WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Ciocie

Witamy się po bardzo intensywnym dniu!
Zośka słabo spala, budziła sie kilka razy i miala gazy znowu
eh.
No ale mamy piękną pogodę! ! Caly dzien od 10 rano byliśmy poza hotelem na spacerze!
Jestem pozytywnie padnięta!
Ah i tak chwalilam Zosię ze ładnie je, a tutaj nie chce jeść. ...może dlatego ze nowe miejsce?? Dziwne...
Natka,
Ale duża Amelka! I faktycznie jak pięknie potrafi się skupić!
Żabka,
Ciesze sie ze jesteś zadowolona z zakupu! Spedzalo Ci to sen z powiek wiec tym bardziej super ze spełnia Twoje oczekiwania
Kamcia,
Eh..przy dziecku można łatwo stracić głowę i zapomniec wiele rzeczy..np kluczy hehe
Najważniejsze ze sie znalazly!!
Ulfe,
Ah to Wy teraz lecicie na wakacje? Dobrze kojarzę?
Miłego pobytu!! Wszystko będzie dobrze! Nie stresuj sie !
Ej Ciocie! Co z Foxikiem??!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyDziewczyny dalej sprzątają hahaha
Dariah no lrf się nie pojawiła od afery więc nie liczę że się pojawi choć mogę się mylić.
Szkoda by było. No ale trudno.
Dariah tak twoja królewna zmieniła otoczenie i może stracić apetyt.
Nic nie zrobisz.
Staraj się ją karmić czymś ulubionym lub czym kolwiek ważne żeby piła.
Może też źle spać. Tfu tfu.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia

Ale się będzie błyszczeć
Wiesz to kupa roboty 3000str hahhaha
Mąż jutro jedzie po pracy po chodzik dla Roberta.
Tym razem on dopial swego.
Miała babka wysłać pocztą ale mąż powiedział że pojedzie bo blisko ale po pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 21:42
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Żabka
Zębów u Antosia dalej brak, ale dzisiaj tak nie marudził i nie było płaczu i krzyku więc mu nie podałam paracetamolu na noc. Tylko jakoś długo usypiał, bawił się smoczkiem w łóżeczku i ciągle przekręcał się na brzuszek ale mąż go jakoś ululał więc teraz śpi, oby do rana.

-
nick nieaktualnyMarta i tego ci życzę "oby do rana".
Wiesz nasze dzieci to już nie są takie małe wszystko ich interesuje.
Mój też coraz więcej bawi się smoczkiem,wyciągnie i rzuci nim gdzieś
albo wyciągnie obejrzy i stara się włożyć do buzi.
Zobaczysz jak jutro.
-
nick nieaktualny
-
Hej! Olek wlasnie zasypia i mam chwile by poczytac forum

Wlasny interes super sprawa, mojemu mezowi marzy sie wlasna dzialalnosc ale niestety pomyslu na nia brak...Ja skonczylam studia i przez 3 lata pracowalam w szkole zanim wyjechalismy. Nie powiem, dzieki studiom i znajomosci jezyka mam tutaj dobra prace ale myslimy powaznie o powrocie do Pl, najdalej za 2 lata chcielibysmy wrocic ale boimy sie jak to bedzie z praca...nie jest latwo podjac te decyzje, zwlaszcza jak sa dzieci...Ehh duzo by gadac
-
Kamcia,
Ah znam kaplice czaszek
nasz wypad typowo weekendowy - jutro jedziemy do Wrocławia i wracamy do Poznania 
Żabka,
No dalam jej trochę owoców bo obiadku nie chciala jesc
do tego w drodze do Polanicy zjadlam kfc..zly pomysl bo chyba zaszkodzilo Zosi - ma mega gazy 
Do tego nowe miejsce...
Jejku to już 300 stron?!!! O Matko!! Ale Świąteczne porządki hehhe
No ładnie się porobilo. ...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyIza no musicie to porządnie przemyslec czy jest faktycznie za czym wracać do pl?
Mam znajomych za granicą w każdym kraju i szczerze żadne z nich nie zamierza wracać.
Ty pracę znajdziesz bo nauczyciel choć wiem że nie mają łatwo, mąż twój nie wiem co robi ale wiem że tam macie jakieś dodatki na dzieci.
Ja bym patrzyła na dzieci będą znały język polski o ile mówicie po polsku,znają tamten jest możliwość jeszcze w szkole innego jeslzyka się nauczyc.
Jakby skończyli tam szkole studia to w innych krajach z j polskim jeszcze mają bardzo dużo na plus.
To moje spostrzeżenia bo sama kiedyś chciałam wyjechać z mężem ale nie wyszło.
Dziś jakby ktoś mi powiedział pakuj się pomożemy wam bez wahania się pakuje.
Nic mnie tu nie trzyma tylko kredyt mieszkaniowy i ta dziwna rodzina jak najdalej a może będzie dobrze.
Dariah kfc ci się zachciało.
Może jakiś serek,musli w sloiczkach?
No porobiło się ale nie będziemy tu żałować,płakać bo ważne że jest u nas ok:-)
Niech pracują jak się nudzi im
-
Widzę, że porządków ciąg dalszy. Mówię mojemu D, że taka akcja sprzątanie a mój D na to "widocznie wstydzą się tego co pisały to usuwają na gwalt" haha... Czasem uda mu się coś w punkt skomentować

Dariah
Super, że odpoczywacie. A Zosi się nie dziwię, bo inne miejsce więc może mieć mały kłopot ze spaniem czy jedzeniem.
Ja już nie mogę się doczekać naszego wyjazdu i tylko liczę na to, że pogoda się zmieni, bo zapowiadają deszcz... Ale wyjeżdżamy w czwartek, więc jeszcze może się wszystko zmienić.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

-1 miesiąc haha

[

czynnik męski