WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dariah
Tak jak Zabka pisze, zostaw ją, może sama się zmęczy i padnie.
Żabka
Uff... Dobrze, że udało się nie zalać sąsiadów.
Skali
Nie miałam dziś takiego problemu z bbf.
Kamcia
Jeśli chcesz na przyszły rok to poszukaj sobie późną jesienią lub zima. Będzie taniej
-
Skali,
Tak jak pisze Kamcia, stron maleje nie przybywa wiec trzeba cofnąć a nie odświeżac
Klade na mate to ryk, do łóżeczka tez ryk, a oczy ma czerwone, male i trze, do tego ziewa jak szalona. ..
O Matko..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Jaki jest sens kasowania postow? Zupelnie nie rozumiem...od dawna Was podczytywalam, co juz zreszta wczesniej napisalam, wiem ze sa jakies konflikty ale jaki dziewczyny maja cel w kasowaniu postow??
Zazdroszcze piaskownic/hustawek itp...my ani ogrodu ani dzialki nie mamy
-
Iza83 wrote:Jaki jest sens kasowania postow? Zupelnie nie rozumiem...od dawna Was podczytywalam, co juz zreszta wczesniej napisalam, wiem ze sa jakies konflikty ale jaki dziewczyny maja cel w kasowaniu postow??
Zazdroszcze piaskownic/hustawek itp...my ani ogrodu ani dzialki nie mamy
tylko one wiedzą
-
Żabka no wiesz samochód taki dla dzieci zabawka ciężarówka
Szymek jest marudny dziś niby byliśmy na polu ale chyba za mało a teraz już pada
Dziewczyny mam pytanie czy wy się cały czas bawicue że swoimi dziećmi ? W sensie no ja nie cały czas do niego gadam itp może dlatego bardziej się cieszy na widok m niż mój bo Szym nie jest mamowy

