WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja odpoczywam i oglądam Sułtana Murada IV. Julia wykąpana, najedzona śpi. Wy wiecie, że jak ją położę na brzuchu na ziemię to jest na tyle leniwa, że nie chce jej się odwracać na plecy? Umie, ale nie chce. Siedzi ładnie, a do raczkowania też się nie bierze
-
Kamcia jaka on ma czupryne
Zawsze wloski ladnie ulozane a tu taki irokez haha.
U nas burza LOL jak ja lubie burze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIGUNIO usnal, a o tej porze to nie wrozy nic dobrego
maz poszedl na pilke a na 21.30 zamowilam pizse na kolacje jak wroci,mam wino brzoskwiniowe odstresuje sie, bo takiego mam nerwa przez ten egzamin ze hej, ale juz ja temu bezczelnemu egzaminatorowi dam popalic, i czekam na informacje o nagraniu z egzaminu i o konsekwencjach wobez egzaminatora. Mam nadziej ze za to chamstwo dostana po d..
-
nick nieaktualnySarcia współczuję.
Ale dasz mu popalić hahaha
Co za menda.
Ale tak robią wszędzie wiesz kasę trzeba trzaskac póki można.
Ahhhh
Napij się wina.
Mój też usnal a ja trzaskam gołąbki.
I pije piwko desperados red.
Może być.
Pizze też zjadłam bo miałam ochotę i pepsi cytrynowego tego.
Co by nie było mety nie wzięłam hahaha
Mały zjadł 6łyżeczek kaszki.
Myślałam że fajnie pójdzie bo otwierał dzioba a tu odechcialo mu się
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
6 łyżeczek a zero ? Junior ukradł nasz apetyt
Przykro mi kochana.
Wiem wiem ty się smuci a ja cieszę.
U was brak apetytu bo gorączka i źle samopoczucie ale u was wróci.
A u nas.... Albo się rozkręca apetyt powrócił albo będzie jak było. -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Sarcia
A zdradzisz szczegóły?
Bylam juz na miescie, jechalam droga z poerwszenstwem wyjechala mi baba samocnodem wiec sie zatrzymalam a on powiedzial ze ja wymusilam pierwszensto ...ciekawe na drodze z pierwszenstwem wymusic pierwsswnstwo a co... kto bogatemu zabroni ? I powiedzialam ze nie zgadzam sie z wynikoem egzaminu bo nie ma racji a ten nadal swoje i do mnie z tekstwm "nie bede z pania dyskutowal" a ja tylko
i powiedzialam mu ze ze mna mozei dyskutowal nie bedzie ale z komosja nadzoru i przelozonym juz napewno. I sie zamknal wrocilismy do osrodka i zaltwilam co trzeba.
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Moj Igi tez dzis na cycu i kaszce rano i woeczorwm wyszlismy z domu o 8 a wrocilismy o 17. Trudno jutro dostanie obiadek.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja dopiero 30min temu położyłam Mele
nie dam rady was wszystkie nadrobić niestety
Sarcia
jak najbatdziej kłóć się o swoje. Ja raz na egzaminie na prawko miałam takiego chama co się na mnie darł przez całą jazdę, wyrywał mi kierownicę a na końcu (mimo, że do ośrodka dojechałam sama i wtedy było to równoznaczne ze zdaniem egzaminu) to głupie teksty do mnie sadził i dał mi kartkę, że nie zdałam (która de facto dopiero po egzaminie wypełniał). Na odchodne zgniotłam ją, rzuciłam mu w twarz i powiedziałam, że mam jego i tą kartkę w dupie. Dopiero w domu się popłakałam i głupia byłam, że tego nie zgłosiłam, bo miałabym prawko a nie mam do dziś bo się głupkiem zraziłam.
Więc walcz!!
Kamcia
Mam nadzieję, że u was już lepiej z temperaturą a Piotruś to niezły gentelmen i ta fryzurka. Mmmmm... ciacho do schrupania.
Darusia, Angela
Oby szybciutko choroba wam odpuściła.
Agatia
Dobrze, że mówisz, że ten skład też ok. Ja trochę się zdziwiłam jak to zauważyłam.
Żabka
prześlij proszę troszkę tych gołąbków. Mam taaaaaaakąąąąą ochotę a czasu całkiem brak.
Dariah
Jak tam Zosieńka? Jeszcze chodzicie na rehabilitacje?
Skali
Jak zdrówko?
Martta
Wierze, że czasu brak... bo mi samej czas tak szybko spierdziela, że sama nie wiem kiedy jest już wieczór.
Ajrin
Skąd ty jesteś? Ja uwielbiam burze (oczywiście też bez przesady), to może i do nas taka wiosenna burza dojdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 21:54
-
A tak w ogóle to Amelia dziś skończyła 8miesięcy. Moje szczęście małe
agatia, żabka04, kamciaelcia, marta258, martta, Dariah lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[