala zolza zaczela zasypiac na spacerach i nawet spac ciut dluzej niz 30min
-
Zabka dzięki mialam ciezkie przezycie wiec zniklam na chwile ale już odpuszcza i powracam do normalności
Wózek spacerowy typowy na wyjazdy bo potrzebujemy czegoś malego typu parasolka padlo na baby jogger city mini zip.
Fotelik przymierzalismy z 15 różnych wszystkie montowane tylem do jazdy ale w naszym aucie prpblem mega skosnej kanapy i pasował do auta i dziecka tak naprawde jeden britax romer dualfix. Wogole super sklep fajnoe doradzali kazdy zamontowali dali kawe maja kacik zabaw miejsce do karmienia i przewijania ba nawet podgrzewacz do butelek. A zaplacilismy tyle co w necie kosztuje i wracalismy juz z zamontowanym. Jeszcze mnie i M pouczyli jak zapinac pasy poprawili zaglowki i wysokosc pasów! Wow szacun za to serio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 12:15
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzywiozę wkładkę i wtedy zamontuje zobaczymy:-)
Za dużo wrażeń,zmęczenie i pewnie ze ciężko zasnąć.
Jeśli pośpi ba przespi nockę to będziesz miała na.mia sposób jak ja zmeczyc
Ja też się kładę oczy mi się zamykają i brzuch mnie zaczął okresowo boleć wrrr mam nadzieję że nie dostanę szybciej z nerwów bo planowo to za tydzień ma być.
DobranocNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieko dziewczyny za dobre slowo. Ja przeciwko mm nic nie mam core karmilam mm bo ona od poczagku z cyca nie chciala jesc i sie cieszylam jak juz pokarmu nie mialam, a traz jak udalo mi sie tyle karmic to gdzies mi przykro ze tylko 6 miesiecy...pokarm mam wiadomo ze w dzien nie zniknie bo lakatatorem sciagam ale na dluzsza mete niestety nie bedzie to mozlowe,moze Igus sie namysli i zje cyca jeszcze a jesli nie to bede sciagac tylenile dam rade rszte dokarmie a potem przejdsiemy na mm i trudno...
-
Niania i dziś się sprawdzila
nie musi mi go męczyć
Piotruś przeszczesliwy gdy widzi tyle nowych twarzy. On nawet nie patrzy na mnie kiedy wychodzę. Zawsze się uśmiecha jak wracam. Kobieta ogarnięta. Najważniejsze że po rodzinie znajomej a nie obca baba. Jej wnuki nie mogą doczekać się Piotrusia. pierwszego dnia pomagalidziś chłopiec płakał bo kazali iść na angielski a on chciał zostać z małym
kobieta pójdzie do pracy od maja wiec w przyszłym tyg pomyślimy o 2h(bo normalnie mam 2 osoby ma dzień, teraz kombinuje by było po godzinie )
Szkoda ze na dłuższą metę nie wypali. Ogłoszenie dać to nie sztuka
Mały dziś usnal ciutke po 20 wiec i korepetycje skończyłam po 21. Oglądam serial i spaćNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzkoda kamciu że nie wypali na dłuższą metę.
Zawsze tak jest jak się znajdzie idealnie to szlak trafia.
Ja nie śpię i chyba nie usne.
Szkoda że nie mam fajek bo bym po 6 latach zapaliła i spaliła cała paczkę.
Już usypialam to brat zaczął pisać z durna bratowa.
Cofnij to już nie mój brat tylko Pan i pani tak się pozarlismy i wymieniłem zdania.
Super co?
Brat zamiast złagodzić sprawę czy się dogadać to ta go zbuntowala i poszły wyzwiska etc. Ich dwóch na mnie jedna.
Nawet nie chce mężowi pokazać co pisali do mnie bo chyba pojedzie i gębę oboje bratu.
Napisał że ma nadzieję do nie do zobaczenia.
Spoko mi to na rękę.
Sorry ale nie mam z kom podagadac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny