WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Ulfe nie przeciekają z reguły
choć ostatnio był lekki wypływ ale za słabo zapięłam pieluchę
ale pantsy na bank by przeciekły bo są mega luźne w pasie
Natka super ze wypoczęłaś. Ja ostatnio tak wypoczęłam na rzęsach 1,5h leżenianiebawem powtórka.
-
Sto kat dla solenizantow
Kupiłam sukienkę na jutro
Byliśmy na długim spacerze z moja mama potem u mojej babci mały wykapany śpi przed chwilą go nakarmikam na spioxha bo po kąpieli nie chciał
Zaliczył dziś zyga bo mu podałam syrop także żadna nowość . Wykapalam go w tymianku zobaczymy może pomoże
Idę spać bo jutro chrzciny już o 10msza więc muszę wcześniej wstać będzie nerwowo z rana m ma koszule ale spodni nie mierzył także ciekawą jestem ale bez nerwów
Dobrej nocy nam życzętrzymajcie za mnie jutro kciuki
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
My mieliśmy jedna pobudke o 3:15 na mm.
Zjadł i bez problemu usunął.
To dobrze bo późno poszłam spać.
A teraz już mały nie śpi (była by 6:30) a ja oczu nie mogę otworzyć!
Życzę miłego dnia i powodzenia w przedstawianiu dzieci
Mam nadzieję że obejdzie się bez problemów.
Idę jakąś mocniejsza kawkę strzele. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Noc jako tako ale mamy chyba nietolerancję mięsaczego się spodziewałam), wykrościło go i kupy mega żrące, prawie do krwi. Będziemy chyba żyć mlekiem, kaszami, warzywami i owocami. Planowałam podać jajo ale poczekam z miesiąc.
Zaraz jedziemy na giełdę ogrodniczo - warzywną jupi
Antoś dziś twój wielki dzień, wszystkiego najlepszego!
Angela będziemy uprawiać większość warzyw, tylko ogórki odpuszczam bo nigdy mi ładnie nie rosły. Tata ma zawsze nadmiar więc od niego biorę
Jakby mi ktoś płacił za siedzenie na ogrodzie to byłabym szczęśliwa.
Miłej niedzieli dziewczyny
Ulfenstein, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, tata moj pojechL do domku godzine temu, ja przed 11 obskoczylam Lidla i Kaufland musialam kupić malemu mleko traz juz kupilam mu 2 ta po 6 mscu!
u nas pogoda piekna ale co z tego ? Jesi jednoczesnie bedzie do bani, bo moj maz jak zwykle popis musi dac (pisalm na fb) i spi i bedzie zdychal cala niedziele, ja mu przegazowe dam , a sama co nidzie sie nie wybiore z dzieciakami...coz....
wstawilam rosol, a traz pije sobie kawe i takie szczescie mam ze tylko zdrowie kawe i co Igunio sie budzi !
Milej niedzieli dziewczyny
p.s kolejna noc znosna z 2 pbudkami, nie jest zle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My z Kosiem odprowadziliśmy tatę na start półmaratonu, a potem spaceraujac po parku na niego czekaliśmy.
Czas dobry, humor dobry, pogoda ładna
To i mnie zmobilizowało i w końcu, po 15 miesiącach i 2 dniach , ruszyłam tyłek
Kosio słabo je. Widzę już winowajcę. Ciekawe ile minie zanim sie przebije.bisacz, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dziecko nie lubi buraka mimo zblendowania potrawy zrobił bleee jakoś trochę wcisnelam w niego
Jesteśmy na dworze, byłam na zakupach a córka z tatą na rowerze ćwiczy.
Zobaczyła mamę i naskarzyla na tatę i odechciewa jej się jeździć nic na placu niech odpocznie.
Sarcia my nie wysylali my słownie ale u nas tylko chrzesni byli. -
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Juz mam stresa. ..
jutro pierwsza godzina z nianią
Ale mówiłaś ze nianie macie zaufana. Wiec będzie okkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Tez bym miała stresa.
Ale mówiłaś ze nianie macie zaufana. Wiec będzie ok
w sumie mamy z korepetycji (już Agnieszki a nie pani Agn ieszki) szwagierka czy bratowa...kobita i tak na co dzień wnuki pilnuje...wydaje się fajna babka...zaplanowałysmy jutro na te godzine spacer