WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka, wyjazd nad morze to super wyprawa, gdyby jeszcze pogoda była lepsza to byłoby idealnie. A Amelka coraz ładniej śpi, pewnie niedługo zacznie przesypiać już całe noce.
Żabka, jak trzeba to pranie rób, ja też rano zrobiłam bo Antoś przekręcał się na brzuszek w łóżeczku i ulał na prześcieradło i śpiworek, no i przez tą biegunkę ubrudził kilka ubranek łącznie ze śpiworkiem. A do wieczora powinno wyschnąć.
Dzisiejsza noc o wiele lepsza od poprzednich bo Antoś prawie całą przespał, obudził się tylko raz z krzykiem po 3 ale sam szybko usnął, może coś mu się śniło bo gorączki nie miał. Rano zjadł mniej na śniadanie ale wyjadł całego cyca i jeszcze zdrzemnął się ponad godzinę. Teraz bawi się na macie, gorączki brak, tylko trochę marudzi.
Dariah lubi tę wiadomość

-
Witamy się i my

Nocka ok
pobudka standardowo o 2 i potem o 6 i dospala do 8:30 
Natka,
Super wyjazd nad morze! ! Gdzie jedziecie?
Cieszę się że Melka już ladniej śpi! Wreszcie sie wyspisz Kochana! !
Marta,
Widzisz kciuki zadziałaly!
Najważniejsze ze Antoś już sie lepiej czuje i nie ma temperatury
Ide jeść śniadanie bo umre z głodu!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Dariah
Jedziemy do Darlowka
Najgorsze tylko to pakowanie, nie lubie.
Żabka
Ja tam nie patrzę jaki dzień tylko piorę, sprzątam, prasuje. Moja teściowa zawsze mi mówi, że nie wypada. Mi tam wypada haha... Ja się innymi nie przejmuje to i innym polecam piłować własnego nosa
Marta
Już lepiej, biegunka ustala?
Kamcia
To czekamy z niecierpliwością na zdjęcia Piotrusia z tuli
UKF, Skali, Ajrin
A jak tam u was dzień mija? -
nick nieaktualnyPiore Piore już drugie pranie wstawilam.
Później was nadrobie bo wszystko w biegu robię
Robert mial opóźniona drzemke więc zdążyłam obiad przyszykowac i obciąć mu pazury(obudził się).
Zaraz go nakarmie.
I jakiś spacer później może zaliczymy ale jest bardzo ponuro.
Miało być 16st i słonko
Pytam gdzie jest?????
Idę go karmić.
Bo od rana na musli jest i chrupiące kukurydzianych.
Siedział w chidziku i sobie jadł i bajkę oglądał.
Fajnie bo mogłam coś zrobić a nie siedzieć z nim na macie. -
Dzien dobry
U nas nocka nienajgorsza, maly pospal do 7. Ja siedze w pracy, pije kawusie ciepla
, dziadkowie zabrali dzieci na spacer a tata sprzata mieszkanie 
Natka bawcie sie dobrze nad morzem, my ostatni raz bylismy nad polskim morzem w 2008
Marta super ze z synkiem juz lepiej!
Milego dzionka! -
Hejka u nas kolejna nocka do bani kurde podalam pedicetamol myslac a moze łudząc sie, że pomoże ale dupa coś sie dzieje moze skok i dziecko nie daje sie odłożyć do łóżeczka. Nogdy w skoku tak nie miało zawsze budzi sie czesto o je czesto ale dawał sie odkladac i spal w sekunde
No nic licze ze przejdzie.
Natka bidzisz we mnie nadzieje, ze beda lepsze noce slyszalam noe raz ze dopiero sie poprawia jak dziecko odstawiamy od piersi bo tak to jednak teskni za bliskoscia mamy.
Kamcia ja caly czas mam w glowie tule kiedys pewnie sie zdecyduje poki co noech ćwiczy raczkowanie bo noszenia nie chce uczyć to wymiszac numer jeden.
A i nauczyl sie mowic Nie, nie, nie, nie, nie i tak ciagle jak sie zlosci nawet przez sen w nocy non stop.
A ja wlasnie z M do kina jedzieny na F8 moj M jest fanem a ja tam lubie kino i chwile dla siebie
Ogolnie to ten weekend majowy caly jesteśmy u teściów i mam sporo czasu dla siebie bo a to chwile wojek dziadek albo babcia ponoszą wiec korzystam i czytam książkę och wieki tak dobrze mi nie było
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Żabka,
Ty mówiłas ze szukasz wkładki do wózka? Wyświetlila mi się reklama strony milutka.com i byłam zobaczyć - śliczne maja wkładki
Musze zamówic dla Zosi też
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Iza
To na wakacje do Polandów nad morze
Ajrin
Mela też nauczyła się mówić nie i na wszystko jest ”nie" albo "mama"
więc serce aż rośnie 
Co do spania na mm, to nie wiem jak jest. Dopiero teraz że 3dni ładnie śpi a na mm jest już chyba 3tydzien, chociaż tylko na mm bez piersi jest od 26kwietnia. Budzi się i tak w nocy albo na jedzenie albo na tulaski i całowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 12:20
-
Dziękuję dziewczyny za kciuki, bardzo pomogły. Temp narazie jest ok, po nocy kupa normalna ale później znowu biegunka. Podajemy leki i oby było lepiej. Teraz ma drzemkę i ładnie śpi, obudzimy go dopiero na obiad. A po obiedzie przychodzą goście do męża bo ma dzisiaj urodziny więc chcemy żeby Antoś był wtedy wyspany i najedzony i trochę się pobawił z dziadkami

-
nick nieaktualnyAjrin współczuję.
Ale uśmiałam się z tego nie nie nie.
Mój od urodzenia mówił nie nie nie.
Położna nawet się śmiała wszystko było na nie i machal głową.
Dziś już nie mówi nie nie nie tylko sobie głową macha co znaczy nie nie nie:-)
Dariah tak ja szukałam.
Dziękuję już mam upatrzona firmę i materiał na wkładkę.
Czekam aż odp mi na konkrety co do szycia bo materiał ma być jutro i idzie jak świeże bułeczki więc czekam aż mnie szlak bierze że nie odp bo święto????
Ja już obiad mam także jemy z córką i idziemy na spacer.
Mały zjadł rybki w pomidorach ale jeszcze ziemniaki go zapcham
Do potem....
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam.
Caly bagażnik mojej hondy mam ubranek dla córki i synka.
Za 400zł.
Jestem zadowolona bo jakby nie było ona rzeczy kupuje takie firmowe nowe także nie zniszczone.
Idę małego karmić.
Co tu taka cisza spodziewałam się że będę musiała nadrobić trochę
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Cisza... Świąteczna hihihi
ja właśnie leżę w wannie i się ogarniam. D z Mela urzędują i z tego co słyszę właśnie próbuje dać jej chlebek 
Żabka
Super ci się trafiło
my na strychu mamy dużo ciuszkow i ciągle coś tam znoszę, ktoś coś donosi ale i tak w sklepie nie potrafię się opanować
żabka04 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[