WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
żeby wrócić do pracy muszę mieć nianie
Na wyjazdy męża tez by się przydała
Ta moja znajoma, co te kobietę poleciła ma ponoć jakiś pomysł. ..napisała mi ze zorientuje się w terenie. ..nie wiem co to znaczy ale fajnie ze tak się zaangażowała
Ale fakt. Na 3 tyg chyba tylko w rodzinie bym dzieciątko zostawiła ale i tego nie jestem pewna
Ja w sumie nianie potrzebuje by dorobić, a dorabiam bo musze -mam liche zarobki! !!jednak też muszę kasowo to wszystko analizować by jednak zarabiać -
A i kurde zrobił mi sie znowu zastój w piersi mlody sprzedal mi takiego kopniaka w cycek wczorqj ze niestety walcze a wieczorem mnie nie bedzie z 4 godziny i dostanie butle na noc. Wiec nie wiem jak to bedzie
Ale nie chwalilam ze mamy mega przyrost kaszkowy 230 gram w tydzien tego dawno nie było i wrocilismy n an 50 centyl jupiiNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Unas ta niania kosztuje sporo wiec z jednym dzieckiem zostawiac slabo wyjdzie finansowo ale juz 2 bedzie bardziej oplacalna. Zobaczymy jak nedziemy stac finansowo jak zlobki i jak zarobki.
-
U nas żłobka nie ma. Jest tzw klubik dziecięcy ale wiadomo -kilka miejsc. Ale wiadomo kto ma pierwszeństwo. ..ileż razy niesłusznie! Moja praca dwu lub trzyzmianowa wiec nawet praca na 14 koliduje z klubikiem - klubik do 16 mąż bywa i po 16
analizuje to w sumie drugi raz -drugie dziecko i nie jest ciekawie. No ale nikt nam nie pomoże -
My już po szczepieniu
Zosia nawet nie zaplakala
mam nadzieję że nie będzie mieć reakcji
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No to dzielna u nas 3 dawka 6 w 1 byl ryk na caly budynek i to jiz przed wejsciem na szczepienie
Wiec oby lagodnie teraz niestety u nas 3 byla najgorsza. -
Co do żłobków to dzwoniłam do chyba 7 czy 8 prywatnych w okolicy i nie ma miejsc
Kazali sie kontaktować w wakacje bo może ktoś zrezygnuje albo wyślę do przedszkola.
Jeden żłobek robi filie i mam sie dowiadywać za dwa tygodnie.
Ceny to 1700 plus jedzenie.
Kosio nas zadziwiłnie dość ze wczoraj zjadł u dziadków duży słoik to potem ok 1830 wtranzolil 60 kaszki i 90mm, a potem o 2030 kolejne 125mm. Rekord za rekordem.
I zrobiły mu sie laskotki pod pachami, co mama bez skrupułów wykorzystuje
Dzis na obiad będziemy jadł prawdziwy obiad.
Indyk gotowany, ziemniaki i marchewka -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Co do żłobków to dzwoniłam do chyba 7 czy 8 prywatnych w okolicy i nie ma miejsc
Kazali sie kontaktować w wakacje bo może ktoś zrezygnuje albo wyślę do przedszkola.
Jeden żłobek robi filie i mam sie dowiadywać za dwa tygodnie.
Ceny to 1700 plus jedzenie.
Kosio nas zadziwiłnie dość ze wczoraj zjadł u dziadków duży słoik to potem ok 1830 wtranzolil 60 kaszki i 90mm, a potem o 2030 kolejne 125mm. Rekord za rekordem.
I zrobiły mu sie laskotki pod pachami, co mama bez skrupułów wykorzystuje
Dzis na obiad będziemy jadł prawdziwy obiad.
Indyk gotowany, ziemniaki i marchewka
Ceny u was to sa z kosmosu..
My za młodej płacimy 1050. I też kiepsko z miejscami nawet w prywatnych. -
Kamcia śliczne
Ulf o kurde musze sprawdzic ktorzy jestesmy na liscie. Prywatnych nie sprawdzalam ale za taka cene to chyba wole doplacic i miec nianie niz zlobek.
No noc bedziemy myslec w wakacje.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Kamcia śliczne
Ulf o kurde musze sprawdzic ktorzy jestesmy na liscie. Prywatnych nie sprawdzalam ale za taka cene to chyba wole doplacic i miec nianie niz zlobek.
No noc bedziemy myslec w wakacje. -
Ulfe,
1700 plus jedzenie?! O Matko! !
No to teraz mam stresa....chrześniak u którego byliśmy w sobotę ma rotawirusa....podejrzewam ze musiał złapać w pn lub wt w żłobku bo od wczoraj z niego leci.
Mam nadzieje ze Zośka nic nie złapała od niego ale od sb myślę że już by były efekty. ..nie??09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah minęły 4 doby bedzie ok.
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Ulfe,
1700 plus jedzenie?! O Matko! !
No to teraz mam stresa....chrześniak u którego byliśmy w sobotę ma rotawirusa....podejrzewam ze musiał złapać w pn lub wt w żłobku bo od wczoraj z niego leci.
Mam nadzieje ze Zośka nic nie złapała od niego ale od sb myślę że już by były efekty. ..nie?? -
Zlobek 1700zl + jedzenie? Masakra.
Ja Amelke zapisalam do prywatnego zlobka za 260-350zl miesiecznie i to juz cena z jedzeniem. Zlobek czynny od 5:30 do 18:00. Opinie ma bardzo dobre.
U nas w miescie to najdrozszy zlobek to ok 500zl ale miasto male wiec stad takie ceny. -
Angela,
Czyli jak Mały w sb nie miał jeszcze objawów to mimo wszystko mógł już mieć wirus? I dać go Zosi?
A my właśnie się zaszczepilysmy na pneumo
U nas żłobek prywatny ale dofinansowany z miasta wiec cena 700 z jedzeniem.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Angela,
Czyli jak Mały w sb nie miał jeszcze objawów to mimo wszystko mógł już mieć wirus? I dać go Zosi?
A my właśnie się zaszczepilysmy na pneumo
U nas żłobek prywatny ale dofinansowany z miasta wiec cena 700 z jedzeniem.
szpital badał kupę po niecałych 24h od pierwszegio zetkniecia się z rota, więc jak ma być, to bedzie i bardzo szybko
-
nick nieaktualny