WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żabka,
Oh dzisiaj to i tak nie tak wcześnie bo zwykle chodzimy na 7
hehe
Nam taka godzina odpowiada bo Zosia jest świeżo obudzona
Wydaje mi się ze jeszcze dwie wizyty bo na karcie gdzie podpisuje sa jeszcze dwa miejsca na podpis...ale nke wiem czy jeśli doktor stwierdzi ze jeszcze potrzeba czy nie przedluza terapii
zobaczymy 
Ulf,
No plan przedni !
choć mam wrażenie ze dzieci mają 6ty zmysł i wyczuwaja plany...i od razu knuja jak je popsuć hehe 
Ale patent z przytulanka super!!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyMy na chrzciny dostaliśmy taka szmatke z głową królika jako przytulanka.
Potem dostaliśmy z rosmana głową misia z szmatką i to roberta ulubiona przytulanka.
Jak go usypia to się wtula w nią mizia się i zasypia.
Właśnie poszedł spać drzemka nr2.
Mąż odbierze córkę z przedszkola bo pada nie będę szła i spacerowala w deszcz.
Kamcia czy Piotruś śpi jeszcze na poduszce hc?
Kurcze mój spał z trzy razy na tej nowej i leży za chiny nie chce spać na niej.
Główka jest prosta, on się też obraca sam na boki nie ma już upatrzonej jednej strony i zastanawiam się czy nie sprzedać czy może mu się odwidzi i będzie spał jeszcze na niej?
-
Odnośnie jogurtów: ja daję Julii waniliowe piątusie. Uwielbia je. Robię tak, że do miseczki wrzucam pół piątusia i trochę owoców Hippa (owocowa uczta czy jakoś tak. Wyglądają jak serki) i wcina, aż się dopomina krzykiem.
Jadę na korki, a później lekarz. BOJĘ SIĘ -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Moze to bedzie nie po polsku troche ale czy wasze dziecimlubia jogirty dla dzieci ? Bo mojemu daje te malinowe nestle to caly kubek zje
Ja na początku dawałam malinowy z Nestlé zbadał cały kubeczek.
Od jakiegoś czasu jemy piatusie różne smaki i tez cały kubeczek zje sam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szymek będzie na butli i kaszkach do 18 roku życia ja nie wiem
Dziś niby mleko zjadł kaszke też teraz obiad odmówił ale w sumie był tak śpiący ze musiałam przerwać i go położyć spróbuję jak wstanie
Ale on musi mieć gładkie jak aksamitny łososia mógłby jeść cały czas ewentualnie te zielone warzywa ja nie gotuję bo co zrobię to odmawia to mam gdzieś wczoraj zrobiłam to nie zblendowalam na bardziej gładko też nie dałam mu dziś chleb to wali nim i tacke pokazuje mu ze do buzi to go nie interesuje to razy tylko jadł skórkę sama nie wiem
Więc dariah u nas rozszerzanie też słabo idzie
Ja dziś dzwonię do rehabilitanta co z tymi jednymi zajęciami i czy mogę go już na kotrile umawiać
Umowilam go na szczepienia 4 maja myślałam żeby Dac nu jajecznica na weekend ale jak znowu coś będzie nie rąk to chyba doczekam po szczepienia
Idę się zdrzemnac bo pogoda do dupy

-
nick nieaktualnySkali a spróbuj mu dać coś innego.
Ja kupiłam słoiczeki po 4m-cu i wiesz ze wcina?
Mam wrażenie że mu zbrzydl ten indyk,rybka w pomidorach.
Zjadł z apetytem królika,indyka z dynia.
Na jajecznice się nawet obraził.
No i też miał fazę nie jedzenia. -
Skali,
My cały czas w warzywach jesteśmy
jeszcze nie zaczęliśmy miesa i ryb!
wczoraj była próba kaszki - zrobiłam z płatków jaglanych z brzoskwiniami hippa...i miala odruch wymiotny..
Dzis zrobimy drugie podejście do kaszki
Moze spróbuj tak jak mówi Żabka, wróć jeden etap do tylu?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mały pospał 2h, a ja przez ten czas leżałam/drzemałam koło niego
goraczki nie ma
troszkę też zjadł: pół słoiczka barszczu ukraińskiego (wczoraj 1/4), ale zauwazyłam, ze lepiej szły gładsze i zimniejsze-dojadł prawie mały słoiczek owocków
zdazyłam napisac i...i nurofen zapodanyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 15:41
-
nick nieaktualnyNo widzisz dlatego pytam bo nie wiem czy wierzyć w to że on na niej jeszcze pospi.
No powiem ci ze u nas też polubił.
Aż jestem w szoku że naleśniki takie kawałki mu nie przeszkadzają.
Właśnie go przebierać i myślę co mu dać do jedzenia.
Dasz radę Kamciu.
Ostatni dzień tej jazdy nie?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[