WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas z gerbera maly lubi cielecinke z dynia i marchewka, jak nigdy zjadl wieksze pol sloika. Ale jest sukces bomod dzisiejszej nocy spowrotem je z cycka ani razu nie musialam sciagac mleko.
kupilam mu ten jogirt Jogolino malinowy z Nestle, dawalyscie dzieciakom?? Zajadaja?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfe
wyslij meza do nas niech zobaczy co to zanczy w nocy sie nie wyspac imdziecko ktore od stycznia wztaje co 1,5-2 godziny i nawet mm i kasza nie pomagaja... dzisiejsza noc to bylo wstawanie co 30 minut nawet ..wiec chwilami to sie nie kladlam tylko siedzialam nad nim. I jak ktos by dzis mimpowiedzial ze wygladam jak zombi to bym sie cieszyla se, komplement ktos mi mowi serio ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Żabka
ewidentnie to coś poważnego
Jeśli tylko masz ochotę pisać i sie wyzalic / wykrzyczec itp...pisz.
Na fb niestety nie mam dostępu ale pozostałe dziewczyny maja więc na pewno wysluchaja! A gdybyś tutaj również chciała pisać to tez wyslucham.
Nie załamuj się Kochana!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyjesteśmy z powrotem, ale tak ciepło że aż żałuję że nas tak grubo ubrałam, ja miałam sweterek, a Młody cienki polarek a i tak miałam wrażenie że za bardzo... najwyżej go zachustuję za jakąś chwilę i pójdziemy pochodzić po ogródku
żabko, pisz na fb! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dariah wrote:Angela,
O Matko! !az tak źle? ?
A bierze coś?
Mam nadzieję że to nic poważnegobiedny Kubuś
Skali,
Ah no z jednej strony się nie dziwię Twojemu m ze się denerwuje. .jak widzę to wszystkie chłopy tak mają jak budują dom ze najlepiej to by sie zatrudnili w ekipie zeby wszystko nadzorować hehe
Matko już się boje co moj będzie wyczynial bo dodatkowo jeszcze nie wszystko rozumie po polsku plus jego przyzwyczajenia dotyczące norm budowania we Fr...oj będzie kolorowo....hehhe
Natka,
Cieszę się że nocka udana!!
A cos przeoczylam, mówisz ze jesteś z okolic Poznania? A daleko od Poznania?
Dariah, ja ze Sremu jestemdo Pozka mam jakies 45km
-
Ajrin
Gratki dla Ignasia
Ulf
Serdecznie zapraszam was (a w szczegolnosci Meza twego) przedstawie mu Amelke. Ba! Nawet mozecie nocowac
dla twojego m przewiduje wlasna sypialnie, miejsce obok Amelki lozeczka haha
Dariah, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
Zabko
Nie wiem co sie dzieje,ale nie daj sie! Twarda babka z ciebie jest i napewno rozwiazesz problem, ktory cie trapi.
Bisacz
Jak tam u was zdrowko? Jakas poprawa, chociaz mala?żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabko
zawsze cię ranili i teraz tez im o to chodziło . Ja taką podlosc poznałam, nic mnie nie zdziwi dlatego tym bardziej powinnaś być twarda! Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. ..
masz już odp czemu bratowa nie chciała przyjechaćżabka04 lubi tę wiadomość