WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio sie cieszyłam z wagi, ale tygodniowy pomiar pokazał 0 przyrostu. Ta sama waga.
Wypił dzis mm. To kolejny raz kiedy próbujemy, Wiec póki co sie nie coeszena glos.
Ale jeśli by sie przekonał to kończymy z cycem w dzień.
Nie wiem,jak bo młody zasypia na cycu, a ja sobie wtedy koło niego leżę i odpoczywam
Ale jeśli na mm miałby przybrać, jak np Liwka to zrezygnuje z łatwego zasypiania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, a nóż matka się zlituje
on zawsze dostaje do zabawy warzechę i silikonowy pędzelek do ciasta
agatia, http://www.kwestiasmaku.com/przepis/ciasto-jogurtowe-z-truskawkami-i-kruszonkakamciaelcia, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Foxik
Ja robie takie ciasto wlasnie, ale na maslancepycha
twoj synek to gruszkowy potwor hihi
dobrze, ze mu smakuje
Kamcia
Pieknie zajada, taki rosolek prawie "dorosly", super
Agatia
Sama ostatnio zastanawialam sie nad tymi pantsami, ale skoro piszesz, ze u Liw za duze, to nawet naraxie nie kupuje. Liw i Mela to ta sama piorkowa waga hihi
Marta
Biedactwo z tego twojego dzieckatrzymam kciuki.by szybko chorobsko wam odposcilo. Rozumiem co przezywasz, bo ja praktycznie z 4tygodnie cale sama siedzialam zarowno w tygodniu jak i w weekend, bo.moj D nocki mial a w weekend zawsze sobie cos wymyslil (a to do pracy pojechal a to piwko z kolegami) wiec w nocy go nie bylo a w dzien caaaaly odsypial, bo to typ ktory musi sie wysoac.
Zabka
Tak to jest z tymi garazami. Wssysaja.nam facetow i oddac nie chcaswoja droga ja zawsze bylam ciekawa jak to tak mozna tyle tam siedziec
Bisacz
Jak tam zdrowie u was? Mam nadzieje, ze wszystko ok.
Ulf
Oj, jak sie wyspie to od razu inaczej.
Trzymam kciuki by zabek szybko wyszedl
A ja leze wlasnie na kanapie. Amelke sprzedalam ciotce i kuzynkomokropna matka ze mnie wiem
sami chcieli
odbieram ja za godzine
-
nick nieaktualnyMy godz temu wrócili że spaceru 3h
Mały ładnie spał potem świat oglądał córka ujerzdzala rower:-)
Tatuś kupił kask:-)
Odkupił się w piatusie (nie było waniliowe!) i kupiłam soczki, kaszke aerltec.
Wróciliśmy zrobiłam kaszki że 120ml z owocami leśnymi zjadł aż 110ml!!!!
Oczywiście chwilę potem się załatwił po pachy na rzadko musiałam myć.
No i brakło mi pajacow 74 złapałem 80 i wiecie że dobry?!!!!
Kurcze muszę w poniedziałek prac 80:-)
Zaczął marudzić gryźć wszystko i stekac chyba boli?
Natka odpoczywaj korzystaj. -
nick nieaktualnyNatka mam nadzieję, że choć trochę wypoczęłaś
Kamcia obcięłaś włosy a ja zrozumiałam, że 1/3 Ci wypadła haha
Mały pospał na dworku jakieś 2h a my szykowaliśmy ziemię pod warzywa, zrobiło się tak wiosennie, że szkoda było do domu wracaćkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry, uff to był ciężki dzień. Młodą wczoraj złapało jakieś zatrucie. Dziś w dzień było spoko a wieczorem jakaś znów osłabiona była
oby nie jelitówa.
Za to Kuba dziś mnie zaskoczył miał jedną drzemkę godziną. I to koło 10.. i wytrzymał mi do 19. Złapało mnie przerażenie bo córa w jego wieku to 2 drzemki minimum miała. Ona dalej śpi w dzieńNo nic mam nadzieje że to jednorazowa sytuacja
Agatia Kuba nosi 4 i są dobreMłoda nosi 5 więc troche jeszcze ma czasu
bisacz jakie warzywka będziecie mieli?
Natka no co ty?! Wyrodna?! Matka musi być wypoczęta
hmm zachciało mi się ciasta, ale jutro jak młoda będzie dobrze się czuła jedziemy na gofro-lody
agatia lubi tę wiadomość
-
U nas drugi raz 90ml mleka. Tym razem na dobranoc. Prawie zasnął na butli. Prawie, bo mm sie skończyło.
Dopił cycem, usnal na rękach.
Oraju! Żeby to sie udało!
Natka, u was dobra noc to taka, jak u nas kiepska. Wiec ja już narzekać nie będę
Lrf, placek z owocami to nawet lepiej. Więcej owocow na cm ciasta
Kamcia, my dzis u fotografa byliśmy. Kosio kokietował panią, aż ta sie nachyliła, bo taki ładnya ten ją haps za blond włosy
Pierwszy raz z bliska blond widział. Musiałam panią ratować
Agatia, u was wciąż kupy wypływają? U nas konsystencja nie pozwoliłaby wypłynąć. Hmm. On sporo pije. Może wciąż mało? Ale kupy robi bez wysiłku. Zdarza sie ze harcuje na brzuchu, a my nagle czujemy smrodek.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Odpoczelam, ta godzina byla mi potrzebna
chociaz sie wyspalam i w ogole Mela byla dzis taka grzeczna to bylo mi to potrzebne :)w ogole to odbieramy Amelie i siostra mojego D mowi "powinniscie mi dziekowac, ze dbam o wasze zycie intymne porywajac wam dziecko od czasu do czasu" az sie rozesmialam, bo cala godzine poprostu lezalam na kanapie z zamknietymi oczami rozkoszowalam sie cisza haha. Nawet przez mysl mi nie przeszly jakies wygibasy... totalny relaaaaaax
Z innej beczki:
Wstawiam pranie i stojac w lazience pytam D, ktory jest w salonie
"- masz cos jasnego do prania?
- yyyyyyy.... hmmm.... nie, nic nie mam
- a jakie skarpetki masz na nogach?
-noooo, biale!"
Hahaha
Kurtyna -
Ma, dwie cory. Jedna 17lat, druga 14
dorosle prawie a male dzieci uwielbia wiec skoro lubi, sama prosi czasem o ta godzinke z Amelka to czemu nie
-
Natka, sto lat dla Amelki z okazji skończonego 7 mies
Agatia, super że już Liwka sama siedzi, na pewno jesteś dumna
Kamcia, poszalałaś z fryzurą, dużo ścięłaś ale najważniejsze że Ci się podoba, nieraz zmiany są korzystniejsze
U nas dzisiaj ładna wiosenna pogoda więc spacerek 1,5h zaliczony i Antoś cały przespał. Później miał tylko 40 min drzemki ale za to ładnie zjadł butlę z kaszką 180 ml i szybko padł przy piersiA teraz niech ładnie śpi do rana bo jutro czeka go ważny dzień, będą chrzciny
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość