WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka u nas dzis pomidorowa z ryżem słabo. Ledwo zjadł 60. A norma już była 120-140
Owocow tez nie chciał.
I ślini sie tak, ze nei wiedziałam ze tak można.
Mówiłam wcześniej ze sie ślini to jednak cofam. Wtedy sie nie ślinił
Teraz po prostu mu cieknie. Dziąsła już nawet ja widzę ze coś tam sie dzieje.
Będzie opijanie zęba przed 7 miesiącem? Karmi już sie chłodzi
Lrf, dobry wybór
Ja zrobiłam sobie mieszankę przypraw do kawy i właśnie piłam
Martta, trzymajcie sie
A całkiem na śpiocha? Bo tak to nawet Kostkowi sie kilka razy udało dać butle.
I grunt to nawadnianie. Dziewczyny tu albo na fejsie pisały o jakiś czymś do wody żeby były witaminy? -
Chyba wszyscy piatkuja, bo taka tu cisza
niestety Ulfie teraz spi przez ta chorobe jak mysz pod miotła i wszystko jest powodem do płaczuale dzieki o tych elektrolitach nie pomyslałam, tyłko pewnie bede je musioała wtłoczyć strzykawką bo inaczej nie wypije.... Boze niech to sie juz skończy
-
Ja dopiero na tyłku usiadłam
byliśmy u notariusza -załatwione. Piotrek nie dziedziczy spadku po dziadku
potem korepetycje. Z mężem spotkaliśmy się na mieście (wyszedł z małym na spacer ) I szybkie zakupy. Teraz spokojnie w domkuDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta zdrówka niech te chorubsko szybko odejdzie.
Szczykawka najlepiej.
My zaluczylismy drugi spacer.
Poszłam sama z dziećmi bo mąż pojechał napompowac kółka w rowerze.
Córka jeździła na rowerze a maly spał 2,5h!
Fajnie słonko świeciło wreszcie czułam ciepelko
Potem mąż dotarł, córka z nim robiła wyścigi a ja nadawalam z szwagierka przez tel:-)
Mały wykapany, nakarmiony zjadł kaszki gruszkowej na dobranoc 130mlmatka zapomniała kupić mu alertleca
Teraz się usypiamy.
Aaaaaaa
I widziałam joie czarny na pompowanych kółkach na żywo dwa razy koło mnie przyjeżdżał. I nawet widziałam jak gościu z auta wyciągał złożony i rozkładać. Piękny.
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Kupiłam kaczuche
właśnie oprawilam
jutro rosolek oraz piersi i nóżki pieczone mniam
Na szczęście M biegnie połówkę w niedziele i musi jeść kilka dni dużo makaronuDariah lubi tę wiadomość
-
Witamy sie po calym dniu i my.
Zaliczylysmy dlugi spacer, bo pogoda piekna. Odwiedzilysmy Amelkowa babcie i prababcie. Fajnie bylo
Potem szybkie zakupy, szybki obiad, trening.
Jestem dzis wykonczona niestety
Amelka poki co spi i niech spi jak najdluzej i jak najmocniejoooo... jakie to by bylo fajne hihi
Byla kiedys taka piosenka chyba Majki Jezowskiej:
Marzenia sie spelniaaaaaajaaaaa, tylko.mocno, mocno, mocno w nie wierz. Sciskaj kciuki co sil, oczy zamknij teeez" hahahaagatia, martta lubią tę wiadomość
-
My dzis nie podaliśmy ibuprofenu. Żeby go nie faszerować. Choć już nawet ja widzę akcje w dziąsłach.
Dwie poprzednie noce super. Pobudka o 3 i wstanie o 7.
Dzis już pierwsza pobudka zaliczonapo godzinie snu.
Życzcie nam powodzenia -
Ja też lubiłam majke
I nas pobudka zjadł po 21 180 i już obydziby zjadł 150 i śpi oby do 6
Rano lecę na zakupy może coś uda mi się kupić może chociaż bluzkę
I na budowę trzeba jechać zobaczyć postępy
Ulf witaj w klubie moje ulubione danie to zupa gryzikowa która gestnieje ostatnio m mi opowiada że opieprzyl kolegę bo nie ma czasu pogadać z żoną a ona drzwi i i pyta co chce na pierwsze danie bo drugie już ma a mój m mówi chłopie jak kolejny raz będę mieć ta papkę to zrobię ci zdjęcie to zobaczysz sobie hahaha u nas głównie zupy jedzone po min 3 dni na tygodniu to masakra w weekend nadrabiamy a raczej m bo ja to gotować nie lubię już bardziej piec jak muszę to ugotje ...zupę grysikowa mistrz
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Co za okropna noc!
Córka dziś w nocy postanowiła robić szopki usnelam przy niej. Miałam dziwny sen obudziłam się poszłam do WC.
Przyszłam do małego usnelam a po godz on się obudził zjadł 150ml mm usnal po 30min a potem ja poleciałam do WC bo mnie pogonilo od mm jak troszkę spróbowałam życia nie za gorące. Usnelam to po 2h mąż mnie obudził ale byłam tak nie tomna że usnelam i dopiero wstalismy.
Też jakiś sen miałam ahhhh
Majka jezowska mówicie też ją lubiłam. Na koloni jak byłam trafiliśmy na koncert jej mam zdjęcie z autografem na pamiątkę
To były czasy.
Miłego dnia idę ogarniać siebie i resztę -
nick nieaktualnyMy też właśnie skończyli jeść jajeczniczke.
Córka miała zachcianke, mama się nie pogniewa bo jajka lubi więc i synek zadowolony.
Miałam ich zebrać i iść na dwór bo ta kaszke i przy okazji serki kupić ale włosy nie umyte,chata nie posprzatana a dziś to muszę już zrobić bo tona kurzu! I obiad trzeba podszykowac więc spacer będzie po południu
Wiecie że wczoraj cześć rzeczy typu pajacyk,body dl rękaw rozm 74 wyrzuciłem do lamusa!!!!
Ja pitole muszę się wziąść za pranie 80..Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Dzien dooooooobryyyyy!
Cioteczki, donosze, ze Amelka od 1:00 do teraz wstaja JEDYNIE 3 razy! Dopiero sie ibudzila!! O matulu jak ja sie wyspalam!
Oooooo happyyyyyyy dayyyyyyy!sarcia123, żabka04, agatia, martta, Dariah, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny u nas noc nie najgorsza, maly zasnal przed 23 wstal o 1 na jedzenie pozniej o 4 i 7.30 takze do poprzednich nocy to luksus ! Teraz nie spi, bawi sie. Maz pojechal na 3 h pomoc fos kuzynowi a do nas w gosci przyjechal nasz Tata
Milej soboty !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 08:04