WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daria sto lat dla Julii

U nas nic spokojna choć zapowiadało się nieciekawie ale obyło się bez paracetamolu i obudził się dopiero o 5
Teraz też zjadł butlę 180 a bo na wieczór wciągnął prawie 300 dałam mu 180 jak się skończyło to zaczął płakać chyba pierwszy raz był taki głodny więc mu dorobilam 90 wsunsl w trzy minuty i jeszcze ale już się bałam
Potem się budził klapal buzia ostatecznie usnal uff
Zobaczymy dziś
Ja kończę śniadanie i pije kawkę młody w kojcy pada deszcz ciemno szaro i ponuro
Na 12 jadę na fitness oby tym razem auto nie odmówiło zawsze to jakaś rozrywka zauważyłam że Szymek w towarzystwie jest bardziej energiczny w domu jakby znudzony
Miłego dnia
Kamcia jak tam ? Piotruś lepiej ?
Dariah lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia,
Jezzuuu ale bym zjadla pizze!
Widziałam ostatnio w sklepie internetowym weganski ser..hehe normalnie zamówię sobie i zrobię pizze z ciagnacym sie "serem"
Ale czlowek ma marzenia!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Skali
próbuje rozszyfrować tego mojego Piotrusia. . .
o 1.30 zjadł troszkę. Dobre i tyle bo przecież nic a nic nie jadł od godz 17
o 2 przyszła gorączka -szybko zareagowałam wiec szybko spadła i spał juz spokojnie od 3 do 7. Czyli też przerwa między skokami się wydluzyla z 6 do 10 h
bardzo w nocy się wypocil na główce (poduszka była mokra )
Teraz temp jest idealna ale malutki jest osłabiony i nadal nie chce jeść. Chętnie pije i to jak należy -często i po trochu
martwi mnie to jego osłabienie. Zobaczymy jak po tej drzemce bo widać ze potrzebuje więcej snu w chorobie. Wieczorem mijają trzy dni wiec mamy jeszcze czas na wysypke. ..no zobaczymy. Jeśli jutro nadal będzie bez apetytu (no i bez wysypki ) to pójdziemy do pediatry. .. -
Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia:)
Sarcia
To Ignaś jest 5 dni starszy, hihi
Kamcia
My już mamy 3-dniówkę za sobą...
Mała przed chwilą pierwszy raz od 7 miesięcy zrobiła mi awanturę: podniosła taki krzyk jak jeszcze nigdy. Aż się zanosiła! Jakbym mieszkała w bloku, to sąsiedzi chyba by na policję zadzwonili, że się znęcam czy coś... sprzątałam, a ona siedziała w leżaczku i nagle krzyk. Okazało się, że śpiąca. Dostała cyca i już śpi u siebie.
Dzisiaj o 17 neurolog. Boję się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 09:53
-
nick nieaktualnyDaria
Mala jest jeszce na cycu??? O.O kurde jak ty to zrobilam moj Igi sam po 6 miesiacach sie odstawil przy zabkowaniu
i od jakis 3 tyg jrst tylko na mmnie scoagam i juz nie podtrzymuje laktacji bo to bez sensu, u niego cyckowanie na ta chwile juz bez szans 
Alw ogromnie ci gratuluje sukcesu m:) -
Kochana, my też jeszcze na cyckusarcia123 wrote:Daria
Mala jest jeszce na cycu??? O.O kurde jak ty to zrobilam moj Igi sam po 6 miesiacach sie odstawil przy zabkowaniu
i od jakis 3 tyg jrst tylko na mmnie scoagam i juz nie podtrzymuje laktacji bo to bez sensu, u niego cyckowanie na ta chwile juz bez szans 
Alw ogromnie ci gratuluje sukcesu m:)
i to bardzo zaawansowanym hehe
Co prawda dietę już rozszerzamy ale idzie nam to wolno...a do tego ta moja to cyckoholiczka...
Z odstawienia najbardziej sie boje nocy...bo ona nie zaśnie bez cycka...
Ehh..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Darusia kciuki za neurologa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariusia wszystkiego najlepszego dla corci

