WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka wierzę sama mam chcieć na zakupy w sklepie.
Mogę tylko skarpetki,majtki i buty dzieciom kupić.
Córce wiadomo coś więcej.
Ale mały wszystko ma.
Nawet teraz dostał bezrękawnik zielony rozm 92 wyobraźcie sobie ze jest troszkę za duży ale mogę założyć.
A ja do pepco chciałam jechać kupić.
Mały zjadł że 120ml wody kaszki jądrowej na dobranoc.
Zjadł cała!!!!!
Ale głodny hihihi
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka,
Ciesze sie ze wizyta udana!
Mam ten sam "problem"
mamy kartony ciuszków dla Zosi az po rozmiar 98 włącznie... ale jak jestem w sklepie to i tak często nie mogę się oprzeć. .
Ps. Widziałam te strone, piękne maja wkładki!
Kamcia,
Piekny Piotruś jak zawsze!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyDariah to tylko jedna ze stron.
Wpisz w Google tego jest fuuuul.
A my kobietki tak chyba mamy.
Tylko kupować.
Ja mam teraz aż do 110 rozmiar hahahha
Kazała kolejne odkładać.
My się usypiamy.
Mam nadzieję że pośpiechu długo czyt cała noc?
Mąż dostał w pracy dwa piwka za podniesienie kolegi.
Maz pyta czy się z nim napije hahahha
No więc wieczór przy piwku
-
Żabka,
Tak wiem ze tego jest fuuul. I to jest właśnie problem hehe bo potem trzeba soe zdecydować!
a u mnie to ciężka sprawa ! 
Oh tak...ostatnio kupiłam jej na rozmiar 92 taka piękna sukienke granatowa z koronki. ..hmm już ją widzę z białymi rajstopami i lakierkami hehhe wiem..jestem nie normalna. .
Mam09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
nick nieaktualny
-
Kurcze, pakuje i pakuje i końca nie widać,l. Masakra. Ja nie wiem jak ludzie z dzieckiem pakują się do samolotu. Dariah? Jakieś sugestie?

-
Co do ciuszkow, to mamy nawet sukienkę do komuni od koleżanki a Mela nawet nie ochrzczona i jeszcze o tym nie myślimy haha... Mam tyle kartonów tych ciuchów, że nie znosi tego. Szans nie ma.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka z samolotem nie pomogę bo nie latalam i nie latam.
Ale nie wiem jakbym się spakowala
Weź po..... Na ile tam jedziesz?
Po 3-5 szt wszystkiego.
Będziesz prac na miejscu trudno.
Tak to prawda tyle tego jest ze nie zdążą ponosić bo wyrosna
Sukienkę komunijna mówisz? Oby się przydała gorzej jak ksiądz narzuci wolę że mają być jednakowe.
-
Natka,
Wiesz co jesli chodzi o dluzsze wyjazdy to narazie tylko do rodziny wiec ciuszków az tak dużo nie bralam bo pralismy na miejscu
A ostatnio wpisalam w internet Lista rzeczy na wyjazd dla niemowlaka - i mi fajna lista mi wyskoczyła
jest wszystko! Apteczka, ciuszki, akcesoria itd
zerknij
powinno pomóc

-
U nas masakryczne marudzenie, wodnisty katar, suche, czerwone poliki. Chyba jest kreska na prawej jedynce na gorze.
Plus jakiś skok, bo młody siada i cuduje.
Padam z nóg. Idę spać.
Wczoraj skończył 8 miesięcy. Ale nawet nie świętowaliśmy bo mowię - ostatnio słabo.
AJrin lubi tę wiadomość
-
Właśnie biorę po 3szt bo przecież na 4dni jedziemy, ale normalnie tego wszystkiego tyle wyszło razem z nami, że szok..bo jeszcze mleko, kaszki, słoiczki, miseczki, duperelki jakieś i masakra.
-
Natka,
jeslo chodzi o body to ja zawsze liczę 1,5 body na dzień
tak w razie czego, jesli się pobrudzi, zwymiotuje lub kupka wyjdzie hehe zeby nie prac na wyjeździe 
Reszte po 1 szt na dzień
I biore 2 pizamy zawsze - z tego samego powodu

-
Ulf 3mam kciuki niech szybko minie u nas tez cos sie dzieję ale nie wiem czy skok czy zeby. W dzień marudzi jak zawsze ale w nocy jest dramat spi tylko wtulony we mnie albo na rekach. Ja nie umiem spac z dzieckiem wiec czekam az glebiej zasnie i odkladam czasem trwa to godzine po czym spi max 40 minut. Leki przeciwbólowe za wiele nie pomogły wiec sama nie wiem moze skok

Z lotem tez nie pomoge ja jestem mistrzyni jesli chodzi o ilosc bagażu nie potrafie sie pakować.
Dzis z M malowalisny kuchnie ide zmyc resztki farby bo mam ja nawet we wlosach. -
Kamcia oby nocki przeszly w dzień juz od 3miesiecy mam malego wymuszacza teroryste i tu z tego co pamietam jedt podobny do Piotrusia on nie olacze on steka i jeczy i tak wymusza. Ale ciesze sie bo naprawde wole te steki niż placz wiem ze to wymuszanie i już coraz lepiej idzie mi odwracanie uwagi.
Co do pakowania ciuszkow ja zawsze licze x2 jak jade na kilka dni ale jesli jade dalej na jeden dzien biore nawet x3. Dodam ze dla siebie tez biore ciuchy na przebranie chociażby tshirt.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[