WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka,
gratulacje!! mamusia Master Chef
Żabka,
no w tym 3w1 mamy pomowane wiec może w spcerowce tez wezme piankowe...tak żeby na wyjazdy był pewniak
Kamcia,
my mamy Adamex, wozek fajny, super się prowadzi, wszystko na prawde fajnie tylko ta dętka, i to zawsze ta sama...!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyZjadł standardowo pół śliczna rybki w pomidorach.
Dobre i to.
Spał 2h
uff bo myślałam że już przestawia sobie pory spania:-)
Kamica ty tam basen ale z wodą wstaw
Ja myślę co Robertowi kupić mamy pieska uczniaczka po córce, pchacza też mamy,jezdzika mamy i jeszcze dostamie od chezestnego bo już zapowiedział,.
Może garnuszek klocuszej albo jakieś klocki typu kostka czy domek interaktywny?
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie sama chce zbudować taki plac zabaw z piaskownica, domkiem, zjeżdżalnia i drabinkami do wspinania. Zacznę w te wakacje to powinnam do przyszłego roku skończyć Haha
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Ja właśnie sama chce zbudować taki plac zabaw z piaskownica, domkiem, zjeżdżalnia i drabinkami do wspinania. Zacznę w te wakacje to powinnam do przyszłego roku skończyć Haha

Ale jaka będziesz dumna z siebie,mąż z ciebie a córka przeszczesliwa
Do boju mamuśka bardzo bym chciała zobaczyć efekt końcowy.
Masz jakiś wzór?
Chodzi mi jak to się robi:-)
Robert się bawi stolikiem.
Ale bajerów ma:-)
Wart tej ceny.
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
To wiadomo, że jeśli masz działkę to trzeba to moc schować. My akurat mamy ogród i to osłonięty płotem z plyt betonowych, wiec nawet nikt nie widzi co my tam mamy a i z kradzieżą byłby spory problem. Ja to już się cieszę na to majsterkowanie
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Żabka
Nie mam jeszcze żadnego planu budowy. Na razie zacznę kompletować deski, mocowania, wkręty itd. Mam w głowie jak to ma wygladac, w wolnej chwili sobie coś wyrysuje
Dawno nic nie robiłam takiego. Ostatni mój twór to z 3lata temu zrobiłam taki wózek drewniany na pompowanych kolach do przewożenia drewna. Jedynie sąsiad mi pospawal ramę, znalazłam stare koła, ośki i inne pierdolki w garażu po dziadku mojego męża i poniosła mnie fantazja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 15:59
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Żabka
Nie mam jeszcze żadnego planu budowy. Na razie zacznę kompletować deski, mocowania, wkręty itd. Mam w głowie jak to ma wygladac, w wolnej chwili sobie coś wyrysuje
Dawno nic nie robiłam takiego. Ostatni mój twór to z 3lata temu zrobiłam taki wózek drewniany na pompowanych kolach do przewożenia drewna. Jedynie sąsiad mi pospawal ramę, znalazłam stare koła, ośki i inne pierdolki w garażu po dziadku mojego męża i poniosła mnie fantazja
W skrócie bo skasowałem mi się to co napisałam Robert mnie szturchnal.
SZACUNEK natka:-)
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Dobra to ja się teraz poskarze na Zośke...
krzyczy, piszczy, spac chce ale nie zasnie...nawet na cycka się obrazila! pierwszy raz!!
W lozeczku beee, na rekach beee i się prezy, wszystko beeee
eh...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyDariah wrote:Dobra to ja się teraz poskarze na Zośke...
krzyczy, piszczy, spac chce ale nie zasnie...nawet na cycka się obrazila! pierwszy raz!!
W lozeczku beee, na rekach beee i się prezy, wszystko beeee
eh...
To ja zostaw niech robi co chce na macie? .
A może niechce spać,może za chwilę będzie chciała spać?
-
nick nieaktualnyKamcia na następny rok się przyda napewno.
Kurcze ja tu z wami pisze i sąsiadka zalewam woda chyba.
Poszłam wyniesc pampersa do kuchni wchodzę a tu pełno wody na ziemi że zmywarki!!!!!
Szybko musiałam ratować sytuację.
Chyba jej nie zalalo.
Bo wytarlam pod zmywarka,kuchenka,lodówka i jakoś dużo tej wody nie było.
Ale jaja.
Mały siedzi w chodniku nawet mu się podoba
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[