WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz sarcia ja mam listonosza który czasami też podpisze za mnie jak mnie nie ma w domu.
Ale jeżeli to zrobi to szuka mnie po osiedlu bo wie że spaceruje albo przychodzi na koniec swojej pracy czy wieczorem i się tłumaczy.
Zawsze mi przyniesie do góry co to bu nie było a jak większą rzecz to się umawialiśmy na konkretną godzinę.
Mi to na rękę.
Ale ważne że tato ma dokumenty.
A babka dziwna faktycznie.
Zdrapalam zdrapki wygrałam 15zł.
Dobra passa?
Szkoda że nie więcej tak z min 4 zeramikamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Tata mowi ze tam co chwila inny listonosz, bo kiedys podlegali pod poczte nieopodal znajdujacej sie wsi gminnej a teraz podciahneli ich pod poczte w miescie 15 km od wioski, bo koedys to lostonosza wszyscy znali i jego czerwona fure
ale nie zmienia to faktu ze takich jaj sie nie robi, za falszowanie podpisow grozi odpowiedzialnosc karna, to nie te czasy na takie numery -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylismy u lekarza, mosluchowo czysto, uszy i gardlo ok! Lekarka, mowi ze to pewnie jakis wirus sie zbiegl z zabkowaniem w razie tekpki kazala dawac paracetamol a na noc jak nie bedzie miec goraczki to mowi zeby viburcol mumdac powinien lepiej spacmpo tym. 2x dziennie inhalacje z nebudose na ten katarmi zakrapiac dicortinefwm powinno mu pomoc, daj Boze zeby pomoglo
-
Żabka,
http://m.fotosik.pl/zdjecie/b5a5e26a72bb5b85
Lrf, i naleśniki i kawę teoretycznie można bez mleka.
Ja dałabym mleko do kawyżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja donoszę, że u nas kiepsko, mały dostał antybiotyk.... Najgorsze że nic jeść nie chce, wcisnęłam trochę kaszki po lekarzu w niego, po 30min dałam antybiotyk i wszystko zwymiotowal! druga dawka jakoś już poszła... Ale z czymkolwiek się zbliżam do jego ust to afera, zaciśnięte usta i koniec. Oczywiście mąż do wieczora w pracy, weekend też
LRF ja bym dała do kawy, ale to pewnie dlatego że od 48h prawie w ogóle nie spałam....
Sarcia dobrze że chociaż u Was ok, ale uważajcie na te gile, bo ja jak byłam we wtorek u lekarza to też było osłuchowo ok, ale tak mu spływało że po 2 dniach mamy co mamy.... a z tą listonoszką to jakiś kiepski żart! co za ludzie, skąd oni biorą takie pomysły w ogóle??? -
nick nieaktualny