WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Zebys wiedziala, ze jak wygrananie pamietam kiedy bylam tak wyspana
Boje sie tylko dzisiejszej zmiany czasu. Zepsuje nam to wszystkie rytualy. Ale nam tym bede sie zastanawiac jutro -
Piotrek wstał o tej 6 niewyspany
i jak tu dziecku wytłumaczyć, ze skoro się nie wysypia, to po co tak wczesnie wstawać ? haha
padł...wiec ta przyspieszona drzemka jest niewiadomą
a ja się chwale-mam dziś na 11 fryzjerato taki mini wyczyn bo ja fryzjerów nie lubie i moje włosy znów tyłka sięgaja
-
nick nieaktualnyKamcia a cóż to za zmiany się zapowiadają?
Co tam będziesz robić?
Fajnie fajnie trzeba się odpicowac i chwilę relaksu zaczerpnąć
Natka agatia wow zapomniałam o zmianie czasu:-(
Mój nie chce spać twardo ogląda bajki z siostrą.
Ja w tym czasie ogarnęłam łazienkę.
Pójdzie spać to duży pokój posprzatam a jak wstanie mąż to będziemy odkurzac bo mały się boi i trzeba z nim po chacie na rękach latać a potem podłogi umyje.
W między czasie obiad.
A potem dwór
A na wieczór planuje lampkę wina z mężem ale nie wiem czy zechce że mną pić hahaha bo ma focha bo..... Nie zachowuje się jak żona hahaha padłem jak to usłyszałamkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
ja też zabka padłam
nie wiem jakie zmiany
dla mnie fryzjer do nie relaks-horror bardziej pasuje
pewnie znów wyjde z podciętymi i cieniowanymipo zimie troszke są przesuszone
mój mąz miał na chwilę zejsc do piwnicy-przyniesc miał chustawke na działkę, by sprawdzić, czy maly sie miesci (bo jak tak, to ja wezmiemy do przyczemy; jak nie, to trzeba kupić inna)...nie ma go 30 min...i zawsze tak jestnie mam pojecia co on zawsze tam wyczynia
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaa i meldujemy, ze dzis o 12:04 nasza ksiezniczka konczy 7miesiecy
wooooow
kamciaelcia, martta, bisacz, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka to chyba dlatego twoja księżniczka taka grzeczna hihi
Wszystkiego najlepszego samych słonecznych dni a dla ciebie pociechy z królewny, przesłanych więcej nocek oraz cierpliwości:-)
Buziaki od ciotki:-)Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMojego męża nie ma pół dnia a jak ma wolne to i cały dzień (w garażu) a jak jedzie do kolegi na wieś też do garażu to wyjeżdża skoro świt i wraca w nocy i to się muszę nawarczec żeby wracał.
Teraz też coś kombinuje bo wczoraj rozmawiał z tym kolegą hmmm już mnie szlak bierze ale cóż sama pozwoliłam na odpicowanie zabytku i spełnienie marzeń męża.
I znowu głupia babo sama z dziećmi.
Robert mi się zrazil do czyszczenia noska.
Nawet zakropic solą sobie nie da tak się drze:-(
I cos go ugryzło w rączkę
Pająki gryzą?
Bo tylko to przyszło mi na myśl.
Mieszkam w bloku więc tu nie ma jakiegoś dziwnego robactwa.
-
nick nieaktualny