Dariah długo jeszcze musicie chodzić na rehabilitację?
Tak wcześnie?
Edition oczywiście kciuki zacisniete. Wszystko będzie dobrze. Daj znac
Kamcia do wieczora albo na następny dzień może się pojawić wysypka. Nie?
Dziś powinno być lepiej.
A jak po drzemce?
U nas nocka super o 4 pobudka na mm.
Dospalam do 6:30 i wstałam siebie ogarnąć potem córkę i malego.
Na śniadanie zjadł pół sloiczka musli jak przyszliśmy (byliśmy w przedszkola) to zjadł pół sloiczka kaszki.
Była drzemka ja się w tym czasie wykapalam ale się nie wyspal
Strasznie mi marudzi.
Więc do potem....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 11:00
-
nick nieaktualnyJa w najbliższym czasie bede sie mniej udzielac, bo w piatek jedziemy z mezem i dziecmi do Taty na majowke i teraz przed tym wyjazdem mam pare spraw do ogarniecia i wiadomo pakowanie i te sprawy
a w okresie majowkowym moge byc calkowicie niedostepna w sensie na pisanie nie bedsie czasu, bo pojade odpoczac, odezwe sie jasne ze tak ale glownie psychicznh odpoczynek mi potrzebny, bomostatnio nadmiar skomplikowanych sytuacji przyprawia mnie o zawrot glowy. W dodatku wcsoraj przez ten egzamin mialam tak skopany dzien ze nawet mezowi sie oberwalo.
-
My dzis próbowaliśmy uniknąć godzinnej przerwy w nocy

Plan był taki, ze przy pierwszej pobudce materac idzie na podłogę, zagroda z kołder. Ja sie kładę obok Kosia, ten zasypia na cycu i śpi do rana
Przyznacie ze świetny?

Obudził sie punkt 3. Pajac przesikany (ostatnio zakładanie nocnej pieluchy to parodia, jakby umiał to by stawał na głowie). Ale kontynuujemy. Położyłam sie obok, zjadł, zasnął.
O 3:30 byłam w łożku.
Punkt 4 pobudka
O 4:30 byłam w łożku.
Punkt 5 pobudka.
O 5:15 byłam w łożku
Pospal do 7.
Sama nie wiem
Młody obrażony na butle. Pije marnie. Po 20-30. Widać ze chce. Podejrzewamy zeby.
Na noc dostał Ibum i wypił 130.
Mam nadzieje ze późniejsze zeby bedą łaskawsze od jedynek
Kamcia, a u was idą zeby?
Sarcia, kiedy werdykt dotyczący palanta egzaminatora?
Powodzenia na wizytach i sto lat dla miesięczników
-
Ale ale!
Zapomniałabym!
Kupiłam w rosku dla Kosia pana Mieczysława
taka owieczkę ze szmatka.
Bo czytałam ze do zasypiania dziecku łatwiej z maskotka.
I dzis odłożony na drzemkę pomarudzil Mieciowi dosłownie kilka minut, pomiedlil go, possał i odpłynął
Oja!
sarcia123, AJrin, martta, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfik
Plan z Kosiem i spaniem mistrzowski !
Wiezz co powiedzieli mi ze w przeciagu 14 dni mnie wezwa i wspolnie z egzaminatorem i komisja nadzoru odtworzymy nagranie i ocenia i stwierdza prawidlowosc prsebiegu egzaminu. No i dobrze, niech nie mysla sobie ze beda z ludzi robic idiotow... bo 2 pierwsze egzaminy nie zdalam z mojej wimy zgodze sie ale wczorajszy egzaminto nie dam sobie wmowic bo nawet instruktor byl zdziwionyjak do niego dzaonilam z wiesciami.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[