-
skali
teraz mój mąz jest dużo w domu i ja naprawde poszłam w odstawke
z jednej styr smuci, ale z drugiej można odpocząć
i ja "normalnie" spedzam czas z małym, siedzę z nim, gadam, bawimy się lub wspolnie lezymy
ale kiedy jestesmy z mezem w domu razem to inaczej to wygląda
mały tez dużo jeczy - do tatusia-udowodnione zjawisko!! Piotruś domaga się noszenia
ale nie nosimy
i dużo sam spedza czas (kiedy z mezem oboje jestesmy w domu), czy na podłodze, czy w łózeczku (uwielbia łózeczko-teraz w nim siedzi przy karuzeli)
czyli matka meczy gadka i zabawa-stad szybko się dziecku znudziłam
ale mąz kjuz taki nie jest-ani gadatliwy, ani "kreatywny" -
nick nieaktualnySkali89 wrote:Żabka no wiesz samochód taki dla dzieci zabawka ciężarówka
Szymek jest marudny dziś niby byliśmy na polu ale chyba za mało a teraz już pada
Dziewczyny mam pytanie czy wy się cały czas bawicue że swoimi dziećmi ? W sensie no ja nie cały czas do niego gadam itp może dlatego bardziej się cieszy na widok m niż mój bo Szym nie jest mamowy
Aaaaaa:-)
Myślałam że jakieś dźwięki,światełka itp
Ja siedzę cały dzień z małym na macie.
Mamy panele od pchacza, stojaka gimnastycznej,teraz od chodzika i stolika.
Czasami czytamy takie twarde bajki.
Czasami go zostawię na macie i bajkę oglądam.
Gadac żeby gadać do niego jak coś robię to nie.
No chyba że ryczy ale wtedy zostawiam wszystko bo wiem że nic nie zrobię.
A do córki wygodę nie gadałem.
Ona się sama sobą zajmowała.
Albo spała.
Wogole inaczej ja chowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 17:21
-
Skali ja mam ten sam problem cieszy sie na M na babcie dziadka ja sie poloze obok kest ryk, dziadek sie polozy a ten sie cieszy i bawi. Serio serce mi peka ale moj3 dziecko nie ma etapu tylko mama raczej odwrotnie idz mama.
-
Skali ja wrocilam do pracy 4 tygodnie temu i moj maz zajmuje sie dziecmi gdy mnie nie ma w domu (tak samo bylo gdy wracalam do pracy po urodzeniu corki). I mimo, ze mlody wiekszosc dnia spedza z tata, jak tylko mnie widzi to chce do mnie, tez nie lubi byc noszony przez nikogo innego jesli widzi mnie i wie ze to nie u mnie jest na rekach
Typowy mamisynek, corka tak sie nie zachowywala. No ale kazde dziecko jest inne, tez dzis jest tak a za pare tygodni moze im sie wszystko pozmieniac
-
Dariah, ale Twoja Zosia cudna i najsłodsza jak śpi, to tak samo jak mój Antoś, śpiący to taki aniołek.
Żabka, super stolik edukacyjny, za jakiś czas chyba też kupimy podobny Antosiowi, narazie bawi się kostką edukacyjną i bardzo mu się podoba.
Jeżeli chodzi o wózek to my też kupujemy spacerówkę, nawet zamówiliśmy Lonex Sport ale zadzwonili ze sklepu że producent już nie produkuje tych wózków. W internecie znalazłam jeszcze inne sklepy z tym wózkiem i napisałam do nich maila i niestety potwierdzili że tych wózków już nie ma. Więc teraz planujemy kupić Graco Evo.
U nas noc kiepska, Antoś dalej ma gorączkę więc podawaliśmy leki, co godzinę budził się z krzykiem, w końcu usnął przy piersi i było czuwanie więc my nie wyspani. A rano temp ponad 39 i brzydkie kupy. Więc poszliśmy do lekarza i wyszło że jakiś wirus go dopadł, możliwe że to trzydniówka. Dostał leki i temp momentami spada ale później znowu rośnie. Najgorsze że mało je, chociaż o 17 wypił 100 ml mm i cyca. Mam nadzieję że wieczoram zje normalnie i będzie lepiej spał w nocy.
Dariah lubi tę wiadomość

-
U nas tez tak jest ze na D sie cieszy, jak on wraca z pracy to Zośka wpada w taką euforie ze szok!!
Ja dziewczyny uwazam ze to dlatego ze my z nimi jestesmy caly czas, a tata to taka atrakcja ze wow!! Po całym dniu z mama jest wreszcie ktos inny!!
Albo się tak pocieszam....?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Marta,
Tak! Jak dzieciaczki śpią to takie aniolki....

Buziaki dla Antosia! Forumowego okruszka jak Zosia hihi
Mam nadzieję ze szybko mu przejdzie i ze to będzie tylko trzydniowka
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
jak była tesciowa, to dostałam w prezencie pieniązek
dzieki niej opróżniła mi sie półka w kuchni...i stwierdziłam że za ten pieniążek kupię sobie talerze(ale nie całą zastawe, bo nie lubie takich kompletów i nie mam na to miejsca), dla 12 osob...wiec dalej siedze na allegro 
bo mój porcelanowy serwis ma 35 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:42
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta dużo zdrówka.
Tak jak Ci mówiłam mam nadzieję że to trzydniowka.
A co do jedzenia nie stresuje się niech je ile chce to normalne tobie też się niechcenia jeść jak jesteś chora. Prawda?
Spokojnie cierpliwości.
Kamcia to musisz koniecznie zrobić takie zdjęcie na pamiątkę
Ja skończyłam naleśniki akurat mąż wrócił z pracy.
Mały zjadł 70ml kaszki mannej.
Wiecie coraz bardziej myślę o wprowadzeniu Robertowi mleka krowiego już.
Wychodzi ze co dwa dni pije mm:-(
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[