WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Po to tez miały być te nagrania.sarcia123 wrote:Ulfik
Plan z Kosiem i spaniem mistrzowski !
Wiezz co powiedzieli mi ze w przeciagu 14 dni mnie wezwa i wspolnie z egzaminatorem i komisja nadzoru odtworzymy nagranie i ocenia i stwierdza prawidlowosc prsebiegu egzaminu. No i dobrze, niech nie mysla sobie ze beda z ludzi robic idiotow... bo 2 pierwsze egzaminy nie zdalam z mojej wimy zgodze sie ale wczorajszy egzaminto nie dam sobie wmowic bo nawet instruktor byl zdziwionyjak do niego dzaonilam z wiesciami.
A powiedz, jak uznają ze masz racje to dostajesz papier czy masz kolejna próbę gratis? -
nick nieaktualnyUlfik
No wlasnie tego nie wiem, jak oni to rozstrzygaja czy wysylaja cie na ponowny egzamin csy podwazaja decyzje egzaminatora jesi postapil nie zgodnie z procedurami, ciezko mi powiedziec jak sie ustosuknkuja do tego.
Kamila
Wiesz co oni mi powiedzieli ze odpowiedz w ciagu 14 dni dadza, a generalnie na wszelakie takie sprawy urzedowy termin to 30 dni, ale w wordach moze to byc dwa tygodnie bo z mojej wiedzy egzaminy sa na serwerach przechowywane przez 14 dni ale czy to jest prawda trudno mi powiedziec -
U nas wysypka była po dwóch dniach
W środę wieczorem była ostatnia zarejestrowana wysoka temp.
W piątek go wysypało. Rano lekko - dr mi pokazywała pojedyncze krostki, potem już cały brzuch
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:U nas wysypka była po dwóch dniach
W środę wieczorem była ostatnia zarejestrowana wysoka temp.
W piątek go wysypało. Rano lekko - dr mi pokazywała pojedyncze krostki, potem już cały brzuch
dobrze wiedzieć
bo spodziewałam się po trzech dniach a tak nadal jest nadzieja na trzydniówke
goraczki nadal brak(10 h) -
Pewnie wysyłają na egzamin.
Bo teoretycznie możesz sie odwoływać i do niezdania na placu. A wtedy nie mogą uznać, ze zdałaś.
Ciekawe czy możesz trafić dugi raz na tego samego palanta.
Ja oba egzaminy miałam z miłymi panami.
samochód mi zgasł po wykonaniu górki - już na płaskim. Myślałam ze koniec, a pan 'nie, jedziemy na miasto, zgasł po wykonaniu manewru'.
A na moto zapomniałam sie rozejrzeć przed przeprowadzeniem motocykla
Ale to jeden błąd. Można mieć
-
Kamcia u nas wysypka byla po 4 dniach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po pierwszej sprawie zus odwołał się od wyroku. Odpis pisma i ja dostałam. I sąd miał wtedy 3 rozwiązania: odrzucić apelacje, przyjąć apelacje, cofnąć wyrok sądu rejonowego (tego chciał zus wiec byłoby wszystko od początku )
Sąd przyjął apelacje, rozprawa się odbyła, wygrałam i tu juz zus nie mógł się odwołać bo chodziło o niska stawkę (słowa sedziny)
Aha
i zus wnioskował jeszcze w odwołaniu abym poniosła ich koszta sprawy (radców ) I żałuję że ja o to nie wnioskowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 12:25
-
Ulf plan naprawde niezły szkoda ze dziecka nie da sie wstawic w ramy i schematy
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMojemu apetyt wrócił.
Daje mu po pol sloiczka bo jestem pewna ze wyrzuce jak za dużo dam a tu proszę.
Zjadł zupki pomidorowej szkoda ze więcej nie miałam.
Zjadł naleśniki z jabłkiem ale dałam pół sloiczka bo jak na pierwszy raz się bałam.
Zjadł 2 ciasteczka z hipp i zagryzl chrupkiem kukurydzianym.
Ale marudzi dalej:-(
Muszę iść po córkę do przedszkola ale pada:-((
Może męża wygonie nie?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[

? Czy jak to wygladalo z nimi